Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
dakujem vám moje krásne koníčky , tak veľmi sa teším aj keď na druhej strane mám aj obavy ale na to sa snažím nemyslieť, tak len pekne na mňa myslite a posielajte T vírusy - tie určite pomáhajú najlepšie 😉 🙂 ....dneska chceme ísť na nákupy do BB s drahým (ešte to nevie a neviem či vydržím do poobedia mu to neukázať 😅 ) tak skúsim ešte tam kúpiť v lekárni mamatesty, tam ich dúfam budú mať - teraz som mala tie tyčinkové či ako sa volajú tak dúfam, že neboli pokazené 😅
a @ataner 81 a @simonkato pevne verím, že teraz je rad na vás, veľmi veľmi vám držím palčeky, myslím na vás často ani neviete ako!!!!!! tak šup šup prijímať všetky T-čka s otvorenou náručou!!!!!
no @drobca07 ja by som to urcite nedokazala nepovedat,nech sa tesi aj mm 😵 😵 😵 tu su virusiky pre teba T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T
presne tak,aj my na vas myslime Reny a Simi,teraz je rad na vas,supy🙂))))))
@drobca07 ako pokazene .. tolko testov ti ukaze || a ty vahas ci pokazene .. zahod skarede myslienky za hlavu .. a pekne mysli na to ze fazulka si nasla svoje miesto u spokojnej buducej maminky .. tak uz len pekne prekvap tatinka aby ste sa mohli spolu vytesovat ..
predsa len to vychadza .. na vianoce pri stromčeku uz budete sediet a rozbalovat darceky traja 😵 😵 😵
@ataner81 @simonkato ste na rade baby 😵
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Reny,aj ty si na rada,vsak idu Vianoce🙂))
@ataner81 zlatko u nás to bol tiež rok - a toto bol môj prvý mesiac s clostilbegytom - takže VIVAT CLOSTIL !!!!!!
nechcem ešte nič zakríknuť ale dúfam, že klieštik sa ma bude držať !!!!!!
a u teba dr nerozmýšľala nad clostilom? - vidíš, ja som mala všetky nežiaduce účinky, opuchnuté mám bruško ešte stále trošku a asi to bolo len vdaka nemu takže mi to za tie všetky bolesti stálo !!!!
.....a celkovo som to čakanie mala 9 a 3/4 roka takže aj tak asi vediem v čakaní......dúfam, že to nemusí žiadna snažilka zažívať tak dlho ako ja.......
@ataner81 @simonkato aj vam posielame plno pozitivnej energie a hlavne veeeeeeeeeela-veeeela 🙂 tehu virusikov 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT .. na kazdeho raz musi prist rada 🙂
@rohlicka mam sa dobre, drzali ma dobre nevolnosti od siedmeho do deviateho tyzdna a potom akoby utal, zrazu nic. az som chytila boja ci je to normalne (pozorujem na sebe uz pomaly kazdy jeden prd co ti budem...)
ale baby tu na mk tvrdia ze je to absolutne normalne a nevolnosti sa mozu zase vratit. no a vcera mi bolo po tyzdni znova zleeeee a strasne som sa z toho tesila. cisty debil je zo mna 🙂
dalsia kontrola v 12 az 13 tt, 6.12.
@sabaka bolo to naozaj ťažké, veľakrát som to už vzdávala ale túžba bola stále silnejšia a silnejšia, už som bola zmierená s tým, že po novom roku pôjdeme do Heliosu a tam nám pomôžu určite.... a ak to teraz víde bude to to najkrajšie čo sa mi v živote mohlo stať a ked bude treba budem sa aj modliť..... ale ten pocit nájsť prvý krát v živote // - to sa nedá opísať slovami 😅 - asi najelpšie to vystihuje slovo "dojatá" ...ale ty určite vieš ako to myslím - ty ten zázrak nosíš v sebe 🙂
@sabaka nielenze sa clovek snazi zbavit snazilkovskeho pozorovania .. ale ked nastane tehu .. prichadza tehulkovske pozorovanie ... ja mam dodnes vzdy oci na stopkach ked som hoci aj na malej potrebe .. ci nahodou nejaky neziaduci naznak na toaletaku a pod .. je to prirodzena obava o to najcennejsie a najkrajsie co mame .. ale verim ze bude vsetko v poriadku 🙂
tak sa tesime na spravicky (budes mat mikulasky darcek v podobe sono) 🙂 a bude aj fotecka ? 🙂
@rohlicka jasne ze bude 🙂 moj doktorko mi vzdy nejaku da. uz v 6 tyzdni mi vytlacil malu machulku - na fotke bolo vtedy vidiet len maly mini fliacik ale pre mna to bola v tom momente ta najcennejsia fotka.
som rada ze v tom pozorovani nie som sama, lebo sa vdaka tomu citim mierne vysinuto o)
a babule ak chcete vidieť testíky ešte dneska ak by ste mi niektorá dali vaše číslo pošlem vám mms a môžte to hodiť vy sem 🙂
@ataner81 tu su TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT specialne pre teba, Reny, vsak kocikujeme spolu 🙂)))))))) TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

@drobca07 tu suuu 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵 😵 😵 😵