icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
16. nov 2012

@franica Presne ani duch,vôbec nechápem,ale aj výtok akosi viac tečie posledné dni a pred ms bývam väčšinou suchá,nechápem,vôbec ale uvidím vo štvrtok,ale tak už mám normálne predmenštruačné depky a aj bolesti,tak ani sa nečudujem sexík bol len 3x 8dc,12dc a 14dc,tak čo čakám,že to príde samé z neba 😕 .Proste zrejmé je že mm necche druhé dieťa... 😢 asi to nechám na náhodu,lebo keď to silím,tak sa stále len sklamem a nestojí mi to zato,čo už snáď mi k Vianociam nepríde ms lebo nejako tak mi majú prísť ďalšie okolo 20.12. 😔

brumka
16. nov 2012

@tatarida uplna kocanda 🙂 brusko akurat 🙂
@deculko blazelam ale tisko 🙂 ano dal mi do lekarskej spravi ze kombinacia astma a pruh ze indikuje odporuca sekciu...ale co som googlila a citala a pisala po doktoroch tak sa vyjadrili ze astma staci dat mastku s kyslikom (natoby som im daco povedlaa ) a tze pruh ze skusaju risknut prirodzeny podsatte to boli doktory su asi nemaju uctu k tej zene

horseshoe
16. nov 2012

@zora256 hmmm, to je skoda, moja 😒 ale dobre poucenie ako pises z toho plynie - treba byt trpezlivy a cakat do vynechania menzes a zbytocne sa nenamotavat 😉 😉 😉

zora256
16. nov 2012

@horseshoe Presne ale čo narobím,keď tie bolesti sa mi vôbec nepáčili,a všetko možné,a pritom som obmedzovala lieky na alergiu,lebo by sa v tehu nemali brať,tak je to tak oničom,som chcela vedieť dopredu že načom som.Ale už teraz viem,že nič také čo si tak moc prajem,je mi nanič☹,kiežby už boli Vianoce aby som sa mohla tešiť z rodiny,že všetci budeme pokope,a odovzdávať darčeky🙂

zora256
16. nov 2012

@brumka Ahoj!To sú čo za mäsiari,že by nechali zpruhom rodiť ženu prirodzene,veď by riskovali,že by sa ten brušný sval,od tlaku ešte viac roztrhol☹Pevne verím,že Ti spravia sekciu a sná´d ešte aj pruh dajú doporiadku pri ňom.

horseshoe
16. nov 2012

@zora256 netrap sa nad tym - ono to mozno vyjde prave vtedy kedy to budes najmenej cakat 😉 a nabuduce neobmedzuj lieky - ved aj tak prve 2-3 tyzdne po oplodneni je to babo chranene, lebo nie je napojene na tvoj obeh 😉
A vianoce su tu coby dup 😉 😉 Este mesiac a budeme si vsetci vychutnavat vianocnu pohodicku 😉 😉 😉

brumka
16. nov 2012

@zora256 dakujem staci si vygooglit vselijake doktroske forumy a citat takze su to masiari no co urobim ale co mi opvedal tak mi to asi nebudu opravovat co ma nahnevalo lebo by som zabila 2 muchy jedou ranou ale na riesenie mam este cas este musim pockat kym nam bude bit srdiecko ale verim ze 8 mesacne snazenie uz vyjde. neboj aj tebe sa zadari ved ani mi sme moc nekeksikovali skratka unava

brumka
16. nov 2012

@horseshoe mne alerglogicka kazala co najskor pred otehotneniim vysadit vsetky lieky co niesu u mna zivotne dolezite takze lieky naalergiua od koznej mam vysadene uz skoro 10mesiacov

zora256
16. nov 2012

@horseshoe ĎAkujem si moc milá🙂A iste je to tak ako píšeš🙂
@brumka Aj vy ste sa 8mesiacov snažili doteraz?my končíme 8mesiac,ale nevadí,aj tak je ešte menej ako 3,5roka pri malom.snáď ped Vianocami to príde,a ak nie tak potom pred meninami a potom pred Veľkou Nocou a potom pred narodeninami😀 atď,ale raz určite sa podarí😀musí.

