icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
6. nov 2012

@ataner81 never tomu, o to krajsie prekvapko to bude 😉

franica
6. nov 2012

@janka9900 z teploty sa ešte nikto nenarodil- ja už sa chcem kochať koľajnicami 🙂

brumka
6. nov 2012

@zora256 ttak mne inu ani neponukal len hentu tak ja som do 3m bola sledovana pre cystu

janka9900
6. nov 2012

@zora256 ja mam len dvoch anjelickov 😅 😔 mne chutili iba jablka, celkovo som antiovocnozeleninovy typ 😅

janka9900
6. nov 2012

@brumka no, dovtedy este asi aj do nemocnice pojdem k inemu dr., ak bude mat sluzbu. tebe dal dr. nejake lieky?

franica
6. nov 2012

tak na 19.-teho sme už tri- Reni, Zorka a ja...kto sa ešte pridá, nech je pekná hromádka?

ataner81
6. nov 2012

@franica Zuzka @jeackynka a @deculko testíkujú skôr ale my tri sme isté 😀
@zora256 super, ďalšia do party 😉

ataner81
6. nov 2012

@janka9900 to by bolo najkrajšie prekvapko na svete ale nechcem sa namotávať, lebo sklamanie bude o to väčšie ☹

franica
6. nov 2012

@ataner81 super, že oni budú skôr, lebo aj dovtedy musí nejaká zábava byť 😉

brumka
6. nov 2012

@janka9900 nie nic mi nedal ,vlastne nikdy som nemala lieky mimo na anemiu a cypky priti bolesti

ataner81
6. nov 2012

@franica a //testy na motiváciu 😉

drobca07
6. nov 2012

ahojte kočky, ste tu zas dneska dopísali, že som už pol hodku dočitavala 😀 beťárky zas nemáte čo robiť.... 😉 😀
@zora256 ....ja pokračujem asi tak, že hlien mám teraz, ovu testy už negatívne a BT je čisté EKG(podľa neho ani ovu nebola a podľa mňa tiež nie) .... 😝 no proste no comment tento mesiac....a doprde....le s celým clostilbegytom asi... ☹

janka9900
6. nov 2012

@brumka ja som ich mala pozehnane 😒 bodaj by nam netrebalo nijake az do uplneho konca 😉

ataner81
6. nov 2012

@drobca07 Ivka EKG nerieš. Mne to tiež skákalo do nejakého 14DC. Ty si teraz ktorý DC?
@franica ešte som zabudla na @renitri a @hana2626, oni tiež skôr testíkujú 😉

franica
6. nov 2012

@ataner81 no hurá, bude čo sledovať dovtedy- dúfam, že pekne povypadávajú spred nás v tabuľke a prejdú do tej druhej, aby nám uvoľnili cestu, lebo my tam ideme tiež 😉

franica
6. nov 2012

@drobca07 nerieš tie grafy, máš to dosť ovplyvnené liekmi, vôbec na tom nezáleží...hlavné je, že ste snažilkovali a kľudne sa môže stať, že ste sa aj trafili- na to sa sústreď, nič nie je stratené, všetko ukáže čas 🙂

ataner81
6. nov 2012

@franica bude bude 😀 . Minimálne 4testíky sú pred nami, tak sa teším 🙂

drobca07
6. nov 2012

@ataner81 @franica dneska som 16DC a dúfam, že veľmi skoro príde mrcha lebo chcem ísť budúci mesiac k dokymu s tým, že mi bude sledovať každé moje vajko ako rastie a všetko okolo toho, vyhradila som si na to tento mesiac už aj peniažky (cestovanie a soná ma budú niečo stáť) ale radšej nebudem jesť (obrazne povedané samozrejme) 😀 len aby som vedela všetko čo sa tam v tom mojom vnútri dejú za "secrets" .....

franica
6. nov 2012

@drobca07 veľmi správne,treba prísť veci na koreň...už ke´d tam budeš varená-pečená u dokiho, niečo ti vymyslí isto..a nevyšlo by ťa to lacnejšie, keby si si zobrala dovolenku a stanovala v ordinácii? Ved ide iba o niekoľko dní a bola by si stále po ruke 😝

drobca07
6. nov 2012

@franica zlatko si to vystihla teda 😀 ...už som aj rozmýšľala kde by som prespávala tých pár dní ale že priamo v ordinácii rozložiť stan to ma teda nenapadlo 😀 ...to by som si už po pár dňoch aj tie soná robila sama - ani dokyho by mi nebolo treba 😀 😀 😀

brumka
6. nov 2012

@janka9900 snad nebude treba ja mam dojem z mojho dokyho ze on minimum lieky predpisuje

franica
6. nov 2012

Ja sa s vami pre dnes lúčim, pomaly príde mm a potom idem na tú zumbu- uvidím, ako veľmi ma bude moje telo za to neznášať 😀 Ak prežijem, zajtra som tu s vami, papaaa

rohlicka
6. nov 2012

@franica prijemne zumbovanie 🙂

bambuleeee ktora ma pride vystriedat do robotky .. este mam pred sebou 2 a pol hodinky .. a uz nevladzem tu ani len sediet 😀

hana2626
6. nov 2012

@ataner81 Motivovali ste ma, test som uz kupila 😉 Ale chcem vydrzat az do pondelka, ak nepride mrcha testnem 🙂

ataner81
6. nov 2012

@drobca07 ja som si tiež založila fond nazvaný"bábätko"a bude slúžiť na rôzne vyšetrenia, soná, testy atď 😀 Ja idem zajtra k doktorke, tak som zvedavá čo mi povie a aký spôsob liečby navrhne. Rozhodne nechcem byť na duphastone ďalšie 3mesiace a čakať na zázrak. Spýtam sa jej na laparku a v decembri by som chcela aby mi urobila folikulometriu

ataner81
6. nov 2012

@hana2626 jasnačke, na motiváciu sme machri 😀

ataner81
6. nov 2012

Idem si pred nočnou ešte na chvíľu ľahnúť. Strašne ma bolí podbrušku, PMS sa stupňuje. Majte sa krásne a ozvem sa vám z nočnej. zatiaľ papa

janka9900
6. nov 2012

aj ja sa na dnes s vami lucim, pride mi kamoska pichnut prvu injekciu 😒 a so segrou idu zapit nasu bodecku 😀 ja si dam caj 😝 🙂

@drobca07 som rada, ze ta doktor ide poriadne vysetrovat a liecit 😉 aj tak v kutiku duse dufam, ze uz nebude mat co vysetrovat, lebo budes tiez dvojpalickova 😵 a ak nie, nech to bude este tento rok 😉

janka9900
6. nov 2012

@hana2626 😀 aka si rychla 😉 do nedele si chcela napisat, ze? 😀 vtedy je magicky datum 😉

drobca07
6. nov 2012

@janka9900 dakujem a v to pevne dúfam aj ja, lebo v januári začne 10 rok môjho trápenia.... ☹