icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

linddi
5. nov 2012

@horseshoe jáj, keby si tak mala pravdu 😵

ataner81
5. nov 2012

@linddi nestraš, to sa môžem rovno nasťahovať do vane 🙄

rohlicka
5. nov 2012

@ellis21 nic neboj moja .. babenko sa drzi .. a srdiecko je ako zvon .. musis verit .. ze uz len a len dobrei nfo budes dostavat ...

ataner81
5. nov 2012

Baby nikto si nemeria BT na fertilityfriend.com? @sabaka sabakuška ty si si tam nemerala BT?

leonetka
5. nov 2012

@ataner81 biela bodka znamena, ze - no ako to teraz napisem - za tu hodnotu nebude na 100% brat do uvahy, lebo napr. si ju v ten den odmerala skor alebo neskor ako si standardne merias. skratka, vybocuje to z ramca, takze tu hodnotu pri celkovom grafe nebude brat stopercentne do uvahy. no a prerusovana cervena ciara je, ked nie vsetky priznaky ovu boli splnene. t.j. ak teplota + ovu hlien + ovu test sedia ako ma byt, ciara je plna cervena. ale ked nahodou napr. ti ovulacne teploty naznacuju ovulku ale zaroven nezaznamenas hlienik a ovu test sa ti ukaze negativny, tak uz neboli splnene vsetky podmienky a ukaze "predpokladanu" ovulku - to je to prerusovane. ze vtedy cca mohla byt. alebo aj ked teploty mas tak na hrane, ze moze aj nemusi naznacovat ovulku, tak to tiez predbezne odhadne prerusovanou ciarou. zalezi ako to mas, ved hod link.

ataner81
5. nov 2012

@leonetka zaujímavé lebo tú bielu bodku mi tam dalo za včerajšok a to som ju merala v rovnaký čas ako zvyšné dni a potom sa mi čiara prerušila 😕 😕

sabaka
5. nov 2012

@ataner81 vidim, ze ti @leonetka uz vsetko krasne podrobne vysvetlila 🙂 ja som zacala s womenzone a potom som sa dopracovala k fertilityfriend.com a teraz uz nepotrebujem nic! 🙂)))

horseshoe
5. nov 2012

@sabaka a ako sa mas moja? babenko v brusku poslucha? uz si bola u dokiho? velmi ti drzim palceky 😉 😉 😉 😉

sabaka
5. nov 2012

@ellis21 to muselo byt nadherne, vidiet bit srdienko 🙂 podla mna ta lekar zbytocne svojimi slovami vystresoval: ved ked videl srdiecko, tak uz musis byt minimalne na zaciatku 7. tyzdna - skor ho je len zriedka vidiet. a ak myslel velkost - je mozne ze si mala ovulku neskor a nie na 14 den cyklu ako to takmer vsetci dr. rataju a tym padom je vsetko ako ma byt.
No a co myslel tym ze maternica ma zvlastny tvar? to uz ozaj nechapem. ved uz mas dve deticky a maternica je teda v poriadku, kedze si ich bez problemov vynosila, ci nie? viem si predstavit, ze mas teraz velky strach.... ale bude to ok, niekedy doktori aj zbytocne splechnu nejaku poznamku a nechapu ako nas tym znepokoja,
ja mam kontrolu tuto stredu - to by som mala byt podla mojich vypoctov 7+6. Uz som ako na ihlach, tak velmi chcem srdiecko vidiet bit.

leonetka
5. nov 2012

@ataner81 no ja teraz nemeriam, to len co som si pamatala z minula. ale ak mozes, hod link s tvojim grafom a kukneme na to. ale ono prerusena ciara este nemusi nic znamena. ked budes merat dalej a zapisovat, este sa ti moze podla hodnot aj zmenit na plnu a pod. takze ziadne strachy. mne to zo 4 mesiacov co som si zapisovala, 2 mesiace ukazalo prerusenu cervenu ciaru a pri tom ovu test pozitivny a 2x mesiace plnu. aj ten tool treba brat obcas s rezervou 😉 on ukazuje podla urcitych hodnot ako by to malo byt, ale my nie sme roboty ale ludske bytosti, tak nemusi vsetko stimovat a napriek tomu moze vyjst tehu 😉

sabaka
5. nov 2012

@horseshoe ahoj ahoj aj ja uz chcem byt v takom tt ako ty! 🙂 v stredu ma caka kontrola a ja velmi dufam, ze bude vsetko v poriadku a ze budeme vidiet aj s mm srdiecko (moj muzicek sa rozhodol, ze ide so mnou pozriet sa na nas zazrak 🙂). uz mi byva sem riadne zle .. treti den pocas celeho dna. ale som rada, lebo aspon viem, ze sa nieco deje! aaa ozaj, prsia sa nehorazne zväcsili a boliaaaa DDD

horseshoe
5. nov 2012

@sabaka presne ako pises moja. a ja som napr. ten pripad, ze ovula bola az na 18.den cyklu a babo mam podla vypoctov dokiho a poslednej menzes presne o 4dni pozadu. 😀 Kedze sa rata, ze ovula byva na 14.DC. 😀 Uplne to na mna sedi.
juj, nech ti len to vysetrenie dobre dopadne 😉 😉 mini srdiecko sa tam uz urcite trepoce 🙂 😉 potom nam hod aj obrazocek - nech sa potesime 😉 😉 😉

sabaka
5. nov 2012

@horseshoe dufam velmi prevelmi 🙂 musi to byt ok, ine si nepripustam!