zora256
16. nov 2012

@brumka To fakt?Mne len po zistení tehu kázal gynekol=og,alergologička,mi opačne vravela,ak potrebujem,kľudne si môžem dať,lebo horšie je mať alergické ťažkosti ako užívanie liekov,tie ktoré mi ona dala sa smú aj počas tehu,ale pod dozorom mesačne som chodila kvôli astme na spirometriu,ale už som sa vyprdla chodiť od jari,aom nebola,len čo mi mohla obdvodná pol roka predpísať som si dala a teraz beriem Allegru a neviem či smiem alebo nie,je voľno predajný,na letáku je písané,že pod konzultáciou lekára,ale tak ak budem tak vysadím,vzime mi tak neprekáža nič,ako na jar,a až do jesene mám najprv na liesku,potom na pele a nakoniec na trávy a cez zimu len roztoče a prach.

brumka
16. nov 2012

@zora256 tak mne jedine co doktorka nechal lieky na astmu ale lieky na alergiu a od koznej kortikoidy vysadit to mi aj gynekolog povedal co nasjkor najlepsie este ked niesom tehu aby sa to trocha vyplavilo

zora256
16. nov 2012

@brumka Tak ty máš zrejme dobrú lekárku,mne naopak na astmu nechcela aby som vysadila,ale našťastie som počas tehu mala lepšie skóre ako pred a po tehotenstve,ale tak jas om sa nato vykašľala,na astmu,nikdy som nemala astmu,a nefajčím,nepijemt,ak nechápem,prečo by som mala mať astmu,a zčoho,veď nemusím sa naháňať,a v pokoji sa mi dobre dýcha🙂Jedien alergia mi vije znepríjemniť dni najmä na jar a vlete.

brumka
16. nov 2012

@zora256 tak ja lieky na astmu nemam vysadene tie musim uzivat, ja tiez nefajcim nepijem ale roddicia fajcili a ono je to zial dedicne. ci mas ekzem alergiu astmu tak to je spolu prepojene, jasom to u dcerky nastastie podchytila ale u mna sa uz neda neskoro, ale do smrti ju udem brat ako alergicku

renitri
16. nov 2012

Hlasim mrchanu. Dalsia ktora uz nepride by mala mat termin 13.12. Dneska sa mi snival krasny sen, v ktorom som mala dcerku 🙂

horseshoe
16. nov 2012

@brumka zalezi na tom aj ake lieky si uzivala 😉 su silnejsie, slabsie, atd.

horseshoe
16. nov 2012

@brumka teraz citam, ze si brala kortikoidy - tak to je jasne, ze vysadit !!!ved to hnus aj pre teba, nieto este pre babo 😉 kortikoidy by sa vseobecne mali uzivat len velmi kratke obdobie, nie dlhodobo.

horseshoe
16. nov 2012

@zora256 aj ja som za to radsej uzivat lieky na alergiu az do zistenia tehu, ako mat hrozne prejavy, soplit, skrabat sa a pod. 😉 potom po zisteni, treba ist tie lieky konzultovat s alergologickou a ona ich zmeni na take ktore v tehu mozes 😉
Astma vznika z alergie alebo ekzemu, ked sa to nelieci resp. sa lieci nespravne. takze aj clovek co nefajci a zije zdravo moze astmu dostat ak je alergik. V tehu sa alergie bud uplne zlepsia, vymiznu, alebo totalne zhorsie. A kazde tehu je ine, na to treba pamatat.

brumka
16. nov 2012

@horseshoe hej aj od sily ale aj od toho ktore sa v tehu odporucaju ktore nie vsetko na astmu su kortikoidy jedny mi ostali a tie musim uzivat alergologicka aj povedala lepsie ich brat ako potom zla astma zachvat a zadusene babo a vraj kottikoidy sa pouzivaju na vyvin plucok ale ano je to strasny humus. ja na astmu beriem kortikoidy uz skoro rokov. akurat tie co mi kozna predpisala tie mi museli vysadit a este mi vysadili aerius na alergiu

horseshoe
16. nov 2012

@brumka moj muz ma atopicky ekzem, ked ma zle obdobie, tak sa mu to strasne zhorsi a jedine, co mu pomoze je kortikoidna mast, lenze ta urobi zlepsenie len na tyzden a potom dojde k brutalnemu zhorseniu -tak aj z toho titulu viem, ze je to hnus. no ale niekedy nezaberie nic ine a clovek sa k tomu uchyli ako k poslednej moznosti. ale nemalo by sa to uzivat dlhodobo 😉 radsej patrat po alternativnej liecbe.

