icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
1. nov 2012

@franica to mas pravdu .. v mdarsku je predlzeny vikend ale kedze pracujem na ceskolovenskej podpore tak mi sme robili aj dnes .. aj zajtra pracujem .. 😖

tatiana77
1. nov 2012

@ataner81 to bolo krasne ....dakujem, velmi mile a vsetky poctivo budeme mat // na testoch a rodit v lete... 🙂 🙂

ataner81
1. nov 2012

@tatiana77 posledný krát lebo 600ka už nebude-budeme totiž už tehule 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zora256
1. nov 2012

AHojte baby!
Tak ja som mala dnes akoby ovu hlien,aj bolesti z trošilinkou krvi,tak sme to poistili keksíkom, a celý výkend si budeme užívať až do utorka pre istotu,sná´d sa zadarí 😉 .Hoc dnes mám ešte len 8dc,ale min. som bola u gyndoša na 15dc a povedal,že už ovu bola,tak neviem rpesne kedy mám ovu,keďž si to radšej nesledujem,keďže aj ms mám kedy ako posledné dva som mala na 29dc,čo nevychádza podľa 15dc,ale to je fuk,netreba sa moc sledovať,len si užívať...A verím,že sa zadarí,a v auguste budeme rodiť baby všetky snažilky 😉

franica
1. nov 2012

@rohlicka ale v Československu bol dnes sviatok!!! Tak to s vami riadne vypiekli, že ani jeden deň voľna vám nedali...nevadí drahá, MD sa blíži 😉

@zora256 tak len pekne pokračujte v snažilkovaní, máš pravdu, že je to fuk, kedy presne je ovulka, keď sa to poistí kedy sa len dá 😉

a ešte som zabudla @drobca07 to je ono, ideeeeeeeeš!!!!!...aj ráno, bez pardónu 😀 😀 ....dajte do toho všetko, držím palce

brumka
2. nov 2012

caute babky tak dneska kontrolny test, takze ten hore je este vtedy cesrsrvy a dole su oba stary a aj novy ktory je este mokry, tak dufam ze som si ukludnila dusicka a za 2 dni tam rozdiel

drobca07
2. nov 2012

@brumka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

franica
2. nov 2012

@brumka jasan, všetko je ok, je to tam a bezpochyby to silnie.... takže woman secret predávajú nepokazené testy! @drobca07 @ataner81 @leonetka a ostané...taký si musíme aj my kúpiť 😉

brumka
2. nov 2012

@franica
@drobca07 dakujem babky pri dcerke som si len 1 robila a tento, chcem si este v nedelu spravit ale DR max ten je najlacnesi, clovek je pred vyplatou, dokymu sa neviem dovolat tak snad vsetko bude ok. potom kupit vitaminy a olej proti striam

sabaka
2. nov 2012

@brumka 🙂 🙂
vyslo to! krasny pocit, vsak?
citala som tvoju otazku v grafoch bt: neboj sa moja, teplotu mas uplne v poriadku, ustaluje sa na jednej hodnote. a pre istotu uz vela nemeraj pretoze krcok maternice este nie je celkom uzavrety - aby sa ti tam nedostala nejaka infekcia, pretoze teraz sme nachylnejsie 😀

brumka
2. nov 2012

@sabaka ja meram v ustach ortutovym, este skusim toho dokyho auvidim co a ako

sabaka
2. nov 2012

@brumka aaaha, tak potom ok 🙂

tatiana77
2. nov 2012

@brumka je to tam bezpochyby......tak nech dopadne co najlepsie kontrola u doktora....velmi sa tesim.... 🙂 🙂

janka9900
2. nov 2012

dobre ranko 🙂 @brumka no parada! 😵 aj moj je dnes silnejsi 😵
baby, je to tiez woman secret, mozete kupovat, nie su pokazene 😉

brumka
2. nov 2012

@janka9900 vau tebe o kolko zosilnela, mne len o trosku uvidime zajta ked budem mat oba suche. este skusim toho dokyho

brumka
2. nov 2012

tak termin 6.11 10:45 🙂 keby som krvacala aj skor mam prist takze vikend bude ok 🙂

janka9900
2. nov 2012

@brumka ten prvy je foteny suchy, druhy mokry, tak preto je taky 😉 ja skusim zavolat dokymu z nemocnice na obed, k mojmu pojdem v utorok 🙂

janka9900
2. nov 2012

@brumka no super 😉 jasne, ze vikend bude ok, uz je zavrtany poriadne cervicek 😉

tatiana77
2. nov 2012

@janka9900 krasne....tesim sa, drzkam palceky, nech dopadne kontrola dobre a uzivaj si.......pekne zosilnela 🙂

brumka
2. nov 2012

@tatiana77 v bdeelu a v utorok si spravim kontrolny ale inej znacky

janka9900
2. nov 2012

@tatiana77 🙂 dakujem 🙂

leonetka
2. nov 2012

@brumka brumicek, krasny rozdiel na testikoch. 🙂 vsetko ako ma byt. 🙂

ellis21
2. nov 2012

@brumka@ janka9900 super babulky, veľmi sa s vami teším, už je to jasné na 100%. Dávajte na seba pozor. 😀 Tak a ako sa citíte? A čo polovičky? Dúfam, že sa tešia s vami. Ešte zbytok snažiliek hodí testy a vianoce máme najkrajšie na svete. Silvester budeo o deckom šampanskom ale nevadí. 😀 😀 😀

leonetka
2. nov 2012

@franica isteze, mamatest je zaklad. hned ako druhy si kupujem tento 😀

leonetka
2. nov 2012

@janka9900 aj u teba krasne testiky 🙂 🙂

franica
2. nov 2012

a aj chcem testovaaaaaaať keď vidím ako dobre to ide 😀 😀 😀 čo keď dovtedy kým budem ja v čase testovania sa už druhé čiarky minú...jaaaj ten čas ide pomaly zas 😀

leonetka
2. nov 2012

@drobca07 @ataner81 @franica.... baby mali by sme si ich rychlo pokupovat, mozno teraz predavaju take kvalitne sarze 😀

brumka
2. nov 2012

@leonetka
@leonetka dakujem troska som ukludnena a ako sa citim ,prsia si uz zvykaju na bolest, podbrusko stale pobolieva, na zvracanie mi j e stale ale uz sa to normallizuje ale tesim sa z priznakov lebo viem ze tam nieco je 🙂 manzelik sa tesi a nariadil mi klud takze ani poriadne neupratujem to musim pozametat a povysavat a nehovorim o dalsich povinnostiach. pozitivne je ze nemusim ist na vysetrenia co ma cakali tento mesiac 🙂

tatiana77
2. nov 2012

@franica inak ja mam chut uz testovat...ale ja si pockam este nejake tie tri tyzdne.... ☹ ked vidim take krasne pozitivne testy, tak verim tomu, ze sa ukazu // na kazdom teste 🙂

brumka
2. nov 2012

babky posielam nakazu T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T chytajte