icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
1. nov 2012

@typa @leonetka jeeeej aké srandovné, úpne profi 🙂

@rohlicka ja si myslím, že to bolo le trávením alebo malá rastie a stále viac má šancu na niečo zatlačiť, alebo do niečoho zakopnúť, do nejakých nervov a potom to cítiš intenzívnejšie....ale doma len pekne oddychuj, mužík nech ťa obskakuje 😝

franica
1. nov 2012

baby ja mám nejakú aj zvýšenú teplotu...som si merala a 37, aj cítim, že trochu horím, ale inak zle že chrípkovo mi nie, tak neviem.,..naposledy som to mala, keď som bola tehu- tiež nič nič, len teplota, doki povedal, že je to normálny sprievodný znak tehotenstva, že do 37,5 je to v poriadku...ale 3 dni po ovulke to neverím, že môže takto stúpnuť aj keby náááááhooodooou...takže asi to bude týmto krásnym sychravým novembrom 😠

leonetka
1. nov 2012

@typa ano, nas je taky nebezpecny cinan 😀 obluky sme nerobili lebo sme mali malu tekvicku. dodava to super atmosku, vonku je hmla a sychravo, uplne dusicky 🙂

leonetka
1. nov 2012

@franica no tak pekne sups do perin a oddychovat! 🙂 uvidis zajtra ci sa to zlepsi alebo nie. juj, mozno tehulkaties.... 😉 😉

typa
1. nov 2012

@franica to by bolo ake super,keby vam to vyslo na prvy sup 🙂 Velmi Ti to prajem. Uz viac dievcat pisalo,ze malo zvysenu teplotu a boli tehotne.

franica
1. nov 2012

@leonetka @typa no zlaté ste, ale keby to bolo tak o 10 dní...toto sa mi zdá byť moc skoro...a hlavne nech sa to nespája s tou bolesťou vľavo 😠 😠 No budem veľmi zvedavá, či som nechytila miesto T vírusu CH vírus 🙂

leonetka
1. nov 2012

@franica nuz cas ukaze 😉 teraz skus na to nemysliet. pustite si nejaky filmik, alebo vyrezte nam oranzoveho kamarata do partie 😀

ataner81
1. nov 2012

Ahojte babule. Tak som opäť v nočnej a medzi vami 😀 @franica šup moja do perín a pekne sa potiť na mužíčkovom tele 😀 😀 😀 @leonetka ak nechceš dvojičky, tak ja ich beriem všetkými desiatimi aj dvaciatimi. Je to môj veľký sen(aj keď drahého by asi porazilo 😀 ) @typa snažil sa nakuknúť no nepodarilo sa mu to. Akurát vedel, že si s vami píšem. No bohate mu stačil môj pološialený výraz, keď som nahadzovala tabuľku a urputné bránenie počítača 😀 😀 😀 😀

ellis21
1. nov 2012

@ataner81 ja si myslím, že ak ti bude meškať mrcha týždeň, tak si v piatom týždni. 3 týždne je staré bábatko ale ty si polľa mrchy v piatom týždni. Skús si to hodit do tehotenskej kalkulačke na nete. 😉

leonetka
1. nov 2012

@ataner81 mne ani tak nevadia samotne dvojicky ale technicky problem, kt. by sposobili, kedze mame maly vytah 😀 ani hocijaky jednobabatkovy kocik sa tam nezmesti, nieto este dvojickovy 😉

ataner81
1. nov 2012

@ellis21 toto viem. Len som sa zaujímala o to, že ak viem, že mimi je 3týždne staré, tak v podstate nemá význam ísť za doktorom lebo na sone aj tak nič neuvidím(samozrejme neberme do úvahy, že môže ísť o mimomaternicové tehu alebo, že má žena problémy s udržaním, či začne krvácať)

ataner81
1. nov 2012

@leonetka my máme to isté. Nevadí, bývam len na 3ťom, tak si to s chrobáčikmi odšlapem(to aby som bola fit a rýchlo stratila popôrodné a aj predpôrodné kilá 😀 )

rohlicka
1. nov 2012

@franica @leonetka @typa pekny vecer kočky .. konecne doma .. navecerana .. a spokojne si lezkam hore pupkom na gauci .. dnes sa pohnem len na WC 🙂 a pak do postele 🙂

leonetka
1. nov 2012

@ataner81 no my sme na siestom. to by bola po kazdodennom vybehu s dvoma zivymi zavaziami zo mna za chvilu vrcholova sportovkyna 😀

ellis21
1. nov 2012

@ataner81 áno, je to tak ako hovoríš, preto lekári sú radšej keď sa príde najskôr dva týždne meškania, aj tri. Aj mne to hovoril môj doki. No ja som išla tak skoro, lebo som začala brať lieky na štítnu žľazu a preto som to musela mať potvrdené. Podla mňa ak ti bude meškať dva tri týždne až potom chod, ak sa budeš cítiť dobre. 😉

leonetka
1. nov 2012

@rohlicka pekny vecer aj tebe. to rada citam, len pekne oddychuj 🙂

leonetka
1. nov 2012

@ellis21 a aky mas problem so stitkou? znizenu funkciu ci nieco ine?

