icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
28. nov 2012

@ellis21 juchuuuu Elenka, akurát som na teba myslela, že si nám lne raz napísala, že čo je s tebou...tak super - ty si dokonca snažilka!!!!!! Jupíííííí tak teda s elánom do toho....tento rok to bude samý podvianočnostromčekový keks 😀 😀
Teším sa 🙂 🙂 🙂

a čo ty @leonetka? Tiež si nám dlhšie nepísala ako sa máš..nemáš nejaké nové výsledky?

ellis21
28. nov 2012

@franica nemám na čo čakať, cítim sa dobre a aj od dokyho mám zelenú tak čo budem otáľať 😉 Veď som si nakúpila toľko tehu šiat na leto, že to musím stihnúť aby som ich vynosila chichi. No a ja sa stále cítim tehu, asi mi to ešte nedošlo aj prsia mám stále naliate. Tak pekne musím znovu zasiať semienko, nech mi telo nezlenive, no vlastne organizmus, telo je lenivé jak voš 😀 😀

franica
28. nov 2012

@ellis21 ano všimla som si, že čakáme približne naraz..no uvidíme, či dojde, nemusela by 🙂 A ty budeš mať pekne veľkú šancu na otehu uvidíš..bude to raz-dva...hlavne, že netreba nejako veľa čakať 🙂

@rohlicka tak si uži všetky posledné telefonáty, maily a všetko v práci, lebo potom to tam dobre dlho neuvidíš 🙂
A s tým žehlením to vyzerá, že to nestihnem ani tu doma a to nie je všetko..ešte aj hladní ostaneme- takže ja fakt musím ísť, vrátim sa, ked to dokončím 🙂 🙂

rohlicka
28. nov 2012

@ellis21 to je super ze si takto pozitivne naladena .. aj ze mate od doktora povolenie .. co viac si mozes priat na dalsi uspesny start 🙂 drzime palceky .. aby sa fazulka ujala cim skor .. a tesili ste sa v januari z || 🙂

drobca07
28. nov 2012

ahojte babule, tak som tu!!!
takže som sa v podstate nič nedozvedela ale začnem od začiatku -
1.ráno som si spravila další test inej značky - boli tam // (aj keď jedna stále slabšia) (trošku mi podskočilo srdiečko)
2. teplota sa mi stále drží vyššie
3.sestrička mi zobrala krv - výsledky budú zajtra o 11-tej (tak sa modlím aby to boli pozitívne správy)
4. doky mi sono nerobil - vysvetlil mi, že ak som aj tehu tak veľmi máličko a uvidí podľa krvných testov, že teraz by mi mohlo to sono aj nechcene ublížiť (spôsobiť nejaké krvácanie a pod..) objednal ma na 5-teho - to by vraj už niečo ak je tam mohlo byť vidieť
5.dakujem , že ste na mňa mysleli a podporujete ma, strašne veľmi mi to pomáha a mám vás všetky veľmi rada 😉

rohlicka
28. nov 2012

@drobca07 to je uzasne - pozitivny testik je skvely .. zlepsujes nam dnik .. juuuuj uz len nech ta aj sestricka zajtra potesi .. a budem tu skakat pri pc 😀 od radosti ze vsetko napreduje .. uz len pozitivne myslenie ..a ver ze vsetky na teba stale myslime .. tesim tesim tesim :-*

drobca07
28. nov 2012

@rohlicka ked som odchádzala od sestričky tak som jej povedala, že ak zajtra pre mňa nebude mať dobré správy nech si ma ani neželá !!!! tak sa tak smiala a strašne silno mi drží aj ona palce a podporuje ma a ešte ma aj vystískala nakoniec tak som odchádzala s takým lepším pocitom... ..... len do zajtra do 11tej ma hádam aj porazí...... 😅

deculko
28. nov 2012

@drobca07 drzime nadalej palce🙂)) musi musi to vyjst🙂))) drzte sa a nech sa ta bublinka drzi🙂))

sabaka
28. nov 2012

@drobca07 velmi sa tesim z tejto pozitivnej spravy. to znamena, ze ten jeden tehu test vcera bol skutocne chybny! budem netrpezlivo ocakavat spravu od teba zajtra 🙂

rohlicka
28. nov 2012

@drobca07 ver tomu ze my tu budeme na ihlach sediet pri PC s tebou .. ale ja si tiez nepripustam nejake zle spravicky .. dotiahla si to az tu .. takze uz len v klude vsetko - nenamahat sa .. a ked sa potvrdi tehu .. na tvojom mieste by som sa hned ako to bude mozne na pn-ku .. radsej ako sediet v studenom kancli 😉

ellis21
28. nov 2012

@drobca07 no to sú dobré správy, neboj zajtra ti sestrička povie, že hcg je pekne vysoko. A s tým ultrazvukom naozaj radšej počkaj, ja som tam tiež chodila jak na hodiny klavíra a len som bola stále sklamaná. Veľmi ti držím palčeky aby všetko dobre dopadlo.. No a tá túžba byť na vianoce sa vám všetkým pekne splnila. 🙂 Drž sa a mysli pozitívne. 🙂

simonkato
28. nov 2012

@drobca07 moja dalej drzim silno moc moc moc prsteky vsetko bude tak ako ma nesmies o tom ani len pochybovat .

