icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sabaka
30. nov 2012

@drobca07 ahoj ivanka, ... daj vediet, co je s tebou, myslela som dnes na teba,

zora256
30. nov 2012

@renitri A lieky Ti dať nechceli na úpravu cyklu a možno By Ti aj zabrali proti vorbe cýst a možno by sa aj vstrebala,či nie je šanca,nevravela Ti lekárka nato nič iné?

simonkato
30. nov 2012

Ahojte dievcatka moje tak od dneska zase na antibiotikach prisla som o hlas a mam v hrdle akeho si bacila.Uz treti tyzden ma bolelo tak ma poslala dnes doktorka na krcne usne a takto som dopadla.Tak zo snazilkovania zase asi nic.Kupila som si dnes uzasnu knizku inak sa na nej smejem vrelo kazdej jednej z vas odporucam ak sa doma s muzom jedujete potom pochopite preco vola sa CHLAPI NESTVITE NAS UZ!A napisala ju Emma Tekelyova.Hrozne sa na nej cely den smejem uplne pravdivo tam pise.Pekny vikend vam prajem

gloria13
30. nov 2012

@zora256 juj zorka keby si tak mala pravdu...bol by to môj najkrajší narodeninový darček....13.12.mám totiž narodky...🙂 nič iné si neprajem iba tie dve čiaročky...a Tebe prajem aby sa Ti objavili kolajnice jak hrom...🙂

gloria13
30. nov 2012

@ellis21 no neviem...ja už dve detičky mám...teda detiská sú to už veľké,ale pri nich som vôbec nešpinila...proste neprišla mrcha a bolo...takže si myslím,že to je viacmenej zo stresu,alebo s prechladnutia...,ale rada by som teda keby som sa mýlila a ty si mala pravdu...prsia ma bolia už skoro päť dní,ale tak poriadne, že ma až celý hrudník bolí a bradavky štípu...od včera si ich mastím olivovým olejom,nech sa mi trošku uľaví...,lenže to môže byť tiež z PMS..☹ takže zostáva iba čakať a dúfať..,ale ďakujem, že ste si so Zorkou našli čas odpísať..🙂

renitri
1. dec 2012

@zora256 ahoj. Ne vobec nic. V stredu bude mat na mna viac casu tak poŕiesime daco.
Ovulka si pekne pockala na dnesok, lebo vcera nebola a ani sme nemali rychlovku a teplotka je dnes 36,4 takze uz musi byt dnes. Tak vecer to vyuzijeme v Salzburgu. 🙂

gloria13
1. dec 2012

Dobré ránko žienky...včera som si len tak zmerala ráno teplotu a bola 36,9....dnes 37,3...bolí ma síce hrdlo,ale normálnu pod pazuchou som mala 36.6 a dole bola tých 37.3...nechápem..:-/ Ležím v posteli a bojím sa vstať,aby so mňa náhodou nezačalo niečo ísť... 😕 som blbá čo? 😀

ellis21
1. dec 2012

@gloria13 Viem čo prežívaš, ja mám tiež dve deti ale vemi mi chýba také mojkadlo sladučké. Moje deti sa už mojkať moc nechú a cítim sa táká niekedy sama. ☹ Určite chápeeš ako to myslím. Aj keď viem, že tu je vea žien, ktoré sa trápia, že nemôžu mať ani jedno. No dúfam, že sa každej raz zadarí. Ja som pri prvých detoch tiež nemala ani špinenie ani nič a preto, keď som teraz otehotnela a mala som špinenie dva dni, tak som si myslela, že to zas nevyšlo. No prsia ma boleli hrozne a mala som nafúknuté brucho. Vadili mi aj zapnuté rifle a už som začala niečo tušiť, keď mi neprišla na čas mrcha. Testy mi nič neukazovali až keď mi meškala týždeň ale ja som to už potom vedela že nepríde. Vemi ti držím palce a daj vedieť ako si dopadla. Ja som sa už začila snažiť síce som len dva týždne od kyretu ale doktor povedal, že môžme, aj tak neverím, že by to tak rýchlo vyšlo, tak načo budem čakať. 🙂 Myslím si že ak sa podarí, tak najskôr tak o dva tri mesiace. Neverím, že by som bola medzi tými šťastnými, čo sa zadarí hned. No a samozrejme hlavne aby som to dobojovala do šťasného konca a porodila zdravé bábo.

