Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 ahoj Reny,ako sa nam mas? chybas nam tu... aj na teba sa obratia krajsie casy,uvidis... priznam sa,ze teraz mi ju luto,ze ty mas take trapenia a ja som otehu.... ze kedy sa teraz najblizsie stretneme... ci budes mat chut...ako to budes brat... ta tuzba mat dietatko je velka... ale vies co...stale predsa plati,ze kocikujeme spolu...to znamena,ze coskoro budes tehu aj ty... hm? mozno sa ti to teraz nezda byt tak blizko...ale ktovie...mozno fakt uz o paru dni najdes tehu test s // aj ty... na Vianoce 😉 su za rohom... 🙂 a ozaj... co keby sme fakt zorganizovali stretko s rohlickou a zarucene ta predvianocne nakazime ? 😀 rohlicka to aj spominala... ja som za... a pozri...aj ked na obchytavanie bruska neveris... ani ja som doteraz az tak neverila ale pozri... rohlicka teraz pisala,ze obchytala brusko a hned v ten mesiac o 3 dni tusim si nasla na teste // ....a u mna bolo presne to iste... v utorok som osahavala brusisko🙂))a v piatok mi neprisla... 🙂)))))))))))) tak to stoji za pokus🙂)))
@ataner81 a @rohlicka... k tej mega stastnej strane 555 ... to je mega stastna pre mna....narodena som 5.teho... a vobec cislo 5 mam rada... a tak musi byt mega stastne... ktoze mi tu myslienku vnukol,zeby typa? no ale chcela som tolko,ze ked tu nebudem a bude strana 555,tak tam hodte obe nase tabulky🙂))))))) zajtra mam este dovolenku🙂)) jupiii sa tesim,tak som si odychla teraz za tie 3 dni... a tak sa mi zas do prace nechce...ale vsak ked bude vsetko ok,tak monzo budem v praci uz iba tyzden... tak nas potom vsetky presupnite cez stranu 555 😀 je to mega zazracna strana pre vsetky🙂))
@deculko dobre ranko .. 🙂 ja som tiež stresovala s ibištekom ... kedze kazdy ovocny caj obsahuje ibistek aj ked v minimalnom mnozstve .. http://www.fertility.sk/tehotenstvo/stravovanie...
ibištek (Hibiscus) - neužívať v prvom trimestri, potom s mierou
aj ked ja som si nasla caje ktore neobsahuju ibistek a to:
limetkovy s citronovou travou
zihlavovy s citronom (ten tiez samozrejme s mierou kedze zihlava ocistuje telo - pozor aby nevyplavilo potrebne vitaminy) aj ked ten popradsky caj max vonia po zihlave 😀 😀
zeleny caj s citronom 🙂 tieto cajiky ja striedam - v robotke zalievam 🙂 a teraz v chladnom pocasi plus medik 🙂
Čaute, čaute- nejako nám to tu dnes viazne, kde ste všetky? 🙂
Ja mám dnes oficiálne po hnusnej MS, tú nasledovnú som rovno poslala na želanie k @ataner81 a začíname nový bojový cyklus, iba kvôli vám som nafotila, ako som zásobená na výrobu hlienu a ešte mi dnes dorazili aj ovu i tehu testy, takže budem testovať ostošesť, nech nič nepremárnime 😉
@franica pokial si sa dobre nakazila mojimi tehu hormonami tak za cele tehu budes grckat cca 3x 😀
takze este raz vsetkym snazilkam: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂 🙂 🙂
@franica no pekne si sa zasobila 😀 😉 😉 😉 nenechavas nic na nahodu 🙂 😉 ale ja som trochu nervozna tych Happy day dzusov 😀 to je nulovy efekt 😉 ako pit ich mozes kludne v ramci narusenia skloviny zubov a pribratia 😀 ale na plodny hlien nemaju ziadny efekt 😉
A pekne aj testuj ovulku - som zvedava ako ti budu vychadzat testiky 😉 uz si si daky zrobila, ci este nie? 🙂
@franica parada, tomu sa hovori zodpovedna snazilka 😀 stavicka ale musi byt vraj z ruzoveho alebo cerveneho grepu. takze tie biele nalievaj muzickovi nech nahodou neochorie tento mesiac a ty cuckat len pink a red, oki ? 😀 odkial mas tie ovu tesy? take som nevidela. to su z netu objednane?
