Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte babule 🙂
dnes som cely den nic nestihala, aj ked som planovala iba lezat 😅 ale spinenie uplne prestalo a uz mam aj dphaston 😵 tak som nemohla oblezat 😅
@zoescott 😕 to co mas za doktora? o lieceni iba chudnutim som este nepocula 😠 ja by som od neho utekala kade lahsie 😅
@ataner mas pekny grafik, vidis, ako sa ekg zmenilo 😉 kiez by vsetky tvoje priznaky neboli len duphikom, drziiiim palce a dufam, ze ked bude vsetko tak ako teraz, nevydrzis netestovat az do 21. 😉
@zoescott OKAMŽITE VYMEŇ DOKTORA!!!!!!Neber to moja teraz ako príkaz ale ako dobre mienenú radu.Je pravda, že ak má človek váhu v normále, tak sa kopec zdravotných problémov zmierni ale schudnutie samo o sebe tvoj problém nevyrieši 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Na úpravu cyklu je HAK dobrá ale ak chceš otehotnieť, tak sa namiesto nej dá použiť iný liek. Už dávno si ho mala brať. Nečakaj na zázrak lebo sa nedočkáš. Nemáš 15, že ešte nemáš ustálený cyklus, takže vynechanie menštruácie rozhodne nie je v poriadku. Treba to riešiť a to hneď.Nie až v decembri 😠 Navyše máš veľa testosterónu a to sa tak isto dá liečiť a chudnutím určite nie!!!!!!! Ten tvoj doktor je nejaká kapacita, že má takú dlhú čakaciu dobu?! Toto nie je normálne, tak dlho čakať na vyšetrenie. Tá moja má kopec pacientiek, takže u nej na vyšetrenie čakám mesiac a už to riadne pením, že tak dlho. Radím ti pohľadaj si na internete nejakých gynekológov v tvojom okolí, či popýtaj sa kamarátok nech ti dajú odporúčania a hneď v pondelok choď k tomu tvojmu vybranému a spýtaj s ho, či ťa nezoberie. Ak áno, prihlás sa k nemu s tým, že mu čím skôr donesieš vyradenku od starého doktora. Potom choď za starým doktorom, ber kartu a utekaj od neho kade ľahšie. Júj také nervy mám na takých debilov v bielych plášťoch že až vrrrrrrr 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@janka9900 ahoj tehulienka 🙂 Dúfam, že mi takýto graf ostane aj naďalej a teplota sa bude držať pekne hore.Pošli trochu T vírusu, nech sa poistím 😀
cerstva posila pre vsetky snazilky 😉
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@ataner81 @janka9900 no, jakého zdžuba som dostala :D 😖 popozerám tu na nete na nejaké recenzie a v pondelok obvolám doktorov 🙂 to len prídem k mojmu terajšiemu a poviem, že odchádzam, že chcem kartu? Či najprv musím ísť k novému a potom k starému a potom zasa k novému? Toto môžem riešiť potom ale aj tak až cez dovolenku ... :(
@zoescott neviem akého máš doktora ale ja som na tú moju bola taká nasratá, že si to zlízla sestrička 😠 . A teraz si predstav malé, guľaté, blonďavé,naježené čudo, ktorému je úplne jedno kto ho počuje lebo bude hučať do vtedy kým nedostane čo chce 😀 Sestrička to vzdala po 10minútach. Vypísala som vyradenku k nejakému dátumu,napísala vlastnoručne, že za zdravotnú kartu zodpovedám sama, schmatla kartu a vypadla som z tadiaľ.Novú doktorku som mala vyhliadnutú už predtým a volala som novej doktorke, či prijíma nových pacientov. Starej som nepovedala ani slovo o novej. Nie je to ich vec.Upozorňujem ťa, že lekári nechcú dávať karty do rúk. Vykrúcajú sa zmluvami s poisťovňami, platbami, dohodami a že sa karty posielajú a nedávajú do rúk a kopec iných blbostí. Ak si slabšia povaha, tak ustúpiš. Ale rozhodne na svoju kartu právo máš a môžeš si ju zobrať kedy ty chceš. Len podpíšeš papier, že za ňu zodpovedáš aby sa doktor zbavil zodpovednosti. Toto sprav v jeden deň a na druhý choď k novej doktorke u ktorej si telefonicky overíš, či prijíma nových pacientov. U novej podpíšeš zmluvu, dáš jej kartu a dohodneš sa na najbližšom vyšetrení.
