Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@waltea ďakujem ti zlatíčko. Dúfam, že príde čoskoro ale hlavne aby bolo v pohode a pekne som ho vynosila. No asi to tak má byť a musím si počkať aj keď som už včera mužovi nedala pokoj 😀 No neverím, že po dvoch týždnoch od kyretu by som otehotnela, tak nestresujem. Ale dúfam, že v januári sa už zadarí alebo v decembri. No cez sviatky budeme taký viac prítulný chichi 😀
@waltea takže si si robila testík a boli tam //? A ty sa s takouto správou nepodelíš tu s babami 😠 😀 Za seba a pravdivo ti poviem, že ma pichne pri srdiečku a poviem si prečo ona a nie ja ale toto všetko trvá iba chvíľu a potom nastúpi radosť. Foto //testu by tu rozhodne rozprúdilo debatu a dvihlo značne náladu, tak sem s ňou 😀
Babulky-tehulky, už vás je viac prosíme tehu vírusíky 😀
@ellis21 😀 😀 no veď toto...podľa mňa by si mala robiť to čo cítiš sama....sama najlepšie vieš, čo môžeš a čo nie...poznáš sa sama najlepšie..No ja mám 11-ročného syna, no a ten hneď v ten deň ako odíde drahí preč , sa okamžite presťahuje ku mne do spálne...😀 no a potom zase veľmi neochotne odchádza, keď sa vráti polovička domov... 😀 ale koľko krát si príde večer ľahnúť k nám do postele, že iba na chvíľočku a potom sa rehoceme,keď začne chrápať jak starý chlap medzi nami...čistá antikoncepcia.. 😀 a to furt dobiedza polovičku, že snaž sa, snaž, lebo už chcem brata.. 😀
@gloria13 no ja mám dcéru 10 a syna 5, ked manžel odíde, tak spia sommnou obaja. Ale ked je doma tak dcéra je vo svojej posteli a malý zaspí len ak si k nemu muž ľahne, no a to ma vie riadne nas..ť keď zrazu počujem z deckej chrapot až sa steny trasú a to viem, že je zas snažilkovanie zabité a keď sa mu ráno poďakujem že namňa zas zabudol tak len že ved ja za to nemôžem. 😀
Chcela som vám ukázať graf BT ale akosi mi to nejde
@franica dakujem moja 🙂 ale hej, verim ze test neklame 😀 , len nejako sa bojim tesit, lebo ved este sa vselico moze prihodit....navyse som teraz dost prechladnuta, zrejme som to dostala od deti, tak len dufam, ze to fazulke neublizi 🙂 ale snazim sa mysliet pozitivne, ale uplne zahnat obavy sa mi nedari....
@ataner81 viem moja 😔 ktovie preco je to tak nespravodlive, ze niektore otehotnia a pritom ani nechcu a niektore, ktore chcu, tak sa nedari....ale verim, ze laparka pomoze, moja dobra kamoska bola na tom podobne ako ty, rok sa im nedarilo, isla na laparku, a mesiac na to si nasla dve ciarocky...a dnes uz maju tie ciarocky 3,5 roka 😵 😵 takze verim ze to bude tak aj u teba !!! 😵 😵

@deculko velmi sa s tebou tesim 😵 😵 neboj, nevolnosti za chvilu prejdu a uz si budes tehulkovanie len a len uzivat 😉