icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

waltea
3. dec 2012

@deculko velmi sa s tebou tesim 😵 😵 neboj, nevolnosti za chvilu prejdu a uz si budes tehulkovanie len a len uzivat 😉

ellis21
3. dec 2012

@waltea ďakujem ti zlatíčko. Dúfam, že príde čoskoro ale hlavne aby bolo v pohode a pekne som ho vynosila. No asi to tak má byť a musím si počkať aj keď som už včera mužovi nedala pokoj 😀 No neverím, že po dvoch týždnoch od kyretu by som otehotnela, tak nestresujem. Ale dúfam, že v januári sa už zadarí alebo v decembri. No cez sviatky budeme taký viac prítulný chichi 😀

ataner81
3. dec 2012

@waltea takže si si robila testík a boli tam //? A ty sa s takouto správou nepodelíš tu s babami 😠 😀 Za seba a pravdivo ti poviem, že ma pichne pri srdiečku a poviem si prečo ona a nie ja ale toto všetko trvá iba chvíľu a potom nastúpi radosť. Foto //testu by tu rozhodne rozprúdilo debatu a dvihlo značne náladu, tak sem s ňou 😀

waltea
3. dec 2012

@ellis21 no urcite, treba sa tulkat 😵 😵 vianoce su take tulkacie sviatky, takze ja verim, ze vam to klapne a uz pekne babatko bude rast v brusku az do konca 😵 😵

franica
3. dec 2012

@waltea presne tak, my chcem fotky! Všetky fotky, kde je čo i len náznak //- my sa tešíme aj ovu testom, nieto ešte tehu testom!! Tak nám daj motiváciu 😉

waltea
3. dec 2012

@ataner81 no tak idem spravit tu foto a hned pridam 😀 a ano, nechcela som sa moc chvalit, presne preto, aby to niektore snazilky nepichlo pri srdiecku, sama som ten pocit zazila velakrat....ale idem teda fotit 😀

ellis21
3. dec 2012

@ataner81 no teda máš úplnú pravdu, aj to poteší a nabudí do ďalšieho snaženia. 😀

ellis21
3. dec 2012

@waltea ty si aký tajnostkár, šup sem s testíkom. Tfuj tfuj tfuj, nech je všetko v poriadku. 🙂

ellis21
3. dec 2012

Babulky-tehulky, už vás je viac prosíme tehu vírusíky 😀

gloria13
3. dec 2012

@ellis21 😀 😀 no veď toto...podľa mňa by si mala robiť to čo cítiš sama....sama najlepšie vieš, čo môžeš a čo nie...poznáš sa sama najlepšie..No ja mám 11-ročného syna, no a ten hneď v ten deň ako odíde drahí preč , sa okamžite presťahuje ku mne do spálne...😀 no a potom zase veľmi neochotne odchádza, keď sa vráti polovička domov... 😀 ale koľko krát si príde večer ľahnúť k nám do postele, že iba na chvíľočku a potom sa rehoceme,keď začne chrápať jak starý chlap medzi nami...čistá antikoncepcia.. 😀 a to furt dobiedza polovičku, že snaž sa, snaž, lebo už chcem brata.. 😀

ataner81
3. dec 2012

@waltea pichnutie a závisť sú si myslím úplne normálne pocity(veď to určite poznáš sama)ale pokiaľ trvajú iba chvíľu, tak je to v poriadku a ako písala Elenka @ellis21 a Zuzka @franica, tak tu veľmi potrebujeme motiváciu a niečo na zlepšenie nálady, tak šup sem foto 😀

ellis21
3. dec 2012

@gloria13 no ja mám dcéru 10 a syna 5, ked manžel odíde, tak spia sommnou obaja. Ale ked je doma tak dcéra je vo svojej posteli a malý zaspí len ak si k nemu muž ľahne, no a to ma vie riadne nas..ť keď zrazu počujem z deckej chrapot až sa steny trasú a to viem, že je zas snažilkovanie zabité a keď sa mu ráno poďakujem že namňa zas zabudol tak len že ved ja za to nemôžem. 😀

waltea
3. dec 2012

tak dievcata tu je moj testik zo vcera🙂 je to rozmazane, nejde mi to lepsie zaostrit..ale snad je to vidiet🙂

ataner81
3. dec 2012

@waltea jasné, že je veď také koľajnice ti vykolú oči 😀 😀 😀 😀 😀 Tak blahoželám a o chvíľu ťa Helenka preradí do tehu tabuľky 😀 😉

