Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Babule dovolala som sa dokyne a tu je záver. 2urológovia, 2odborníčky z tkanivovej banky a doktorka, ktorá vyhodnocuje spermiogramy sa svorne zhodli, že spermiogram drahého síce nie je ukážkový a do siene slávy nepatrí ale rozhodne nie je katastrofálny ako mi ho vykreslila gynekologička. Šanca prirodzene otehotnieť tu jednoznačne je a záver sa nikdy nerobí na základe jedného spermiogramu lebo dnes je to tak a zajtra to môže byť úplne inak. 😀 Vďaka mame za jej výchovu a moju papulu, lebo keby som bola iná, tak sedím doma na riti a revem do vankúšom 😠 . Takže na zhrnutie pre vás všetky:ak máte akékoľvek zlé výsledky, či výsledky, ktoré sa vám nepáčia, zájdite na konzultáciu aj k inému odborníkovi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja som si vygooglila mená a adresy doktorov v KE a zašla za nimi. Niektorí sa so mnou absolútne nebavili, iní, že najprv tu musím prihlásiť muža a až potom ale nakoniec sa našli aj ochotní doktorkovia, ktorí ma takto potešili. U jedného súkromníka som za 5minút konzultácie zaplatila 10eur ale kašlať na to. Záver všetkých okrem mojej gyndošky je rovnaký 😀. V decembri bude mať polovička sex s kelímkom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a pevne verím, že tentokrát bude spermiogram už ukážkový
@sanchez81 - juuuuj tak gratulujem k pišulakovi 🙂 coskoro aktualizujem tabulku 🙂 a upresnim chlapceka .. meno ste uz vyberali ? 🙂
@zora256 dufam ze tie bolesti ustupia .. alebo aspon budu znamenat || 🙂
@ellis21 ak mas moznost daj si pauzicku .. prve mesiace oddych .. kedze tebe po praci zacina druha smena (rodin) 🙂 tak vyuzi trosku casu na nohy hore 🙂 a tesime sa na tvoju fotecku .. a len a len dobre spravicky
@franica ja som teda tiez nemala cas tu priskocit cez vikend .. kedze pokial idem k rodicom na navstevu .. cas sa snazim vyuzit s nimi a nie za pc ... ale skutocne sa tu dalo pocitit ze nam tu chybaju odbornicky nasho fora 🙂 kocky ktore tu vzdy rozprudili naladicku a debatu 🙂
PS: ako sa chystate na ten baby veltrh ?
@drobca07 ahoj .. rada ta tu vidim .. viem ze tu šmiruješ .. ale chybas nam tu - skore uzdravenie prajem .. hlavne aby ste sa dopracovali k nejakym krokom ktrore vas posunu dalej ..
@ataner81 - ani nevies aku mam radost z tvojho prispevku .. opat je z neho citit energiu .. som rada ze si sla vybavovat na vlastnu past .. a konzultovala s inymi lekarmi vas stav .. verim ze si na dobrej ceste ,,, a mas k tomu aj kopec pozitivnej energie ktoru ti posielam ..
@simonkato skore uzdravenie .. radsej nech ta uz poriadne prelieci dr. kedze mam pocit ze sa ti ta choroba vracia alebo natahuje uz riadne dlho ...
@sanchez81 jej gratulujem chlapiskovi, 3D sa moc nezvykne mylit ak mas kvalitne a nie 5 sekundove 🙂
@ataner81 no vidis reni nieje to az take zle, tak co tak otehotnies cez kelimok, ziadna veda, hlavne ze budes tehua ma babo 🙂 ja som sa konecne rozhodla zaseixikovat s muzikom lebo sa bojim abysa nieco nestalo ale prve tehu sme keksikovali cele tehu este den pred porodom 🙂
baby mrknite http://www.incheba.sk/vystavy/dieta-a-rodina/ko...
