Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
volala som dokymu z nemocnice, povedal nech pridem v pondelok na sono, ze pozrieme....no co by tam videl? 😅 este isto nic. tak, ze nech sa ozvem buduci tyzden, ked bude mrcha meskat sedem dni.
v utorok pojdem ale aj tak ku svojmu, nech ma vidi a moze sa tesit, ze aka super bezproblemova pacientka mu pribudla 😀 ale mam super spravu, jedna kocka tu z MK byva blizko a ze ma doma duphaston, ktory neuziva 😵 😵 😵 asi pren vecer skocim, budem kludnejsia 😵 zlaty modry konik 😵
☹ môj graf BT začína vyzerať ako EKG @ataner81....ale nemám sa naň spoliehať a ani na ovu testy a veľmi ani na hlien....tak potom ako viem kedy bola-je-bude ovulka? som už zúfalá a strašne ma bolí podbruško už 2 dni 😢
@drobca07 už nám to ide..no ja sa naďalej moc nevyznám, no máš to také skákavé...na druhej strane to fakt je presné na desatinné miesta, tak tam to jasné, že je rozdielne, veď medzi minimom a maximom je rozdiel 0,4 stupňa! Ja viem, že BT sa tak meria..no ale som z toho jeleň, príde mi to moc moc podrobné to meranie...ale baby budú vedieť lepšie asi
@franica veď snažilkujeme len čo keď je to teraz zbytočné a ovu ešte nebola a bude za 10 dní? ako sa poznám tak sa na 99% netrafíme a každý deň keksíkovať najbližšie 2 týždne je dosť aj na nás 😅 ...to by mi už mm asi odpadol....tak to skúsime pretriediť na každý druhý deň aspoň .... 😉
@drobca07 tak po prvé, nemôžeš si hovoriť, že to na 99% nevyjde- to je prvý zlý krok, treba myslieť na to, že to práveže trafíte. A po druhé- snažilkovanie je proste makačka...my sme za posledných 15 dní sexíkovali 13x, tak ti poviem, že je to namáhavé, ale strašne som sa @horseshoe bála, tak som radšej zamakala 😀 😀 😀 ale teraz bez srandy- ak by ste zvládli potiahnuť dlhšie aspoň tak tie každé dva dni, tak ja myslím, že to bude postačujúce...a mužík len nech sa pripraví, vraj je športovec, tak nech zhodí kopačky a zmení na nejaký čas šport 😝
@rohlicka no len netuším čo sú tie "iné príznaky" , posledné dva dni ovu test pozitívny , hlien nikde, dneska ovu test negatívny, hlien som začala mať , BT skáče - hore dole, bolesti podbruška už dnes 3-tí deň - vypadne zo mňa asi celá maternica ☹ ....no proste ☹
...ale druhý cyklus s clostilom už budem chodiť k dokymu na pozorovanie folikov - aj keď si na to cestovanie a platenie sona môžem pripraviť pol výplaty, ale dám aj to posledné na svete.....
@drobca07 ja si myslím, že je zbytočné sa snažilkovať každý deň, zober si že spermie prežijú vo vnútri 2až5 dní. Podla mňa úplne stačí každý druhý či tretí deň. Aj vy si to viac vychutnáte a aj spermijky pekne dozrejú. Netlač na pílu. Užívaj si pekne svojho drahého a obmedzte to na každý druhý tretí deň a tak vydržíte aj celý mesiac. Lepšie ako týždeň v kuse a potom keby bola posunutá ovu, tak nič, lebo sa vám nebude chcieť. 😀 😀 No samozrejme, to je len môj názor. 😀 😀
@franica Veru,poistiť treba hoc ma vaječník akosi ťahá,zrejme ovulka sa chystá,ale tak dnes večer poistíme,nenechám muža zaspať bez keksíku😀Veľmi dúfam,že to tentokrát už vyjde 😉 A ty ako?Ktorý dc si?
@brumka
@janka9900 Gratulujem babulky 😉 ,prajem krásne tehulkovanie,a veľa zdravíčka vám a aj fazuľkám🙂
@drobca07 ale prestaň, jasné že my si ťa budeme všímať, a vykecaj sa kľudne, na to sme tu. Myslím, že aj mne ste to nedávno písali. Nebuj, bude to v pohode a určite sa to podarí, len nerob sama sebe zle paranojami a skús myslieť na niečo iné. Začni cvičiť, alebo niečo iné..... Viem, že mňe sa to teraz ľahko hovorí, keď sa mi to podarilo ale naozaj je pravda čo sa hovorí, že netreba tlačiť na pílu a pekne si užívať život a ono to príde. Aj tá fazulenka, keď cíti že maminka je na nervy, tak tam radšej nebude. Ale keď si povie: no ako mi tu je dobre a som v kľude, tak sa zavrta a ver tomu, že poriadne hlboko. Uvidíš!!!!!! 😀 😀 😀
@franica Ahoj!
