Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
tak na 19.-teho sme už tri- Reni, Zorka a ja...kto sa ešte pridá, nech je pekná hromádka?
ahojte kočky, ste tu zas dneska dopísali, že som už pol hodku dočitavala 😀 beťárky zas nemáte čo robiť.... 😉 😀
@zora256 ....ja pokračujem asi tak, že hlien mám teraz, ovu testy už negatívne a BT je čisté EKG(podľa neho ani ovu nebola a podľa mňa tiež nie) .... 😝 no proste no comment tento mesiac....a doprde....le s celým clostilbegytom asi... ☹
@ataner81 @franica dneska som 16DC a dúfam, že veľmi skoro príde mrcha lebo chcem ísť budúci mesiac k dokymu s tým, že mi bude sledovať každé moje vajko ako rastie a všetko okolo toho, vyhradila som si na to tento mesiac už aj peniažky (cestovanie a soná ma budú niečo stáť) ale radšej nebudem jesť (obrazne povedané samozrejme) 😀 len aby som vedela všetko čo sa tam v tom mojom vnútri dejú za "secrets" .....
Ja sa s vami pre dnes lúčim, pomaly príde mm a potom idem na tú zumbu- uvidím, ako veľmi ma bude moje telo za to neznášať 😀 Ak prežijem, zajtra som tu s vami, papaaa
@drobca07 ja som si tiež založila fond nazvaný"bábätko"a bude slúžiť na rôzne vyšetrenia, soná, testy atď 😀 Ja idem zajtra k doktorke, tak som zvedavá čo mi povie a aký spôsob liečby navrhne. Rozhodne nechcem byť na duphastone ďalšie 3mesiace a čakať na zázrak. Spýtam sa jej na laparku a v decembri by som chcela aby mi urobila folikulometriu
Idem si pred nočnou ešte na chvíľu ľahnúť. Strašne ma bolí podbrušku, PMS sa stupňuje. Majte sa krásne a ozvem sa vám z nočnej. zatiaľ papa
aj ja sa na dnes s vami lucim, pride mi kamoska pichnut prvu injekciu 😒 a so segrou idu zapit nasu bodecku 😀 ja si dam caj 😝 🙂
@drobca07 som rada, ze ta doktor ide poriadne vysetrovat a liecit 😉 aj tak v kutiku duse dufam, ze uz nebude mat co vysetrovat, lebo budes tiez dvojpalickova 😵 a ak nie, nech to bude este tento rok 😉

@ataner81 never tomu, o to krajsie prekvapko to bude 😉