icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
6. nov 2012

no to si pis,ze ak by som este v pondelok mrsku nemala,tak uz testnem 🙂

ataner81
6. nov 2012

@deculko ani neviem ako ma to napadlo ale tiež sa mi páči výraz kamoška spermoška 😀

ataner81
6. nov 2012

@deculko držím palce, 2013 kočíkujeme 😀

deculko
6. nov 2012

@ataner81 presne tak, o rok takto kocikujeme 🙂 to bude takaaa radost🙂))))

ataner81
6. nov 2012

@deculko už aby to bolo 😉

rohlicka
6. nov 2012

@deculko planovala som ist skor .. ale z financnej situacie chcem potiahnut posledny mesiac 😒
takze si uz len odpocitavam dni - uz len 16 pracovnych dni, z toho este niektore dni budu polovicne kedze idem na kontroly a vysetrenia 😵 😵 😵

simonkato
6. nov 2012

@ataner81 Renci nemam sa cim chvalit vsetko cele zle s drahym sme dako uz dost dlho na noze uz si asi ani pekne nemame co povedat vytaca ma do nepricetnosti ked sa ho pytam na normalne veci naco by mi on odpovedal.Ale nebudem ho tu ohovarat mozno tam mam aj ja daku chybu a cele ma to trapi.

rohlicka
6. nov 2012

@ataner81 samozrejme ze nesuhlasim s tym aby netestovala @deculko .. ak pondelok nam nedas testik - budeme ta nahanat 😀 😀 😀

deculko
6. nov 2012

ak v pondelok rano objavim na teste //,tak napisem Reny sms.... lebo na pc pred robotou urcite nestihnem ist... v mobile net nemam...staci,ze mi deculo sem tam "omylom" posle MMS.... 😀 😀 😀

deculko
6. nov 2012

@rohlicka ak v pondelok mrska nebude,tak to by som nevydrzala netestovat 😀 😀 😀 😀 a ktovie...mozno aj v tu nedelu by som testla,ak by neprisla🙂)))))))))) uvidime🙂))

ataner81
6. nov 2012

@rohlicka si píš, že budeme a ja to mám len 10minút busom 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@simonkato ale zlatíčko, tak to ma veľmi mrzí 😢 . Neber to ale tragicky. V každom vzťahu sú chvíle,keď máš toho druhého plné zuby a vytáča ťa ešte aj to, ako dýcha. Asi má nejakú zlú náladu a nechce sa mu rozprávať. Takéto obdobia poznám aj u toho svojho.Pýtam sa a on mi odpovie jednoslovne alebo vôbec a keď sa na to nahnevám, tak sa ofučí a odíde preč.Možno by vám prospelo keby ste jeden z vás išli niekde na víkend preč.Napríklad na návštevu. Takto si od seba oddýchnete, zistíte ako si strašne chýbate a po návrate bude zase všetko dobré. Preto chodím pravidelne na wellness pobyt každý polrok(rodinu mám ďaleko, takže toto je jediná možnosť ako vypadnúť z domu) 😉 . Opäť víde slniečko-uvidíš 🙂

ataner81
6. nov 2012

A ja to tu verejne rozhlásim, že Evička bude dvojnásobná mamička 😀

deculko
6. nov 2012

@ataner81 no teda ,ty sa chytas 😀 😀 ja zo zavislosti na MK konikujem....ale nemala by som uz davat dieta spat..?.som to ale co.....tak hajde spinkat deticky🙂))))))))))))))) papa,musim vypnut,lebo sa z tade neotrhnem.... vsak uz od stvrtku mam konikovy deficit 😀 😀 😀 😀 😀 papa a dobruu 🙂))
vies co Reny,ak nebudem vediet zaspat a deculo uz spat bude...tak pridem miesto lustenia krizoviek sem... 🙂)) lebo sem tam teraz pred zaspanim este lustim,kedze je toho cez den vela noveho a myslienky sa potom nevedia zastavit...
tak vazne dobruuuu 🙂)) 😀 😀 😀

ataner81
6. nov 2012

@deculko tie moje už spia od pol8. Niektoré za trest a ten zvyšok bol unavený 😀 Dobrú nocku moja a keby niečo, som tu do rána do 6tej 😀

drobca07
7. nov 2012

Dobré ráno babuľky, tak ja dnes hlásim že hlien zo mňa doslova "tečie" - samozrejme k tomu ovu test negatívny a EKG BT pokračuje.....cítim sa už ako taký debil tento mesiac, nič nechápem čo sa deje a chcem len aby už tento cyklus skončil a dal mi pokoj lebo už som zrelá do blázinca.....k tomu ešte keď pridám, že včera som mala naplánovaný keksík (ale tak potajme) a od poobedia na mňa prišli také bolesti, že som kľačala na kolenách a bolo mi do plaču takže z keksíkovania nebolo nič....ale dneska skúsim ešte nejaký "pokus o ťuťu-muťu" .... ☹ ☹ ☹
...a nehovorte mi ako musím byť psychicky v poriadku - lebo sa to proste NEDÁ !!!!! - aj keď sa snažím... 😢

jeackynka
7. nov 2012

@ataner81 ahojte babule teraz tu moc nechodim akosi nestiham naval pracovny mame,k tomu este angina ....no a moja mrcha moja milovana ma nemoze opustit ako by to bolo som uz 3 DC......takze nekomentujem....dalsia ma byt 2.12