@rohlicka juchuuuu asi som sa lepším vírusom ako od teba nakaziť ani nemohla 🙂
@horseshoe no ono je to tak trochu so všetkým, že ti pomáha to, na čo veríš...a ja verím aj na happyday, lebo je to rýchlo, lacno a chutne...ale pre istotu mám aj tie grepy čerstvé, lebo však viem, že origoš je origoš 😉
Ovu testy som ešte nerobila, lebo tak fakt mi dnes prešla mrcha, nemyslím si, že by som teraz mala hned ovulku a pri mojom dlhšom cykle by som ich fakt robila 30, takže s tým ešte počkám, ked to začne byť aktuálne tak predtým už nejaké 3-4 dni začnem, nech to mám(e) s čím porovnávať 🙂
@leonetka ono sú to červené grepy, asi to kvôli blesku zle vidno...i ked priznám sa náhodou, nevedela som, že tie sú lepšie, ja som ich kúpila, lebo sú fakt chutné a také mali 🙂 A tie testy sú tie z netu, už predtým som ich mala a mne sa osvedčili - ked som nebola tehu boli negatívne a ked som bola, tak boli pozitívne...to je recenzia, čo? 😀
@franica takze z toho co si napisala vyplyva aj to, ze ked budeme vsetky verit, ze bez sexu nas duch svaty oplodni, tak mozeme byt tehotne a ani chlapa k tomu nepotrebujeme, nie? 😀 ved pomaha ti to, comu veris 😀 😉 😉 😉
a tie ovu testiky - ahaa, no jasne, ja som nevedela, ze ako si na tom s mrchou, tak to je jasne, ze treba este vyckat s testovanim - to by bola spotreba 😀 😉
@franica na tej foto tam vzadu sa mi zdali take svetlejsie a tie dzusy su z bieleho inak by tam mali napisane pink grapefruit 🙂 ooo vdaka za recenziu, to by clovek necakal. 😀 uplne ma presvedcila 😀 ak mozes, hod mi pls link na tu stranku. ja mam este po dva baliky z kazdeho doma (tie drahe z lekarne) ale nefandim si, ze mi budu stacit 🙂
@horseshoe skôr som to myslela tak, že to ovplyňuje pozitívne myslenie, čo pomáha k celkovému úspechu- teda ak si ja budem hovoriť a veriť tomu, že tento mesiac sa nám zadarí, lebo veľa snažilkujeme a podporujem to hoci aj pitím džúsov, tak to prospieva môjmu pozitivizmu bez ohľadu na to, či je ten džús dobrý alebo škodlivý...ja si zase neviem pomôcť v tom, že som skeptická voči tomu, čo je dnes zdravé a hlavne BIO- moc na to neverím, tým pádom pre mňa má rovnakú hodnotu ten grep, čo putuje z Afriky sem 4 týždne, je 8x chemicky ošetrený a umelo dozrievaný alebo ten, čo by som si vypestovala tu v záhrade, kde je pôda taká, aká je, kde je vzduch všelijaký a spolu s dažďom to vsakuje kadečo- preto hovorím, že pre každého je dobré to, na čo on sám aspoň trochu verí
@leonetka však aká si ostala presvedčená? 😀 Okrem toho sú to tie testy, na ktorých som zbadala svoje prvé // v živote, takže tieto sú pre mňa naj- aspoň viem, že predávajú aj nepokazené :-P Inak ja neviem kde na nete ich kto kupuje, ale ja to kupujem tu od báb v bázáre 🙂 A tie grepy máš pravdu, že som kúpila teraz dvoje úúúúplne zelené, že "sweety"..ja som to ešte nechutnala, tak som na skúšku kúpila aj také, to zas na vitamíny 🙂
@franica hehe, no jasne 😉 to je vzdycky tak, ze ked comusi silno veris, tak sa to podari. 😉
No a k tomu BIO - dnes je bio len to, co si sama vypestujes, vychovas doma na zahradke- to je myslim kazdemu jasne. 😉 Dokonca aj veci, o ktorych si myslis, ze su v pohode, lebo nase-slovenske - aj to moze byt otrt. Napr. take kurence zo Slovenska nie su vobec kurence zo Slovenska. Su kupovane v Polsku a balene na Slovensku. A kedze EU uznava za krajinu povodu tu, kde sa potravina zabalila, takto pekne papkame hormonmi napichane kurcata z Polska v domneni, ze su slovenske. 😠 😠 😠 Taketo svinstva sa robia - ja sa v tejto oblasti dost tocim, aj rodina mi pracuje v tejto oblasti, takze preto to viem - nie je to vymysel.
