icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
25. nov 2012

@drobca07 tu suuu 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵 😵 😵 😵

drobca07
25. nov 2012

dakujem vám moje krásne koníčky , tak veľmi sa teším aj keď na druhej strane mám aj obavy ale na to sa snažím nemyslieť, tak len pekne na mňa myslite a posielajte T vírusy - tie určite pomáhajú najlepšie 😉 🙂 ....dneska chceme ísť na nákupy do BB s drahým (ešte to nevie a neviem či vydržím do poobedia mu to neukázať 😅 ) tak skúsim ešte tam kúpiť v lekárni mamatesty, tam ich dúfam budú mať - teraz som mala tie tyčinkové či ako sa volajú tak dúfam, že neboli pokazené 😅
a @ataner 81 a @simonkato pevne verím, že teraz je rad na vás, veľmi veľmi vám držím palčeky, myslím na vás často ani neviete ako!!!!!! tak šup šup prijímať všetky T-čka s otvorenou náručou!!!!!

deculko
25. nov 2012

no @drobca07 ja by som to urcite nedokazala nepovedat,nech sa tesi aj mm 😵 😵 😵 tu su virusiky pre teba T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T

deculko
25. nov 2012

presne tak,aj my na vas myslime Reny a Simi,teraz je rad na vas,supy🙂))))))

rohlicka
25. nov 2012

@drobca07 ako pokazene .. tolko testov ti ukaze || a ty vahas ci pokazene .. zahod skarede myslienky za hlavu .. a pekne mysli na to ze fazulka si nasla svoje miesto u spokojnej buducej maminky .. tak uz len pekne prekvap tatinka aby ste sa mohli spolu vytesovat ..
predsa len to vychadza .. na vianoce pri stromčeku uz budete sediet a rozbalovat darceky traja 😵 😵 😵

sabaka
25. nov 2012

@drobca07 juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! posielam objatie o)))))))))))))))
a mamatest je citlivejsi, je to tam!!!

ataner81
25. nov 2012

@drobca07 kiežby si mala Ivka pravdu. Už je to rok čo sa márne snažíme o malého anjelika a stále nič ☹ 😢

sabaka
25. nov 2012

@ataner81 renatka, uz sa to aj k tebe nezadrzatelne blizi o))))) citim to v kostiach!

rohlicka
25. nov 2012

@ataner81 verim ze čoskoro pride rad na teba .. 🙂 ved este ta caka posila v ppodobe tehu virusikov na vianocnych trhoch .. a vy s drahym to snazilkovanim len dotiahnete do konca 🙂 a v januari sa nam chvalis ty :-*

janka9900
25. nov 2012

@drobca07 testiky nie su pokazene, urcite nieeee 😵 😀 ja by som drahemu nevydrzala nepovedat 😀 to bude radosti 😀 😀

janka9900
25. nov 2012

@ataner81 @simonkato ste na rade baby 😵
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

deculko
25. nov 2012

Reny,aj ty si na rada,vsak idu Vianoce🙂))

ataner81
25. nov 2012

@sabaka @rohlicka @deculko @janka9900 kiežby ste mali pravdu. Už toho začína byť na mňa priveľa. Už aj ja chcem konečne // na teste ☹ ☹ ☹ ☹

drobca07
25. nov 2012

@ataner81 zlatko u nás to bol tiež rok - a toto bol môj prvý mesiac s clostilbegytom - takže VIVAT CLOSTIL !!!!!!
nechcem ešte nič zakríknuť ale dúfam, že klieštik sa ma bude držať !!!!!!
a u teba dr nerozmýšľala nad clostilom? - vidíš, ja som mala všetky nežiaduce účinky, opuchnuté mám bruško ešte stále trošku a asi to bolo len vdaka nemu takže mi to za tie všetky bolesti stálo !!!!
.....a celkovo som to čakanie mala 9 a 3/4 roka takže aj tak asi vediem v čakaní......dúfam, že to nemusí žiadna snažilka zažívať tak dlho ako ja.......

rohlicka
25. nov 2012

@ataner81 @simonkato aj vam posielame plno pozitivnej energie a hlavne veeeeeeeeeela-veeeela 🙂 tehu virusikov 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT .. na kazdeho raz musi prist rada 🙂

drobca07
25. nov 2012

@sabaka dakujem za objatie 🙂 veľmi mi to teraz všetko pomáha ani neviete ako 🙂

rohlicka
25. nov 2012

@sabaka ako sa mas ty s fazulkou ? 🙂 zatial bez nevolnosti ? 🙂 kedy najblizsie uvids svoj pokladik na sone ?

