Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013 - už čoskoro (9.11.) sa dozvieme viac
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013 - EVIČKA
@basikes snaž 3m, termin 02/2013
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013 - JAKUBKO
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013 - EMMKA
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/2013
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
Vyhrievane miesta pre:
@sabaka - 7.11. držime silno palčeky
@ellis21 - 5.11. držime silno palčeky - čakame infošky 🙂
@brumka - 6.11. držime silno palčeky
@janka9900 - 6.11. držime silno palčeky
@franica 😀 moja presne presneeee aj u nas ze "vajcak" -uz som na ten vyraz priam vysadena 😠 nejdem tu ale pisat ake pomenovanie maju pre dievca lebo to je este horsie 😠 ak chces -napisem ti do IP 😉 ako ked sa to povie raz v ramci srandy, to beriem, ale oni ani inak nepovedia ze caka chlapceka ale caka vajcaka 😠
Mozeme to okaslat a vies ze keby sa to dalo ovplyvnit to pohlavie tak by som just naschval chcela cakat chlapca? Nech ju aj roztrhne od jedu. Nech mam aj 3 vajcakov-mne je to uuuplne jedno, hlavne nech sme 😉 zdravi
@horseshoe presne, skoro vsade je to tak 😉 . tvoja svokra mala len synov ze chce dievcatko? lebo napr moja babka z ocovej strany mala len synov, takze ja ako prva vnucka som bola ich milacik. no a svokra ma tiez dvoch synov, preto drmolila o dievcatku. skratka, niekedy su aj taketo "dovody" ale vacsinou sa vsetko zmeni ked sa babo narodi. uvidis, to hned kazdy razom zabudne ake pohlavie preferoval a vasho vnucika nevymenia ani za 100 vnuciek 🙂
O chvíľu mi treba ísť po decká do školy.Vonku leje ako z krhly, škola je na druhom konci dediny a ja mám také prehánky že až 😖 . Toto bude zaujímavé 😒
@leonetka aaaano, svokra mala len chalanov. Takze ma nesplnenu tuzbu po dievcatku. Ale ved si mohla spravit- sama sa chvalila ze cely zivot boli financne na tom tak dobre, ze by aj 5deti vychovali. Lenze nechcela. A teraz caka, ze nevesty jej tuzby naplnia a tak ma sproste reci. No uvidime ako sa bude chovat ked sa malinky narodi- ale moc sa mi jej spravanie pri malych detoch nelubi - co som videla tak ma najradsej cistucke vysmiate babenko 5minut na rukach a ked zacne plakat- tak uz aj ho vrazi do ruk mame so slovami:"no ber si ho, ber" 😠 som veeeelmi zvedava ako to bude pri nasom. Mozno budem aj milo prekvapena, ale jaksi som skepticka...
baby tak toto je gól dneska ....idem si zohriať obedík , šupnem ho do mikrovlnky, sadnem na stoličku a zrazu spopod linky asi 5 malých myší sa naháňa....asi zavolám šéfovi, že v takýchto podmienkach sa pracovať nedá a kým to neodstráni tak sa v práci neukážem 😝 😀
@ataner81 a kde je drahá tvoja radosť zo zimy a dažďa? haaa???si mi tu tie tvoje čľapkanice ospevovala, že ako skáčeš v gumákoch po kalužiach... 😀 chichi no vidíš, zima nie je taká dobrá ako sa zdá 😀
@drobca07 už som dnes behala po dvore a vychutnávala si dážď 😀 😀 😀 😀 Mňa skôr trápili tie prehánky, či vydržím takú dlhú cestu a kvôli dažďu aj dlhšiu(sú obrovské mláky). Ale zvládla som to aj keď v škole som si na záchod odbehnúť musela 😒 @linddi ja mám menzes 3dni, takže na 5DC by som mala byť po. V stredu idem na gyndu. To budem 27DC a mám pocit, že mrcha dojde, tak tú laparku by som chcela vybavovať už vtedy
A teraz trochu na pobavenie. Môjmu decku absolútne neprekáža, že prší a všetko je mokré. Ono sa vybralo na šmýkalku a veselo sa šmýka 😠 .Ja jej hovorím: " Zlatko všetko je mokré, nemôžeš ísť na šmýkalku, keď prší. Teraz máš mokrú riťku, môžeš prechladnúť a dostať nádchu" A ona mi na to:" Ale teta, nebojte sa. Ja mám dosť veľkú riť, tadiaľ sa tá nádcha nedostane." 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ataner81 hehe 😀 , deti maju najlepsie hefty - ja sa na ich komentoch tak dosmejem 😀 😀 😀
Inak aj ja zavidime 3-dnovu mrsku - mne trvala tak 5-6dni vzdy a ten bolavy priebeh 😵 😵 😵 Ale ten mas tusim aj ty. inak aj ja verim ako rohlicek ze ziadna laparka nebude treba. 😉 😉 😉
@linddi inak mojka tebe na tej laparke aj nieco zistili? ze mas naky problem? Ci aky bol zaver?
