icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
2. nov 2012

@tatiana77 3 týždne?! Wow, to je dobre veľa ešte.....ja skúsim o nejakých cca 9 dní, i ked pokušenie je už teraz veľké, ale teraz by to bolo fakt že zbytočné...ešte len 5 dní po ovulke...no musíme vyčkať 🙂

leonetka
2. nov 2012

@janka9900 @brumka @ellis21 @sabaka inak davnejsie sme tu uvadzali aj pribehy o reakciach na to ked ste sa dozvedeli ze ste tehotne, ako ten moment prezivali vase polovicky. 😉 nedate? nech mame co citat 😉

leonetka
2. nov 2012

@franica ako sa dnes citis? bolesti ustupili?

brumka
2. nov 2012

@leonetka no tak u nas ziaden moment nebol moj prisiel o druhej rano z prace a o dakej 6 som si robial test takze este len rozlepil oci a videl ciarku tak sa usmial a ze si mam davat pozor asiel do prace 🙂 takze reakcia po 3 hodinovom spanku bola primerana 🙂

leonetka
2. nov 2012

@brumka hehe, jaky kludas, akoby ste cakali uz sieste dieta 😀

brumka
2. nov 2012

@leonetka ak chudacik uz nespal opmaly tyzden a ja na jeho mieste bysom vobec nezareagovala 🙂 so mnou nieje rano reci 🙂 ale chodi mi hkladkat brusko ze kupime kremik vitaminy vravi

franica
2. nov 2012

@leonetka no večer som už mala dosť tej zvýšenej teploty, i keď bola max. 37,1 ale mňa to už trýznilo a navyše ma ani hlava neprestávala bolieť, tak som si povedala, že jeden Paralen ešte nikoho nezabil 🙂 A do pol hodiny mi bolo super, hneď som sa cítila lepšie, tak sme ešte aj posledný asi plodný deň poistili 😝 A tá bolesť v boku sa dnes klop-klop ešte neohlásila, tak ja verím, že to prešlo...ale uvidíme...takže dnes mi je fajn, bez akýchkoľvek príznakov 🙂

leonetka
2. nov 2012

@franica to rada citam 🙂 mozno to boli dozvuky plodnych dni 😉

franica
2. nov 2012

@leonetka no ktovie...ešte zmeriam teplotu teraz informatívne...chcela som si ju odmerať ráno, že prvýkrát vyskúšam bazálnu aj to len preto, že som jju včera mala zvýšenú, ale zaspala som s teplomerom a ked som sa zobudila sa už vypol 😀

tatiana77
2. nov 2012

@franica mne pred 3 dnami skoncila mrcha, takze mam vsetko pred sebou.... 🙂 drzim palce, nech vidis // na teste

brumka
2. nov 2012

ja musim zaklopat ale mne a jakna 9900 vysla prvy krat BT 🙂

franica
2. nov 2012

@tatiana77 jaaaj tak je to jasné..ale teraz máš všetko vo svojicch rukách, treba zamakať, držím palce!

tatiana77
2. nov 2012

@franica ano budeme makat, slubujem...a uz sa na to tesim.... 🙂

janka9900
2. nov 2012

@ellis21 dakujem 😉 setrim sa maximalne, citim sa uplne v pohode, az na to malilinkate spinenie, ale to je v pohode 🙂 mm sa tesi, ze odviedol dobry vykon rano o 4 😀 ale tak ozaj skutocne sa zacneme tesit az ked malinke bude na svete 😵 trosku nam radost prekryva strach, aj ked vieme, ze tentokrat to dopadne uplne super 😵

ellis21
2. nov 2012

@leonetka u nás to tiež nebolo neviem aké radovanie 🙂 Keď som volala mužovi do práca, že mám // na teste, tak že super, ja som to vedel, že sa to podarilo, to si nemusela kupovať test, mohla si sa spýtať mňa. 😀 😀 😀 Ako ma odfajčil 😀 😀 😀 Ale teraz už sa teší, už to na ňom vidím. Aj mená začína vyberať. 😀 😀 😀

janka9900
2. nov 2012

@tatiana77 tak drziiiim silno palce, nech su tu coskoro dalsie palice // 😉 kup este rychlo dobru sarzu testikov 😀

leonetka
2. nov 2012

@franica to ani neskusaj merat bazalnu v strede cyklu. samotna hodnota ti nic nepovie. ak sa tomu chces venovat, musis zacat od 1DC a pekne kazdy den cely mesiac. 😉

