icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

renitri
16. nov 2012

@deculko oki 🙂 tak sny sa naplnaju 🙂

tatiana77
16. nov 2012

@deculko gratulujem ku krasnym ciarkam...drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku.......

zora256
17. nov 2012

@brumka Nesklameš ma,ja viem,že to nezmyzne,ale dajú s avyliečiť aj alergie ale neviem koľko eu to je v sk je 5000sk za inekcie,ktoré obsahujú alergény a postupne ich zvyšujú a tým pádom že máš v organizme to čo Ti vadí sa Ti vytvoría protilátky a zmyzne alergia,len si treba zaplatiť za jednu sezónu sa to dáva ani neviem koľko inekcií.A mne ten ekzém úplne zmyzol počas tehu a nevrátil sa🙂Malý mi nemá našťastie klop-klop na nič alergiu ani ekzém,nič,len imunitu má slabšiu,a preto mu dala imunologička probiotiká,preto mu ich dávam od pol roka🙂A je ok🙂

zora256
17. nov 2012

@deculko Takže ešte nás je 17 snažiliek dosť ale pevne verím,že do Vianoc budeme všetky mať na testíkoch // 😉
Tehulkám prajem veľa zdravíčka aj drobčekom 😉 A nech krásne guľatejú brušká🙂

brumka
17. nov 2012

@zora256 to mas super ze ti ekzem zmyzol, mne zial nie lebo si ho liecim len druhy rok a mam ho od dectva. probiotika su supe malej kupujem ked bola babo papala ale teraz nema ziadne obcas jej dam multivitaminy. klop klop je zdrava 🙂 ja si neviem predsavit aku injekciu by mi pichli ked mam alergiu na chlad a na letne slnko :(

zora256
17. nov 2012

@brumka Ja som ekzém mala v 18 rokoch po operácii nosnej prepážky a vtedy mi zistili aj alergiu,lebo,že alergikom sa zvykne skryviť,a dovtedy mi nič nebolo,len od perín som sa škriabala v 7rokoch a ináč nič,prach mi ruky a nos vysušuje,ináč sa dá🙂Sennú nádchu mám celoročnú,ináč mala som aj arytmiu srdca a zmyzla tiež tehotenstvom,takže som rada🙂A len dúfam,že mi druhé tehotenstvo nedonesie späť.mame po mne zimzla bolestivá ms a po treťom pôrode sa jej vrátila,takže tak:-/.

ellis21
17. nov 2012

Ahojte dievčatá, tak už som doma z nemocnice. Všetko ma bolí ale to mi je jedno, strašne ma bolí srdce a duša. V nemocnici mi povedali každý inak, niekto že sa môžme snažiť o tri mesiace, niekto o šest a niekto že mám čakať až rok, tak ja neviem. Môj muž mi povedal, že mi sľubuje že budeme mať ešte bábatko, tak mu musím veriť. Ďakujem vám všetkým za podporu a objatie. Veľmi mi to pomohlo. Som ešte týždeň na pn a potom pôjdem do práce. Zameriam sa na vianoce a silvester a na jar začnem znovu. Všetkým vám držím palce aj tehulkám aj snažilkám a nech sa nikomu už nič podobné nestane. Mám vás rada a ešte raz ďakujem.

rohlicka
17. nov 2012

Ahojte dievčatá prajem pekný víkendový dník... môj víkend začal velmi pekne - so Zuzankou @franica sme si urobili mini konikovské stretnutie. Prišla do Budapešti na baba výstavu - pokochať sa novinkami (veď sama vám určite porozpráva čo ju zaujalo) po nej sme si dali posedenie pri kávičke v Arena plaza 🙂
Velmi príjemna spoločnosť - teším sa že sme sa mohli stretnút osobne 🙂 a dúfam že takéto stretnutia sa budu opakovať aj častejšie a najbližšie žienky aj vo vačšom počte sa musi niečo zrealizovať 🙂 🙂 🙂 Ja som zostala velmi pozitivne naladena 🙂 Ďakujem .. 🙂
PS: ta ruka na brušku znamena že som sa Zuzku snažila nakaziť tehu vírusom aj som na ňu "popľula" - tfuj tfuj tfuj - pre šťastie 😀 😀 😀

rohlicka
17. nov 2012

@ellis21 Ahoj moja, mrzi ma to že predsa to aj tak dopadlo akoby si nikto nezelal ☹ ☹ ☹ a verim že čoskoro sa srdiečko ubolene a dušička zahojí .. pridu Vianoce .. a tak v kruhu najbližších sa možeš vytešovať z krasnej rodinky ktoru maš .. a čoskoro ani sa nenazdáš a príde záplata na ubolenú dušičku v podobe || testíka 🙂
Je dodré že ťa mužik takto podporuje .. a dáva ti silu .. drž sa nám .. každa sme na teba silno mysleli .. a určite sa nám ozvi ako sa ti dari .. každa jedna kočka ktorá sa odmlčí tu chýba .. každá tu mame svoje miesto .. 🙂 vela pozitivnej energie posielam :-* :-* :-*

