Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Juj babule, keďže tu dlho nikto nebol, tak som si išla ľahnúť na gauč a pri TV som si krásne zdriemla. No a medzi tým mi prišla domov polovička, tak sa jej idem venovať. Posledné dni sa skoro vôbec nevidíme. On je v práci, ja doma, a keď príde, ja som už na ceste do práce ☹ ☹ ☹ ☹ Ozvem sa vám opäť z nočnej zatiaľ papa
čaute, som tu len tak na skok...ale s radoťou pozerám, že už aj cez víkend to tu celkom dobre fičí...asi to bude tým ako @rohlicka hovorí, že je to droga 🙂
Vítame nové snažilky medzi nami - musí nás tam pribudnúť, lebo už sa to začalo skracovať a viedli tehuľky...čo je samozrejme fantastické, ale ak sa minú snažilky, nebudú ani nové tehuľky 🙂
@leonetka juj tá strašná mrchajzňa...no nech už príde, aby si mohla dať dátum do tabuľky a ide sa na to 😉 Ak ľúbiš červené, tak si dosýta daj, veď je sobota, môžte si to dovoliť 😉
@ataner81 pripájam sa k Helenke...že "juuuj ten hrozný Duphaston"....ale v duchu držím silno palce, aby to už nebolo liekmi ani naťahujúcou mrchou...straaaašne by som ti to priala 😵
@ataner81 nahodou je tvoj graf ukazkovy! 🙂 aha, tu je moj vitazny. tiez som brala Duphaston od 18 dc, ovu bola na 17 dc: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/sabaka/grafy...
http://www.fertilityfriend.com/home/3bc56c
a mame tu ďalšie určené pohlavie babatka 🙂 🙂 🙂 pokial sa nedozvieme meno, tak tabulku uvadzam len s pohlavim ..
tešime sa - mame dalšiu kočku do počtu 🙂
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013 - už čoskoro (9.11.) 🙂
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013 - (dievčatko)
@basikes snaž 3m, termin 02/2013
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013 - JAKUBKO
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013 - EMMKA
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013 - GEORGÍK
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/2013
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
@sabaka mojka ja pevne verím, že teplota sa bude držať aspoň na takej hranici ako je. Kde si si merala BT?
@kapokapo krásna princezná 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Blahoželám k pišulke 😀 😀 😀
@franica Zuzka ja všetko zvaľujem na duphaston aby som sa nenamotala ale tá bolesť pŕs je šialená 😖 Nosím 2podprsenky a v noci v jednej aj spávam 😠 Ale nech mi ich aj roztrhne, len nech som tehula 🙂
@leonetka ja rumádzgam pri každej blbosti ale toto bolo veľa už aj na mňa-hormóny sú svinská vec(tie umelé samozrejme)
@ataner81 ano prvy test som dala uz 10 DPO a sice prave kvoli Duphastonu, lebo sme boli s panom doktorkom tak dohodnuti, ze akonahle zistim ze som tehu, nemam ho prestat brat. a prekvapenie bolo obrovske 🙂
je ti z duphastonu zle? na kazdeho asi inak vplyva - mne nic v podstate z neho nie je - ziadne zle stavy alebo prilisne bolesti prs, nic.
@rohlicka zabudla som vam napisat, ako zareagoval moj muz - ja som mu to najskor este nechcela povedat, reku ak to bude len dusik a nic z toho, aby sa zbytocne netrapil. nuz ale ako prava zena - nevydrzala som to a hned vecer som mu to vyklopila. zobral to s radostou ale aj s miernou rezervou. az potom som pochopila preco: on sa sakra boji aby to nedopadlo zle ako ten prvy krat a hlavne ako mi hovoril aby som sa ja tak netrapila ako vtedy. to mi ukazalo, ako to aj jeho vtedy vzalo ... len to ako typicky chlap neukazal. a teraz cakame ci bude srdiecko - v stredu kontrola, drzte palce! 🙂
ostatne datumy kontroly si nepamatam .. ale ak chcete kludne uvedte info 🙂 🙂 🙂
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013 - už čoskoro (9.11.) sa dozvieme viac
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013 - EVIČKA
@basikes snaž 3m, termin 02/2013
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013 - JAKUBKO
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013 - EMMKA
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013 - GEORGÍK
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/2013
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
Vyhrievane miesta pre:
@sabaka - 7.11. držime silno palčeky
@ellis21 - 5.11. držime silno palčeky
@brumka - 6.11. držime silno palčeky
@janka9900 - 6.11. držime silno palčeky
tak ten dufaston s tebou lomcuje...mas to teda este intezivnejsie ako si doteraz mala bez dufika? lebo ty si aj tak mala stale silne vyrazne priznaky na konci cyklu...a este je to viac..?
muz prisiel o 19 z prace,chcel by teraz uz spat...a maly po nom skace na posteli...on sa chce hrat... idem teda spat aj ja....aj ked mne sa este nechce...vsak som spala s malym cez obed...ale nech si tato odychne🙂 papa
@deculko kabát mám našťastie voľnejší ale keď to takto pôjde ďalej, tak ho o chvíľu nezapnem 😠 A muž má smolu. Teraz ma bolí ešte aj to, keď na nich pozrie
@zoescott od augusta nemáš mrchu? 😕 😕 😕 A netestovala si či nie si tehu? Ak nie, tak rozhodne by si už nemala čakať a bež hneď na vyvolávačku. Toto nie je sranda nemať mrchu 2mesiace. A alchemilka sa má piť od 1DC do ovulky. Prekrvuje maternicu a môže spôsobiť potrat

@ataner81 to nic 🙂 , ja som dnes doobeda pozerala vilu cililing a tak ma to dojimalo... som mala az hrcu v hrdle. 🙂 inak odkedy som bola tehu, tak som nejaka viac precitlivela. hocco ma dojme. a take o psikoch a macickach a detoch ked v novinach davaju ako je k nim niekto zly tak to ani kukat nemozem. hned sa mi zarosia oci.