Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@deculko juuuuj Evička, to by bolo fantastické 😵 😵 😵 😵 Tak ked tam mini čiarka bude, tak ona bude uuuurčite ešte silnieť, a MS nemáš!!! To je hlavné...
@rohlicka @leonetka @janka9900 a ostatné baby, čo vraj budete čakať na magické // 11.11....tak nič- ani len náznak...vyvoláva som duchov, ale nepomohlo...to som tušila, takže pohoda, už aspoň viem naisto - ale ešte mám týždeň do MS, tak nestrácam nádej 🙂 🙂 🙂 Peknú nedeľu 🙂
@typa no skoro...vieš, nevydržala som, tak som hovorila, že aspoň týždeň pred mrchou iba tak vyskúšam...pre ten pocit- normálne sa mi triasli ruky vzrušením, keď som odbaľovala ten test aj ked som vedela, že tam nič nebude 😅 Proste mi to chýbalo dlhodobo, aspoň tá malá šancička, že by to tam mohlo byť...ale zase tak úúúplne skoro to nie je, som 28DC a ak dobre rátam tak 13DPO...takže čisto teoreticky keby dačo bolo, už by aspoň slabo mohlo ukazovať- ale ako hovoríš, aby to vyšlo na prvý šup, to by bolo asi sci-fi 😀 Ale tak nestrácam nádej, ani pri prvom tehotenstve mi to neukázalo takto, až 40DC...teraz už počkám, či takto o týždeň nedeľu mrchaňa príde 🙂
testy mam kupene🙂 rapiclear...🙂) tusim tie som mala pri prvom tehu🙂 mrska stale nikde🙂) este neviem,ci testnem zajtra rano,alebo az v utorok🙂))
mrzi ma,ze tu Reny na chvilu nechodi....ale inak...Reny....ak budem tehu...tak coskoro budes aj ty...lebo vsak kocikujeme spolu🙂))
ak ak budem tehu teraz...tak sa potvrdzuje to pravidlo,ze len co som nastupila do prace,tak som otehu...zato,ze som si tak cez leto priala,aby som do tej prace ani nesla🙂))sranda,ze🙂))
ahojte dievcata. opat aktualne absolvujem cestu do Budapesti. zajtra ma caka pracovny den, tak sa mi nechce lebo pondelky su tazke a ja som nevyspata po ceste :(
trosku tu je tichsie tento vikend.. renatka, simonka, ivanka ... a dalsie odmlcane snazilky nam tu chybaju...
evicka.. ja by som prijala keby si robila uz rano testik, som rovnako nedockava.. verim ze z dusika uz budu palice..
a co ostatne zienky. ako ste vikendovali?
@rohlicka ani mne sa do prace nechce... ale co uz... hlavne,ze pracu mame,co by bolo,keby sme ju nemali... aj mne tu dievcata chybaju.... kuky dievcata nase... zachvilu ste pri nas opat aj s //, uvidite... vsetky kocikujeme spolu...
a testik,ze ci rano zajtra....? uvideme....vstavam o pol siestej... neviem,ci to stihnem...v tom ranajsom zhone... a ci nepockam este do utorka... uvidim podla toho,ako sa rano zobudim🙂))) vcera som si myslela,ze nebudem testovat vobec,lebo som sa tak tesila,ze mi meska,ze som mozno tehu,ze som si tu radost nechcela pokazit bielym testom🙂))) a je tam slabucka ciarocka🙂))) takze ani teraz neviem,co bude zajtra rano🙂
tak rohlicka,nech ti cesta zbehne a nech aj zajtrajsi den v praci je taky lahsi....