deculko
17. nov 2012

@ellis21 elis,bude dobre....,teraz je to cerstve... poboli to este... ale tak ako vravis... Vianoce ti ten cas pomozu skratit... a to ze budes mat este babo,mozes verit .. drz sa elis,bude lepsie,uz zachvilocku budete mat dalsie babo... drz sa

deculko
17. nov 2012

@rohlicka vidim,ze ste mali krasny den, spravila si nam tu radost tou fotkou, buduce maminky🙂)) ako aj franica🙂

rohlicka
17. nov 2012

@deculko samozrejme posluchli sme tvoju radu - poobchytkavat brusko 🙂 Mne to nevadi .. ked sa obchytkava brusko 🙂 ja mile rada komukolvek poskytnem priestor na tuto uchylku 🙂 aj ja som to vzdy rada robila 😀 😀 😀
Evička najblizsie ked si dame spoločne stretnutie v KE aj s @ataner81 tak Renatka bude mať priestor nakaziť sa dvojnasobne este pred vianocami tehu virusikmi osobne 🙂 🙂 🙂

typa
17. nov 2012

@rohlicka paradne foto 🙂 krasne ste tam obe. A velmi Ti pristane tehotenstvo. Clovek tomu ani nemoze uverit,ze takto cez internet si mozeme najst kamaratky 🙂

typa
17. nov 2012

@ellis21 ja ani neviem,co napisat. Budem na Teba stale mysliet a verit,ze sa tato rana coskoro zahoji. Mam Ta rada ze Ellis

horseshoe
17. nov 2012

@ellis21 mojka som moc rada ze si nas sem prisla pozriet 😉 uplne chapem tvoje rany na dusi ktore sa nedaju ani porovnat s tymi fyzickymi - dusa zeny sa lieci velmi dlho duplom po takejto udalosti 😢 teraz je dolezite ze uz mas potom a velmi spravne je ze sa ides sustredit na prichadzajuce vianoce a silvester 😉 s rodinkou si naplanujte zimne radovanky- sankovacky, lyzovacky, atd. Hlavne aby si sa odputala 😉 Myslim ze kludne na tu jar sa mozte zacat snazit o babenko, ale teraz si daj este oddych 😉 drzkaj sa a zaskoc ku nam na kus reci 😉

horseshoe
17. nov 2012

@rohlicka @franica juuuuuj krasne ste babulky 😀 😀 😀 😉 uz z fotecky srsi taka pohodova dobra atmoska ze vam zavidim, ze som tam nebola medzi vami 😉 😉 😉 vidno ze vam bolo skvele 😉 rohlicek a teba chvalim ako poctivo vykonavas tehulkovsku zasluznu cinnost a poriadne siris tehu virusiky 😀 😉
Ak bude podobna akcoskav BA - mozte so mnou ratat 😀 😉

rohlicka
17. nov 2012

@horseshoe skutočne pekné poobedie 🙂 a podla mna to je naša "povinnosť" rozdávať tehu vírusiky .. a pomocť snažilkám .. určite si ešte musime niečo naplanovať hoci už s pupkatymi snažilkami (ciže tehulkami) 😀 😀 a my ostatne s kočiarikmi 🙂 jednu peknu jarnú sobotu 🙂

horseshoe
17. nov 2012

@rohlicka no jasne rohlicek 😉 ja som takymto prijemnym stretnutiam velmi naklonena 😉 ci uz sa podari nieco zorganizovat s bruskami alebo s babenkami - to je jedno, dolezite je dohodnut sa na spolocnom mieste stretka -aby vsetkym vyhovovalo a je to tazke lebo sme kazda z ineho kuta 😉

rohlicka
17. nov 2012

@horseshoe aj ja by som este prijala bruškate stretnutie .. ale ani sa nenazdame a mame tu Vianoce .. a po Vianociach .. uz si asi len budeme MMS-kovať z porodnice 😀 ten čas ale letíííííííí

janka9900
18. nov 2012

@ellis21 ahoj ellis, teraz to je velmi tazke, poznam ten pocit "velkej diery" na hrudi 😔 cas tu ranu trosku zahoji, aj ked nikdy nevylieci 😔 dolezite je, ze manzel stoji pri tebe, verim, ze o par mesiackov budete opat stastni a uz bude vsetko v poriadku az do sameho stastneho konca 😵 inak 6 mesiacov, alebo rok je zbytocne cakat. mne znamy dr. povedal, ze nemusime cakat az 6 mesiacov, ako mi vsetci hovoria a to som potratila v 24tt. tri mesiace su tak akurat 😉 drzkaj sa, zamestnaj mysel vsetkym moznym, aj nemoznym, velmi vam budem drzat na jar palceky 😉 posielam velikanske objatie 😵 😵