zora256
16. nov 2012

@brumka
@horseshoe Ahojte!
Môj gyndoš bol pri tehu výsadne proti všetkým liekom,takže počas tehu ani na jar ani vlete som nič nebrala ani na astmu,ani na ekzém,ten sa mi vytratil úplne a na alergiu tiež nič a pritom počast jari a leta mi bývalo najhoršie,takže zvládnem aj bez liekov🙂Lebo zo začiatku ak som len deň nebrala Zodac hneď mi puchli a svrbeli dlane a prsty,a časom to prešlo,to je od liekov aby si človek myslel,že bez nich nevie žiť,sú návykové☹.Ale tak ja 60km nebudem sa trepať kimunoalergologičke,len preto,aby som tam presedela pol dňa malý mi nevydrží toľko a ešte má aj strach z lekárov☹.A a mu brali ako pol ročnému krv na imunitu a alergiu a našťastie nemá alergiu,zatiaľ ja mne zistili až v 18tich alergiu a v 20tich astmu.Malý mi má len slabšiu imunitu ale dávam mu probiotiká a je dobre🙂

horseshoe
16. nov 2012

kocky idem sa offnut. idem oslavovaaat 😀 😉 😉 😉 majte sa krasne a uzite si vikendos 🙂 😉 😉 😉

brumka
16. nov 2012

@horseshoe kortikoidnu mast ked mala dcerka ekzem som jeje nedavala zmena stravy ju vyliecila apotom ichiol a po kortikoidnej masti mozes mat jazvy a po liekoch kortikoidnych priberas. a ked som nmemala lieky nastmuako dieta to si mala vidiet ako som fungova ala polsedna troska a astma zial je takmer nulova na vyliecenie

brumka
16. nov 2012

@zora256 sklamem ta ale uz v odospelackom veku je ekzem a alergia talmer nemozna navyliecenie preto sa treba na deti specializovat a nam to fakt pomohlo, mala je ok ako daktore veci jej vadia ale uz moze vsetko 🙂

deculko
16. nov 2012

@renitri mne sa snivalo o dvoch ciarkach🙂))))))))))) a kukaj,som tehu🙂))) tak nam potom pripomen,ked budes mat dcerku,ze sa ti o tom snivalo🙂))))))))) uvidis,ze to bude pravda🙂))

rohlicka
16. nov 2012

heh ani neviem ako a uz je 550 str. cize 50str do plodnej 600 str. 😀 dobre si nas nakazila @deculko Evička tou tvojou myslienkou o plodnej stranke 😀

deculko
16. nov 2012

Dievcata.... prepac Reny,ze som si dovolila teraz prevziat tabulku... este som renitri nepremiestnila....to necham na Reny...ja len ze ked je taka pekna strana 550,tak nech je tiez stastna,tak sme tam vsetky,snazilky ...a ked to vijde na stranu,tak rohlicka sup sem s tabulkou tehuliek🙂)))
@haha2626 11.11. rak
@renitri 14.11. škorpión Renátka
@sam1234 15.11. strelec
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@franica 15-16.11. Váhy Zuzanka

@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamička
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

@deculko Evička čaká na presunutie do tehu tabuľky emoticon

rohlicka
16. nov 2012

na žiadost našej @deculko 🙂 aby sme boli všetky pekne spolu 🙂
@tatarida snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516, snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
@sabaka, snaž 7m (max. 2,5 r), termín 06/2013

Vyhrievane miesta pre:
@wewerka27 - kontrola fazulky - 19.11.
@janka9900 - ďalšia kontrola: 27.11.
@brumka - ďalšia kontrola: 28.11.
@deculko - gratulujem k || - potichučky sa s tebou tešíme

deculko
16. nov 2012

jeeeeeej paaaci sa mi to🙂))) ja mam totiz strasne rada cislo 5🙂 takze sme vsetky na stastnej strane 550 😵 😀

typa
16. nov 2012

@deculko inak gratulujem ku krasnemu testiku 🙂 Dobre si si vysnivala // 😉 A strana 555 bude zazracna ??!

deculko
16. nov 2012

@typa dakujem🙂))a jeeeej to bude paraaada.... strana 555 🙂)))))))))) pytam si dievcata od vas povolenie,ze ked tu nebude akurat na tej strane @ataner81 alebo @rohlicka ,ze tam mozem miesto vas presupnut nase tabulky🙂 🙂 🙂