icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
3. nov 2012

@ataner81 ahoj reni, dneska som nemerala nechala som to tak zajtra chcem kontrolny tehu test spravit. hodim ti ten graf inac sme kamaratky tak ty mas pristup kedykolvek ku mojmu grafu
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy...

sam1234
3. nov 2012

@brumka nie neskusali sme doktor mi poradil aby jedol vitamíny a aby sme skusali ale podla mna to uz trva moc dlho a ze to nema zmysel

ataner81
3. nov 2012

@brumka no vidíš, úplne som na to zabudla 🙂

sam1234
3. nov 2012

@ataner81 nemala som odvahu

ataner81
3. nov 2012

@sam1234 ale čo si. Tu je skutočne vítaný každý 🙂

brumka
3. nov 2012

@sam1234 a ako dlho viete ze je tam problem? ja neviem ale ja bysom skusila inseminaciu alebo mimotelove oplondnenie asi
@ataner81 reni som nakukla uz, vyzera velmi pekne, ja som nervozna ze som nemerala dneska ale vcerajsi test uz je 24h tak uz bde dost suchy a ked pozeram ciarka je silna 🙂 ale na prvom takmer zmyzla asi svetlo vytiahlo

ataner81
3. nov 2012

@brumka mojka ty už teplotu nerieš. Si tehulienka a všetko dobre dopadne. Kedy to ideš k dokymu?

brumka
3. nov 2012

@ataner81 v utorok 10:45 cize zajtra chcem kontrolny test a v utorok rano spravit . uvidime co doky bude robit ale na ultrazvuku asi nic este neuvidi

typa
3. nov 2012

@ataner81 ty mas ake kraaaasne teploty 🙂 Ja som tak vysoko bola len raz 37,1. Mozno maju na to vplyv aj lieky...ale dufam,ze nielen tie. Do kolkeho dc ich mas brat?

typa
3. nov 2012

@brumka ale nech sa len doky posnazi...potrap ho trochu 🙂 aspon krv Ti vezme na hcg. Ja ani neviem ake som mala. Vcera mi zase brali krv lebo v labaku zabudli urobit krvnu skupinu a rh faktor. To sa len mne moze stat 🙂 Este stale ma trochu pobolieva to podbrusko,dufam,ze to prestane...:-/

ataner81
3. nov 2012

@brumka v utorok mám meniny tak si od teba ako darček prosím dobré správy od dokyho dobre?
@typa a kde si meriaš BT? Ja v buchte a tam je teplota vyšia o pár stupňov, včera poobede som mala dokonca 37,9. Duphaston beriem od 14-25DC ale ja som sa bála, že mi zastaví ovulku, tak som počkala kým ju nedostanem, čo bolo na 14DC. Takže s duphastonom som začala od 15DC a budem ho brať do 26DC

sam1234
3. nov 2012

@brumka uz dva roky sice mm ma 1 dieta s prveho manzelstva ale to ze vraj nic neznamena. nemame teraz moc penazi na umele oplodnenie.

brumka
3. nov 2012

@ataner81 reni myslela som na teba aj som do kalendara pozerala 🙂
@typa no uvidime asi vezme krv len si skor myslym ze na krv ma objedna az rano. ked som bola tehu mi brali krv talmer kazdu poradnu, moc, a vnutorne sono mi do 3m robili aj 2x do mesiaca
@sam1234 to mi je luto dneska je blba doba :( ved sa k nam do skupiny pridaj mame plodnu tabulku

typa
3. nov 2012

@ataner81 ja som merala v ustach...viem,ze dole su teploty vyssie,ale stale su kraaasne 🙂

ataner81
3. nov 2012

@brumka takže už vieš kedy mám meniny a aký darček mi máš dať. Takže v utorok žiadne výhovorky a daj mi, čo si prajem 😀

ataner81
3. nov 2012

@typa krásne by boli keby som bola aspoň 14DPO. Toto je ešte veľmi skoro na akúkoľvek chválu, lebo to môže ešte klesnúť ☹

brumka
3. nov 2012

@ataner81 pôosielam ti maly pred darcek T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T

sam1234
3. nov 2012

@brumka budem rada ked tu opcas budem moc napisat a podelit sa s vami o novinky

sam1234
3. nov 2012

@brumka a nemohla by si aj mne poslat

brumka
3. nov 2012

@sam1234 T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T

rohlicka
3. nov 2012

@sam1234 ahoj vitaj medzi nami .. toto je velmi pozitivna skupinka 🙂 a ked ti bude tazko a budes sa chciet postazovat alebo podelit s nami o dobre spravicky .. na to sme tu .. dobra partia 🙂 dievčata ktore maju vzdy vhodne slova na to aby smutok bol zahnany 😵 😵 😵
inac neskusala si uvazovat nad nejakou tetou bylinkarkou ? ..

rohlicka
3. nov 2012

@sam1234 || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || aby si coskoro nasla taketo krasne 2 palice na svojom tehu testiku 😵 😵 😵

ataner81
3. nov 2012

@brumka jeeeeeeeeeeeeeeeeej ďakujeeeeeeeeeeeeeeeem. Ja mám už dnes meniny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
3. nov 2012

@sam1234 jasné moja. Tak ako vraví @rohlicka, príď k nám hocikedy. Či sa potrebuješ posťažovať alebo pochváliť, či si smutná alebo naopak šťastná. Či potrebuješ radu alebo sa proste len nudíš, tak kuk k nám a hneď ti bude lepšie 😀 😀 😀 😀 😀

sam1234
3. nov 2012

@rohlicka nie neskusala aj by som to skusila ale neviem kam ist

brumka
3. nov 2012

@sam1234 mne 2x na oehotnenie pomohla alchemilka, nasa @horseshoe je na medicinu expert 🙂

sam1234
3. nov 2012

@ataner81 diky velmi rada 😀

sam1234
3. nov 2012

@brumka tu som uz skusala a zatial stale nic ☹

brumka
3. nov 2012

@sam1234 mm ma co za vitaminy? jasom ju skusila 2x prvy krat to nedopadlo dobre a teraz verim z e uz to je ok 🙂