Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@rohlicka ahojcek. ja pocuvam hlavne vecer - v telke aj tak trt makovy je, takze s drahym si casto pustame hudbu - mame v telke moznost prepinat na youtube, plus soundbar - takze ked to zapnem su to riadne grady. pocuvam pesnicky, ktore sa mne pacia - nemam vyhradenu nejaku speci pre babo. Podla mna je aj dolezite aby sa tebe pacila, lebo ked sa ti paci, tak do tela sa ti vyplavuju endorfiny a tym padom sa to paci aj babu 🙂 😉
Inak moja sestra chodi s dcerkou - 7mesiacov na hudobnu. 🙂 Musim sa tam ist niekedy s nimi kuknut - ked budem doma. Malicka castejsie plackava - nedoveruje inym ludom, napr. ani mne - aj mne kolkokrat plackava ked si ju vezmem na ruky - ale ked segra jej zacne spievat tie pesnicky co sa ucia na hudobke tak sa hned upokoji. Zacne jej spievat vzdy, ked vidi, ze ide plackat - napr. aj pri obliekani a inych veciach ktore nema rada. A pomaha to 🙂 😉
So syncekom chodila zas na plavanie - tam sa ucili tiez kopec pesniciek popri tom kupkani - sice maly je uplne z ineho cesta - toho by si mohla dat aj uplne cudziemu cloveku a on v pohode - este by mal z toho radost 😀 ale myslim, ze tiez tam velmi rad chodil a mal rad tie pesnicky 😉 Takze da sa aj takto uz s babenkom po porode chodit a ucit ho 😉
ahojte babky tak som prisla z kontroli tak mam indikaciu na sekciu ci porodnici to budu brat do uvahy neviem ale keby bol problem tak mi odporucil po porode ist na plastiku. a pozeram ze dake pesnicky riesite ja som malej pustala jednu pesnicku ba ktoru reagovala ked bola brusinku somewher e over the rainbow a ako sa narodial sme ju nevedeli uspat doteraz maly nspac a na nu zaspavala 🙂 a inac mala mi leti na metal 🙂
@horseshoe tak nam sa pacila uz ja neviem 6-8 rokov, poculi sme ju vo filme 50x a stale poprve aj odporucam ten film takze pre nas to nieje novinka ako to chodilo vradiu 🙂 tak ano mam odpurucanie a ked som mu povedal ze sa liecim na astmu tak povedal ze lepsia cesta je sekcia tak uvidime, pri mojom stasti viem ako skoncim
juj babky mne je takn eskutocne zle ze som klesla na vahe zase, ako nestazujem si ale aj tak.
@horseshoe vazne sa priberie menej? tak to beriem 😀 😀 to by sa mi zislo....
tak stihli sme doobedu kozne... ,doktorky som sa pytala,ci sa to da ovplyvnit stravou,ze by mliekom? ze ho vylucit? a ona ze mliekom ani nie... ze nievie,co kazdy uz to mlieko riesi....ale spominala oriesky,mastne a sladkosti keby som tak vylucila... jajaaaj tak sladkosti teda neviem..... to asi nepojde.... 😀 😖 no neviem... uvidime,ale sladkosti si obmedzovat...na to teraz nemam chut... 😀
@deculko no co som robila po rodine prieskum, tak kazdy pri druhom a dalsom dietati pribral menej. 😉 je to aj logicke - nemas cas sa kedy sledovat a niekedy ani najest (ked je prve dieta male) a tym padom priberies menej. mas aj viac pohybu - ked skaces okolo prveho dietata 😉
ja diety neuznavam - radsej pohyb - chod kazdy den na dlhsiu prechadzku, cez vikend na nenarocnu turku, po prvom trimestri mozes zacat cvicit cviky pre tehule 😉 ale ked ti ide nieco nachut - dopraj si. ved ozaj tehotenstvo obnasaju nevolnosti, bolesti, strach, nepohoda, telesne zmeny, atd. a este mas naprazdno preglgat nad kockou cokolady? 🙂 😉

@rohlicka ahoooj, ja pocuvam radio v aute, reve to na plne gule, ja som taka na modernu muziku.... tak uvidime co to spravi.... popritom skriekam na pol auta :D ja velmi rada spievam ( ked som sama) tak sa tesim ze budeme s malou doma tancovat :D