@ataner81 juchuuuu ahoj Reniiiii!!!!!!!! Tak som sa potešila, ked som zbadala, že píšeš a potom som sa potešila tomu, ČO píšeš...že už nevidíš veci tak čierne, že ani lekári to tak nevidia a hlavne- koľko si toho stihla! Tú laparku, vyšetrenia, konzultácie....žena ty si ideš za svojím a veľmi to je super a príkladné- myslím, že aj najlepší psychológ byti poradil to isté. riadne sa vyzúriť, prepadnúť panike, urobiť všetko zlé, čo sa dá (cigarety, alkohol, hádky..) a potom to hodiť za hlavu a takto kráááásne si všetko vybaviť 🙂 mám z teba takú radosť a ja si myslím, že aj iným snažilkám ideš príkladom...a keď ti onedlho vyjdú konečne dlho očakávané //, tak to bude veľkým dielom práve tvoja zásluha a odmena... a ešte trochu zázrak prírody, len tak ďalej 🙂
@ataner81 ahoooooooj mojka. velmi rada ta tu vidim 😉 😉 😉 dobre si spravila, ze si obehala inych doktorov a popytala sa na ich nazor. Tak to je urcite pravda, ze ten spermiogram sa dokaze brutalne rychlo menit - ci uz k lepsiemu alebo k horsiemu. Ja osobne si myslim, ze u nas vylepsil manzelov spermiogram kotvicnik a Selezin ACE, pretoze ako to mesiac bral, tak sa nam hned zadarilo. A kotvicnik vraj treba opatrne - iba mesiac sa moze brat a potom pauza na 2-3mesiace. Takze nech drahy pekne papka vitaminky a lieciky a v decembri to bude urcite s jeho bicikovcami ruzovejsie 😉 😉 😉
Drzim vam palceky a som moc rada, ze sa nevzdavas a chytila si svoj osud do vlastnych ruk 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@rohlicka aj ja som sa ťa chcela pýtať na tú výstavu...ja sa chystám určite. Zatiaľ sa chystá aj mm, ale neviem, či mu to nezruším a pôjdem sama- dosť sme sa cez víkend pochytili- nejdem to rozpisovať, ale môže sa stať, že pôjdem iba ja..ale to on ešte nevie..tak uvidíme čo povie na svoju obranu, podľa toho 😀 😀
@hana2626 no to je zvláštne....osobne si myslím, že po meškaní MS by ti už možno aj z iného ako ranného moču malo ukázať, ale ty si mala také ukážkové príznaky a mešká ti, že napriek tomu si myslím, že tehu určite si a keď si spravíš ďalší test ráno, tak to tam bude červené na bielom...stopro 😉 😉
...dosť sme sa zmýlili, ten dátum vôbec nebol magický...za ďalší magický dátum vyhlasujem bud. pondelok! 😀
@ellis21 moja, uplne sucitim s tebou a tvojimi nevolnostami - ja som si tym presla kvalitne 😒 😒 Ale ono to prejde - to je iste, neboj. keby si mohla, tak najlepsie by si spravila ak by si ostala domka aspon na 2 tyzdne a pekne tie nevolnosti vylezala. 😉 😉 😉 A neboj sa - dokino zase raz strasil a vsetko bude ok 😉 😉 😉 Neznasam doktorov a tie ich reci - taaak vedia vystrasit ubohu tehulku, ktorou zmietaju hormony a potom jej psychika ide uz uplne do cavesu - no naco je to dobre? A pritom doktori velmi dobre vedia, ze psychika je dolezitejsia ako telesny stav - psychika je totiz to jedine, co ako tehula mozes ovplyvnit. Snaz sa nemysliet na zle veci a nebat sa - ver tomu, ze je vsetko v poriadku - vsugeruj si to 😉 😉 😉
@drobca07 och, mojka, to co to s tebou tie lieky porobili??? 😕 chudatko, a este sestricka si robi hentake zarty 😒 dufam, ze budes skoro fit a doki ti nasadi inu liecbu, ktora ta konecne posunie k vytuzenemu babatku 😉 😉 😉 Drzim palce, aby si mala tie vysledky ok 😉 😉 😉 Drzkaj sa a sanuj sa 😉
@franica Dufam, aj ja 🙂 Prsia mam vacsie, bolia ma ako pred menzesom, tak uvidim...Citim sa divno, tak inak, ale asi sa tieto vsetky priznaky daju tazko rozlisit od priznakov PMS. Ale je pravda, ze menzes mozem mat aj posunuty kvoli tomu, ze tento mesiac som zacala intenzivny trening. V piatok ako mi prislo zle v posilke, tak som zacala mat trochu obavy, ci ked takto cvicit a som nahodou tehotna, ci nemozem drobcekovi ublizit. Dnes som radsej posunula trening az na stredu, nech si trochu viac oddychnem a mozno uz v stredu budem vediet na com som... :D