zora256
1. dec 2012

@gloria13 Ja tomu verím,že hej,že budeš mať //,na testíkoch,nuž ja som dnes spravila posledný test,už viac ani nekúpim,vyhodila som už asi aj 12eu dokopy,za ne,tu je fotka,a žiadna druhá palička nie je a to mi mešká 9deň som v 38dc,iste by až po ďalšo týždni ukázal max,ale nevadí toho 13.12.uvidím na sone,nanajvyš už fazuľku,a hototvo🙂A ak nie,tak potom neviem čo sa pokazilo☹Keďže som už v októbri bola vporiadku a aj ovu bola,tak si neviem nič iné predstaviť,veď aj príznaky sú ok,ja neviem budem múdrejšia toho 13-tého🙂
@renitri Moc držkám palčeky,aby sa vám zadarilo.Tak baby toto je môj posledný test v tomto cykle,ak príde,hoc necítim,to tak a pichá ma neďaleko vajčeníka,možno,že sa len teraz zahniezďuje tak asi zato sú negatívne testy,ale nevadí,toho 13-tého istí sono🙂A krv si dám tiež vziať a hotovo🙂

zora256
1. dec 2012

@gloria13 Ahoj!Tie teploty ak sa Ti budú držať,tak budeš tehu🙂Moc držkám palčeky a koľko Ti mešká?

typa
1. dec 2012

@zora256 ahoj,som si otvorila tu fotku a pozeram,pozeram - nic nevidim. Az ked som si precitala Tvoj prispevok,konecne som pochopila 🙂 Ono sa Ti to potvrdi...ved ked uz teraz mas take pocity...tesim sa na Tvoju spravu od dokyho 😉

simonkato
1. dec 2012

@typa a ty co moja este si v nemocnici prisli na nieco ?Ako sa mas ?

gloria13
1. dec 2012

@zora256
@ellis21 Baby fest diky za pozitívne slová..človeku je tak trošku ľahšie,keď má niekoho kto je na tom podobne...tiež mám niekedy výčitky, že som taká nedočkavá,že je veľa snažiliek, ktoré sa trápia omnoho dlhšie a s kadejakými vyšetreniami a podobne..všetkym im neskutočne prajem ten vytúžený uzlíček, voňavučký a nádherný,aby každá jedna zažila ten neskutočný pocit byť mamou..Ja už to nechám na osud..čo sa má stať, stane sa..., hlavne chcem aby to malé bolo počaté z lásky a nie preto, že musíme...takto to hovorí moja polovička. 🙂 Je to od neho milé,ale človek má po určitých neúspešných pokusoch chrobáka v hlave a kladie si otázky ...On je odo mňa o dosť mladší,takže si myslím,že v ňom problém nebude, ale aj mňa minulý týždeň dokyna uistila, že som v poriadku, že cykly sú ukážkové..28-dňové, vaječníky aj maternica v poriadku, tak neviem.. Robím zbytočný poplach ešte,lebo som ešte iba 26 deň cyklu, čiže mrcha má ešte pár dní čas...len to špinenie ma štve..a tie prsia naliaté a bolavé...keby to tak boli príznaky tehu..,ale cítim, že nie su...tak hádam pod stromčekom zavŕšime rok snažilkovania a do nového roku máme isté aspoň jedno predsavzatie..🙂

lienka19881
1. dec 2012

Baby moze byt 11-dnova lutealna faza problem pri otehotneni? Nie je velmi kratka?