Ale k tym dzusom specialne - bola som v zavode, kde pridavaju prichute do ochutenych mineralok - pridava ich tam pracovnik v skafandri s prilbou na hlave, ktora ma stit a s hrubymi rukavicami - totizto jedna sa o chemicku latku - zieravinu, ktora samozrejme, ked sa rozptyli vo velkom mnozstve mineralky, tak prestava byt toxickou. Z toho si ale mozes domysliet, aka sracka to je. Podobne sa robia dzusy. Cize 10krat chemicky ostrekovany grep, ktory sa 2 mesiace plavil na pltke z Afriky je stokrat lepsia volba 😀 😉
Samoska, tymto nechcem mentorovat, poucat a bit sa do prs, ze ja mam pravdu - vsetci ma pocuvajte - iba vravim, ze ked ma clovek moznost vyberu, tak si ma sakramentsky vybrat co vlozi do huby resp. do nakupneho kosa 🙂 😉 😉 😉
@leonetka tak hneď na úvod ťa upozorňujem, že ten s tým bazárom si začínaj opatrne, lebo je to vysoko návykové 😀 Ja som tam schopná minúť majland, hoci po drobných, ale predsa.
A teraz k veci- pozri si kategóriu "Iné pre mamičky a tehotné" , tam dávajú baby tie testy, aj teraz ich je niekoľko, ešte ti viem odporučiť užívateľku romanecka - a som si už 2x od nej kupovala, ale musíš jej napísať IP, lebo inzerát jej bohvie prečo stopli
@horseshoe toto ja všetko dobre viem, ale presne preto, že aj tak nevieš čo z čoho a odkiaľ je, tak ja sa tým až tak nezaoberám...ako jasné, že sa snažím voliť stravu pestrú, čerstvé veci- ovocie, zelenina a čo najmenej polotovarov...ale nemám taký silný pocit, že to je o toľko lepšie a práve ako píšem vyššie, nemyslím si, že tie veci z vlastnej záhrady sú také dobré ako voľakedy, niektoré veci proste neovplyvníš. Džús a kura je len z mála prípadov, tí čo pracovali v Holandsku by ti povedali z akých nechutných roztokov v skúmavke rastú paradajky, uhorky, ľadový šalát, že to zeminu ani nevidelo....a ja ju doma veselo tlačím, že však kys.listová.... jednoducho je to tak so všetkým, takže ja priveľmi nerozlišujem...som od toho väčší labužník 😀
@franica no o tom Holandsku viem tiez svoje 😀 😉 Mno, ale mne to neda, ja to aj tak dost sledujem. Sice da sa to vsetko zovseobecnovat - ze aj vlastna zahradka je o nicom - ze su kysle dazde a bordel v pode , a tak dale, a tak dale. Ale ja mam zeleninku zo zahradky a teda chut je neporovnatelna aj kvalita. Takisto aj maso, ktore kupujem od jednej pani z dediny. Takze da sa vytazit aj z toho velkeho svinstva a vybrat si to najmensie svinstvo - pokial ti to nie je jedno 😉
Mame v rodine dievca, ktoremu sa podarilo BIO a hlavne domacou stravou zvitazit nad nevyliecitelnou chorobou a dodnes si kupuje len taketo potraviny. Takze nie je to uplne zavrhnutia-hodne. A podotykam, ze si robieva kazdy den cerstve stavy z kupovanej Bio zeleniny a ovocia.