@rohlicka Ahojte kočky, podávam správy z 3D sona, vyzerá, že náš drobec má pinďúra-teda to bude chlapček. Nevadilo by mi ani dievčatko, ale mm sa potešil nesmierne 😵 No, uvidíme, či pipík do pôrodu neodpadne, no ale snáď sa dr. nemýlil... 🙂
Pozdravujem všetky snažilky a veľmi, veľmi, veľmi držím všetky prsty, nech ich čoskoro zaplaví šťastný pocit zo zistenia, že budú maminy. Sem-tam chodím nakuknúť a počítať, čo máte nové, tak na vás často myslím.Nech sa vám darí, veľmi vám to prajem. Dúfam, že sem každým dňom budú pribúdať čerstvé správičky o // testoch 😉
@sanchez81 Ahoj!
To je krásna správička🙂.Ja si pamätám,keď mne lekár potvrdil na 28tt chlapčeka😀a ke´d sa narodil a povdali,že chlapčeka mám,mne kameň spadol zo srdca,som sa zaprisalala,vtedy,že nikdy viac,a chválila som Boha,že máme syna,aspoň mám pokoj😀,nuž a na 3deň som sa chvália,že chcem ešte jedno😀,a ostatné okolo mňa ma mali za blázna,že len teraz som rodila,a že chcem už znovu😀Proste mne nešlo o ten pôrod,aleo to ružovučké drobnučké stvorenie🙂Tak rýchlo narastú:-/aj ten náš,je taký nezbedník,všetko povyberá,rozhádže ochutná,vypľúva,ale nedala by som ho zanič 😉 .A teraz túžim veľmi po druhom,hoc mi je už aj jedno či bude kočka,alebo ďalší chalan😀.
@rohlicka Ahoj moja!Tak výkend,nuž po nociach sa budím,od bolestí v podbrušku,a aj malému 4 zubidú,takže nevyspate,aj teraz mám strach si ľahnúť,lebo akonáhle si idem odýchnuť,tak ma bolí podbruško,a to už od 8dc dnes som 18dc.Ja len dúfam,že nie je to zprechladnutia,nuž uvidíme,ešte mám 11dní do ms:-/hoc hneď je pol noc a už len 10dní bude.
Ahojte dievcatka moje stale som tu s vami mali sme pokazeny book tak som chodila len cez telefon a nemohla tolko prispievat lebo niekedy slo inokedy nie.Ale uz sme si kupili jeziska cize novu zavislost.Ako sa mam hrozne od stvrtku ma drzi chripka snazila som sa liecit sama ale nula bodov rano padim k doktorke nech so mnou nieco urobi horucky okolo39 soplim hrdlo ze ledva prehltam az mi v usich pisti pluca si idem vykaslat az ma pridusky bolia no kazdy sval na tele ma jednoducho boli katastrofa.Neviem co to so mnou je mam hrozne oslabenu iminitu a to jem ovocie zeleninu od vymislu sveta a ked som bola na kontrolu v utorok u doktorky tuto krasnu pliagu som tam chytila.Uz sa modlim nech je rano a mozem tam ist.
@deculko juj Evicka nech testik len pekne silnie dufam ze sa u teba potvrdi zakon schvalnosti ze skoncilo dnp musela si do prace a boom uz je z teba hned aj tehulka moc moc moc budem drzat prsteky a len pekne testik ocikaj a nenapinaj nas do utorku.
@ataner81 Reni velmi ma mrzi co sa vam pritrafilo ale nerob si z toho tazku hlavku nieje to ziaden neodstranitelny problem a dnesna doba je uz pokrokova povedz si tak ze ked to nepojde dvermi skusis to oknom a ked ani tym stale je tu komin.Budem na teba velmi mysliet viem ake tazke obdobie prezivas vie to kazda tuziaca zienka po babatku ktorej sa ho nedari mat u nas trapenie bude trvat uz druhy rok a co vsetko by som dala za ten vonavi uzlik poviem ti tak ze radsej by som prijala keby sa nam nedarilo ako tieto dve obrovske straty a nevediet kde je chyba kedze vsetky testy su ukazkove na vybornu.Musime len verit ze raz sa nasich pokladov dockame a ty uz mamina si pre tolko deticiek z ustavu co im pomahas ze raz budes aj svojmu dietatku ked je niekde tam hore boh ci kto tak to zariadi lebo budem robit bordel.Myslim na teba moc skus sa naladit na pozitivnu strunu ty si tu take nase slniecko a babam tu moc chybas.Posielam co najsilnejsie objatie a pusu cmuuk.
