Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Dobre ranko .. nie je nič lepšie ako den začat tym že som o hodinu prisla skor do prace - hura .. do 18:00 som tu s vami bambule .. čakam na info od tehuliek od lekara co pridu ..
a dajake || testiky by sa tu mohli pritrafit tiez 🙂 nech sa mame z coho vytesovat .. 🙂 🙂 🙂
Ahojte dievčatká, veľmi pekne vám ďakujem za povzbudivé slová. Ja cítim, že je všetko ok, no aj tak mám trošku strach ale snažím sa tomu nepoddať. Dnes poobede budem volať sestričke o výsledky z krvi a tam zistím či moja láska prospieva. Snáď to bude ok. Inak odvčera ma neskutočne bolia kríže, nemôžem ani chodiť ani vstať. Ledva som prišla do práce. Neviem čo to je. Ak to neprejde tak večer by som skočila na pohotovosť.
@ellis21 urcite musi fazulke tvoja laska prospievat - citi sa pri tebe v bezpeci milovana 🙂 tak si tam v brusku pekne uz len rast bude 🙂 urcite musi byt vsetko super .. srdiecko bije .. ak mas moznost vyskusaj ineho gynekologa na kontrolu .. aby ta upokojil .. ze sa nemas coho bat 🙂
Ahojte holky,
tak mi volal sestricka, ze musim ist na nefrologiu, pretoze sa im nepacia tie moje vysledky. 😖 Tak snad zistia v com je problem. Nemam strach - len som nechcela brat antibiotika - snad sa im vyhnem 🙂
@typa to je dobre ze nemas strach .. radsej nech sa problem riesi v uvode.. a ze cim skor nanho pridu ak aj nejaky problem je .. akoby malo byt neskoro
a ked ti aj daju antibiotika tak jedine take co by mali byt vhodne pre tehulky .. drzim palceky aby cim skor si sa nam mohla chvalit bezproblemovymi vysledkami 🙂
Dievčatá chce sa vás niečo spýtať- už dlhšiu dobu sme chceli s kamoškou ísť sem-tam zazumbovať, ale najprv som po operácii nemohla, potom bolo leto a teraz sme si na to nejak spomenuli-strašne by mi bodol nejaký pohyb a toto jediné je pre mňa ako-tak znesiteľné až sa na to celkom teším...len som sa tak zamýšľala nad tým, že keby NÁHODOU (väčším to neviem napísať 😀 ) náhodou by sa ja zadarilo..nebude to problém? Nemám žiadne príznaky a podľa mňa tehu nie som, ale tak snažíme sa, tak nejaké percento tam je....myslíte, že by tá zumba pohla poškodiť v takom začiatku?

@sabaka ahoj, v stredu ti drzim palce,ja som mala predtym jeden MA , takze ja sa bojim teraz na kazdu poradnu,ked som isla na kontrolu srdiecka, tak mi ani krv nemohli odobrat, lebo mi nesla 😀 totalny stres... myslim na teba a silno drzim palce ...