Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte babulky 😵
vy ste tu toho dnes popisali, opat to tu oziva 😉
@ataner81 som rada, ze si sa rychlo vratila plna pozitivnej energie, verim, ze tymto rychlym tempom bude fazulka v brusku o par tyzdnov 😉
@drobca07 je mi luto, ze este aj lieky ti robia zle 😒 ako ti uz baby pisali, je dolezite, ze ta liecia a isto to s renatkou rychlo doklepnete do sastneho konca 😉 a ani nerozmyslaj, ci ist na PN, urcite chod a nie len do konca tyzdna, musis si oddychnut a dat sa do poriadku 😉
@simonkato uz ti zaberaju aspon trosku antibiotika? 😕 ked budes zdrava a vsetko je v poriadku, aj drahy sa trosku ukludnuje, tak verim, ze budes coskoro v tabulke uz nie len ako oddychujuca snazilka 😵
ja idem zajtra pozriet fazulku, srdiecko este asi nebude, ale uz by ju mohlo byt vidno v bublinke 😵 inak sa citim akoby som ani nebola tehu, nic ma neboli, nepicha, uz ani taka hladna nie som, akurat mam brucho ako v 6 mesiaci, nie tyzdni 😅 a chce sa mi vecer zavcasu spat. aj dnes isto do hodiny zaspim, tak dobruuu noc 🙂
@janka9900 jani stale som ako umieracik tesim sa na zjtrajsie dobre spravicky a mozno vas babo uz aj srdieckom prekvapka budem na teba teda na vas moc mysliet.Ja budem stale oddychujuca snazilka keby sme sa ze akoze aj zacali znovu tak stylom na nahodu takze ja budem pekne na dalej v tabulke tak ako som.
@simonkato tak sa riadne kuriruj, umieracik 😉 zajtra ei uz snad bude lepsie, ked atb zacnu zaberat 😉 nechat to na nahodu bude najlepsie, este ked tie nahody budu aj okolo ovulky 😉
keby bolo srdiecko, bola by som stastna, aspon by som nemusela ist na kontrolu zasa o tyzden. ale ked nebude nevadi, nech aspon ten malinky pasicek vidim, ze je tam 😵
@rohlicka 😀 som ti pisala k tomu, co si odpovedala evicke 😀 praveze ti mysli 😉 md je 6 tyz. pred porodom. tak super, ked ides na PN, som si myslela, ze nemozes ist vobec na PN a budes tahat v praci az do materskej 😉 tak uz len 3 tyzdne a oddychujes 😵 😵 kamaratke zacina MD o tyzden a uz ledva preledva chodi do prace 😒
@janka9900 nie nie do MD by som urcite netahala .. pracu mam cca 40 min cesty s 2 prestupmi .. NEHROZI aby som tam zostala dlhsie .. aj ked praca ako tak nenarocna .. skor na psychiku 😖 😖 😖 kedze december a januar je to psycho ..
ja uz radsej budem domka pripravovat sa na prichod babatka a nacerpavat energiu 🙂 🙂 🙂
.... podarilo sa mi za pomoci mojich rodicov.... prehovorit mojho muza,ze s okom nie su zarty, ked tam ma kovovu triesku.... vykricniky... a prisiel teraz po nho moj tato a vezie pekne krasne mojho muzika na urazovku....jaj keby neboli muzi tak tvrdohlavy,tak uz mohol mat tu triesu vonku... priznal sa mi s tou trieskou az o 7-mej... ked si ju sam zbadal,ze co ho to v oku reze....moj muz je vodar a reze aj kovove rury... ..... tak nech tam nemaju vela ludi...nech nie su do polnoci...
@rohlicka urcite bude pre vas oboch najlepsie doma 😵 aj nam je najlepsie doma a to sme este len na zaciatku 😀
@deculko aaau 🤐 ja som mala triesocku z dreva, isla som hned na pohotovost, hnusna bolest to je. mm bol tiez asi 4-5x uz kovovu vyberat. nemate ocnu pohotovost? tam bude asi menej ludi ako na urazovke.
ahojte, mozem sa pridat? my sa este nesnazime, ale uz niekolko mesiacov sa ani nechranime...
