icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
26. nov 2012

@rohlicka Jééj,tak to je super,keď to všetko je zadarmo🙂Váv,kiežby aj v Leviciach bol aspoň epidurál zadarmo,tak by som využila pri druhom🙂Ale tak stál vyše 100eu a za muža sa platí 16eu čo zas až tak veľa nie je ale mm nechcel tam byť a ani pri druhom,čo mi ani moc neprekáža,len tie bolesti,hoc vydržím aj druhýkrát🙂A to v ktorej kde vnemocnici si bola?

zora256
26. nov 2012

@janka9900 ĎAkujem krásne,rozmyslela som si to testovanie,zrejme som pred dátumom ms len otehotnela,keďže ani dnes ani náznak tej druhej čiarky neukázal,a pritom Bt mám stále 37 a bradavky moc citlivé a nechutenstvo,tak si najskôr až cez výkend spravým ďalší test.

renitri
26. nov 2012

@franica Ahoj.. Dnes som 12 DC, robila mi folikulometriu, je tam jeden folikul na lavej strane o velkosti do 16 mm, cize stredu abo stvrtok by mala byt ovulka.. Na kontrolu idem v piatok, ci mi folikul praskol..
No a teraz dalsia vec... Ta moja cysta, je na lavom vajcovode, a je mozne ze kvoli nej nie je priechodny vajcovod, takze aj ked bude ovulka, asi nic z toho.. A pravy vajecnik a vajcovod vobec neni vidno zas... Cize buduca ovulka by mala byt z pravej strany, a ak je ta v poriadku je mozne ze by toho mohlo vyjst.. V januari ideme na kontorlny spermiogram a dalsiu folikulometriu...Je tu velka pravdepododobnost laparoskopie, a ked bude vajcovod fakt nepreichodny, tak ho zrejme zoberu..
@zora256 Uz je psikovi lepsie, zajtra mu vystretria moc, ci je OK.. Precitaj si co som pisala vyssie o folikulometrii.. NO super, ze sa BT drzi 🙂 neboj, ak si tehu, tak o par dni testik ukaze // 🙂

zora256
26. nov 2012

@renitri Ahoj!
Tak to mi je fakt ľúto,že máš práve na tej strane cystu na vaječníku,kde bude ovulka,tak držkám palčeky aby budúci mesiac vyšlo a bola si aj bez laparky tehu 😉 ,a díky za priania,určite to tak bude,ak nedôjde ms,tak snáď u cez výkend alebo max budúci týždeň ukážu už testíky aj //.

renitri
26. nov 2012

@zora256 Cystu mam na vajcovode, ne na vajecniku, co je horsie :( ach jaj.. no co narobim... Mozno motyka vystreli a zadari sa...Sice nevieme aky ma mm spg, lebo naposledy bol dost o nicom...Ale nikdy nevies 🙂 Neboj, nedojde ti 🙂

franica
26. nov 2012

@renitri ach jaj, no tá cysta tam šarapatí, ale zase stále je tu aj tá druhá strana..ved aj ja fungujem s jednou a ja verím, že to vyjde 😉 Ja som mala minulý mesiac ovu na 90% (samopozorovanie) na tej strane, kde nemám vajcovod, tak teraz veľmi verím, že sa to tento mesiac vymení a že to vyjde...akurát si idem spraviť ovu test- kokso to je makačka to obmedzenie tekutín 😀 tak uvidíme, čo povie....každopádne aj ked budeš mať ovulu vľavo, tak nejaký poistný sexík nejako uškodiť nemôže...ved zázraky sa dejú a hlavne pred Vianocami 😉

franica
26. nov 2012

@typa tak predsa nemocka...aspoň si trochu oddýchneš, poprečítavaš nejaké časopisy- neviem, či máš možnosť ísť na aj na net, ale budeš vylihovať a sústreďovať sa len na fazuľku a do konca týžňa si doma určite...neboj, nikoho tam zbytočne dlho nedržia...ozaj a môžem sa spýtať, že čo rodina? Lebo tuším vy ste to chceli až na Vianoce povedať, tak čo vravia na to, že ideš do nemocnice? 🙂