ataner81
7. nov 2012

Ahojte žienky moje. To máme dnes krásny deň. Poobede ma čaká gynda, tak som zvedavá čo doky vymyslí(aj keď ja už akú takú predstavu mám 😉 ). @drobca07 ahoj Ivka. Tak v žiadnom prípade ti nedám pokoj a budem do teba vŕtať, kým sa ti nezdvihne nálada. Od toho som tu a basta! 😀 Je skvelé, že máš toľko hlienu, takéto obdobie treba patrične využiť 😉 . Ani podľa mojej BT nie je až tak celkom jasné kedy bola ovula. Vyznačilo mi to 15DC ale hlienu to nezodpovedá.Kašlem na to. nebude teraz, bude druhý mesiac. Inak aj mne sa blíži ročné výročie snaženia ☹ Ale nevzdám sa kým nedosiahnem čo chcem. Teraz otrepaná fráza-hlavu hore, šup na mužíčka a snažilkuj odušu 😀 😀

ataner81
7. nov 2012

@jeackynka ach jaj. Tá mrcha sa niektorých z nás drží ako kliešť. Už by si mohla dať pohov na pár mesiacov a otravovať nejaké nástky 😀

rohlicka
7. nov 2012

@drobca07 mojka to ma mrzi ze taketo stavy musis prezivat .. 😠 teraz ti len prejame aby mrchana cim skor prisla .. a ty si spokojne s lekarom mohla riesit tvoje naladove hormony, ktore ta raz privedu do blazinca ..
mas pravdu ze je to uz na mozog .. ale teraz uz len prajem silne nervy aby sa tvoje telicko dalo dokopy .. a coskoro si mohla tehulkovat 🙂 🙂 🙂

ataner81
7. nov 2012

Aktualizácia tabuľky: Evička si na vrchu 😀
@deculko 10.11. rak Evička
@haha2626 11.11. rak
@renitri 14.11. škorpión Renátka
@ataner81 14.11. panna Renka
@sam1234 15.11. strelec
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@leonetka 2.12. baran
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@jeackynka 2.12. baran
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

rohlicka
7. nov 2012

@ataner81 dobre ranko aj tebe 🙂 A kedy ides k lekarke .. o ktorej nam podas info ? .. som nedockava na com sa dohodnete - dufam ze cim lepsie k tvojej spokojnosti 🙂

franica
7. nov 2012

čaute- dnes ste nejaké mlčanlivé 🙂 Rýchlo som si vás dočítala, no venovať sa tomu viac budem môcť až poobede, lebo behám po lekároch so starými rodičmi, tak poobede už hádam budeme doma...Reni veľmi som zvedavá čo ti povedia dnes na gynde resp. čo si vydupeš (poznáme ťa) 😀 😀 😀 A aj pre teba platí, čo pre baby včera- hneď nám to prídi oznámiť, lebo sme zvedavéééééé
@drobca07 ty sa len nevzdávaj, my tuu na teba dáme pozor, súhlasím s Helenkou, že to hormóny ti robia guláš s náladou- dúfajme, že táto prvá polieková mrcha rýchlo príde a potom sa to určite znormalizuje 😉

ataner81
7. nov 2012

@rohlicka @franica babule bola som na nákup a varila som obed ale už mám hotovo a koníkujem 😀 😀 K lekárke som objednaná na 14:20. mala by to byť prehliadka a dohodnutie sa na ďalšom postupe. Chcem recept na dphaston, laparoskopiu a v decembri folikulometriu. Ak ani v januári nebudem tehu, tak idem do CARu. Viac menej som takto rozhodnutá a môj názor zmení iba lepší nápad. Už žiadne čakanie či pchanie hormónov do seba. Okamžite po príchode podám hlásenie 😀 Juj a zabudla som na ster z krčka maternice. 😉

rohlicka
7. nov 2012

@ataner81 radsej si to napis na papierik .. ja na tvojom mieste by som zabudla ked vstupim do ambulancie aj ako sa volam a napadne ma vzdy len posledna alebo prva vec co som sa chcela opytat 😀

franica
7. nov 2012

@rohlicka presne aj ja si vždy porátam, koľko toho chcem a potom si to na prstoch rátam, či už mám všetko a minimálne na posledné si neviem spomenúť .-D
@ataner81 že názor mi zmení iba lepší nápad!! - to bolo svetové 😀 😀 Veľmi správne, treba si ísť tvrdo za svojím 🙂

ellis21
7. nov 2012

@ataner81 ahoj Reni, a nemáš náhodou problém so štítnou žľazou? Viem, že vtedy je problém otehotnieť.

ataner81
7. nov 2012

@franica @rohlicka baby ja to mám tak nabiflené, že sa nestihnem ani pozdraviť a už na ňu vyvalím svoj zoznam požiadaviek 😀 😀 😀 😀

ataner81
7. nov 2012

@ellis21 ahoj 3násobná maminka 😀 . Vraj nemám. Teda ako mi robili hormonálny profil, tak sa skúma aj štítna zľaza(z krvy základné vyšetrenie)a výsledky sú ukážkové. Vždy mám všetky výsledky ukážkové, tak nerozumiem kde je problém ☹

horseshoe
7. nov 2012

@ataner81 tak, tak moja - aj mne sa paci, ako chces bojovat - to je zaklad uspechu. veru tak, netreba sa dat odbit 😉 😉 😉 Tiez by som uz v januari sla do CAR. I ked tam to pchatie hormonov do seba bude zrejme pokracovat, ale aspon vas s drahym poriadne presetria 😉 😉 😉

ataner81
7. nov 2012

@horseshoe ja nemám nič proti hormónom ale uznaj, načo budem brať duphaston na podporu žltého telieska, keď mám napr. nepriechodné vaječníky či neovulujem. Nič z toho mi nebolo vyšetrené 😠