Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka tu je môj 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/ataner81/gra... Som 8DPO
@sam1234 a ako dlho viete ze je tam problem? ja neviem ale ja bysom skusila inseminaciu alebo mimotelove oplondnenie asi
@ataner81 reni som nakukla uz, vyzera velmi pekne, ja som nervozna ze som nemerala dneska ale vcerajsi test uz je 24h tak uz bde dost suchy a ked pozeram ciarka je silna 🙂 ale na prvom takmer zmyzla asi svetlo vytiahlo
@brumka ale nech sa len doky posnazi...potrap ho trochu 🙂 aspon krv Ti vezme na hcg. Ja ani neviem ake som mala. Vcera mi zase brali krv lebo v labaku zabudli urobit krvnu skupinu a rh faktor. To sa len mne moze stat 🙂 Este stale ma trochu pobolieva to podbrusko,dufam,ze to prestane...:-/
@brumka v utorok mám meniny tak si od teba ako darček prosím dobré správy od dokyho dobre?
@typa a kde si meriaš BT? Ja v buchte a tam je teplota vyšia o pár stupňov, včera poobede som mala dokonca 37,9. Duphaston beriem od 14-25DC ale ja som sa bála, že mi zastaví ovulku, tak som počkala kým ju nedostanem, čo bolo na 14DC. Takže s duphastonom som začala od 15DC a budem ho brať do 26DC
@ataner81 reni myslela som na teba aj som do kalendara pozerala 🙂
@typa no uvidime asi vezme krv len si skor myslym ze na krv ma objedna az rano. ked som bola tehu mi brali krv talmer kazdu poradnu, moc, a vnutorne sono mi do 3m robili aj 2x do mesiaca
@sam1234 to mi je luto dneska je blba doba :( ved sa k nam do skupiny pridaj mame plodnu tabulku
@sam1234 T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T
@sam1234 ahoj vitaj medzi nami .. toto je velmi pozitivna skupinka 🙂 a ked ti bude tazko a budes sa chciet postazovat alebo podelit s nami o dobre spravicky .. na to sme tu .. dobra partia 🙂 dievčata ktore maju vzdy vhodne slova na to aby smutok bol zahnany 😵 😵 😵
inac neskusala si uvazovat nad nejakou tetou bylinkarkou ? ..
@sam1234 || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || aby si coskoro nasla taketo krasne 2 palice na svojom tehu testiku 😵 😵 😵

@ataner81 ahoj reni, dneska som nemerala nechala som to tak zajtra chcem kontrolny tehu test spravit. hodim ti ten graf inac sme kamaratky tak ty mas pristup kedykolvek ku mojmu grafu
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy...