icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

kapokapo
6. nov 2012

@sabaka ahoj, v stredu ti drzim palce,ja som mala predtym jeden MA , takze ja sa bojim teraz na kazdu poradnu,ked som isla na kontrolu srdiecka, tak mi ani krv nemohli odobrat, lebo mi nesla 😀 totalny stres... myslim na teba a silno drzim palce ...

rohlicka
6. nov 2012

Dobre ranko .. nie je nič lepšie ako den začat tym že som o hodinu prisla skor do prace - hura .. do 18:00 som tu s vami bambule .. čakam na info od tehuliek od lekara co pridu ..
a dajake || testiky by sa tu mohli pritrafit tiez 🙂 nech sa mame z coho vytesovat .. 🙂 🙂 🙂

brumka
6. nov 2012

@kapokapo ahoj tak take neieco caka aj mnato budu stresy, ja uz chem tehu knizku 🙂

rohlicka
6. nov 2012

@brumka pekne po poriadku s kludom 🙂 tehulka si -- a teraz musis verit aj to ze bezproblemova 🙂 ak dnes nebude srdiecko .. hlavne nech bude miminko tam kde ma .. 🙂 silno drzim palceky .. hned nas informuj .. 🙂 🙂

brumka
6. nov 2012

@rohlicka dakujem, viem ze nieje s a kam ponahlat 🙂 moj mm by to uz rodicom povedal ale ja ze nie, a vidis kto sa ponahla 🙂 aku super alergiu som hned z rana dostala anemozem si dat lieky. poinformujem hned ako sa bude dat idem az pred obedom

rohlicka
6. nov 2012

@brumka to je mile .. ved sa mm ma aj z coho vytesovat .. 🙂 ktory tt by si mala byt podla kalkulacky ?

brumka
6. nov 2012

@rohlicka podla kalkulacky mi ikazuje 5 +0 a 6+0 ale to je este skoro ked podla BT bola ovulka 18-19DC tak uvidime

brumka
6. nov 2012

@rohlicka on to chce hlavne aj povedat lebo mi s muzom maem ist svokrovcom robit plavacku do izby takze mi dvaja by sme sa museli s nabtkom natahovat tak aj preto to chce povedat

rohlicka
6. nov 2012

@brumka hlavne nech mas dusicku na mieste aby potvrdil ze babenko je kde ma byt .. alebo aspon vysledky z krvy ze hcg pekne stupa 🙂

brumka
6. nov 2012

@rohlicka neviem ci na krv m a ete len objedna. konecne som dokychala 🙂

drobca07
6. nov 2012

@ataner81 všetko najlepšie k meninkám drahá 🙂 nech sa ti splní tvoj tajný sen 😉 🙂

tatiana77
6. nov 2012

@ataner81 vsetko najlepsie k meninkam, nech sa Ti splni tvoj krasny sen.....velmi Ti to prajem

tatiana77
6. nov 2012

@brumka silno drzim palceky....musi byt vsetko v najlepsom poriadku....pevne tomu verim.... 🙂

tatiana77
6. nov 2012

@janka9900 drzim palceky....urcite bude vsetko v poriadku a tesim sa na info... 🙂

ellis21
6. nov 2012

@ataner81 ahoj Renuška, prajem ti všetko naj naj k meninám. 😀

rohlicka
6. nov 2012

@ataner81 - Renatka vsetucko len to najlepsie k meninkam prajem .. nech tvoj sen si cim skor potvrdis || 🙂 najneskor 21.11 🙂 - teda 18.11 ked budes spolutestikovat s @franica Zuzkou 🙂

ellis21
6. nov 2012

Ahojte dievčatká, veľmi pekne vám ďakujem za povzbudivé slová. Ja cítim, že je všetko ok, no aj tak mám trošku strach ale snažím sa tomu nepoddať. Dnes poobede budem volať sestričke o výsledky z krvi a tam zistím či moja láska prospieva. Snáď to bude ok. Inak odvčera ma neskutočne bolia kríže, nemôžem ani chodiť ani vstať. Ledva som prišla do práce. Neviem čo to je. Ak to neprejde tak večer by som skočila na pohotovosť.

