Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
AHojte baby!
Tak ja som mala dnes akoby ovu hlien,aj bolesti z trošilinkou krvi,tak sme to poistili keksíkom, a celý výkend si budeme užívať až do utorka pre istotu,sná´d sa zadarí 😉 .Hoc dnes mám ešte len 8dc,ale min. som bola u gyndoša na 15dc a povedal,že už ovu bola,tak neviem rpesne kedy mám ovu,keďž si to radšej nesledujem,keďže aj ms mám kedy ako posledné dva som mala na 29dc,čo nevychádza podľa 15dc,ale to je fuk,netreba sa moc sledovať,len si užívať...A verím,že sa zadarí,a v auguste budeme rodiť baby všetky snažilky 😉
@rohlicka ale v Československu bol dnes sviatok!!! Tak to s vami riadne vypiekli, že ani jeden deň voľna vám nedali...nevadí drahá, MD sa blíži 😉
@zora256 tak len pekne pokračujte v snažilkovaní, máš pravdu, že je to fuk, kedy presne je ovulka, keď sa to poistí kedy sa len dá 😉
a ešte som zabudla @drobca07 to je ono, ideeeeeeeeš!!!!!...aj ráno, bez pardónu 😀 😀 ....dajte do toho všetko, držím palce
@brumka 🙂 🙂
vyslo to! krasny pocit, vsak?
citala som tvoju otazku v grafoch bt: neboj sa moja, teplotu mas uplne v poriadku, ustaluje sa na jednej hodnote. a pre istotu uz vela nemeraj pretoze krcok maternice este nie je celkom uzavrety - aby sa ti tam nedostala nejaka infekcia, pretoze teraz sme nachylnejsie 😀
tak termin 6.11 10:45 🙂 keby som krvacala aj skor mam prist takze vikend bude ok 🙂
@brumka@ janka9900 super babulky, veľmi sa s vami teším, už je to jasné na 100%. Dávajte na seba pozor. 😀 Tak a ako sa citíte? A čo polovičky? Dúfam, že sa tešia s vami. Ešte zbytok snažiliek hodí testy a vianoce máme najkrajšie na svete. Silvester budeo o deckom šampanskom ale nevadí. 😀 😀 😀
a aj chcem testovaaaaaaať keď vidím ako dobre to ide 😀 😀 😀 čo keď dovtedy kým budem ja v čase testovania sa už druhé čiarky minú...jaaaj ten čas ide pomaly zas 😀
@drobca07 @ataner81 @franica.... baby mali by sme si ich rychlo pokupovat, mozno teraz predavaju take kvalitne sarze 😀
@leonetka
@leonetka dakujem troska som ukludnena a ako sa citim ,prsia si uz zvykaju na bolest, podbrusko stale pobolieva, na zvracanie mi j e stale ale uz sa to normallizuje ale tesim sa z priznakov lebo viem ze tam nieco je 🙂 manzelik sa tesi a nariadil mi klud takze ani poriadne neupratujem to musim pozametat a povysavat a nehovorim o dalsich povinnostiach. pozitivne je ze nemusim ist na vysetrenia co ma cakali tento mesiac 🙂
babky posielam nakazu T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T chytajte

@franica to mas pravdu .. v mdarsku je predlzeny vikend ale kedze pracujem na ceskolovenskej podpore tak mi sme robili aj dnes .. aj zajtra pracujem .. 😖