ahojte babky tak v piatok idem na chirurgiu jednemu znamemu do BA tak drzte palce, a co som citala na nete tak asi vzrasty mi nepozrie ked nato treba laparoskopiu :( ale dostavams tale krce a tahanie pr i urcitych pohyboch ci naozaj nemam prirastenu maternicu alebo co to moze byt :(
@deculko juj ako som na teba zvedava, moc ti drzim palceky 🙂
Caute baby, tak zatial menzes nikde... 2. - 3. den meskam 🙂 Celkom sa z toho tesim, len test bol zatial negativny. Uz by som celkom rada vedela na com som. Brusko aj prsia pobolievaju a je mi tazko od zaludka... Tak neviem, ci to su priznaky mrchy alebo niecoho ineho... 😀
@hana2626 to už je celkom pekné meškanie, len tak ďalej- nerozumiem tým testom...asi zase začali predávať tie chybné šarže 😝 Tak len nech mešká a o dva dni ďalší pokus, raz sa tam objaviť musia obe 🙂
@brumka no veľmi ti držím palce, aby ti povedali, že to bude ok...určite nech ťa dobre prehliadnu a na všetko sa popýtaj...podľa mňa bude existovať nejaká jednoduchá a logická odpoveď na tieto bolesti, len my to nevieme, lebo nie sme chirurgičky..tak daj vedieť 😉
@horseshoe no ja mam po csekcii stale problemy ale co som sa mustazovala tak v maji a teraz ako rastie maternica mam dojem ze sa to zhorsuje tak uvidim co povie znamy, idem ku velmi dobremu chirurgovi len om ho nevidela 15 rokov, si ma pamata ako dieta este tak mi pozre ten pruh co povedal gynekolog a ze co ma to boli na tych 2 miestach a musim sa ho spytat ci vie zmerat hrunku vnutornej jazvy ak by bola tenka je to hned diagnoza na sekciu ale ostane nie. asi by som bola rada ak by mi spravili sekciu rovno by mi mohli pozriet ci tam su tie vzrasty a odstranit
@franica jasne dam vediet ja viem akurat to co si vygooglim tak preto odbornika ja verim ze stanovisko alergologa a chirurga bude stacit aby mi spravili sekciu a pozreli a opravili, lebo obmedzenia v sporte mi nepripadaju do uvahy
@brumka aha.Teraz v tehu s tym nebudu robit nic, bude sa to iba sledovat. Mozno to nic nie je a mozno budes na rizikovom a budes musiet lezat. A preco tak velmi chces sekciu? Ono dalsia sekcia sa robi v tej iste jazve - a ked si nachylna na zrasty, tak sa ti s urcitostou aj po tejto sekcii spravia a vies ako so zrastami nie je sranda do buducnosti. Ale nechaj to na dokiho - nech to posudi - ved oni su odbornici, tak vedia co robit. 😉 Drzkam palceky - daj potom vediet 😉 😉 😉
Moze mi niekto poradit snazime sa s partnerom otehotniet uz2roky a mimi.o nikde.kto mi poradi? ☹
@brumka pri prvom tehu nič, no pri druhom to tiež začalo a teraz je to ešte horšie. Aj ja dostávam krče do brucha, hlavne v noci, keď sa idem otočiť alebo keď kýchnem. Pýtala som sa dokiho. Povedal, že je to ok, že maternica je sval a preto máva aj kŕče. Nemám sa toho obávať a bolo naozaj všetko v poriadku. Teraz to mám tiež ale už som kludná. 🙂
@horseshoe sekciu chcem preto lebo na bruchu mam asi pruh alebo zle zrasteny sval mam tam dlhu dieru a chcem aby mi to pocas sekcie opravili lebo potom bysom si to sama musela riesit a to je dalsia 6 dnova hospitalizacia a ked budem 1,5 roka dojcit tak blbo sa pojde do nemocnice alebo mi to moze aj mesiac po porode alebo pocas porodu prasknut a bojim sa ruptury maternice. a mam astmu aprvy porod som uz nezvladala dychat takze mam viac dovodov a 3 deti na 90% neplanujem tak mam viac dovodov a par znamych co malo znamych a po sekii ich natahovali prirodzene v hodine dvansatej im museli sekciu robit skoro vykravacali takeze tak preto to chcem
@brumka chapem, tak chces zabit 2muchy jednou ranou. 😉 moja segra mala prvy prirodzeny porod a druhy sekciou - prave kvoli tej astme - pocas tehu sa jej katastrofalne zhorsila a nevladala to udychat. To su idioti inak ti doktori, ked nechcu spravit sekciu a pritom su na to padne dovody - pritom tu zodpovednost nesu oni - ach jaj, nechapem...
Inak nevies ako to je - kolko deti mozes mat rodenych sekciou? Kedysi to boli max. 2, ale teraz neviem...A mam znamu, co ma za sebou 3 sekcie.
@horseshoe na slovensku je idela 2 deti sekciou ale aj viac zena moze mat ale uz riziko v zahranicitake bnieco neriesia. tak mne prvu sekciu mali robit koli astme ale nechela som a potom aj tak si porodnici robili co chceli a pred pol rokomm som sa pytala alergologicky ci mi moze dat odporucanie nasekciu tak povedal ze moze ale rozhodne porodnik ze uz astma nieje indikacia sekcie takze pani doktory z komor si robia co chu a hlavne porodnici. tak chcme zabit mozno 3 muchy 1 ranou...ono je smutne co mam zname si robia sekcie len abysa vyhli porodu aj o mesiac pred terminom a tam nemaju problem spravia im ale zena co ma fakt problemy tak ju este vytrapia

musim sa vam ale dievcata priznat...som z tej prace unavena......... a som aj v kuse hladna.... ale teraz,jak pridem z prace domov,tak som unavena.... :( to ma ako clovek zvladat,pracu,deti,domacnost...a este aj volny cas..? nie je toho vela?....