@typa @janka9900 aj ja sa k vám prvomeračkám chcem pridať 😀
@zoescott ja som mierumilovný človek a neznášam násilie v akejkoľvek forme ale ak pohár mojej obrovskej trpezlivosti pretečie, som nezastaviteľná 🙂 . A čo tak vziať si paragraf? Alebo priepustku? Za pár hodín to máš vybavené. U doktorov netreba čakať lebo v podstate jednáš iba so sestričkami
@ataner beriem ta do klubu prvomeraciek, len sa ti nesmie pokazit teplomer, ze bude merat nizke teploty 😉 😀 boh pomsty 😀 ja som bola milucka, lebo som odchadzala od velmi zlateho doktora aj dobrej sestricky 😉
uz musim ist spat, lebo dopadnem ako vcera @rohlicka 😀
tak dobruuu noc a este pre istotu, ak sa tu zajtra nedostanem:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉
Babule konečne posledná nočná. Som taká rada, že sa moja šnúra nočných končí. Zajtra voľno a v pondelok nastupujem na svoje služby už bez zastupovania. Idem skontrolovať a spacifikovať decká lebo akosi sa hore(v ich izbách)rozprúdila veselá debata 😀 a porobiť papierovačky a čumákovať na telku,nech mi to rýchlejšie zbehne. Dobrú nocku všetkým papa zajtra 🙂
ahoj @zoescott ,moja mama teraz menila obvodaka,ide k mojmu,volala som mu a ten mi pekne vysvetlil ako to chodi.... treba prist za novym,akonahle s nim spises dohodu,tak uz moze liecit on ... aj lieky uz moze predpisovat... a spise ziadanku o kartu,posle ju povodnemu doktorovi a ten uz kartu vydat musi..... toto je oficialna cesta....a nie vzdy to ide hladko...mozno... jasne,ze ta cesta,ktoru popisovala nasa ataner Reny je rychlejsia,ale chce aj vela guraze🙂)) Tiez som teda za to,aby si to riesila co najskor a skus aj telefonovat... novemu dr. napriklad.... zelam vela zdaru pri vybavovackach🙂
@zoescott zalezi od lekara. mne niektori dali kartu do ruky hned, ini posielali novemu lekarovi postou. vacsinou to funguje tak, ze si najdes noveho lekara, on vypise listok pre tvojho stareho ze chce tvoju kartu lebo si uz pacientkou toho noveho. no a stary doki ti v tom lepsom pripade da kartu hned do ruky, v tom horsom bude vymyslat lebo ma tusim pravo do konca mesiaca ju vydat. kedze nemas vela volna, tak by som sa skusila s nim dohodnut, nech ti ju da hned. bud po dobrom alebo na styl @ataner81 😀
@leonetka hmmm tak neviem...a dotejašie od zákroku ti prišli presne, či aj tie boli všelijako? Ja som nikdy takú presnú- ako sa hovorí "ako hodinky" nemala ako práve po tomto, ako keby sa to nastavilo...ale keď ťa naťahuje, tak je za dverami, už nemôže dlho čakať, určite už veľmi skoro príde 😉 Zatiaľ si užívaj vínko 🙂
Inak mne sa tá teplota drží na úrovni 36,8-37,0...a do včera som žiadne iné príznaky choroby nemala, až dnes ráno mám pocit, že to bude niečo ako prechladnutie...trochu smoklím, ale nič strašné....no veď sa všetko uvidí. Ale ako veľmi by som chcela byť tehu, tak veľmi nemám náladu na chorobu 😖 😠
@franica mno, pred zakrokom som mala pravidelnu, 28dnovy cyklus. po zakroku som cakala 6 tyzdnov na 1.mrchu, druha prisla presne na 28 den 🙂 tak som sa potesila ze sa to dostava do normalu. no a teraz som mala dostat v piatok - to mal byt 28 den a furt nic. ako je to len par dni, ale u mna je to nezvyk. tehu nie som urcite lebo sme vobec nesnazili, nechavali sme si to praveze na november. 🙂
teplotu mas v norme, az nad 37 sa da hovorit o zvysenej. no ale to nachladnutie moze byt priznakom tehu 😵 vela vitaminikov papat 🙂 ... a cakat. nejake ine priznaky nie su? 🙂
@leonetka no veď uvidíš, kedy príde, ale hádam to už bude...aby ste mohli potom aj vy snažilkovať 🙂 Ale nejaké 2 dni, to ešte nie je nejako veľa, podľa mňa každú chvíľu to bude 😉
Aj nachladnutie je príznak? 😨 To som nevedela...iné nepociťujem nič, a ani to nesledujem, tak ako Reni- nič ničomu moc nepripisujem, aby som sa nenamotala...ani prsia nijako obzvlášť necítim, lebo to z predošlej skúsenosti viem, že to bolo nezameniteľné...no budem čakať, sama sebe sa čudujem, že celkom dobre mi to ide, nejako veľmi ma to nepokúša ani testovať a tak- asi aj preto, že nemám príznaky a ani ich nehľadám...ale viem, že o pár dní sa to zmení 🙂
Na druhej strane sa snažím všetko s mierou, pre prípad, že by NAAAHOODOUUUU..napr. sme boli včera na večeru s drahým a dala som si len jeden pohár vína, potom už radšej nealko... 🙂

@ataner81 no u mňa je to takto, mala som MS po vysadení HAK niekedy v novembri, potom už nič, tak som išla v januári k ženskému, poslal ma na gastro, lebo z tej HAK (pravdepodobne) som mala zlé pečeňové testy. Vyvolávačku mi nedal! Prišla som vo februári s výsledkami od gastro, stále som nemala MS, navrhol mi HAK, aj napriek tomu, že som mu už predtým vravela, že chcem otehotnieť. Povedal, že mám schudnúť, že sa mi to potom upraví (mám príliš vela testosterónu, preto nemám MS) a poslal ma ešte endokrinológovi. A že mám čakať, či príde sama, alebo mi dá HAK. HAK som nechcela, endokrinológ povedal, že je to ok, že možno časom budem potrebovať lieky ale teraz ešte netreba. MS stále nechodila, dala som sa diétu, aj som začala chudnúť, ale stále nič, potom zrazu prišla 6. júla (sama od seba) a ja som k lekarovi bola objednaná na 20. júla, tak som tam išla a dala mu výsledky čo mi ešte medzičasom robili a povedala mu že som schudla a že som MS dostala, on na to že sa mi to upravuje, že mám ešte schudnúť a bude to OK, no OK to nie je :( objednala som sa, ale najbližší termín má 19.12. 😖 😖 no takže ja neviem kedy a či vôbec mám ovu, testovala som, na teste len jedna čiarka :( možno mi alchemilka pomoze vobec naštartovať cyklus, a potom budem vedieť kedy je ovu :( no povedz ... :(