franica
26. nov 2012

@rohlicka juuuuuj to musí byť super nemocnica, radosť rodiť 🙂 🙂 🙂 Tie peštianske budovy sú krásne, už len bude perfekt a že koľko extra vecí v tom máš..parádička...ešteže budete mať (dúfajme) dovtedy nový byt, inak by si ani domov nechcela 😀 😀 Inak si myslím, že ked ti niekto všetko poukazuje, porozpráva a vidíš ako to ide, tak to veľmi pomáha sa na to psych, naladiť a človek sa ani tak nebojí, ked aspoň trochu vie, že do čoho ide...paráda 🙂

renitri
26. nov 2012

@franica Ty nemas vajcovod? som nevedela.. No tak sme teda v dost podobnej situacii 🙂 Ano, je tu este druha strana, ktora by mohla byt ok.. ale nevieme, lebo ani minule a ani dnes sme nevideli nic na pravej strane... Snad v piatok uvidime.. Jasne, ze sa poistime a budeme pilne snazilkovat, co ak to vyjde 🙂 ved idu Vianoce 🙂

franica
26. nov 2012

@renitri ved to, uvidíte...a keby náááhodou došlo k tej laparke, tak ti zrejme skontrolujú aj tú druhú stranu- tak zvykli. Ale nebude treba, lebo dovtedy to možno vyjde 😉 😉

renitri
26. nov 2012

@franica no jasne, ze skontroluju.. Jaaj, keby to tak vyslo dovtedy 🙂 ale dalsia vec, je mm spg :(

zora256
26. nov 2012

@renitri Ďakujem krásne🙂.Nuž mm mal len 50% a vidíš,máme synčeka,od vtedy na spermiogram ísť nechce.Ale nevadí tu som raz čítala,na Mk,že jeden pár mal len 1% a predca sam im podarilo,hoc umelo,ale majú🙂Neboj aj vám sa zadarí,ani sa nenazdáš,vidíš,ja som sa už chcela aj teraz vzdať aj pred malým,a práve vtedy neprichádza ms a ani vtedy už neprišla😀sranda,že proste keď človek už neverí,stane sa zázrak 😉

renitri
26. nov 2012

@zora256 moj mm mal 30 % pohyblivost...a stale nechapem preco...ved tolko vitaminov pcha do seba, spotruje, nefajci, nepije... :( No ved uvidime v januari, snad sa polepsi 🙂 Ja neprestavam verit 🙂

zora256
26. nov 2012

@renitri A nie je veľmi teplo oblečený?Alebo nebicykluje veľa?A aj veľa športu vraj škodí,športovci sú vraj väčšinou neplodný som raz v telke počula.en môj veľa zvykol na bicykli chodiť nerád chodí pešo,ale vzime sa skôr zadarí vraj🙂

renitri
26. nov 2012

@zora256 Praveze hej...My obaja vela sportujeme.. A v lete si kupil novy bicykel a dost na nom chodil.. Ale nechce sa mi verit, ze az na tolko by to bolo zle kvoli bicyklu a sportu...

zora256
26. nov 2012

@renitri Nuž keďže pri bicyklovaní,sa mu trú nohy medzi nohami a zohrieva semenníky tak veru usmrcujú sa spermie,keˇˇdže majú byť v chladnejšom prostredí,preto sú aj mimo tela vonku v miešku,to mi môj gyndoš vysvetľoval,tak uznaj aj mm práve kvôli tomu mal len 50%,a v októbri som z malým otehotnela,a teraz asi zas a to je november keď pomenej používa bicykel.Tak ak vieš aj ty viac kkrát prehovor,že ideš sním,a nech nechá bicykel doma,že je chladno naň🙂A iste budú aj výsledky dobré🙂Aleboa spoň lepšie🙂

renitri
26. nov 2012

@zora256 Ale teraz jak je uz zima, uz na nom nechodi vobec... Tak pockame na dalsi spg ak sa dovtedy nahodou nepostasti 🙂