franica
3. dec 2012

@waltea jeeejo tak ty tomuto neveríš???? Taký silný test sme tu dávno nemali, blahoželám, je to nááádherné 😵 😵 😵

ataner81
3. dec 2012

@linddi @zvolsiinylogin @jeackynka @leonetka a čo vy? @waltea nás tu // nakopla, tak to isté chceme aj od vás 😀

ataner81
3. dec 2012

Chcela som vám ukázať graf BT ale akosi mi to nejde

waltea
3. dec 2012

@franica dakujem moja 🙂 ale hej, verim ze test neklame 😀 , len nejako sa bojim tesit, lebo ved este sa vselico moze prihodit....navyse som teraz dost prechladnuta, zrejme som to dostala od deti, tak len dufam, ze to fazulke neublizi 🙂 ale snazim sa mysliet pozitivne, ale uplne zahnat obavy sa mi nedari....

linddi
3. dec 2012

@ataner81 u mňa nehrozí 😀 , mrcha síce mešká ale meškala aj minulý mesiac po laparke... ale cítim, že to dostanem 😖

ellis21
3. dec 2012

@waltea no tak ty asi dostaneš po heolej 😀 toto si pred nami skrývala? 😀 Super, super je to tam, len nech je všetko ok. Tak ty budeš mať krásneho Ježiška. Júúj ako sa teším. 😀

waltea
3. dec 2012

@ataner81 neboj, coskoro aj ty budes mat dve ciarky 😉 ja som ani vo sne nedufala, ze by nam to mohlo tak rychlo vyjst, a vidis, zazraky sa deju 😵 aj tebe prajem coskoro taky maly velky zazrak, ako aj @franica @ellis a vsetkym ostatnym snazilkam 😵

waltea
3. dec 2012

@ellis21 😀 😀 😀 😀 😀 no uz davno som po holej nedostala 😀 😀 😀 😀

ataner81
3. dec 2012

@waltea ja na ten môj zázrak čakám už rok ☹ . Teraz ma ale čaká laparka, tak sa modlím aby mi mrchaňa nemeškala, no vyzerá to tak, že ako naschvál bude ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@linddi nikdy nevieš moja čo sa z toho vykľuje 😉 Kým nepríde mrchaňa, tak nádej je vždy 🙂

ellis21
3. dec 2012

@waltea 😀 😀 už si bola na dobrej ceste 😀 😀 😀 pekne si prosíme aj potom fotečku, tak isto aj od ostatných dvojpaličkových 😀 😀 😀 Nech tie spermijky v nás si pekne pozrú ako sa to robí a aký má byť výsledok 😀 😀

ataner81
3. dec 2012

@ellis21 dlho sa nám tu tie baby neozývajú, tak asi tiež skrývajú také tajomstvo ako @waltea

waltea
3. dec 2012

@ataner81 viem moja 😔 ktovie preco je to tak nespravodlive, ze niektore otehotnia a pritom ani nechcu a niektore, ktore chcu, tak sa nedari....ale verim, ze laparka pomoze, moja dobra kamoska bola na tom podobne ako ty, rok sa im nedarilo, isla na laparku, a mesiac na to si nasla dve ciarocky...a dnes uz maju tie ciarocky 3,5 roka 😵 😵 takze verim ze to bude tak aj u teba !!! 😵 😵

waltea
3. dec 2012

@ellis21 ale ved ty uz si tehulka, ked otehotnies v tomto cykle, tak si teraz uz tehotna, akurat o tom este nevies 😅

ataner81
3. dec 2012

@waltea neverím, že laparka prispeje k otehotneniu lebo je len diagnostická, takže mi to tam iba preskúmajú a nič viac ☹ Bojím sa, že niečo nájdu a som nervózna z toho, že sa to bude musieť preložiť na január lebo na mrchu to vôbec nevyzerá ☹

waltea
3. dec 2012

@ataner81 nevyzera to na mrchu ????? 😅 😅 😅 😅 no moja nieze by som ti nedopriala laparku, ale ovela viac by som ti dopriala 9 mesiacov bez mrchy, a ked neprichazda, tak to je veeelmi nadejne 😵 😵 😵 jaj vsak aj ty uz budes tehulka teraz !!!

ellis21
3. dec 2012

@ataner81 no tak aj oni dostanú po holej 😀 😀