Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sam1234 urcite alchemilkou by som aj ja zacala .. docitala som sa skvele referencie na nu a v 90% pripadov bola uspesna .. taktiez cerstva grepova stava (ziaden 100% dzus) a nakoniec po ovulke papat ananas .. niekolko dievcat nam uz potvrdilo uspesnost tymito prirodnymi vitaminmi a bylinkami ..
ja osobne som nebola u bilinkarky ani nemam znamu ... ale skus vygooglit .. mozno ti niekto poradi v tvojom okoli .. 🙂
inac babky chcem sa pochvalit vcer as akamratke narodila dcerka 🙂))
nieco som teraz nasla na MK:
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/uzivanie-bylinkovych-cajov-na-podporu-plodnosti-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/bylinky-na-plodnost-zeny-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/recept-na-caj-plodnosti-priprava-a-uzivanie/
dufam ze pomoze .. dalsim .. 🙂
@sam1234 ja papám calibrum baby plan a materskú kašičku(tú prvý mesiac)-toto celý cyklus. Od 1DC do ovulky som pila grepový džús, gynastan a alchemilku asi od 5DC do 12DC a po ovulke pijem rebríček. Predtým som ešte jedla bromelain(náhrada za ananás lebo ten nenávidím 😝 )a teraz prvý cyklus mám duphaston. Do polovičky ládujem 😀 materskú kašičku, vitamín E, selén a zinok(výborné vitamíny na kamošky spermošky). Toto papá ale len prvý mesiac
Baby pozerám na rozprávku a revem pri nej ako krokodíl 😢 😢 😢 😢 😢 Ten duphaston ma vážne sere! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@brumka @ataner81 kočky ste mi pripomenuli mna 😀 asi 3 tyzdne dozadu som bola u segry za neterkou a kedze chcela pustit rozpravku ... tak jej pustila nieco take ako barbie princezne .. kreslena .. ale tak ma to dostalo ze som nedokazala odist od nb a musela som to dopozerat aj ked neter uz davno nepozerelaa 😀 ale konec bol taky napinavy a dojimavy ze som sa prichytila ze vela nechybalo aby som sa rozplakala pri tom ako mala 😀 ach tehu hormony su svina 😀 😀 😀
opustam vam nachvilku .. rozhodla som sa ze vianocne darceky bude niektore aj vlostnorucne vyrobene . a tak idem usit (kabelku/kapsu) segre a mamke a tatinovi puzdro na mobil 🙂 .. aspon trosku usetrim .. a potesim 🙂
babule máme novú snažilku 🙂
@linddi 28.10. baran Zlatica
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@sam1234 15.11. strelec
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@leonetka nažhavená skoro snažilka emoticon
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@ataner81 Ahoj!
Tak aj ty berieš Duphaston?Ten vie poriadne namotať,ja ho zajtra začnem brať už 8 cyklus:-/,a práve preto neverím,žiadnym príznakom,len // na teste keď mi už konečne ukáže,lebo aj pri malom ,som už neverila,žiadnym príznakom a ani testy mi dlho neukázali až na 3týždeň meškania,a myslela som si,že som iste prechladla,lebo práve vtom mesiaci sa nám pokazil autobus a 2h sme mrzli v ňom,kým nás autami doviezli domov,keďže sme firemným busom šli a už sme aj meškali,tak sme dostali po 2h mrznutia voľno:-/.A nakoniec z prechladnutia je môj synku😀.A tak pri Duphastone je najlepšie si myslieť,že od neho sú rôzne príznaky,lebo to tak aj je🙂.Neboj potom je radosť otoväčšia,keď ms nepríde a testy ukážu // 😉 ,ja som bola taká rada,že som sa usmievala celých 9mesiacov,najmä vtedy keď som už nemala vr...do wc🙂
@zora256 ahoj. Ja to tak aj beriem, že všetko je z duphastonu. Nikdy som nebola tehu, takže nemôžem ani žiadnemu príznaku veriť. každá z nás je iná a to čo pre jednu znamená tehu príznak, pre druhú nemusí. Nebudem sa namotávať len som sa s vami chcela podeliť o to ako sa cítim. ja dokonca neuverím ani //. Až fotke zo sona, kde bábu bude biť srdiečko 🙂
@zora256 opat sa tu rozprudil tehu virusik .. pribudli nove tehulky .. .dalsi mesiac bude opat stastny .. a coskoro sa nam to tu bude sypat || 🙂 ja sa mam dobre .. brusinko konečne začina vykukovať babatkovske aj ked stale ho prekryva moje povodne 🙂 ale uz ne dlho … na vianoce pupkatejem o sto 6 😀 .. chcela by som postupne pridat dalsie fotecky na porovnanie … ale hlavne co ma potesilo .. aj teraz v utorok na kontrole lekar povedal ze uz maternica vyrastla a bambulka nie je usadena az tak dole v panve kedze ju placenta uz netlaci 🙂 a ty sa mas ako ?