@franica Ahoj!
Ďakujem mojka🙂Nebolo našťastie včera nič potrebné a prišiel sám zamnou😀Nuž začo si ma bral,to sa časom moc zmenilo,myslím taká aká som bola nie len vnútro ale aj zovňajšok sa mimoc zmenil,aj zmalým,ale tak čo sa týka varenia,on varí,nie ja,keďže on nakupuje,a keďže veľa krát nie doma nič,len ak tak palacinky viem spraviť na ktoré máme väčšinou veci doma,a môj čas na varenie je odosť menší,pri malom ako bez neho,keďže veľa krát mrnčí,ak sa mu nevenujem,čo mi nervy ničí,nemám rada plač dieťatka,proste mi je cennejší smiech a radosť v jeho očkách,tak sa mu naplno venujem.A preto muža som naučila variť,a občas ak mám čas navarím,i ja,ale to je už pomenej,od kedy mi bývalo v tehu zle pri šporáku,tak varieva väčšinou mm🙂
Babule,ktoré zapisujú BT na fertilityfriend.com mám na vás otázku. Keď zadáte hodnotu BT, tak vám ju tá stránka vyznačí modrou bodkou. Čo ale znamená ak je teplota vyznačená bielou bodkou?A čo znamená prerušovaná čiara v grafe(myslím tú červenú,ktorá vám oddeluje dni pred a po ovulke?
Ahojte dievčatá, tak som doma od dokiho. Videla som bábo aj srdiečko mu bylo. 😀 No doktor povedal, že v žiadnom prípade to nevyzerá na 7tt a že sa mu nezdá tvar maternice. ☹ Zobral mi znovu krv na hcg. O týždeň mám prísť znovu. Veľmi ma vystrašil. To bude ten najdlhší týždeň v mojom živote. ☹ ☹ ☹
@ellis21 Ahoj moja 😉 tak na jednej strane pozitivne - babenko je v maternice a srdiecko bije, ale na druhej strane ta doki vystrasil s hentym? A na ktory tyzden to teda vyzera? Ved srdiecko vidno okolo 7.tyzdna, co ty presne si. Takze jedine musis byt popredu v tehu - co je len dobre. A tvar maternice - to ako myslel? Mala si sa na vsetko pytat, lebo doktori castokrat povedia A a nepovedia B. Ale viem, ze ked je clovek v strese, tak zabudne aj ako sa vola. A urcite to nie je take hrozne, ako hovoril - vobec sa nestresuj - bude to dobre, uvidis 😉 😉 😉

@horseshoe aj mne sa paci tomasko ale to by bol uz 4 tomasko do rodiny .. 🙂 takze som zhanala ine mena .. opravujem tabulku s krasnym menom 🙂 (ako moj mm)
tak to mas teda "zabavu" so svokričkou .. moja je mila .. ale az privelmi snaziva .. kazdemu len to najlepsie chce .. aj ked niekedy je menej viac 😉 😉 😉 ale snazim sa vychadzat 🙂