icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

kapokapo
16. nov 2012

@rohlicka ahoooj, ja pocuvam radio v aute, reve to na plne gule, ja som taka na modernu muziku.... tak uvidime co to spravi.... popritom skriekam na pol auta :D ja velmi rada spievam ( ked som sama) tak sa tesim ze budeme s malou doma tancovat :D

horseshoe
16. nov 2012

@rohlicka ahojcek. ja pocuvam hlavne vecer - v telke aj tak trt makovy je, takze s drahym si casto pustame hudbu - mame v telke moznost prepinat na youtube, plus soundbar - takze ked to zapnem su to riadne grady. pocuvam pesnicky, ktore sa mne pacia - nemam vyhradenu nejaku speci pre babo. Podla mna je aj dolezite aby sa tebe pacila, lebo ked sa ti paci, tak do tela sa ti vyplavuju endorfiny a tym padom sa to paci aj babu 🙂 😉
Inak moja sestra chodi s dcerkou - 7mesiacov na hudobnu. 🙂 Musim sa tam ist niekedy s nimi kuknut - ked budem doma. Malicka castejsie plackava - nedoveruje inym ludom, napr. ani mne - aj mne kolkokrat plackava ked si ju vezmem na ruky - ale ked segra jej zacne spievat tie pesnicky co sa ucia na hudobke tak sa hned upokoji. Zacne jej spievat vzdy, ked vidi, ze ide plackat - napr. aj pri obliekani a inych veciach ktore nema rada. A pomaha to 🙂 😉
So syncekom chodila zas na plavanie - tam sa ucili tiez kopec pesniciek popri tom kupkani - sice maly je uplne z ineho cesta - toho by si mohla dat aj uplne cudziemu cloveku a on v pohode - este by mal z toho radost 😀 ale myslim, ze tiez tam velmi rad chodil a mal rad tie pesnicky 😉 Takze da sa aj takto uz s babenkom po porode chodit a ucit ho 😉

horseshoe
16. nov 2012

@typa neboj nic. moja segra tiez spinila a mala tiez nizko posadenu placentu. 😉 a donosila v pohode do konca. krasa, ze si videla malinke 🙂 😉 to je nieco uzasne - ako cele materstvo 😉 drzkaj sa 😉 😉 😉

typa
16. nov 2012

@horseshoe @rohlicka dakujem dievcata, zatial sa nijak nestresujem. Ono sa to nejak upravi. Vedela som,ze krpec je ok,lebo rano sa mu nepacili moje ranajky 😉 Len sestricka ma znervoznila,ked som tam volala: uz ste tu davno mali byt...uz aj nech ste tu. No uz ma v tej chvili napadlo vsetko mozne...

tatarida
16. nov 2012

@rohlicka ja nepocuvam, nikdy som ani nepocuvala, tak to bude asi tym 🙂 moj maly bude poznat akurat tak zvuk zapinajuceho sa pocitaca 😀

brumka
16. nov 2012

ahojte babky tak som prisla z kontroli tak mam indikaciu na sekciu ci porodnici to budu brat do uvahy neviem ale keby bol problem tak mi odporucil po porode ist na plastiku. a pozeram ze dake pesnicky riesite ja som malej pustala jednu pesnicku ba ktoru reagovala ked bola brusinku somewher e over the rainbow a ako sa narodial sme ju nevedeli uspat doteraz maly nspac a na nu zaspavala 🙂 a inac mala mi leti na metal 🙂

tatarida
16. nov 2012

Z tejto skupiny sa takto odchadza dievcence 😉

brumka
16. nov 2012

@horseshoe mi sme tiez chodili od 6m na plavajuce babatka do hodonina najlespi pristup 100 a 1 oproti BA aj cenovo chodili sme na 3 kurzy a od vtedy sa mi neboji vody 🙂 priam vodny zivel

horseshoe
16. nov 2012

@brumka no super, tak mas aspon poistku na ten cisarak - oni by to mali respektovat a spravit 😉 😉 😉 hehe, tak ty mas doma maleho hawajcana - tu pesnicku mam aj ja rada 🙂 😉

brumka
16. nov 2012

@horseshoe tak nam sa pacila uz ja neviem 6-8 rokov, poculi sme ju vo filme 50x a stale poprve aj odporucam ten film takze pre nas to nieje novinka ako to chodilo vradiu 🙂 tak ano mam odpurucanie a ked som mu povedal ze sa liecim na astmu tak povedal ze lepsia cesta je sekcia tak uvidime, pri mojom stasti viem ako skoncim

horseshoe
16. nov 2012

@tatarida jejko, tak to si ty draha? no ty si nam ale skryta fesanda 😀 😉 😉 😉 moooc ti to pristane 😉 😉 😉

tatarida
16. nov 2012

@horseshoe no ked sa namachlim a normalne oblecem tak sa na mna aj celkom da kukat 😀 inak to nieje ziadna vyhra 😀

rohlicka
16. nov 2012

@tatarida tak uz sa ti to fakt krati 🙂 ale krasne brušinko už maš 🙂 len nech ste obaja zdravi 🙂 a drzite sa pohromade kym nepride ten pravy cas 🙂

horseshoe
16. nov 2012

@brumka no nam zase pripomina svadobnu cestu - skutocne je to take ako spieva ten spevak Kamakawiwo - miesto, kde troubles melt like lemon drops 😉 😉 😉 neskutocna pohoda, pohoda, pohoda...a ludia presne taky pohodovi, mili a vysmiati ako on 😉

brumka
16. nov 2012

juj babky mne je takn eskutocne zle ze som klesla na vahe zase, ako nestazujem si ale aj tak.

