icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
27. nov 2012

@drobca07 to co ivka? 😕 ja tomu testu vobec neverim. duphaston je dobre, ze si si dala, keby si si hop nedala, by si mala vycitky. urobila si vsetko, co si mohla a ja verim, ze nam zajtra napises iba dobre spravy 😉 drzkaj sa, budeme na teba vsetky mysliet 😉

franica
27. nov 2012

Baby pridávam svoje OVU testy a trochu nerozumiem...ako oni celkom pekne ukazujú, ale slabneme!! A práve tomu ja nerozumiem celkom...prvý test som si robila v nedeľu len tak zo zaujímavosti s tým, že veľa tam asi nebude...a tam dosť silná čiarka a každým dňom slabšia. Ja som ovuláciu predtým podľa mňa mávala okolo 16-17DC a teraz by už prebehla 11-12??????? 😕 MS síce prišla skôr o 4 dni..no ja neviem...a ak už bola, čo budem robiť do konca cyklu?!?! 😀 😀

horseshoe
27. nov 2012

@franica 😀 😀 😀 skoro mi oci vypadli - ja ze to uz su tehu testy 😀 😀 😀 Noooo, moja tak ovula ocividne uz asi bola - je po funuse - ale ked vravis, ze v nedelu bol test silny - to znamena ze ovula mohla byt vcera, tak hopky-dupky dneska este znasilnuj 😀 😉 😉 Dufam inak, ze aj v nedelu aj pondelok si sa cinila??? 😀

typa
27. nov 2012

@franica no podla ovu testov by som povedala,ze uz bola. A hlien alebo pocity? Mala si nieco z toho?

simonkato
27. nov 2012

@franica no aj podla mna uz ovulka bola a co teraz budete si keksik dalej uzivat a pak mrcha zrazu nepride a nasa mila Zuzicka bude tehulka 🙂

zora256
27. nov 2012

@renitri Zatiaľ všetko po starom,ms nikde a teplotu som si dnes nemerala,ale testy stále negatívne.:-/Ale čo už ja som zvláštna,aj pri malom po týždňoch meškania boli až pozitívne,čo už,zrejme i teraz to bude len tak 😔 ,hoc by som bola rada,keby skôr ukázali.

zora256
27. nov 2012

@drobca07 Ahoj!Kedy si si dala Duphaston?Ja si mám dať po zistení Tehu,ale najneskôr ak nepríde od vysadenia čiže od 25dc do 10dní,čiže do 35dc.Mne už od vysadenia prešlo 9dní,zajtra bude 10deň,ale testy mám zatiaľ negatívne,čo ma ani neprekvapuje až tak,ke´ˇdže som to pri malom už raz zažila a veru až po 2týždňoch meškania mi ukázal prvý test a nie najsilnejšie,len slabšie až po 4dňoch potom až boli krásne,čiže až 3týždne prešli napokon keď riadne ukázali,ale čo už,ja skúsim až cez výkend najskôr,ak nedôjde.A Duphaston nezastaví ms,ak má prísť príde itak,mne tak prišlo,aj napriek nasadeniu,keď si gyndoš myslel vďaka kazetovému testu čo mi on robil,že som tehu,a nebola som ba mi vtedy ani nemeškali,čo už...:-/Neboj,vyrieši sa to časom.Držkám palčeky a nabudúce si kazetové radšej nekupuj.

franica
27. nov 2012

@horseshoe vedela som, že niektorú určite oklame na prvý pohľad obrázok, zato som zdôraznila, že OVU testy...ale neboj, o dva týždne pridám tie tehu 😝 😝 😝 nooo a v nedeľu a pondelok som sa činila veru...akosi som sa k tomu mala, takže niečo na tých plodných dňoch bolo ....ale zase dobrá otázka od @typa - vôbec nemám také tie ovu bolesti a hlien no povedzme, nahmatala som nejaký, ale tak pri takej konzumácii grepov som čakala väčšie potoky 😀 No uvidíme 🙂
@simonkato ďakujem moja, ja dúfam, že budeš mať recht 😉

rohlicka
27. nov 2012

Pekny večer žienky .. dnes mame za sebou ďalšiu kontrolu - len co polizil tu sono hlavicu na brusku .. Emmka do nej kopla 😀 naša mala princezná váži 744g 🙂 všetko je ako ma byt - nastastie sa ani neotvaram takze som maximalne spokojna zatial .. len nech pekne rastie slniecko nase 🙂 .. trosku ma mrzela dnešná navsteva ,,, fotku mi sice dal .. ale povedal ze sa pred odfotenim skryla a skutocne na nej nie je nic vidno 😒 😒 😒 ale piatok idem na 3D fotecku domov .. 🙂 tak pridam potom .. dnes maximalne asi cvaknem brusko na porovnanie po nejakych 2-3 tyzdnoch 🙂