janka9900
18. nov 2012

@rohlicka @franica baby, ake ste podarene 😵 bol by v tom cert, aby sa zuzanka nenakazila a na vianoce neboli kolajnicky 😀

rohlicka
18. nov 2012

@janka9900 Dakujeme 🙂 ja verim na "silu bruška" (pohladkať bruško tehotnej žene), ja som bola na tom rovnako - sesternici som hladkala bruško v 7 mesiaci tehu aby som sa oberala a 3 dni na to som si na testiku našla svoje || 🙂 tak ako @deculko 🙂

rohlicka
18. nov 2012

.. utekam variť .. mm mi poobede odchadza na služobku ☹ tyžden sama doma -teda nie uplne sama ale s Emmkou v brušku a mňaukajúcou pumou 😀

janka9900
18. nov 2012

@rohlicka nieco na tom bude, dufam, ze vasa misia bude tiez uspesna 😉 😵

franica
18. nov 2012

ooo ďakujeme za všetky komplimenty s @rohlicka 🙂 🙂 No úžasne bolo, Helenka je strašne zlatá, milá a teraz už aj poobchytkávaná tehuľka 😀 A takisto jej manželík je veľmi zlatý, budú to pohodoví a krásni rodičia 🙂 Fakt je super sa takto stretnúť, ja verím, že si to neraz zopakujeme aj s Helkou aj s mnohými inými, ja by som bola straaaašne za 🙂 🙂
Tak nabudúce skúsime to BA a niekdy východ- i ked ten bude náročný 😉 @typa má pravdu- že sranda ako si takto vie človek nájsť kamošky- ale toľko spoločných tém a záujmov nás spája, že to musí klapať a vy ste úúúúplne skvelé baby 😵

rohlicka
18. nov 2012

@janka9900 ja v to verim .. a @franica nam to na Vianoce len potvrdi 🙂 🙂

franica
18. nov 2012

@ellis21 jediné pozitívne je, že to máš za sebou a teraz treba nechať priestor pre čas- čo je veľmi ťažké, ale máš oporu manžela a super akčné dve deťúrence, ja verím, že ti to veľa pomôže a čoskoro budeš snažilkovať zas...aj skôr ako na jar, tiež si myslím, že nejako dlho nie je potrebné v tvojom prípade čakať a čím skôr začnete po novom roku, tým skôr sa aj zadarí 😉 A na Silvestra sa nemusíš uspokojiť s tým nechutným umelým presladkým detským šampusom, ale môžeš si pripiť normálnym na lepší Nový rok 😉 Drž sa, už bude dobre

renitri
18. nov 2012

Babulky, vcera som sa stretla s kamoskou, je v28tt a tak som jej poosahavala tehu brusko, ze uz teraz nam to vyjde a isto som sa nakazila 🙂

zora256
18. nov 2012

@ellis21 Ahoj!Tak to ma naozaj mrzí,že ste oň prišli☹.Verím,že sa najar určite podarí a aj ostane a skončí krásnym uzlíčkom v náručí 😉 .
@rohlicka Krásna tehulka si🙂Mne pomohlo vidieť sesternicino bábo keď mal 2mesiace aj ma bolelo,že mi ho nedali,ale pítať som sa neodvážila,a predca o mesiac som bola tehu🙂zmalým a potom som držala bratrancovho drobčeka 🙂.Je to krásny pocit mať bábätko v náručí,a bruško som len svojej maminke držala keď sestru čakala,a svoje pravdaže 😀.Proste mám úctu nevchádzať druhým do ich intimnej sféry 😉,keďže ani ja sama si neželám zasahovanie do mojej,ale každá smeiná a je to fajn 🙂.Uričte aj @franica si nájde vytúžené // na testíkoch 😉 A aj každá snažilka,ktorej sa mužík taktiež snaží o potomka,žiaľ ten môj sa moc nesnaží,som kukala kalendárik,a veru odkedy neberiem Hak max 4x máme sexík a vtom čase keď som brala Hak sme mali aj 7x☹Asi si dám pauzu a toho 13.12.si dám predpísať HAk a budem brať 1mesiac a mužík bude vedieť tak že beriem Hak,snáď sa tak lepšie zadarí,nie žeby som ho chcela klamať aj on by chcel bábo,ale akosi nemá chuť na sex,asi sa bojí,že budem tehu a vtedy nebude môcť si tak užívať sex,alebo čo si myslím,že je pes zakopaný v psychike:-/.

zora256
18. nov 2012

@renitri Držím palčeky,aby to tak bolo 😉