@ataner81 Ahoj!
Môj muž presne tak bol,ako ty,uveril,len sono snímke,hoc aj tomu ťažko,veril,ba ma aj vytáčal,či je naozaj jeho,keďže u neho bola vtom čase len chyba...Takže som mala ťažký začiatok,smutný,keďže mi muž neveril,ale to je už našťastie mynulosť,aj sem-tam mi povie,že nie je jeho,lebo sa na neho podľa neho nepodobá,čo je volovina,pretože sa až moc na neho podobá,najmä keď je vážny,lebo úsmev ten má po mne🙂.Neboj tento mesiac sa dočkáme,len treba nechať čas plinúť od seba,a nemyslieť na tehu,len si tak užívať každý deň,ako ide,a plánovať budúcnosť bez detí,tak ako ste vy dvaja a do plánov samé vhupne aj fazuľka🙂,tak ako to bolo aj u mňa.Nuž teraz je to u mňa ťažšie,keďže už jedno dieťa mám,tak sa nedá neplánovať budúcnosť bez neho,a tým pádom nejde nemyslieť na dieťa...☹Proste sa neviem odviazať akosi od malého,a ani snažilkovanie nám tak nejde,keďže na obed mm vždy robí niečo vonku teraz robí miesto pre sliepky a zajace,a to mu potrvá aj zajtra asi,a vnoci okolo pol 11 je už unavený,a o mne nehovoriac už by som o 20h spala:-/
musela som k vam priskocit pocas varenia 😀 😀 MK je uz ako droga 😀 😀 😀
@rohlicka Ahoj!
To je super,dnes sú nové 2tehulky?Lebo tie včerajšie som videla...
Tak to sa teším stebou,že sa má malinká dobre🙂A placentu máš na ktorej strane?ja som mala vpredu a prekrývala mi malého do 7mesiaca,tak mne malého zistil lekár až v 28tt,že je chlapcom,a potom už tiež nie,lebo bol od 32tt dole hlavičkou,tak pupočník mal medzi nohami:-/.
Ja sa mám ako vždy unavene,pri malom nemám čas takmer na nič,sem sa dostanem len počas jeho poobedného spánku,a vnoci mi zaspáva okolo 22h max o pol 23h najskôr o pol 22hchodí spať.A muž stále vonku niečo robí,tak na sexík zriedka máme čas:-/,ale tak sľúbil na dnes večer,no som zvedavá,či vydrží byť dovtedy hore,kým malý zaspí.Lebo ja veľa krát by som zaspala z malým naraz.A podbruško ma ešte stále pobolieva od 8dc dnes som 10dc.Ale zajtra už začnem pre istotu brať Duphaston,aby sa malo vajko kde usídliť,keďže je na rast sliznice a posilnenie maternice,lebo pri malom som brala nuž pred ním od 11dc a teraz neviem prečo od 14dc,som brala 7mesiacov,tak som si povedala,že ak som mala ovu na 8dc,a aj sexík,tak na 5deň od vtedy by sa malo dakde zavrtať,a tak musím začať brať tak ako som brala pred malým,pre istotu,nieže budem len brať a nebude sa mať kde uchytiť:-/.A ak to tak bude,že sa naozaj podarí,tak potom bola chyba vtom 14dc u Duphastone.Kiežby sa zadarilo,bola by som šťastná prešťastná,najkrajší Vianočný darček 😉 .
dievcata,mna tak taha spat...asi z toho pocasia... deculko mi zaspalo...taka som na nho bola zla fnuk ....rozhadzal vsetky casti flasky na mlieko po zemi a tak som na nho pokricala... vsetky hormony predmrskove so mnou siju...:( odniesol si to malinky... :( cely den som dnes taka nervozna,ze az ... nech sa ma pre istotu ani nik nedotkne....a len by som zrala... ale to ja v ramci PMS vzdy... :( na figu borovu sa teraz mam....

@ataner81 budu aj na 14 dpo - ved to je par dni 🙂 a po tolkych t virusoch...uz sa.musis nejak nakazit. Mozno mas len dlhsiu inkubacnu dobu a nakaza naplno prepukne az neskor🙂,ale prepukne. Mozes mi verit 😉 😉 😉