ataner81
5. nov 2012

@sabaka aj ja už nechcem merať a neriešiť už nič ☹
@leonetka do teraz bola plná čiara a zrazu je prerušovaná. Uvidím zajtra po zadaní ďalšej teploty. Každopádne ďakujem za vysvetlenie.
Babule pre dnešok končím. Idem dopísať záznamy a hajde domov. majte sa krásne papa

horseshoe
5. nov 2012

@sabaka chi, to ti verim, ze uz chces byt v pokrocilejsom stadiu tehu 🙂 😉 😉 aj ja som velmi chcela, ked som bola uplne na zaciatku - ten strach bol velky, ale aj teraz je - furt same kontroly - tripple testy, velky morfo ultrazvuk, teraz ma caka zase glukozovy test.... Ech, furt je coho sa obavat, ver mi 😉 Preto je najlepsie ani na nic zle nemysliet, lebo tehu je potom skoro cele o strachu. Len nech ide muzicek s tebou - aj moj bol - bolo to krasne 🙂 😉 😉 Chi, tak uz sa dostavili aj tehu nevolnosti? mne to zacalo v nejakom 7.tt a az do 10-11.tt som prelezala nonstop v posteli 🙂 Potom to uz bolo lepsie, ale co ti poviem - pred 4dnami som zvracala, takze to vobec nie je u mna take, ze uderom posledneho dna 3.mesiaca nevolnosti odidu ako sibnutim prutika - vobec. dokonca aj dnes rano mi bolo velmi zle. Ale uz to nie je take neznesitelne ako na zaciatku. Takze u mna je to takto.
Neboj nic, zachvilku budes v polke tehu - ono to strasne rychlo letiiii 🙂 😉 Asponze tak, ja uz chcem nech je 9.mesiac a idem rodit 😀 😉

leonetka
5. nov 2012

@ataner81 ano, moze sa to zmenit aj opacne, mozno posledna namerana hodnota bola nizsia ako by mala byt. po ovulke by mala teplota stupnut cca o 0,2 stupna. dokonca ti moze vyznacit ovulku a dalsia namerana hodnota, ak je nizka ti ju celu zrusi, co znamena ze ovulka este stale neprebehla a posunie ti ju na neskor. takze nic neries, meraj dalej a riad sa hlavne plodnym hlienikom alebo ovu testom 😵 lebo graf ti ukaze az ked bolo po ovulke, co uz je neskoro na plodenie. uvadzas si tam aj info o hlieniku a ovu testoch?

nikol44
5. nov 2012

Ahojte babenky prepáčte že som sa dlhšie neozvala ale bola som vycestovaná a bez netu ... takýe dnes som bola u lekárky a tehotná nie som ale ani menštruácia mi neodša tak mi pichli vyvolávačku uvidíme či mrcha príde ☹ a vy ako sa máte ??

typa
5. nov 2012

@ataner81 ff niekedy,ked mu nesedia teploty,tak plnu ciaru zmeni na prerusovanu..
cize pravdepodovbe bola podla neho ovu vtedy. Ked je plna,tak si je isty. Ale ber to tak,ze je to len program...tiez nie je najmudrejsi 🙂

typa
5. nov 2012

@ellis21 neboj,dolezite je,ze srdiecko bije 🙂 a dr. je nejaky velmi mudry...mozno len dobre nevidel na sone a preto sa mu to nezdalo. Len sa pokus nestresovat,aby malo baby pohodu 🙂

renitri
5. nov 2012

@deculko Dneska som bola u novej sa pytat, ci berie nove, tak mi dala papierik a sla som s nim k starej, dala mi kartu..Nova ma objednala 14.11...Takze budem cakat... Som zvedava co povie na spg..ci to bude nejak liecit, ci cakat abo nas posle do CARu.. Vitaminy berieme obaja uz niekolko mesiacov, a aj sportujeme, tak nvm kde je chyba,.. myslim, preco su lenevie :(
@franica No snad nova pomoze 🙂
@ataner81 Dakujem 🙂 viitaam 🙂 Vit E bral, aj zinok selen, aj C-cko.. matersku kasicku sme este neskusali... Teraz berie tribulus, MACU, a take muti vitaminy, kde ma aj C,E, zinok selen a ostatne...aby zas nebral celu hrst tabletiek denne.
@brumka Mne povedala gyn, ze do roka so mnou nic nebude riesit, tak som ju dneska bola zmenit,,Som zvedava,co spravi nova..