@franica fiii, no tak testik teda bol belostny? tehu priznaky nemas, ale teplotka sa drzi? dobre som pochopila? No vies, ono to testovanie moze byt este dost skoro. 😉 vyckaj casu do mrchy- testni a potom je to viac-menej iste 😉 Drzim palceky, ale musim vas pochvalit - riadne ste sa do toho s manzelom obuli 😀 😀 😀 narazam na ten sexmaraton, co ste praktizovali 😀 😉 Len tak dalej 😉 😉 😉
@horseshoe @franica @brumka to bolo krásne privítanie 😀 😀 😀 😀 . Sex s kelímkom som myslela, že pôjde na ďalší spermiogram. Gyndoška vravela, že až o 3mesiace ale nič také. čakať nemienim a pôjde tam už v decembri. Veď tento čo máme je z augusta. Teraz v novembri chcem stihnúť čo najviac aby december bol čisto snažilkovský. Tento mesiac sexík nebude ☹ najprv sa liečime a potom pevne verím, že bude laparka a potom mrcha. Toto bude pre mňa tá najžiadanejšia mršulienka do teraz 😀 😀 😀 😀 Ani ako puberťáčka som sa za mrchu tak nemodlila, ako sa budem modliť teraz 😀 😀 😀 😀 😀 Musím ale podotknúť, že tentoraz som po 10-15rokoch zvládla mrchaňu absolútne bez tabletiek. Bolesti boli ale znesiteľné. A dokonca sa mi moja 3dňová červená lady(podotýkam, že 3deň doobeda už len špiním a k večeru je po nej)predĺžila. Dnes som 4DC a stále mierne krvácam 😕 😕 😕
@deculko jeeeejo, Evula je tehula? 😀 😀 😀 hehehe, zase sa raz potvrdilo, ze ked sa psychikou na cele snazilkovanie vyondulujes- vid ty si akurat nastupila do prace, tak zrazu motyka vystreli 😀 😀 😀 😉 Velmi sa tesim z toho, moja 😉 Nech to teda je naozaj pravda, nech //ciarky silneju a hlavne nech sa tehulkovanie vyvija ako ma 😉 😉 😉 Drzkaj sa 😉
@horseshoe no veľmi presne si pochopila, tak ako som písala 🙂 Dokonca som dnes čítala, že to vajíčko si môže hľadať miesto aj 10 dní!!!!! a až potom sa usadiť a odvtedy začať vylučovať HCG....no uvidíme, ale šanca tam je- ako som to viackrát povedala, že samozrejme po tom veľmi túžim, ale uvedomujem si aj pravdepodobnosť toho, že by to malo vyjsť na prvýkrát..hoci na náhodu sme to fakt nenechali 😝 Ale vraj ak sú obaja partneri na 100% zdraví a trafia plodné dni, tak šanca otehotnieť je 85%, čo tiež nie je sto...a ja vlastne ani to zdravie nemôžem rátať naplno...ešte týždeň a budeme vedieť presne 🙂
@drobca07 tak keďže som charakter a nemôžem ťa nechať samú v tom dlhom snažení(očividne otehotnieme naraz alebo tesne po sebe), tak som charakter aj vo vedľajších účinkoch liekov, ktoré berieme. Z duphastonu kozy mega Céčka(už mám zase svoje mini Béčka), obžerstvo že až, naliata vodou a nafúknutá ako tesne pred pôrodom, tak z týchto antibiotík vraciam, hnačkujem, točí sa mi hlava, som unavená a nemám chuť na jedlo. Vedľajšie účinky má 1 z 10000. Super a potom, že nie som výnimočná 😀 😀
@franica no jo, zdravy par - to je sice pravda, ze ked sa trafia do plodnych dni, tak uspesnost je vysoka. 😉 Ale polozme si otazku, kto je v dnesnej dobe zdravy par? Takych je mizive percento. Ved si uz len vezmi, ze maloktora zena ma ukazkovy 28dnovy cyklus - z toho moze plynut progesteronova nedostatocnost, cize vajko sa neudrzi. Chlapske spermie zas ovplyvnuje X - veci - stres, choroby, zla zivotosprava,elektoromag. smog, atd...A tych faktorov na jednej aj druhej strane je straasne vela. Jeden mesiac mozu mat super spermie, druyhy mesiac to uz je na chuja 😠 Mne gyndos hovoril, ze aj u zdraveho paru je v dnesnej dobe ta uspesnost v 1 mesiac asi 20%. Takze ak by to aj u vas nevyslo - vobec to neber tragicky - ono je to fakt alchymia, navyse ty est ani nemusis byt celkm fit. 😉
Este musim podoktnut, ze my sme splodili nase babo pocas toho, ako bol moj manzel dost silno chory - bral aj antibiotika. Ale myslim, ze mu pomohli dost tie vitaminy co zacal v ten mesiac brat.
