Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka vôbec si ma neurazila moja, ale to som sa dočítala o bio a mikrotehu - vyplavenie v dôsledku menzesu, ale vidíš, čo písala @lienka19881 , že aj keď máličko ale HCG v krvi mala a ja vôbec aj keď testy som mala už dosť silné , a cysty nemám tiež...... no proste mi nič iné nezostáva iba čakať.....a nádej - to slovo už veľa u mňa neznamená..... prešla som na NIE a ÁNO a žiadne nič medzitým......
@drobca07 tak tomu uz potom vooobec ale vobec nerozumiem... z coho sa potom to hcg na teste objavi, ked v krvi nie je... no jedine co mozes je prestat sa kvoli tomu trapit... uzi si pekny vikend, niekam s muzickom vybehnite, a ked sa do pondelka mrcha neobjavi, tak ti moznoze este raz zoberu krv alebo pichnu vyvolavacku... je to zvlastne... ale hlavu hore! tvoje babo na teba stale caka a urcite raz pride 🙂
Pomazánka hotová, zemiaková kaša hotová, kuracie rezne nachystané na pečenie, kuracie prsia na hrášku hotové, chleba vo vajíčku hotový-sláva, mám konečne pokoj. Aby ste rozumeli, milujem varenie ale stará kuchynská linka je zrušená a nová ešte nestojí a jediný voľný stôl drží silou vôle,tak krájam, vyklepávam a všetko chystám na kolenách na chodbe a riad umývam vo vani.Ale už je všetko nachystané a ja sa vám môžem venovať 😀
@ataner81 som znamenie Váh 😀 Som zvedavá ako to má panbožko smnou teraz naplánované. Či ma bude trápiť a nebude sa nám dariť alebo to pôjde na prvý šup. Či to bude ok, alebo sa to zopakuje. No a čo ak budú dvojičky? 😀 Je to všetko veľké tajomstvo. No viem, že ak sa to podarí tak sa hneď dávam na PN. Mala som toho dosť a určite tomu môjmu drobátku stres a vyčerpanosť nepridal. 😀
@ellis21 ty si nikdy nemala problém otehotnieť a podarilo sa ti to v podstate hneď, tak aj tentoraz to víde čoskoro. Neboj nič, o chvíľu budeš opäť tehu a ak nechceš dvojičky, kľudne ich pošli mne 😀 😉
@horseshoe hihi niekedy si pripadám ako v tábore v boji o prežite 😀 😀 😀 Minule som bola bez vody a elektriny a teraz krájam mäso na kolene. Normálne si budem užívať ten luxus mať kuchyňu 😀
@ataner81 no tak dobre, ak to budú dvojičky tak sa s tebou podelím 😀 Aj môj syn sa ma pýtal keď som bola teraz tehu, či nebudú náhodou dve, lebo jedno by chcel da Nikolasovi, 😀 To je jeho kamarát v škôlke 😀 Ale ja sa podelím s tebou 😀 😀 😀 Alebo môžem rodiť každý rok a budem to rozdávať tu na koňovi 😀 😀 😀
Babule budem pre dnešok končiť. Za chvíľu príde mamka, tak sa jej budem venovať. majte sa krásne papa
@tramtara ok, no ale aby ste sa nenahnevali tak prvá som ja 😀 😀 trošku misíte počkať. 😀 😀 No ale keby to tak šlo že? Alebo poprosím manžela, nech trošku pomôže 😀 😀 Žeby som vám ho na chvíľku požičala? 😀 Zdása, že on je ten plodnejší. Ona má z prvého manželstva dvoch synov, takže toto bolo jeho 5 dieťa 😀 😀 😀 😀
@zora256 na toto som natrafila a hneď ma napadlo, že ty si asi takýto nejaký prípad 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/meskanie-menzesu-a-pozitivny-test-az-po-40-dni-cyklu/
@ataner81 Ahoj!Moja mňa podľa mňa môžeš preradiť medzi tehulky s termínom na 1.augusta 2013,tak vychádza na internete.A 13.12.dám presný dátum pôrodu,proste už cítim na maternici aj na mechúre,že je to tam,ms mešká už 7deň zatiaľ testy nič ,čo ma ani neprekvapuje,tak isto to bolo z malým,testnem až o týždeň,hát ak už konečne ukáže aj test.pevne dúfam,že hej,ale istota je guľomet už gyndoš bude vidieť 13-tého 😀.
@rohlicka Áno,cítim🙂Ďakujem ak neukáže to nič,hlavné je,že je vporiadku a toho 13.12 ho kukne aj lekár🙂Ale verím,že budúci týždeň budú // na testíku ako mi ukázala @franica tú stránku tam jedna písala,že jej testy ukázali na 42dc a ovu mala na 28dc,čiže to už musí ukázať,až na rozdiel,že ja budem testovať deň potom čiže na 43dc lebo 5.12. ráno budem mať dosť stresu,keďže svokra ide snami na očkovanie,keďže som ju poprosila,aby mi pomohla s malým a golfáčom na autobus a späť:-/,necchem sa prezrať skôr ako budú Vianoce🙂
@renitri no čo ja viem...zrejme mám už po ovulke- test bol najviditeľnejší v nedeľu, takže pondelok-utorok asi bola..ale necítila som žiadne ovu bolesti, čo inak trochu zvyknem, ani hlien som veľmi nespozorovala...tak možno bude ešte nejaká iná ovulka 😀 Ale tak snažili sme sa ako vydalo....ale ja straaaaašne verím...Ako vravíš, o 2 týždne vyjde pravda najavo
@franica Ja co som bola v pondelok na folikulometrii, tak podla nej by mala byt ovulka stredu asi.. no a ja tiez zatial zaidne bolesti nepocitujem, co som zvykla.. a ovu testy nic moc.. ale zato bazalka dneska klesla na 36,3 a pred tym bola 36,7 a este predtym 36,5...tak uvidime.. Snazilkujeme pekne od utorka aj dneska budeme...a zajtra uz ne, lebo nie sme doma..Ideme na vyletik na viacnocne trhy do Salzburgu...A zajtra idem na kontolne sono, ci bola ovulka...
@renitri no zaujímavo teda...tak som zvedavá, čo ti povie podľa sono. Myslím, že sme obe spravili všetko pre pozitívny výsledok, už len dúfať, že to aj zabralo- som si istá, že áno..ale tak ak sa bude dať, budeme zrejme snažilkovať aj inokedy pre prípad, že by tá ovulka bola predsa len trochu posunutá, akurát, že mm má toho nejako fakt veľa 😖 ..ale ono vy vydá tak či tak, lebo potom sú Vianoce a na Vianoce tehuľkujeme všetky

@lienka19881 pozitívne testy mám od 33DC - dnes som 39DC (testovala som sa rôznymi značkami) , krv mi bral včera a nič tam nie je, cystu nemám tiež, robil mi sono pred týždňom.....a už ani nemám špinenie ako ráno....(to bol iba jeden fliačik na intimke) odvtedy nič....