drobca07
27. nov 2012

@zora256 ahoj, duphika som si dala hned v sobotu ako som si našla // čiarky, odvtedy ho beriem každý deň 2x, ale ráno idem k dokymu tak uvidíme čo povie on.... a dakujem ti za povzbudzujúce slová aj to mi pomáha
@rohlicka to je úžastné zlatko, teším sa veľmi s tebou a hlavne na tie fotečky 🙂
@typa skoro sa vylieč, poriadne si odýchni a uvidíš, že bude všetko v najlepšom poriadku 😉
@franica ked si pozrieš moje meranie BT tak zistíš, že presne vtedy ked som mala ovu podľa testov som nemala žiadny hlien a potom naopak takže ja fakt netuším kedy som v skutočnosti ovu mala...... ale určite ste sa posnažili a verím, že sa nenecháte odradiť ani najbližší týždeň tak si pekne pre istotku poriadne používajte 😅 🙂

zora256
27. nov 2012

@drobca07 Ahoj mojka!Moc Ti držkám palčeky aby bolo všetko ok,a aby si bola naozaj tehu 😉 Potom daj nám vedieť akosi natom,budem na teba myslieť 🙂 .

zora256
27. nov 2012

@rohlicka Jééj,to je fantastické,som moc rada,že si vporiadku a aj Emmka🙂A teším sa na tú 3D fotku,s malou sa pred fotením porozprávaj,nech tú chvíľku vydrží,že ju chcete vidieť.Ja som tak Emkovi dohovárala lebo mi sme nevedeli dosť dlho či je chlapec alebo dievča až v 28tt po dohovraní nám ukázal guľky😀.

mortiiss
28. nov 2012

Ahojte, kočky. Moc teraz konika nestiham, chcem si vsetko pred vianocami v kancli podokocovat, nech si domov potom zoberiem cistu pracicku 🙂 , ale chcem vas aspon pozdravit.

Dufam, ze ste vsetky o.k.

My sme s Vikynkou v pohodicke, akurat v noci sa nevieme dohodnut na spanku 😀 , ja by som spala, Viktorka chce vyvadzat.
Cukrovka sa drzi v celkom slusnych hodnotach, inzulin mam nastaveny o.k., zda sa - tak to do porodu vydzime, nohy mam uz ako fetacka dopichane, modrinove 😀 , o prstoch na rukach ani nevravim.

Vcera nas tatko sam od seba umyl ladnicku 🙂 , a brusko mi furt hladka ... 🙂 taky je rozcicici tez

Tak zatial sa majte vsetky pekne a posluchajte

mortiiss
28. nov 2012

jeezis, ja som v inej teme, kukam 😀 😀 😀

pardooon

deculko
28. nov 2012

dobre ranko dievcata🙂) urcite takmer vsetky cakame na drobcu,ze, ja teda urcite,nasa zlata drobca teraz u vie urcite vysledok,ja velmi dufam a verim,ze bude ten vysledok dobry,co dobry, vyborny... tak drobca,cakame ta🙂)

franica
28. nov 2012

@deculko presne tak, aj ja myslím od rána na @drobca07 a stranše držím palce (bez nich sa mi aj ťažko píše :-P), tak sa nám Ivanka ozvi!!
Drobca aj k tej ovu- no veru, ktovie presne kedy bola alebo bude, no treba sa posnažiť...aj deculko má podozrenie, že otehotnela nejako neskôr, však? No ktovie...budem sa to snažiť priebežne poistiť 🙂

@rohlicka no super správy, všetko je v poriadku...a nech ťa nemrzia tie fotky, onedlho bude maličká na svete a budeš ju môcť pozerať naživo a fotiť ju aká bude krásna a na tieto sono fotky aj zabudneš 🙂 Ozaj a máš predposledný deň v práci..či?

franica
28. nov 2012

@zora256 u teba neverím, že sa tie testy ešte neumúdrili..kedy konečne ukážu tie dve čiarky? 🙂 🙂

deculko
28. nov 2012

@franica mne tak doktor povedal,ked mi robil sono,ze podla velkosti bublinky to vyzera na to,ze k oplodneniu doslo neskor a nie v polovicke cyklu... preto ma aj na dalsie sono objednal az na 11.12. ... normalne sa musim priznat,ze mi tak nevadi, ze mi je zle,lebo aspon viem,ze bublinka rastie... pretoze sa hcg zvysuje...