ellis21
1. nov 2012

@leonetka mám zníženú funkciu a zistili mi to akurát týždeň pred tým ako som zistila, že som tehotná. Endokrinologička povedala, že je šťastie, že som prišla, pretože mi chýbajú niektoé horm. ktoré sú treba na vývin bábatka. Že bez liekov by som mohla potratiť. Tak som veľmi vďačná, že ma pánbožko takto poslal. A dúfam, že bbo bude ok. 🙂

simonkato
1. nov 2012

Ahojte dievcatka akurat sme dosli s hrobov poplakala som si dobre ze prsalo nasi ma nevideli ani drahy ako si rumazgam.Stretli sme sa aj s rodinkou sesterka caka dievcatko a ze termin 5december vtedy sa mala aj nasa banbulka narodit nahoda ci osud netusim .Uz aj hustim do draheho ze kedy si mi urobime odpoved neviem tak som sa sfucala a idem si vas pocitat.Ach aj s chlapom keby sme si vedeli babatinko same bez nich urobit to by bolo 🙂

ataner81
1. nov 2012

@ellis21 kiežby meškalo, bola by som najšťastnejšia na svete 🙂
@leonetka tak to nie, potom tie dvojičky beriem na seba 😀

leonetka
1. nov 2012

@ellis21 to je super, ze si isla este pred tehu. je to dolezite. niektore zeny nemozu kvoli tomu ani otehotniet. ja mam tiez znizenu. nastastie len mierne.

ataner81
1. nov 2012

@simonkato zlatíčko hlávku hore. Nechaj drahého trošku vychladnúť. Ja neviem taký mesiac dva a možno sám príde za tebou, že chce bábo. Tlačenie na pílu nemá význam. Držím palčeky nech sa polovička čím skôr spamätá 🙂

simonkato
1. nov 2012

@ataner81 ked nie tak ho vymenim 😀 ale nie vobec mi neni do smiechu stve ma to nechce sa o tom bavit viem ze ho to trapi boli ved uvidime ked budeme mat tu genetiku este pojde na ten spermiogram a mozno potom sa rozhybe ked bude vsetko ok .

drobca07
1. nov 2012

AHOJTE babulky 🙂 ..tak vidím,že ste dnes riadne na MK "zamakali" najmä @ataner81 , však ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
- samozrejme keďže som to nestihla, veľmi pekne ďakujem za niekoľkonásobneopakujúcesamojemenonapäťstejstrane 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a dúfam, že tentokrát to už víde 😉 lebo ak nie, tak si ma neželajte 😉
....ja som dnes 11DC, ovu test viac než pozitívny (ale beriem s rezervou -môže to robiť clostil), ale pre istotu sme sa včera večer a dnes poobede poistili mňam keksíkom 😉 a ja mám v pláne ale pssst - ešte sa poistiť zajtra ráno 😉 🙂 chichi som zvedavá čo na to drahý - pchám do neho MACU ako lentilky 😀
...ale priznám sa, že bolesti mám strašné, miestami horšie ako pri mrche ale vylihujem celý deň dneska a tak v tichosti plánujem zajtra zmiznúť z práce skôr - uvidím ešte akú bude mať šéfko náladu 😉 ....ale asi budem mať veľké "bolesti aj zajtra - tak ma pustí hned ked mu to poviem 😉 😀

ataner81
1. nov 2012

@simonkato daj mu moja čas. Asi na neho veľmi tlačíš. Ja viem, že tá túžba je obrovská a nedá sa potlačiť ale skús trošku vydržať a nevyťahovať túto tému pred polovičkou. Menšia pauzička od bábetkovania by vám prospela 😉
@drobca07 makala som ako fretka, takže iná možnosť ako // tu nie je. Do ďalšej 100ky teda 600ky to musíme stihnúť 😀 😀 😀 😀 Poisťuj aj poistené, nikdy nevieš kedy si to vajko rozmyslí a pustí kamošku spermošku k sebe aby sa kamošili spolu 😀

franica
1. nov 2012

No baby dnes ste fakt super-aktívne, a to som si tiež myslela, že bude menšia účasť vzhľadom na voľno 🙂
@ataner81 na mužíkovi sa potiť dnes asi fakt nebudem, lebo síce mi tak zle nie, ale jemne ma pobolieva hlava (a to fakt- nie tak výhovorkovo...snažilky sa nevyhovárajú 😀 ), ale pri fyzickej aktivite by to prešlo hneď do migrény..tak radšej nie 😖
@simonkato ja ti verím, že stále túžiš po mimi, ale skús si to na chvíľku fakt nechať pre seba...lebo muža vystrašíš alebo mu túto tému znechutíš..ak sa budeš odúvať, keď na to príde reč, tak sa ti bude báť dať hocijakú odpoveď alebo sa nebude baviť o tom vôbec..veď si žena, ty vieš ako ho nenápadne zmanipulovať 😉

franica
1. nov 2012

@rohlicka tak ty len pekne užívaj voľno konečne, vy máte predĺžený víkend ak dobre viem 🙂

typa
1. nov 2012

@simonkato Simonka,musim povedat,ze suhlasim s dievcatami. Asi treba trochu zbrzdit. Mozno ma aj on strach,aby sa nezopakovalo to,ze stratite babo. Chlapi to tak neukazuju,ale mozno aj on potrebuje cas. Lubte sa a milujte kedy mate chut,ale urcite mu nehovor o ovulke a snazeni sa. Ani moj mm to nechcel vediet. A zaroven si myslim,ze ma strach aj o Teba. Ked si taka citliva,urcite to vnima. Trpezlivost a babatko urcite prijde 🙂

typa
1. nov 2012

@rohlicka len tak dalej - nechaj sa obskakovat a poriadne si oddychni 😉

ataner81
1. nov 2012

Ani ja mužovi nehovorím o ovulke a aj keď nájdem // na teste, poviem mu to až keď budú riadne koľajnice.