zora256
26. nov 2012

@renitri Verím,že sa vám pošťastí hneď budúci cyklus 😉 A ak som správne čítala už neviem kde,tak spermie sa tiež obmieňaú každý 3deň a úplne sa vymenia za 72dní🙂

renitri
26. nov 2012

@zora256 nj, viem, ze vysledok minuleho spg mohol byt nahodny..myslim, ako ze vysledok ovplyvni viac veci... Ano ja verim stale 🙂

horseshoe
26. nov 2012

@renitri ahoj. zapojim sa do diskusie o skodlivosti sportu 🙂 zly spermiogram nie je z bicyklovania - moj svagor je velky sportovec a dennodenne travi na bicykli a babo sa im podarilo na prvy sup 😉 navyse nosi aj tie obtiahnute boxerky - co zevraj tiez prospieva k zlej kvalite spermii, lebo sa prehrievaju semenniky. Tiez robi s pocitacmi - takze je vystaveny ziareniu. No podla toho by mal byt na tom velmi zle a vidis nie je to tak🙂
Ja si skor myslim, ze zla kvalita spermii je sposobena chemiou v nasej strave, v ovzdusi, stresom a hlavne hormonmi, ktore uzivaju zeny a ktore sa vylucuju mocom a dostavaju sa do spodnych vod a potom zase nam v pitnej vode a ked tento zensky hormonovy kokteil muzi piju - niet sa comu divit. Samoska, niekto je odolny viac a iny menej.
Jedine podporit spermiogram vitaminmi - moj uzival Selezin ACE a kotvicnik - ale na ten bacha - tusim max. 3 tyzdne sa uziva a potom pauza. A este nech si naordinuje probiotika - Dophillus adults alebo Probiofix Imun. 😉

renitri
26. nov 2012

@horseshoe dakujem za zapojenie sa 🙂 No vidis, kolko ludi, tolko nazorov.. NO nic, musime verit ze kontorlny spg bude uplny opak :D Pocuj, mm uzival Tribulus(kotvicnik) a ze bol z neho straaasne nadrzany 😀 tak ho aj vysadil 😎 Bral aj zinok-selen, vitaminy E,C, Macu, multivitamin, a ten tribulus..

rohlicka
26. nov 2012

@zora256 bola som v statnej nemocnici v Budapesti kde pracuje aj moj gynekolog ako porodnik ..
a aby som nezabudla .. drzim palceky .. aby si si cim skor nasla || 🙂

horseshoe
26. nov 2012

@renitri jj, ten spermiogram zvykne kolisat - raz je dobry, potom zase zly. to je tak ako so zenami - mame cyklus, v ktorom ovulujeme ako besne a potom mame cykly, ze ziadna ovula.
hehe, tak tvoj drahy bol nadrzany z kotvicnika? 😀 😀 😀 Vsak to je len dobre - vitana komplikacia 😀 😀 😀 😉 Moj ho bral len mesiac a veru tiez sa mi ho darilo casto znasilnovat - nenamietal 😀 😀 😀 ale hned vtom mesiaci sa nam aj zadarilo otehotniet. Bral aj ten Selezin ACE. 😉 😉 😉

typa
26. nov 2012

@franica ahoj, ja to beriem v pohode. Este nikdy som na PN nebola 🙂
Moji rodicia to nevedia - jedine ze by som im zavolala. 400 km som od nich 😒 mame som povedala, ze na vysetrenia chodim kvoli oblickam. Zatial to netusi 😉

simonkato
26. nov 2012

Ach babenky moje idem sa vam trosku postazovat pisem si kvazi s jednou kamoskou a ta ze asi je tehotna ze jej to dva tyzdne meska a ze ked je tehotna si to asi hodi a urcite si to da zobrat.Tupana tupa preco to pise kurnik prave mne co ja by som za ten zazrak dala niektory ludia su fakt radsej sa zdrzim komentara. A uz mam den pokazeny 😠 😖 😢 ☹

