icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
2. nov 2012

@zoescott ak sa mozem opytat .. zo zdravotneho hladiska tak dlho ? .. ci obaja mate vysledky OK ?

ataner81
2. nov 2012

@rohlicka to aby si začala zbierať slinky čo najskôr aby ich bolo veľa 😀 😀 😀 Mienim sa natierať aspoň 3x denne 😀

rohlicka
2. nov 2012

@ataner81 ja som vedela ze ty si schopna vsetkeho .. ved sa len nechaj prekvapit ze na vianocnych trhoch dostanes aj flasticku s "elixirom plodnosti" 😀

ataner81
2. nov 2012

@rohlicka áno urobím čokoľvek aby som mala bábo a ak mi v tom tvoje tehu slinky pomôžu, nemám čo riešiť 😀 . Ak si pamätáš, skúšala som aj plodný dážď, no nefungoval ☹ , takže si moja ďalšia nádej 😀

zoescott
2. nov 2012

@rohlicka ja mam nieco s hormonmi, ale moj lekar to nechcel riesit, ze mam pockat, ze sa mi to upravi, a ze sa mame snazit ... ale uz to je dlha doba, tak som sa objednala znova, a ak to uz teraz nebude chciet riesit tak zmenim lekara 🙂

ataner81
2. nov 2012

@zoescott takých lekárov milujem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Presne ako moja bývalá. Treba počkať, ono to príde vrrrr 😠 😠 To ako do kedy som mala čakať, veď nie som najmladšia a ani nemladnem. 😒 Chápem, že nemôžem mať všetko hneď (aj keby som to strašne chcela 😀 ) ale odtiaľ potiaľ. Keď sa vie kde je problém, tak nech sa dá pár mesiacov čas na jeho samovyriešenie ale ak to nejde, tak tomu treba pomôcť. Keď to aj naďalej nebude chcieť riešiť, určite ho vymeň

rohlicka
2. nov 2012

prepačte žienky .. neodpisovala som .. lebo som posediačky zaspala za pc .. musim ist spat lebo nevladzem ani viečko dvihnut ... dobru noc .. zajtra pridem mrknut ci nahodou sa tu neobjavi dalsi || testik 🙂

zoescott
2. nov 2012

@ataner81 áno mám to v pláne, ešte si vypočujem jeho názor a navrhnuté riešenie, a ak sa mi nebude pozdávať tak už nebudem uvažovať nad zmenou, ako teraz, ale rovno tú zmenu zrealizujem. Ja to vidím tak, že ak mu niekto odmietne brať antikoncepciu, za ktorú má on kopec peňazí, tak potom už toho človeka považuje za zbytočné sa ním vôbec zaoberať. Teraz sa mi to buď potvrdí, alebo vyvráti 🙂 A potom to už začnem riešiť. Mám síce ešte relatívne čas, ale tak by som už chcela taký môj krásny uzlíček držať v náručí ... musíme byť trpezlivé, verím, že to príde 🙂 ale keďže pomoc neprichádza od tých, na ktorých sa my spoliehame (od lekárov), musíme si pomôcť samy a nájsť si nových 🙂

franica
2. nov 2012

@ataner81 ja som si tú teplotu merala, lebo mi bolo zle- tak horúčkovito, ja nie som bazálny fanúšik, mňa to nebaví 🙂 Ja som si to merala "chorobne", len ma to potom zaujalo, že sa to nejako drží...a ty len nesekaj machra s 37,9 - to máš ľahké takto, že si tehu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 A vôbec...po 15 dňoch intenzívneho snaženia si zaslúžim trochu pseudopríznakov 😀 😀 😀

ataner81
2. nov 2012

@zoescott no ani ti nebudem hovoriť aká "úžasná"bola moja stará doktorka. Tiež som si vravela, že idem za ňou posledný krát a ak nič.....no a samozrejme nič nebolo. Bola som tam vo februári a vraj mám ešte počkať aspoň do septembra a v októbri prísť. 😠 😠 😠 😠 Tak som sa po 3minútovom vyšetrení(podotýkam, že som do toho zarátala aj moje vyzlečenie a oblečenie)zašla za sestričou a oznámila jej, že odcházam. Jasné, že sa vykrúcala, že mi nemôže dať kartu a bla bla a že najprv musím vedieť ku komu idem aby ju tam mohla poslať a že treba čakať do konca mesiaca...........NIE DOSŤ. Stála som tam ako boh pomsty, kým mi tú kartu nedala. No a teraz mám doktorku, ktorá sa mi venuje a zatiaľ som s ňou spokojná. Nedaj sa odbiť, máš na to právo
@rohlicka dobrú nocku Helenka, dobrú nocku Emuška a sladké sníčky babule 🙂
@franica pevne verím, že to už tentokrát vyšlo 🙂 . Vy ste 15dní vkuse snažilkovali? Fíha, toho môjho by asi vystrelo z toľkej aktivity 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj keď mne sa to veľmi páči 😀

zoescott
2. nov 2012

@ataner81 haha no úžasné ... viem, že mám na to právo, gynekológ dostáva od zdravotnej poisťovne za nás každý mesiac 1,90€, či tam chodíme, alebo nie. Ja si myslím, že to nie je málo, vlastne za nič ... a oni sa k nám takto správajú. Vypočujem si ho, ak nebudem súhlasiť vypýtam kartu a zdrhám ... niekto ma snáď už len vezme ...