typa
1. dec 2012

@simonkato Ahoj Simonka,
este som v nemocnici, ale nezistili mi dokopy nic. Vraj sa mam pripravit, ze budem mat v tehotenstve vysoky tlak a budem opuchat. No a samozrejme mi zistili streptokoka, tak pred porodom mi daju antibiotika, aby sa male nenakazilo. Ale to povedal, ze je v pohode. Este v pondelok mi budu robit odbery na hematologii - ci nemam blbu zrazanlivost. Ale to si nemyslim. Vcera som poprosila dokyho, ci mi neurobi sono, tak povedal,ze zajtra mi urobi. Tak sa tesim, dufam, ze drobec bude ok. Ak bude sikovny, mozno aj uhadne pohlavie. Uvidime 😉 A asi v pondelok idem domov.
A Ty ako? Uz sa Ti aspon trochu vracia hlas?

typa
1. dec 2012

@lienka19881 podla mna nie, 10 -11 su este take hodnoty, ktore by mali byt ok

simonkato
1. dec 2012

@typa no uz o nieco lepsie uz trosku skriekam ale drahy je spokojny ze som tichucko co ti budem hovorit.len ma stvu dalsie antibiotika a ze na snazenie mozem tento mesiac zabudnut aj ked antibiotika mam len na5dni ale myslim ze akurat bude ovulka.Aj ked napr vcera sme sa lubili a spermiky preziju aj5dni ked maju dobre prostredie.Tak mozno motyka vystreli ale uz moc na zazraky neverim.A kde ti nasli streptokoka cudne ze ti ho neriesia teraz lebo ten jediny sa v tehu da riesit lebo je citlivy na penicilin a ten neuskodi ani babu.S tym tlakom a opuchanim ta zbytocne plasia dufam ze sa mu to nepotvrdi.A ta zrazanlivost uz duplom nieje to sranda ako dieta som s tym mala vazne problemi a pri tehu je to dost nebezpecne ked sa o tom pri porode nevie.Tak radsej nech to pekne podchytia ak by tam nieco bolo.Zajtra daj vediet ze co a ako pri sone a ci sa malicke ukazalo 😵

lienka19881
1. dec 2012

@typa dakujem za odpoved 🙂

typa
1. dec 2012

@simonkato tak som rada, ze uz sa to polepsuje. Mas nejaku oslabenu imunitu, casto byvas teraz chora. Na toho streptokoka mi dali nejake tabletky do posvy,malo by to pomoct. Ale tie atb budem musiet aj tak este pred porodom brat.
Jasne, ze dam vediet, ak sa ukaze. Ale to bude tiez iba tak na 80%, lebo teraz to je este tazke urcit 🙂

zora256
1. dec 2012

@typa ĎAkujem🙂Veru musí sa potvrdiť,keď ms nikde a aj pichanie mám a všetko okolotoho,tak už to musí mať tú správnu príčinu,a neboj určite napíšem,správu po tom vyšetrení toho 13-tého🙂kiežby tie dni plynuli rýchlejšie🙂

zora256
1. dec 2012

@gloria13 Ahoj!Veľ robí aj psychika skús sa uvolniť a nemyslieť stále nato či sa vám podarí počať bäbo,ale si milovanie užívať a vtej vášni sa podarí skôr,než keď budeš nato myslieť 😉 .A ak príde ms,tak po nej skús moju radu a užívaj si muža kým sa dá,lebo keď už budeš tehu to bude,jemnejšie a po pôrode len rýchlovky😀

zora256
1. dec 2012

@lienka19881 A tá 11 dňová luteálna fáza znamená,že máš na 11deň ovu alebo cykly 11dňové?

typa
2. dec 2012

@zora256 lutealna faza je pocet dni po ovulke - pricom ideal je 14 dni. Spravne by to malo byt pol na pol. Ked mas 28 dnovy cyklus,tak lf je polovica z toho.