Ahojte krásky 🙂 @rohlicka má pravdu - naše milé snažilky Reni a Ivka tu veľmi chýbajú, nie je to tu ono, slabo to žije...dúfam, že ste baby na dobrej ceste k uzdraveniu a čoskoro ste späť medzi nami s novým elánom 😉 Aspoň že Simonka @simonkato sa nám ozvala- tebe želáme skoré uzdravenie 🙂
@leonetka ja hlávku nevešiam, ja som celý čas hovorila, že viem, že to asi tak dopadne....jasné, že tá túžba nájsť si tie čiarky tam je, ale zase aspoň jednou nohou (alebo minimálne jedným palcom na nohe) musím ostať pri zemi a uznať, že je to skoro nemožné 🙂 SKORO 😀 Ešte mám týždeň na to, aby som dúfala a potom ideme na to zase s rovnakým odhodlaním...a keď to nevyjde, tak nebudem banovať preto, že ma vtedy tak bolel ten vaječník a naháňalo mi to strach, či sa to tam neusadilo zasa ☹ ...aspoň budem vedieť, že to bolo dačo iné...
@sanchez gratulácie k chlapčekovi...vidím to na pipíkovú prevahu 😀 Zatiaľ to vyzerá, že malá Emma si bude mať z čoho vyberať 🙂
Dobré ránko dievčatá. Už to začalo 😢 Od rána mi je strašne zle, normálne som nevládala spraviť ani dcére desiatu do školy. 😖 Zajtra idem k dokimu, už sa teším ako uvidím znovu naše drobátko. Dúfam, že už bude všetko ok a doki mi povie len dobré správy. Trošku sa aj bojím po tom minulom týždni. ☹
@franica neviem či ma dá na PN. Pokiaľ bude všetko ok, tak asi nie. Ja by som išla skôr na OČR, lebo môžem ísť aj von a nestratím toľko na výplate. No na OČR môžem byť max 10 dní, tak uvidíme ale asi zatiaľ to budem sa snažiť vydržať. Ja sa bojím len preto, že sa mu vtedy nezdala tá dutinka maternice a to môže znamenať že sa mimi nevyvíja správne. No podľa hcg aj mojich príznakov sa zdá byť všetko ok, tak uvidím zajtra. 🙂
Dúfam, že dostanem aj knižku a foto 😎
ahojte babuľky moje, dnes som vás po víkende konečne dočítala 🙂 @deculko tfuj tfuj tfuj 😉
...som tu síce potíšku ale stále som tu s vami....ja som bola zase v piatok u dokyho s veľkými bolesťami a bruškom veľkosti asi cca 5mesiaca tehuľky.....zase som musela absolvovať všetky možné vyšetrenia, sona, krv - proste mám reakciu na clostil - sestrička sa smiala, že som taký krásny nežiaduci účinok na clostil, že môžem ísť do knižky 😅 ....ja viem vtipné ale nebolo mi všetko jedno...doky ma chcel nechať v nemocnici ale ja som mu sľúbila, že budem poslušne doma ležať a ani sa nepohnem tak ma nakoniec pustil....od včera ma trápi zvýšená teplota, ešte aj teraz som síce v robote aj to som musela kvôli horúčke (čo ja nikdy nemávam) prísť pozdejšie a teraz ma trasie zimnica.... ☹ ...neviem čo je to so mnou som z toho smutná ... poobede mám volať za výsledky - ma klepe už teraz.... 😢
ale nejdem vás tu deprimovať a strašne vám držím palčeky aby ste nikdy nemuseli mať takéto problémy 🙂 pekný dník vám
@drobca07 jooj takže až takto na nemocnicu to je? ☹ ☹ No to je hrozná smola, že ešte aj na tie lieky máš reakciu...no teda- dúfam, že ti bude už lepšie a aj tá horúčka pominie. Veru dáš ty zabrať aj svojmu dokimu. A nedeprimuješ nás, mňa osobne teší, že sa ozývaš a vieme čo je s tebou 😉 Určite daj vedieť aj to, čo ti povedia o výsledkoch dnes