Ja nechápem, že vo februári a máš čakať do septembra??? Ako, keby sme mali 15 rokov, tak nepoviem, ale toto povie žene, ktorá chce bábätko? Mali by takým lekárom brať licenice :(

ataner81
2. nov 2012

@zoescott no škoda sa už rozčulovať nad idiotmi v bielych plášťoch. Držím palce nech dopadneš lepšie ako ja 🙂

zoescott
2. nov 2012

@ataner81 ako lepšie? obe dopadneme rovnako dobre 🙂 teda výborne 🙂 treba tomu veriť 🙂

ataner81
2. nov 2012

@zoescott iná možnosť nie je 🙂 Budeme maminy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ataner81
2. nov 2012

Dobrú nocku babule. Idem čumákovať na telku, nech mi tá nočná rýchlejšie zbehne 🙂 Papa zajtra

ataner81
3. nov 2012

Dobré ránko krásky moje koníkové 🙂 Ako sa dnes máme? Mne je tak všelijak. Prsia ma neskutočne bolia už pár dní a stále je to horšie a horšie ☹ Z mojich biednych Béčiek sú teraz mega Céčka 😠 Navyše ma pobolieva podbruško, teda skôr sú to také ťahy v pravo. Porazí ma z toho duphastonu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Vďaka hormonom teraz neviem na čom som 😖 . Nerozumiem signálom svojho tela a bojím sa, že sa zbytočne namotám ☹

ataner81
3. nov 2012

Keďže som tu sama a nudím sa, tak som sa rozhodla dať tu tabuľku len tak na pripomenutie. @mabika a @nikol44 sa nám už pár týždňov neozvali, takže už určite sú tehulienky 🙂. Na teraz ich vyradzujem z tabuľky, no ak by náhodou........nie je problém ich tam nahodiť späť 😀 @linddi mojka a ty si na tom ako? Mrchaňa dúfam nedorazila 😠?
@linddi 28.10. baran Zlatica
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@leonetka nažhavená skoro snažilka emoticon
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

rohlicka
3. nov 2012

@ataner81 dobre ranko 🙂 vidim ze som prisla vcas na to aby si tu nehadzala smutneho smaila 🙂 ako nevies na com si .. ako to ze sa bojis namotania .. ved si tehula 🙂 🙂 🙂 a tentokrat to uz vyslo .. ved mate bytik skoro prerobeny .. mrchanu mas za dverami .. ktora uz nepride .. len sa tak tvari ...

ataner81
3. nov 2012

@rohlicka ahojte baby 🙂 Helenka tento mesiac som naozaj zmätená zo všetkých signálov. Predtým som vedela na čom som ale teraz po tom duphastone..............V žiadnom prípade sa nechcem namotať lebo ak náhodou mrchaňa príde, to sklamanie bude obrovské ☹

rohlicka
3. nov 2012

@ataner81 ja viem Renatka ze to dlhe cakanie neprospieva ked kazdy mesiac si povies .. ze teraz to vyslo .. ale do Vianoc moze byt aj tak uz len jedna mrcha .. aj to posledna .. viem ze aj priznaky ti naznacuju uz kadeco .. aj ked ako vravis (a nechces si ine pripustit) ze to moze byt aj Duphastone ..
tak potom sa toho pridrzuj .. ze je to Duphastone .. tak ako si to nechcela pripustit ( @ellis21 ) a cely cas tvrdila ze je prechladnuta 😉 a nakoniec nas vsetky milo prekvapila aj ked sme to tu uz tusili .. a kebyze aj prisla tak vies ze ta lieky osalili ..
tak rada by som ti so 100% istotou tvrdila ze si tehu sklamanie vie byt sakra bolestive .. 😒 tak sa pridrzujem tvojej taktiky ze: "ten Duphastone ta ale riadne namotava"

ved my sa nechame potom milo prekvapit 🙂 🙂 🙂

ataner81
3. nov 2012

@rohlicka čisto teoreticky stíham do Vianoc 2mrchy ☹ A tak ako si teraz napísala, nebudem sa namotávať. od začiatku si hovorím, že všetko čo sa mi teraz deje je len vďaka hormónom, ktoré užívam. Som pripravená na mrchu(samozrejme verím, že žiadna nepríde) a tehu si nepripúšťam.

zoescott
3. nov 2012

@ataner81 a kedy Ti má prísť??? 🙂

ataner81
3. nov 2012

@zoescott po 9mesiacoch 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Nečakám ju medzi 9-14.11. 😉

zoescott
3. nov 2012

@ataner81 Tak dúfam, že Ti nepríde :P A ešte som zvedavá, ako dlho berieš ten Duphastone? 😨

brumka
3. nov 2012

ahojte babky, ako sa mate posieelam cerstve tehu virusiky T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T

sam1234
3. nov 2012

ahojte ja tu pisem sice prví krat ale citam vas uz dlho. nemala som odvahu napisat. aj my s mm sa snazime uz viac ako 4 roky a furt nic ☹ aj ja by som chcela byt do vianoc tehotna bola by som stastna 😀 keby to konecne vyslo a vsetkym co ste uz tehulky gratulujem

brumka
3. nov 2012

@sam1234 fuha 4 roky? a vysetrenia asi uz mate za sebou nie?

sam1234
3. nov 2012

@brumka ano mame u mm je problem

brumka
3. nov 2012

@sam1234 a uz ste skusili umele oplodnenie alebo nejake moznosti oplodnenia za pomoci lekara?

ataner81
3. nov 2012

@zoescott len prvý mesiac, preto som taká zmätená. Nechceš sa pridať k nám do tabuľky snažiliek?
@brumka ahoj Daduš 😀 Ďakujem za T vírusíky. Ako sa dnes máš?Nehodíš mi tu prosím svoj graf BT-ďakujem 🙂
@sam1234 ahoj. A čo si sa neozvala skôr. My ťa tu veľmi radi privítame. Toto je úžasná skupina skvelých báb. Všetky sa tu podporujeme, radíme si a vytešujeme z každého úspechu