franica
28. nov 2012

@deculko ale jasné, že bublinka je v poriadku, ved je jedno kedy došlo k otehotneniu, hlavne, že sa udržala 🙂 Ja len zato som to dala ako príklad, že aj neskôr je možné otehu...síce možno si mala aj posunutú ovulku- no ktože ho vie...hlavne, že je tam 🙂

rohlicka
28. nov 2012

@deculko @franica zienky pripajam sa a netrpezlivo cakame na nasu Ivanku @drobca07 🙂
Zuzka .. ja viem .. len ma stve ten system platenia tu v madarsku a ani fotku nam nedal .. ani sa neposnazil .. a peniaze zobral s usmevom .. aj ked teoreticky uz to nemala byt platena kontrola a ja som naivne cakala ze odmietne (lebo nie som si 100% ista do kedy sa ma povinne platit) to je uz jedno .. ja som stastna ze sme zdrave .. a to je najdolezitejsie 🙂

zenusky tesim sa na dalsie || testiky .. ktora nas skor prekvapi :-*

franica
28. nov 2012

@rohlicka kašli na to, máte dobrého lekára v KE a ten vám fotky spraví...lekári sú už len takí, hlavne v HU len sa nahrabať...ale ste zdravé a to sa kúpiť nedá, takže sa teš. A budeš mať zadara pôrod, otecka a dokonca epidurál..tak sa to hádam nejako vyrovná 😉

rohlicka
28. nov 2012

@franica mas pravdu moja riesim prkotiny .. 😀 som skutocne stastna ze zatial vsetko pokracuje ako ma .. a ine zienky musia riesit ovela horsie pripady ako ja .. takze moja ududrana nalada prave odletela .. 🙂

franica
28. nov 2012

@rohlicka hihi vidíš, to je ten správny pohľad na vec 🙂 Už si len užívať zvyšok tehuľkovania

franica
28. nov 2012

Jaj dievčence, musím ísť variť aj trochu požehliť.,..tak tu vrelo diskutujte, nech mám čo čítať, ked si všetko dokončím a prídem..dúfam, že sa dovtedy aj Ivanka ozve 🙂

deculko
28. nov 2012

predstavte si,ze ten moj 3-rocny zazrak este stale spinka... teraz som bola na nho kuknut,ze ho uz snad zobudim,ale taky bol zlatunky,ze nech si spinka...

rohlicka
28. nov 2012

@franica trosku odbocim od temy .. tak to vyzera ze sa musime pustit do noveho hladania bytiku 😖 😖 😖 konzultacia na cene vyzerala nadejne .. ale este sa nam neozvali a telefon nedvihaju ... 😒 😒 😒 nevadi - najdeme nieco co si svojpomocne prerobime na vysnivany bytik 🙂 do marca sa daco stihne 😀

ellis21
28. nov 2012

@ataner81 ahoj zlatinko, tak môžeš ma šunúť k snažilkám znovu? Povedala som si že nebudem čakať. Bola som v pondelok na kontrole a doktor povedal, že ešte týždeň mám držať celibát a môžme skúšať znovu. Tak idem pekne do toho. Ževraj ten kyret mám brať akože je to prvý deň mrchy, takže ďalšia má prísť 14-17.12. Neviem ako to bude pravidelné, tak dávam taký odstup. 🙂

franica
28. nov 2012

@rohlicka juuj to je škoda...možno špekulujú, že nájdu dakoho iného- ale ak sa im to nepodarí, tak sa vám sami ozvú...a ked nie, tak tak im treba, už mohli mať predaný. Byt je jeden z tých vecí, ktorý musí byť človeku trochu súdený...možno toto vyzerá dobre, ale na vás čaká dačo ešte lepšie 😉 😉 Ešte máte času dosť...toľko bytov je v tej BP, že si určite vyberiete k svojej spokojnosti 😉

rohlicka
28. nov 2012

@franica juuuj nechces prist pozehlit aj mne 😀 po praci sa mi uz taaaaaak nechce 😀
a k tomu poslednemu dnu :-P este zajtra idem do prace a piatok dovolenka .. a potom ......................................... 😵 😵 😵 ale nikto o tom este v praci nevie 😀 😀 😀

ellis21
28. nov 2012

@franica no moja, tuším máme mať narovnako mrchu, no tak paráda, ja ju asi ešte dostanem teda určite ale ty už nie chichi, ja sa pridávm v januári. Pekne od nového roku budem tehu, no aspoň dúfam. Trochu sa bojím, že teraz sa to tak skoro nepodarí keď som mala taký zásah do maternice. Ale aj som čítala, že práveže je maternica ako pohnojená, tak by to malo byť šup šup. 😅