Nuž veru po pôrode sa nevedel dočkať,ale našťastie sa mi dalo už na 3týždeň,som bola ok🙂Ale zato od 8 mesiaca sa nemiloval so mnou,čo som dosť ťažko znášala☹Ale čo už,bál sa že mu porodím počas sexu😀chlapi...Veru teraz keď sa smie,tak nemá čas a výmysli tie vedia naši chlapi.
@drobca07 tak ti posielam ešte nákazu 😀 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@drobca07 tak skuste kazdy druhy den sexikovat. vraj je to lepsie lebo dozreju spermie. i ked napr. nam sa podarilo vtedy, ked sme kazdy den. ale to som uz priblizne vedela kedy mam ovu, takze toho nastastie nebolo vela 🙂 inak odkukala som tento "postup" od kamosky co ma dvoch chalanov a obaja sa jej podarili na prvy sup. vraj na 10. den cyklu zacali keksovat a kazdy den po cely tyzden. a vyslo. 😉
@drobca07 Neboj je to tak ako píše ellis21 🙂presne tak to bolo aj u mňa z malým,vtedy prišiel,keď som bola v harmónií sama so sebou,a moc sa snažím byť aj teraz ok,len je to umňa iné,keďže mi malý pokašliava a má nátchu,tak mám stresy aby nebol chorí,keďže sa mi ťažko cestuje samej z golfáčom a malým k detskej:-/ a to v blízkej dedine je len utorok a v stredu ráno a ostatné je v inej kde len raz ide autobus a raz sa vracia:-/a auto nemáme:-/,otca zriedka doma a brata,ešte menej...Ináč ak je malý šťastný aj ja som šťastná🙂
@ellis21 Ahoj!
To je super,keď Ti che,u mňa to bolo opačné,ja som do 4mesiaca nechela a potok keď som chcela tak on nechcel,myslím tým 8-9 mesiac:-/Od 4 mesiaca aj to len z boku aby čo najmenej vnikol dnu,keďže raz ma to dosť zabolelo,keď som už bola uzavratá,tak sme už ináč nemali sex,len zo zadu z boku,a jemu sa to už zunovalo vtom čase,preto ani moc nechcel...
no baby, teplota 36,9..koniec hlásenia, ďalšiu si zmeriam až zajtra, aby mi už nezašibalo...idem sa trochu poľudštiť, chcem ísť zapáliž sviečky, ked už dnes neprší a idem si pre istotu nakúpiť nejaké ovocie, lebo večer som mala takú chuť a nič sme nemali doma...ozaj a vravela som vám ,aká nehorázna chuť na hranolky ma prepadla o desiatej večer? 😀 Asi si kúpim aj tie...tak čaute zatiaľ 🙂
@franica ozaj, teraz si mi to pripomenula, ja som bola stále hrozne hladná aj to bol taký skorý príznak. Najedla som sa a do hoďky som bola neskutočne hladná. Aj v noci. 😀 😀 😀 Moja je to na dobrej ceste, tfu tfuj tfuj a posielam aj tebe vírus chytaj TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀
Idem aj ja domkou, tak sa zatiaľ majte. V pondelok idem dokimu, tak držte palce. Dám vedieť, dúfam, že už bude aj srdiečko 😀 😀 😀
@brumka dakujem za podporu 😀 Aj ja sa tesim z Tvojich testikov. Ja som dnes nic nestihala - strasne vela ludi sme mali. Este hodinu a zatvarame - tak ma zacalo boliet podbrusko - ale to bude z toho vnutorneho sona. To mi zacalo hned po kontrole. Nabuduce mu to asi zatrhnem.
Vidis ako krasne Ti silnie test - naco si vsimat tu blbu teplotu. Nestihla som si nic precitat,len upozornenia...tak snad to zajtra dozeniem a docitam si vas 🙂

@typa super spravicka, len tak dalej, ale uz s dobrymi vysledkami z mocu 😉 neboj, nebude to nic vazne 😉