horseshoe
16. nov 2012

@brumka neboj, to prejde a vahu dobehnes - horalky to istia 😀 😀 😉

brumka
16. nov 2012

@horseshoe hehe zatial sa im vyhybam abysom neskoncila ako minule 🙂 teraz si musim trocha strazit vahu

horseshoe
16. nov 2012

@brumka chi, tak sa ta spytam ako ti to ide s tym strazenim vahy, ked budes v takom tyzdni ako ja 😀 😀 😀 😉
ale neboj, pri druhom dietati sa vzdy pribera menej 😉

rohlicka
16. nov 2012

@horseshoe prichadza aj moje "žrave obdobie" kedy si Emmka zacina pytat duplu 🙂 no ale preco by som jej nedopriala .. ked len toto jej chyba ku stastiu 😀

horseshoe
16. nov 2012

@rohlicka hovoris mi z duse draha 😀 😉 😉 aj tak si myslim ze tehotenstvo je jedine obdobie kedy sa mozme bez vycitiek doslova nazrat 😀 😀 😉 a vsetci dobre vieme, ze takychto obdobi v zivote zeny nie je vela (u niekoho aj jedine), preto sa ich snazme patricne vyuzit 😉 😉 😉

zora256
16. nov 2012

@slinka3 A koľký si dc?Ja 23dc a veru,predvčerajší test bol pokazený:-/dnes ani len náznak druhej čiarky☹takže kašlem už testovať skôr ako bude meškať 😔 .

zora256
16. nov 2012

@tatarida Jééj,to si ty?Kieby každá tento rok končila tehu 😔 ,bola by som šťastná,keby sme všetky snažilky boli v tehu tabulke,naozaj to prajem každej 😉 z čistého srdca🙂

deculko
16. nov 2012

@horseshoe vazne sa priberie menej? tak to beriem 😀 😀 to by sa mi zislo....
tak stihli sme doobedu kozne... ,doktorky som sa pytala,ci sa to da ovplyvnit stravou,ze by mliekom? ze ho vylucit? a ona ze mliekom ani nie... ze nievie,co kazdy uz to mlieko riesi....ale spominala oriesky,mastne a sladkosti keby som tak vylucila... jajaaaj tak sladkosti teda neviem..... to asi nepojde.... 😀 😖 no neviem... uvidime,ale sladkosti si obmedzovat...na to teraz nemam chut... 😀

zora256
16. nov 2012

@rohlicka Ahoj,mojka,našla ale bol pokazený ten test,lebo dnes ani náznak po druhej čiarke☹,takže už nikdy viac netestujem skôr akoby meškala ms...už mi stačilo z tých falošných nádejí 😢

franica
16. nov 2012

@zora256 hmmm tak si nemala ani ducha dnes? 😖 No nechápem, kam sa mohol ten minulý stratiť, ale tak vyčkaj či príde mrcha...to bude dôležitá informácia, neboj ešte nič nie je stratené 😉

deculko
16. nov 2012

@tatarida zlata si a pristane ti to🙂))

tatiana77
16. nov 2012

@tatarida ahoj, velmi Ti pristane brusko, uzi si este vianoce a novy rok a potom sa nenazdas a budes rodit...och boze ako to rychlo ide......ale nevadi, nech sme len vsetci zdravi a dufam, ze v novom roku vsetky rodime.... 🙂 🙂

deculko
16. nov 2012

@brumka a do lekarskej spravy ti doktor nenapisal,ze mas navrh na sekciu? lebo to by bolo fajn,keby to takto bolo poistene...

deculko
16. nov 2012

@rohlicka brumka to ma pekne s tou pesnickou oskusane... pri prvom tehu som ziadnu extra pesnicku nemala,ktoru by som stale opakovala...

horseshoe
16. nov 2012

@deculko no co som robila po rodine prieskum, tak kazdy pri druhom a dalsom dietati pribral menej. 😉 je to aj logicke - nemas cas sa kedy sledovat a niekedy ani najest (ked je prve dieta male) a tym padom priberies menej. mas aj viac pohybu - ked skaces okolo prveho dietata 😉
ja diety neuznavam - radsej pohyb - chod kazdy den na dlhsiu prechadzku, cez vikend na nenarocnu turku, po prvom trimestri mozes zacat cvicit cviky pre tehule 😉 ale ked ti ide nieco nachut - dopraj si. ved ozaj tehotenstvo obnasaju nevolnosti, bolesti, strach, nepohoda, telesne zmeny, atd. a este mas naprazdno preglgat nad kockou cokolady? 🙂 😉