ellis21
2. nov 2012

@janka9900 bude to fajn uvidíš, najskôr sa začneš tešiť, keď začne bábatko kopať, to už ho budeš cítit. Uvidíš bude to paráda, no od takého 7 mesiaca sa už nevyspíš, lebo začne šaškovať hlavne v noci a bude ťa kopať dovtedy, kým si nelahneš tak ako ono chce. 😀 Taký soploš ti už bude rozkazovať 😀 😀 😀

brumka
2. nov 2012

@franica leonetka ma pravdu ja som merala podstate od 2DC s jednym vynechanim a stle o 5rano rovnaky cas ani jedno vynechanie a zatial s uspechom 🙂

franica
2. nov 2012

@leonetka hmmm zase mám 37 teplotu..rozumiete tomu? 😕 Ja neviem, či týmto digi teplomerom veriť, sú také divné a ortuťový už nezohnať...alebo je nejaký špéci návod na merianie si s tým Je to normálny teplomer z lekárne, keď začne pípať, tak mám vždy hodnoty mŕvoly a potom ho nechávam dlhšie až kým neprestane stúpať a to je 37 u mňa 😒

janka9900
2. nov 2012

@leonetka u nas moment prekvapenia tiez moc nebol, ja som mm od piatku hovorila, ze az tak zvysena teplota, cuch ako stopvaci pes, hlad a velke brucho nie je len tak 🙂 test som si robila rano, ked bol este na nocnej, som mu volala, ze dobre ranko tatinko, ze heeeeej 😵 😵 😵 tesim sa na vas, budem sa ponahlat domov 🙂 tesime sa, ale prvykrat to bolo uplne ine. trosken sa bojime, ci bude vsetko ok v 4-5-6 mesiaci 😅

brumka
2. nov 2012

@franica nam ostali 2 ortutove len jeden je asi pojkazeny ja tiez moc nemamr rad tie digitalne

ellis21
2. nov 2012

Dnes ráno sa ma môj skoro 5 ročný syn pýta: mami a koľko bábetiek ešte porodí? ja na to že už asi iba jedno a on na to: škoda chcel som dať jedno Nikolasovi. 😀 😀 To je jeho naj kamoš v škôlke 😀 😀 Nieje zlatý ako sa chce aj o súrodencov podeliť. 😀 😀 😀

ellis21
2. nov 2012

@franica ja som mala tiež teplotu od ovu až do včera, to bol tiež príznak že sa zadarilo 😀 😀 😀 Iba 37,2 max ale mala som pocit akoby niečo namňa liezlo. 😀

janka9900
2. nov 2012

@ellis21 ja som druhykrat potratila-predcasne porodila v 24tt, kopanceky som si uzila, bolo to to najkrajsie, co som doteraz zazila 🙂 tesim sa na tie kopanciska od sedmieho mesiaca 😀 😀 😀

ellis21
2. nov 2012

@janka9900 to mi je lúto, muselo to byť hrozné. A to nezistili skôr, že sa niečo deje? Ak nechceš nemusíš mi odpovedať. 🙂

leonetka
2. nov 2012

@franica a ako dlho si uz meras? a kde? 🙂 pod pazuchou? no tieto digitalne su naprd. ja som ho este nechala aj po zapipani chvilu. i ked pisu, ze ked zapipa, tak by malo ukazat final teplotu. fakt skoda tych ortutovych.

janka9900
2. nov 2012

@ellis21 mas zlateho synceka 😀 😀 😀

janka9900
2. nov 2012

@ellis21 zistili v 23tt, ze som otvorena na 3-4cm ☹ ... a to som ozaj lezala cele tehu. ale tentokrat uz to bude uplne super, ja to viem 🙂

basikes
2. nov 2012

Ahojte 🙂 naozaj pekna je ta tehu tabulka uz aj s menami krpcov. Ja vam neviem prezradit, co mam v brusku, ked to neviem ani ja. ale veelmi by som uz chcela, musi to byt super oslovovat brusko menom 🙂 aj ked ja tak tiez obcas cinim, ale snazim sa velmi nie, lebo co ked je moj pocit na chlapceka zly 😀 a moj pribeh o zisteni tehu nie je asi nejaky crazy vtipny al.co. Najprv sme boli obaja v soku, ze sa to tak skoro podarilo a mm velmi neveril prvemu testiku, on tvrdil, ze to som este len tak kus tehotna 😀 , ale ked o 2dni zocil silnejsi pozit.vysledok, tak pochopil naplno 😀