Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
aj maly to u babky celkom zvladol,dneska na jednicku,aj ked takto dlho sme my dvaja s deculom este od seba neboli... dnes rano vstal krasne a zostal s babkou bez protirecenia,ale ratam s tym,ze tak ako aj skolky sa detom po paru dnoch nechce,tak aj moj mi o paru dni da pocitit,ze k babke nechce....
Ahojte žienky. Tak opäť v nočnej 😒 . Ale už len zajtra a mám nedeľu voľnú 😝 . A na mňa ste tehulky zabudli 😠 Aj ja chcem tehu vírusy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 . @brumka @janka9900 babule, tak to sú parádne testíky 🙂 🙂 🙂 🙂 Veľká GRATULÁCIA 🙂 Teším sa s vami .@drobca07 mojka super EKG ale žiaden stres, veď aj ja mám také. Po ovulke sa mi to ale ustálilo 😉
@franica Zuzanka teraz ale nemá význam merať si teplotu lebo počas dňa riadne stúpa. Ja som si ju len tak pre info zmerala teraz v buchte lebo tam si meriam aj BT a momentálne mám 37,9. Od ovulky mám teplotu nad 37,2 a dnes vystúpila na 37,4 o 4:00 ráno
priaznam sa,ze neviem,preco ma zavialo na takuto ekonomicku drahu a preco som skoncila na urade... ale pssstt ...mozno som sa v povolani minula,.....,ale ktovie,teraz si vazim, ze vobec pracu mam ....to iste a na prvom rade je rodina🙂))
a inak...
@ataner81 dnes pri zaspavani si budem predstavovat,ako spolu kocikujeme nase babatka...ty prve,ja druhe....a ono sa nam to splni... a taka krasna druha materska ...to hej🙂)) ked si svoje sny predstavujeme akoby uz boli skutocne,tak vraj sa nam to splni....mne ta knizka teraz sprijemnuje dni🙂)) a inak funguje to zarucne🙂)))) len ci to funguje aj v oblasti tehulkovania..to este netusim....lebo preco by potom nemohli mat dietatko vsetky,ktore po tom tak strasne tuzia....v tom nevidim logiku....
@ataner81 a kym budeme kocikovat,tak ty uz budes opat bruskata...a potom ti budem vraviet,ked moje druhe bude mat 2a pol... okolo teba budu behat dve...alebo presnejsie ty budes behat okolo dvoch deti...ale to uz sa mozno velakrat nebudeme stihat stretavat...ale zas verim,ze si aj potom cas najdeme🙂)) a budeme kamoskami mamickami🙂))
papa Reny,pojdem uz🙂)) dnes som skoro vstavala,na co teraz nie som zvyknuta,takze uz na mna ide unava....samozrejme pri dobrom pivku🙂)) ja si ale dam dve deci pivka a je mi veselo,to mi uz aj staci🙂)))))papa
dievcata... nechcete niektora fialky? ja mam taku zalubu,ze rozmnozujem filaky a potom ich nemam kam dat,tolko ich uz doma mam.. ... 😀 😀 😀
@simonkato || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || @tatiana77 || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || @leonetka || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || @franica || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || @zora256 || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || @ataner81 || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || @deculko || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || @drobca07 || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || .. bubulky .. dufam že už čoskoro budete pomahat rozposielať tehu virusiky ... silno na vas myslime a tesime sa uz na kazdy pozitivny testik .. ktory nas coskoro caka 😵 😵 😵 😵 😵 😉 😉 😉 😉 😉
@deculko vidno ze ti knizka dava vela .. perfektny pozitivny pristup ku praci .. aj ku vsetkemu .. co sa okolo teba deje .. deje sa to z urcitych dovodov ktore nezmenime len musime prijat .. ale som velmi rada ze si pozitivne naladena. . cez vikend oddychnes .. a ani sa nenazdas a budes opat na materskej 🙂
@zoescott samozrejme .. sme tu na to aby sme ho posielali dalej 🙂 || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || .. a cim skor sa nam pochval testikom 🙂

ahojte dievcata,hlasim sa vam prvy den po praci🙂 dnes bolo schopne,lebo ani veduca nebola,ludi malo,lebo kazdy druhy mal dovolenku...ale dalo sa.... krasne obdobie materskej mam za sebou,som stastna,ze som ju vyuzila cele 3 roky... fajn,ze je zajtra vikend...aj ked skoda,ze muzik zajtra robi... ale aspon dnes bol s nami uz od 15tej,co je tiez sviatok🙂)) zajtra k vam zavitam...
Reny ty si v nocnej,ze...
krasne testiky ste tu podavali Janka aj Brumka, drobca vsetko bude ok,ty si na rade🙂)) a ver,ze uz mozno tento mesiac🙂 no a Simi....tak ako vravia dievcata....chce to svoj cas,muzi to prezivaju inac... mozno muz vravi len to,co si mysli,ze chces pocut,kedze sem tam sama vravis,ze chces mat pauzu,ze to potrebujes a tak ti nechce protirecit... drzte sa,je to tazka skuska pre oboch....a Jani,verim,ze ti to vyjde tento krat...a brumka tebe tiez🙂 vsetkym nam to vyjde,uvidite🙂 nestihla som vsetko citat,ale myslela som na vas🙂