@ellis21 neboj, neboj..vieš sama, že sme sa tu spoločne zhodli na tom, že doki ťa vtedy zbatočne stresoval a všetko ide ako má- vidíš to podľa výsledkov a všetko...a tá OČR je celkom dobrý nápad, aj 10 dní je dačo a trochu si oddýchneš 🙂
@franica no veď práve, že si aspoň trochu oddýchnem. Zajtra sa chystám to povedať aj našim keď už budem mať knižku. Ale ak nie aj tak sa tomu nevyhnem lebo môj syn to asi povie. Len mám trošku obavy, lebo dcéra má veľké vystúpenie 23.11 a oni tam idú tiež a nechcem aby jej to pokazili, že budú ofučaný. Nebudú sa určite somnou baviť a k tomu som sa dozvedela, že asi manžel s nami nepôjde, že bude musieť byť v práci, tak ma nechá s nimi samu a pekne si to vyžerem, uáááááááááá 😲
Ahojte žienky moje krásne. Som späť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Veľmi ste mi chýbali ale musela som si dať tú prestávku. To čo sa nám stalo som musela riadne predýchať a ako som minule písala, v takomto stave by som sa nevedela úprimne tešiť z dobrých správ. Nenávidím faloš a pretvárku 😠 . Nechcela som písať, že vám prajem len to dobré ak som to naozaj úprimne nemyslela. také niečo si nezaslúžite. Ale už je dobre. Najnovšie info. Bola som v CARe. Na druhý mesiac v 1DC mám volať doktora a prísť na krv a vyšetrenia. Muž absolvuje ďalší spermiogram.Mám aj výmenný lístok na laparoskopiu. Zajtra idem do Šace sa objednať, tak dúfam, že to bude čím skôr. Najlepšie tento mesiac aby som sa v decembri mohla vrhnúť na drahého a snažilkovať koľko bude vládať 😀 😀 😀 😀 Liečbu antibiotikami som konzultovala s inou doktorkou tá mi povedala, že ona by nám ju nenasadila, keď máme výsledky negatívne ale rozhodne to nie je zlá voľba. Mykoplazmy, ureoplazmy a chlamídie môžu byť v prostate kam sa lekár pri stere nedostal, takže preliečenie je správne. Čo sa týka spermiogramu, tak novinky vám poviem o pol hodinu. Ešte mám volať doktorke. @deculko no toto moja. Tak je super správička.Na druhý rok kočíkujeme 😀 @simonkato ach zlatinko, na teba sa to tiež "pekne"sype 😠 😠 😠 😠 😠 Tento rok nám akosi neprial ale ja verím, že rok 2013 sa pre nás stane tým najšťastnejším a obe budeme mať svoje voňavé uzlíčky v náručí 🙂

dievcataka....tak este mrsku nemam 🙂)) moze to byt ale zo stresu pred nastupom do prace po vyse 3 rokoch.... ale...pepino test mi teraz rano ukazal tu druhu slabulilinku ciarocku....takze sa uvidi 🙂)) aj to potesi🙂)) aspon nebol biely🙂 pojdem si kupit iny a mozno zajtra rano testnem...mozno napozajtra 🙂 uvidime🙂)) tak ci tak mam krasnu naladu,konecne si mozem pustat moju oblubenu pesnicku a tak ci tak,som tehotna uz teraz...ci sa mi dve ciarky ukazu teraz alebo az na dalsi mesiac🙂)) peknu nedelu🙂 PS>>> na fotke by tu slabu ciarku asi ani nebolo vidno🙂) a vlastne uz vcera mi mrska prvy den meskala... 🙂