brumka
28. nov 2012

ahojte babky som tu na skok dako som uplne vystavena. @drobca07 juj kiez by zazraky sa deju 🙂
@ellis21 super ze to takto dobre zvladas a nemate pojst, ja som bola bez kyretu a post ze 2 mesiace no potesi ale ja som sa hned citila dobre.

drobca07
28. nov 2012

ešteže mám Vás babule, lebo nemám nikoho komu by som sa tak zo srdca vyrozprávala a kto by ma vedel povzbudiť tak ako vy 🙂 ste úplne úžastné 🙂 drahý mi tiež hovorí, že je určite všetko ok ale predsa len je to chlap a nechápe sa do toho - aj dnes bol so mnou a bol nahnevaný a nechápal prečo mi doky nerobil sono a darmo som mu vysvetľovala, že ešte by tam nič nevidel - on si myslí že bábo už zajtra bude kopať a napozajtra už bude vedieť aj pohlavie (obrazne povedané samozrejme), joj a mňa to potom tak roznervoznilo ked mu mám všetko vysvetľovať a ešte ani nevieme či vôbec tehu som tak som mu nakoniec povedala nech si všetko vygoogli aby som sa ukľudnila 😅

franica
28. nov 2012

@drobca07 juuuuuj supeeer....ja sa teším, toto už sú dobré správy- doki ti nepovedal, že to bol nejaký omyl, že nejaký vplyv liekov, hormónov, ale to, že je to zrejme skoré štádium a nič by tam nevidel a zajtra sa uvidí- ja strašne verím, že to hcg bude aj tam (prečo by nebolo, veď je na testoch!!) jupíííííííííííííííííííí

drobca07
28. nov 2012

...práve mi prišli objednané z netu mamatesty - ešte 2 ks, tak zajtra ráno testnem a uvidím či čiaročka zosilnela alebo nie (pevne dúfam, že áno)....tak sa bojím....

franica
28. nov 2012

@drobca07 zosielnie, zosilnie, zosilnie, zosilnie....toto si opakuj a ver tomu - sugescia á la Evička 😉 😉

drobca07
28. nov 2012

@franica ved opakujem opakujem 😀 ...ale keby si vedela aké stavy mám kadejaké, že do zajtra ani spať nebudem hádam!!!!

simonkato
28. nov 2012

@drobca07 moja ake stresy ty musis byt v klude mysli na to ze si tehulka a cervickovi to nerobi dobre pekne pohladkaj brusko nech si sladko spinka ze ho maminka moc moc moc lubi a ze je ta najstastnejsia zienka na svete a nech jej pekne dalej robi len radost.

simonkato
28. nov 2012

Inak darcek pre draheho zajednany ideme sa dat kerovat dufam ze typek zoberie aj mna ja chcem len malickost na zapastie pierko a vtaciky ako z neho odlietaju prihodim foto a chcem to tak aby sa potom pod to dali dopisat mena deti.A drahusik chce haky baky na rameno.A aky datum mame ze 23.12. teraz neviem ci to bude jezisko alebo narodky 😀

brumka
28. nov 2012

@simonkato som zvedava 🙂 moj ma 11decembra narodeniny a nemam nic pre neho

simonkato
28. nov 2012

No tak taketo cosi by sme chceli len ja to chcem na to zapastie 😵

simonkato
28. nov 2012

@brumka moja ma 19teho kristove roky tak som chcela aby mal pamiatku a hrozne dlho basni o tattovani tak som zvedava ako sa zatvari 😀

brumka
28. nov 2012

@simonkato moj tatto ma aj ja obaja chceme este jedno ale ja uz musim pockat. zial ma nic nenapada co mu kupim. a prosim ta kristove roky to je akoze kolko? ja som ateista tak nepoznam toto slovne pomenovanie

simonkato
28. nov 2012

@brumka hehe 33 😀 Ja tiez uz tatto jedno mam drahy este nie cize vsetci budu obvinovat mna ze som ho na to nahovorila moj tatko chyti infarkt zasadne proti takym veciam jeho vyraz kazda krava byva poznacena ale povedal ked nebudem pod jeho strechou mam si robit co chcem.

typa
28. nov 2012

@drobca07 Ivka,som rada,ze si to nevzdala 🙂 Verim tomu,ze sestricka da zajtra len dobre spravy,kedze vies,kde ju mas hladat 😉 Velmi drzim palce 🙂🙂

typa
28. nov 2012

@ellis21 ahoj,ale to je parada,ze vam dal doky zelenu 🙂 Snazilkujte ostosest,ved ma to mate dobry system a urcite sa nam coskoro poxvalis //

janka9900
28. nov 2012

@drobca07 jeeej ivka, tak predsa dnes ciarocky boli 😵 som hovorila, ze tomu vcerajsiemu testu neverim 😝 😉 sestricka ti zajtra urcite povie pozitivne spravy a 5.12. uvidis vas velikansky zazrak na utz 😵 😵 moooc vam drzim palceky 😵 vsetko je v poriadku 😉

janka9900
28. nov 2012

@ellis21 no parada, opat budes snazilka 😵 mas super doktora a tesi ma, ze sa nebojis ist do dalsieho tehu 🙂 drziiiim palce k // a hlavne, nech je vsetko bez komplikacii 😵

janka9900
28. nov 2012

@simonkato pekneee kerky 😉 ja by som vsak nenabrala odvahu ani na dve bodky, nieto este na cely obrazok 😀
@typa a ty sa mas ako v nemocnici? 🙂 uz ti nieco zistili, ci len oddychujes? 😉