Samoska aj ja si dam sem-tam kupovany dzus - ale islo mi o to ta navnadit na zdravsiu alternativu preto, ze ten dzus budes pit kazdy den celu polku mesiaca. A mozno aj dalsi mesiac, atd...Ale uz viem, ze ta navnadovat nemaaaam 😀 😀 😀 😀 Takze uz to nejdem robit. 😀 😉
S pozdravom,
Horseshoe Bukovsky 😀 😉
@horseshoe 😀 😀 😀 😀 no s tým Bukovským si to zabila....tomu by som nedala na starosť svoju izbovú rastlinu na dva dni 😀 😀 Zhodou okolností pochádza tu od nás, tak viem, čo za kvietok je to 😀
Ja nie som v zásade proti zdravším veciam a domácim- aj ja nakupujem ovocie, zeleninu v obchodíku tu u domácich a nie v hyper, ked sa dá a minimálne v chuti vidím rozdiel, my tu máme obrovskú záhradu a starkí tiež veľa vypestujú a dávajú nám, takže ja som za takéto veci- ale na druhej strane si nemám problém kúpiť dačo aj v obchode a s kľudným svedomím to zjesť....no dobre, uzavrime to, lebo nám uzavrú tému, že odbučujeme od témy, že sa vadíme a ktovie čo na nás ešte našijú 😀
@franica hehe, fakt? a aky je ten Bukovsky? Bonzni, bonzni daco 😀 Lebo ja teda neviem, co sa hovori o nom v kuloaroch 😀 😉
chi, veru uzavrime tuto kauzu BIO potraviny 😀 i ked od temy sa tu odbocuje vcelku pravidelne si myslim 😀 ale este ich moze podrazdit tvoja nevyrazna profilovka a budes si ju musiet trosku prikraslit - vid: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/5filipan5/al...
@horseshoe videla som, strašne dobre som sa zasmiala na tom....
...až tak veľa o Igorkovi neviem, lebo on potom išiel do svete (Bratislavy), ale ak dobre viem, tak tu bol ženatý s nejakou Erikou (veľmi konkrétne viem 😀 ) a tá mala potom nejaké opletačky s peniazmi i zákonom, ale neviem, či vtedy boli ešte manželia alebo už nie...viac radšej ani nehovorím, lebo nikdy nevieš aký právnik ťa tu vysnorí a to nebudem rátať to, či mi dajú materskú, ale to, koľko rokov budem ešte splácať za poškodzovanie dobrého mena 😀
Každopádne to ten Bukovský je pre mňa typ človeka, že mi stačí na obrazovke na to, aby som z neho chytila blivajz....výzor, tón hlasu, intonácia a tie drýsty k tomu....niečo ako Judínyiová v (polo)mužskom 😀
@franica ahojte,ja nestiham dievcata. Teraz som na obede...ale o 5 minut uz bezim spat do prace. Zajtra idem na tu nefrologiu,potom si zvysok dna polezim doma. Sa tesim 🙂 Spinenie nastastie prestalo uz v sobotu,takze mimino je dufam ok. Dnes mi sef blahozelal,ma vybozkaval- ze gratuluje. Vraj mi to vidno na ociach. Ale oficialne to bude vediet az o 2 tyzdne po sone 🙂
ahojte🙂)) mne deculko nespi...a mohol by teda... vyvencili sme ho pekne v lese,lebo aj tata sme mali doobedu doma ale aj tak nic...este idem skusit....ja som skoro zaspala... ale to deculo nie a nie...

@rohlicka Helenka mám taký pocit, že ty si asi vysoko tehu-toxická..včera som ťa pochytkala a dnes ráno mi bolo tak strašne zle..ja nechápem, normálne som rozmýšľala, že navštívim tú misu, ale predýchala som to a po naobedovaní to konečne prešlo...ešteže som dostala skôr MS, lebo pôvodne som ju mala mať až dnes a to už vidím, čo všetko by som si bola domyslela...tak ja si počkám, kým prejde inkubačná doba T vírusu a ja verím, že ma tento vírus plne napadne...každopádne zaujímavé stavy takto 5DC 😀 😀