rohlicka
6. nov 2012

@ellis21 urcite musi fazulke tvoja laska prospievat - citi sa pri tebe v bezpeci milovana 🙂 tak si tam v brusku pekne uz len rast bude 🙂 urcite musi byt vsetko super .. srdiecko bije .. ak mas moznost vyskusaj ineho gynekologa na kontrolu .. aby ta upokojil .. ze sa nemas coho bat 🙂

typa
6. nov 2012

Ahojte holky,
tak mi volal sestricka, ze musim ist na nefrologiu, pretoze sa im nepacia tie moje vysledky. 😖 Tak snad zistia v com je problem. Nemam strach - len som nechcela brat antibiotika - snad sa im vyhnem 🙂

rohlicka
6. nov 2012

@typa to je dobre ze nemas strach .. radsej nech sa problem riesi v uvode.. a ze cim skor nanho pridu ak aj nejaky problem je .. akoby malo byt neskoro
a ked ti aj daju antibiotika tak jedine take co by mali byt vhodne pre tehulky .. drzim palceky aby cim skor si sa nam mohla chvalit bezproblemovymi vysledkami 🙂

franica
6. nov 2012

@typa ako hovorieva horseshoe- máloktoré tehotenstvo v súčasnosti je úplne bez problémov...a tieto tvoje sa poriešia raz-dva, no a čo ked aj antibiotikami- dajp iba to, čo je nevyhnutné a pomôže vám vyzdravieť 😉 Aj ja ti držím palce a som rada, že si takáto optimistická 🙂

franica
6. nov 2012

@ataner81 všetko najfazuľkovejšie k meninám Renatka 🙂 🙂 🙂

franica
6. nov 2012

Dievčatá chce sa vás niečo spýtať- už dlhšiu dobu sme chceli s kamoškou ísť sem-tam zazumbovať, ale najprv som po operácii nemohla, potom bolo leto a teraz sme si na to nejak spomenuli-strašne by mi bodol nejaký pohyb a toto jediné je pre mňa ako-tak znesiteľné až sa na to celkom teším...len som sa tak zamýšľala nad tým, že keby NÁHODOU (väčším to neviem napísať 😀 ) náhodou by sa ja zadarilo..nebude to problém? Nemám žiadne príznaky a podľa mňa tehu nie som, ale tak snažíme sa, tak nejaké percento tam je....myslíte, že by tá zumba pohla poškodiť v takom začiatku?

tramtara
6. nov 2012

@ataner81 prajem krásne meninky .... a keď už nás je toľko gratulantiek tak nech sa láskavo ten tam hore čo rozdáva bábätká rozhýbe a presunie ťa do poradovníka na prvé miesto a okamžite vybaví objednávku !!!! 🙂

tramtara
6. nov 2012

@franica zumba je megasuper ! 🙂 a osobne si myslím, že v tých začiatkoch tehu naň nemá žiaden negatívny vplyv

tatiana77
6. nov 2012

@franica ja som tancovala salsu na zaciatku tehotenstva..a tusim do 4-5 mesiacov...takze myslim, ze nevadi....a zalezi ako sa budes citit, ked Ti bude zle, tak nepojdes urcite ani na zumbu...ale ak bude pohoda...tak tazke cviky nebuds cvicit a tie lahsie o dusu.......

typa
6. nov 2012

@ataner81 Ahoj Reny, aj ja prajem krasny meninovy dnik ....aby si coskoro mala dovod oslavovat nielen meniny 😀 😀 😀

ellis21
6. nov 2012

@rohlicka myslíš, že to môžem ísť len tak niekam k lekárovi? Aj keď tam nemám kartu?

rohlicka
6. nov 2012

@ellis21 hmm to je pravda . to by asi neslo .. iba ak by si ho chcela zaroven aj zmenit - inac si s tym lekarom spokojna ??

rohlicka
6. nov 2012

@ellis21 pripadne ako samoplatca do nemocnice .. ci ? .. netusim .. len mi napadla taka myslienka .. kedze zbytocne podavaju niektori lekari info bez blizsieho overenia .. v podstate oni si LEN TAK NAHLAS KONSTATUJU 😠