gloria13
2. dec 2012

@zora256 Ahoj...no veď to mne iba tento mesiac tak zašibáva..neviem prečo, či to je tými Vianocami či čo...😀 ja si to plne uvedomujem, že keď budem na to myslieť, tak to bude o ničom..,ale niekedy sa proste tomu neubránim..Dnes teplota klesla na 36,9, prsia prestávajú bolieť, akurát pravý dosť bolí...takže čakám mrchaňu ..just príde,keď bude drahí doma..☹ chudáčik príde po dvoch týždňoch domov a žena mrchuje..😀 no čo už...počkáme na ďalšiu ovulku..🙂 a Tebe ako sa darí? Si v pohode?

lienka19881
2. dec 2012

@zora256 lutealna faza je pocet dni od dna po ovulke po posledny den ms... Ja mam 24-dnovy cyklus a ovulku mavam 13DC. Cize lutealna faza je 11 dni.

typa
2. dec 2012

Ahojte,tak uz ma pustili 🙂 Konecne mam aj fotku,ale drobec sa nechcel ukazat a sono zospodu som nechcela,takze stale nevieme,co to bude. Ale nevadi. Asi to bude nejaky mudrlant,lebo hlavicku ma o tyzden vacsiu 🙂 Ale nozicka sedi presne na den. Sa tesim...o chvilu tu bude mm a idem domka 😉

simonkato
2. dec 2012

@typa juj super moja ze vas uz domenkov pustili pekne dalej oddychovat a nam sem hod fotecku nech sa mozeme kochat a obdivovat tvojho drobceka 🙂

zora256
2. dec 2012

@typa Aha rozumiem,díky za vysvetlenie ja som mávala 29dc a ovu som v októbri mala pred 15dc a tento krát vôbec neviem keďže dnes som 39dc a testy ešte včera boli negatívne,a neidem si robiť ďalšie,lebo ani nemám a nemala by som ani chuť pozerať na biele testy:-/.Ale tak snáď toho 13.12 bude všetko ok,na sone 😔,lebo tak v blízkosti pupka ma zvykne akoby štipkať,také bodavý pocit,a pálenie zároveň,tak snáď je to z uhniezďovania.Uvidíme,bradavky mám hrozne citlivé občas aj boľavé,a pocit na močenie,je tiež také zvlášn´tne ako vtehu,ten tlak na mechúr,asi vieš očom píšem🙂.

zora256
2. dec 2012

@gloria13 Ahoj!Nuž to je teplota v pohode🙂Mne tak tiež klesla potom som tu písala a jedna písala mi,že mala počas tehu 36,5stupňa,že tá teplota nevadí a čo krček si si nehmatala,či je uzavretý?Ja ho mám stále pevne uzavretý,takže ms nemá šancu prísť pred ms sa otvorí,tak sleduj🙂Ja vpohodke,semtam ma neďaleko od pupka pichá ako pri uhniezďovaní a bradavky mám hrozne citlivé,sem-tam svrbia či šteklia a inokedy bolia,ale to ktomu patrí.dnes mám 39dc,tak uvidím,už som nechcela míňať na testy nuž ale už som si dohodla 5ks,tak asi tak na štvrtok ich tu budem mať,tak spravím vtedy a ak nič tak počakám fakt do 12.12. z ďalšími,pre istotu,aby som neklamalalekárovi,že neukázali ak by dovtedy predca ukázali😀.

zora256
2. dec 2012

@lienka19881 Aha chápem,a prečo by to mal byť problém?Ak otehotnieš automaticky nepríde ms aj keď máš len 11dní od ovulky.Ja som mala pri malom 26dc a pred ms som tesne pár dní otehotnela a mám syna.Proste nepríde ms,keď si tehotná,myslíš,že sa odlúči sliznica kým dôjde oplodnené vajíčko?To tak nie je,veď hypofíza vie,že ak oplodnenie prebehlo tak sa ms nerozbehne a neodlúči sa sliznica,proste len testy ešte nič neukazujú ako teraz men zas,ako pri malom,proste cítim,že sa uhniezďuje embrio,testy nič a ani ms nikde,neboj podarí sa i tak 😉 Ja som tomu príkladom🙂