janka9900
26. nov 2012

@simonkato ta komoska si mohla ozaj najst niekoho ineho na to, aby mu povedala, ako velmi malinke nechce 😒
... @rohlicka , simi, dakujem za tipy na zmiernenie bolesti hlavy, tabletkam som sa vyhla. volala mi teta a poradila mi alpu na celo, spanky, usi a prikryt hlavu suchou satkou- pomohlo 😵 vzdy som si davala studene obklady s alpou a vodou, toto pomohlo rychlejsie 🙂

janka9900
26. nov 2012

@typa drzim palce, aby si sa v nemocnici rychlo zotavila a uz si iba uzivala tehulkovanie 😉 drzte sa obaja 😉

franica
26. nov 2012

@typa juuuj tak tajomstvo je zachované, to je také milé 🙂 Tak potom sa nám ozývaj ako to tam ide a ako sa máte 🙂

@simonkato už to tu zaznelo straaaaašne veľakrát, ale aj tak- to rozdeľovanie bábätie je také, ale také nespravodlivé 😠 😠 😠 😠 😠

ataner81
26. nov 2012

Ahojte babule. Tak konečne mám na vás trochu času. Máme nové prírastky a tým pádom kopec práce. 2,3 a 5ročné deti. Boli špinavé, všivavé a neskutočne prestrašené.Navyše ani slovo nerozumejú po slovensky. Dalo mi strašne veľa práce ako tak ich utíšiť,nakŕmiť a uspať. Tá najmenšia sa ma držala ako kliešť-chúďa malinké. Tak som si ju vystískala 🙂 @franica Zuzka občas mám mini depku a mám potrebu sa posťažovať ale našťastie to trvá iba chvíľu a opäť idem ďalej. Teraz sa všetka moja energia sústreďuje na laparku a maminu operáciu. navyše mám anavulačný cyklus, tak sa len modlím aby mrchaňa nemeškala. @drobca07ivka keď som včera prišla domov, tak som sa hneď polovičke pochválila s tvojimi // 😀 😀 😀 Pozeral na mňa ako na blázna, že čo sa vytešujem z tehotenstva kočky, ktorú nepoznám. On to nechápe, že som šťastná z tvojho úspechu. Veľmi,veľmi sa s tebou teším zlatinko. Si pre mňa svetielko nádeje, že aj mne to víde. Len sa teraz pekne šetri a o 9mesiacov máš pokladík pri sebe 😀 @zora256 moja držím palce aby nie len teplota neklesla ale aby aj testík ukázal //. Ale najviac ti držím palce aby mužík zmenil názor na mimi, veď bábo je ten najväčší dar na svete 🙂
@simonkato Simi slniečko veď mi sme už tehule 😀 😀 😀 😀 len čakámena potvrdenie testíkom. Neboj nič, určite sa všetko na dobré obráti a my budeme najlepšími maminami na svete 😉 Viem, že to sklamanie je obrovské ale už sa to aj u nás musí zlomiť. Tak si treba len veriť a dúfať v zázrak. Inak k tomu darčeku. Ten môj je tiež taký truhlík a nič nechce a nepotrebuje. Jediné čo by prijal sú veci do práce ako vŕtačka a tak ale to mu ja kúpiť neviem. Tak som mu na 33ku kúpila zážitkový darček. Veľmi túžil po vyšantení sa s autom (jazda na tereňáku, na formule, preteky aut.....)a tak som mu kúpila školu šmyku. Do dnes si to nevie vynachváliť a to nikdy nič nechváli a pri každom darčeku sa tvári akoby dostal nútené práce v bani 😀 Hold chlapi sú divní 😀

ataner81
26. nov 2012

@werusss moja nebude síce snažilkovanie pod vianočným stromčekom ale aj snažilkovanie po vianočných trhoch má svoje čaro 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Varené vínko robí divy a možno aj zázraky 😉
Aktualizácia tabuľky:
@zora256 22.11. baran Zora
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@zvolsiinylogin 1-4.12. ryby
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@sam1234 12.12. strelec
@renitri 13.12. škorpión Renátka
@hana2626 13.12. rak
@franica 15-16.12. Váhy Zuzanka
@tatiana77 18-22.12. kozorožec