ataner81
25. nov 2012

@drobca07 nie, mne nasadila duphaston a mámho brať 3mesiace a potomsa uvidí. Ona mi chcela dať laparku až dakedy v marci ale to som odmietla. Laparku som si vydupala už teraz a aj dufík som vysadila lebo chcem ísť aj do CARu v decembri a predtým nesmieš brať žiadne hormóny

sabaka
25. nov 2012

@drobca07 musi to byt uzasny pocit, najst si po takmer 10 rokoch vytuzene dve ciarky. a len ty sama si to svojou vierou v pozitivny vysledok dokazala, pretoze si sa cele tie roky nevzdala a bojovala stale dalej. velmi ta za to obdivujem.

rohlicka
25. nov 2012

@drobca07 samozrejme potom nezabudni pridat aj reakciu mm na tuto uzasnu spravicku 🙂

sabaka
25. nov 2012

@rohlicka mam sa dobre, drzali ma dobre nevolnosti od siedmeho do deviateho tyzdna a potom akoby utal, zrazu nic. az som chytila boja ci je to normalne (pozorujem na sebe uz pomaly kazdy jeden prd co ti budem...)
ale baby tu na mk tvrdia ze je to absolutne normalne a nevolnosti sa mozu zase vratit. no a vcera mi bolo po tyzdni znova zleeeee a strasne som sa z toho tesila. cisty debil je zo mna 🙂
dalsia kontrola v 12 az 13 tt, 6.12.

drobca07
25. nov 2012

@sabaka bolo to naozaj ťažké, veľakrát som to už vzdávala ale túžba bola stále silnejšia a silnejšia, už som bola zmierená s tým, že po novom roku pôjdeme do Heliosu a tam nám pomôžu určite.... a ak to teraz víde bude to to najkrajšie čo sa mi v živote mohlo stať a ked bude treba budem sa aj modliť..... ale ten pocit nájsť prvý krát v živote // - to sa nedá opísať slovami 😅 - asi najelpšie to vystihuje slovo "dojatá" ...ale ty určite vieš ako to myslím - ty ten zázrak nosíš v sebe 🙂

rohlicka
25. nov 2012

@sabaka nielenze sa clovek snazi zbavit snazilkovskeho pozorovania .. ale ked nastane tehu .. prichadza tehulkovske pozorovanie ... ja mam dodnes vzdy oci na stopkach ked som hoci aj na malej potrebe .. ci nahodou nejaky neziaduci naznak na toaletaku a pod .. je to prirodzena obava o to najcennejsie a najkrajsie co mame .. ale verim ze bude vsetko v poriadku 🙂
tak sa tesime na spravicky (budes mat mikulasky darcek v podobe sono) 🙂 a bude aj fotecka ? 🙂

sabaka
25. nov 2012

@rohlicka jasne ze bude 🙂 moj doktorko mi vzdy nejaku da. uz v 6 tyzdni mi vytlacil malu machulku - na fotke bolo vtedy vidiet len maly mini fliacik ale pre mna to bola v tom momente ta najcennejsia fotka.
som rada ze v tom pozorovani nie som sama, lebo sa vdaka tomu citim mierne vysinuto o)

drobca07
25. nov 2012

a babule ak chcete vidieť testíky ešte dneska ak by ste mi niektorá dali vaše číslo pošlem vám mms a môžte to hodiť vy sem 🙂

rohlicka
25. nov 2012

@sabaka hehe no vysinuta ... to mas kolobe zivota 😀 najprv to bola vysinuta snazilka .. potom vysinuta tehulka .. a nasleduje vysinuta maminka .. ktora bude mat orli zrak ci je vsetko s jej malym zazrakom vporiadku 🙂 nebooooj vsetky sme tak zdravo vysinute 😀 😀 😀

deculko
25. nov 2012

@ataner81 tu su TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT specialne pre teba, Reny, vsak kocikujeme spolu 🙂)))))))) TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

typa
25. nov 2012

@drobca07 ak chces posli mne 0918 340 887 a ja to sem hodim 🙂

drobca07
25. nov 2012

@typa dakujem moja už som poslala a za chvilku vám to sem dá @deculko 🙂 - ospravedlnujem sa za kvalitu fotky, dúfam, že to bude vidieť dobre, lebo sa mi min. týždeň pokazil telefon kde som mala dobrý foťak , toto je len z takého slabšieho 😅

typa
25. nov 2012

@drobca07 uz sa tesiiiiim 😉