@horseshoe ja vychádza z toho, že nám sa zadarilo a zadarilo sa rýchlo, čiže z toho súdim, že so zdravím až tak problém nebol...ale kedže mi ten vajíčkovod vybrali, plus kyret a tak...tak už to také ako bolo pôvodne nikdy nebude...takže ak sme mali vtedy tých 80 a dačo percent, tak teraz dajme max 40-50..preto si hlavu veľmi nelámem s tým neg. testom ešte...ale tajne priznávam, že zato sa stále sledujem a dávam si nádeje, však som nejaká snažilka, nie? 😉 Ráno som mala teplotu stále 37,2..nie je to klasická bazálna, ale aj tak sa mi vidí akási vyššia...samozrejme som sa dočítala, že to môže byť aj chronický zápal v tele a tak...ale toto si nepripúšťam a stále to beriem, že je to sľubné 🙂
@franica Ja viem, ze sa vam zadarilo extra rychlo ten prvykrat - to je super 😉 😉 😉 Verim,ze ani tentokrat nebudete dlho cakat. 😉 Moc vam to prajem 😉 Len som chcela napisat, ze to treba brat s nadhladom - vsetky tie percenta, pocitanie a meranie 😉 I ked viem dobre, ze v sebe nezapres dychtivu snazilku 😀 😉 Urcite je to tento mesiac stale slubne 😉 😉 😉 Takze ja len drzim silno palceky a budem cakat na dalsie tvoje testikovanie 😉 😉
@horseshoe ďakujem, si zlatá 🙂 No čo ti poviem...jasné, že by som bola strašne potešená, ale viac ako som pre to spravila si myslím, že som moc spraviť nemohla...už musím len čakať. Inak mám ešte tendenciu nahovárať si, že to mohlo byť aj tým, že tú noc predtým som skoro vôbec nespala a hcg sa vylučuje práve vtedy, strašne veľa som vody vypila a teda nebol koncentrovaný (aj ked som na wecko nešla).....zato som psycháč stále 😀 😀 No uvidí sa tú nedeľu, či červená dorazí...pozri taká hana2626 mrchu vôbec nemá a test je neg....aj jej bude pozitívny až o pár dní 😵
@ataner81 Presne tak ako pises - poznam v okoli takych - prve dietatko na prvy sup a druhe nie a nie sa zadarit. Preto by som rada zacala po porode snazit o druhe dieta zhruba po roku. Viem, ze je to take planovanie - ze neviem ako budem na tom po porode, ake budem mat dieta, ako to budem zvladat, ako robota a peniaze, atd...Ale uz teraz viem, ze cakat dlho nechcem - nikdy nevies, kolko moze snazilkovanie trvat - niekede je to mesiac, niekedy mesiace a niekedy roky. A moj tajny sen je mat 3 deticky, takze nemozem zaspat na vavrinoch. Takze to su moje velmi odvazne plany 😀
@franica @horseshoe no dievčatá, je to horšie a horšie, ani obed som nemohla zjesť ako mi je zle a k tomu ma začala hrozne boleť hlava. Bože a ja si nemôžem dať ani tabletku. Minule ma to chytilo ráno a celý víkend som ležala, nechcela tá bolesť prestať. No najhoršie je, že som v robote a nemám už dovolenku, takže musím vydržať, zajtra asi ostanem doma. Nemienim sa takto trápiť aj tak nič nespravím v robote. 😒 Tak tento drobec mi dáva zabrať chichi. Pri prvých som ani nevedela že som tehu, nič mi nebolo. Až ku koncu ma začali boleť kĺby inak nič.
@hana2626 nestresuj sa, ja som mala // až tretí alebo štvrtý deň meškania a to len slabú čiarku. Je možné že si otehotnela neskôr, nie presne na 14 DC. Mne to potvrdil aj doktor. Bola som na usg a mimi ešte nebolo vidno, aj podla krvi som asi otehotnela neskôr. Skús tak zajtra ráno. Držím palčeky. Aj máš nejaké príznaky? 🙂

Caute baby, no menzes zatial nikde... 🙂 Meska len 1 den ale celkom sa tesim. Skusila som dnes testnut, ale ukazala sa mi len jedna ciarka :( Utesujem sa tym, ze som testovala nie z prveho ranneho mocu, tak to je sposobene snad tym. Ak dnes mrcha nepride, pojdem kupit dalsi test a skusim testnut z prveho ranneho... 😉