ellis21
5. nov 2012

@leonetka no to už budeš videť aj bábo aj srdiečko, ja som teraz 6+3, a srdiečko som zbadala ja. On najprv videl bábo a povedal, že no tehotnosť tam je ale asi nieje v poriadku. Potom si to priblížil a ja mu hovorím, že ale ja tam vidím akciu a on, že počkajte. No áno máte pravdu, je tam akcia. No ale nepáči sa mi tvar maternice akoby to neprospievalo. Tak mi zobral ešte krv na hcg. Nechápem ale rozmýšlam, že ho vymením.

ellis21
5. nov 2012

@sabaka to malo byť pre teba ale to je jedno, píšem to vlastne všetkým. Som na nervy a deti ma tu stále otravujú, takže neviem ani čo píšem. 😀 😀 😀 Prihlásim sa zajtra ked budem v práci, lebo tam mám aspoň klud 😀 😀 😀

ellis21
5. nov 2012

Dievčatá ďakujem vám za podporu. Zajtra budem volať o výsledky z krvi, dám vedieť. PA 😀

horseshoe
5. nov 2012

@ellis21 to co je za doktora, ze pacientka vidi srdiecko skor ako on??? aaaaaaaaaaaaa, pomooooc 😠 😠 😠 😠 Veru, zvazovala by som aj ja vymenu 😉 Drzim palceky, nech su vysledky ok - neboj nic 😉 😉 😉

leonetka
5. nov 2012

@ellis21 tak to hovori za vsetko 😠 nevsimne si ani srdiecko ale zato filozofuje nad maternicou. ak je mozne, isla by som sa dat na tvojom mieste pozriet este k inemu odbornikovi, ak nemas tu moznost, zmen rovno celeho doktora. takto vystresovat cerstvu mamicku. 😠 aj keby nieco nebolo v poriadku, predsa ti to nemoze takto povedat. ved si este malicko tehotna, za par dni moze vsetko vyzerat uplne inak. preto by som bola na jeho mieste ticho, zoberem krv a dam dalsi termin na kontrolu kde sa domnienka potvrdi alebo vyvrati. boze moj, tito gyndosi... 😠 neboj, hlavne klud, urcite bude vsetko v poriadku. to ze bije srdiecko je predsa supeeer 🙂

zoescott
5. nov 2012

Ahojte kočky, nestíham ani čítať čo nového, dnes bol upršaný ale strašne hektický deň, teraz som konečne na dnes dopracovala, zalahnem a spím 🙂 Prajem Vám krásne sníčky a úspešné snažilkovanie 🙂

janka9900
6. nov 2012

dobre ranko vsetkym 🙂
idem za chvilku k dokymu, rano test ukazkovy 😵 asi este neuvidi ani bodecku, ale som zvedava, co mi naordinuje 🤐
@ellis21 urcite sa neboj, vsetko je ako ma byt! ved bije srdiecko v maternici 😵 ozaj je to super doktor, ked nevidi srdiecko, ale tvar maternice sa mu nezda 😠
@brumka dufam, ze dnes budeme mat obe dobre spravy 😵

este kym odidem, posielam par cerstvych virusikov 😉
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉

brumka
6. nov 2012

@renitri uvidis verim ze sa dockas babatka, mna doky mal zacat riesit tento mesiac po 8-9 snatzenia ze rok cakat nebude a idem dneska napotvrdenie tehu.
@janka9900 ja idem pred obedom, necakam ze toho bude vela ale uz bysom chcela aby bilo srdieckoa tehu knizku 🙂
Drzim ti palce podstate bysme mali byt rovnako natom
@ellis21 neboj to bude dobre, hlavne je ze bije srdiecko.

posielam tehu virusiky T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T

franica
6. nov 2012

@brumka @janka9900 držím vám palce baby, nech ide všetko dobre a nech aj zbadáte aspoň malé machuľky 🙂 Potom nám určite dajte ihneď vedieť 🙂

@elli21 neviem ti čo viac povedať k tomu doktorovi, baby to tu vystihli....to je asi taký doktor-filozof, že za každú cenu chce násť nejakú abnormalitu, lebo je taký šikovný a to podstatné mu ujde...všetko je ako má byť na toto štádium tehotenstva, veľa iného sa tam nenapozerá....uvidíš, že ťa len naľakal 😉

franica
6. nov 2012

k mojim nič neznamenajúcim príznakom pridávam, že večer som si spomenula na teba @ellis21 , lebo som bola večne hladná- dala som si rožok, potom chipsy, koláčik...a do pol hodiny zase hlad 😀 (ale toto mám tak 26 rokov už 😀 ) a ráno tiež brutááááál...mužovi vždy ked vidíme zlatučké deti a on si povzdychne hovorím, nech sa nebojí, lebo aj my sme už tehotní...už to len potvrdiť testom. Mimochodom, ešte ani dnes ma to nepokúšalo, verili by ste tomu? 😉 😉