icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
3. dec 2012

@waltea si robíme srandu ale aká by som bola s toho mimo ak by to tak bolo. 😀 No neviem, moc tomu neverím, lebo ani neviem či po kyrete je ovulka a či sa vôbec dá otehotnieť.

ellis21
3. dec 2012

Akurát som sa dozvedela, že zajtra k nám príde Mikuláš do kulturáku. No ja sa teším ale neviem ako tam dostanem syna, lebo on sa strašne bojí čerta 😀

linddi
3. dec 2012

@ataner81 táto veta je na MK vo fóre "snažilky" najviac používaná 😀 , bodaj by bola v tomto prípade pravdivá .... (a samozrejme nie len v mojom ale vo všetkých prípadoch) 😉

ataner81
3. dec 2012

@waltea som len 4DPO a moja luteálna fáza rvá 13dní, čo znamená, že mrcha príde okolo 13.12. a nástup do nemocnice mám 11.12. ☹ Určite mi bude meškať zo stresu ale kvôli tehu to určite nebude ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@ellis21 pekne nás tu tie baby naťahujú 😠 Naozaj si zaslúžia 5 a 20 na zadok 😀

ataner81
3. dec 2012

@linddi ja mám pocit, že najviac používaná veta je: "neboj, veď aj ty sa raz dočkáš, ďalší mesiac to už určite víde" 😀 😠 Začínam byť na ňu alergická 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

ellis21
3. dec 2012

@ataner81 neboj, nestresuj sa, čo má prísť príde. Hlavne, že ti zystia čo je za problém a potom môžeš začať pracovať na bábatku alebo už nebudeš musieť a už si tehu chichi 😀

waltea
3. dec 2012

@ataner81 jaj moja, je to tazke, ja som ta chcela len povzbudit, ale viem, ze to lezie uz na nervy, tak dufam, ze som sa ta nedotkla....ale flintu do zita urcite nehadz, ved kolke tu uz mali aj termin na IVF a nakoniec zistili, ze uz ani netreba 😉

dorekapa
3. dec 2012

Ahojte babky,mozem sa k Vam pripojit..ja som na tom trosku o dva mes.horsie..My sa s manzelom snazime od januara 2012 a nakoniec sme to riesili liecitelkou,kt.nam dala caje a tinktury kt.mesiac pijeme.O az posledny mesiac som si zacala robit ovu testy..Nenapadlo ma,ze by sme mali mat problem splodit dietatko..ale tak stalo sa a my kazdy mesiac cakame ci pride mrcha..A prisla naposledy..teraz som 8 DC a robim si kazdy den ovu testik,aby som nahodou nepremeskala ovulaciu

ataner81
3. dec 2012

@ellis21 ľahko sa to hovorí, no veľmi ťažko urobí keďže doma nemám žiadneho anjelika.Lenže to máme ďalší mesiac v ťahu. Už tento mesiac som brala tabletky, takže nič z toho. December žiadna laparka a až január ukáže ako som na tom. Aspoň teraz pôjdem do CARu nech začnú s riadnymi vyšetreniami, už som pevne rozhodnutá

ataner81
3. dec 2012

@waltea ale čo si, jasné, že si sa ma nedotkla, veď ty za môj problém nemôžeš 🙂 @dorekapa jasné, že sa môžeš k nám pripojiť. My tu radi privítame každého 🙂

ataner81
3. dec 2012

Asi všetky papáte, tak vám prajem dobrú chuť 🙂 Inak neviete čo je s našou Ivankou? @drobca07 zlatíčko ozvi sa nám. Silno na teba všetky myslíme a držíme palce @dorekapa a bazalku si nemeriaš?

linddi
3. dec 2012

@ataner81 alebo: prestaň na to myslieť a ono príde.... 😠 😠 😠 😠 moc sa na to sústredíš, to preto .... 😠 , tak mňa táto veta zabíja 😔

dorekapa
3. dec 2012

@ataner81 dakujeeeeeem...nemeriam,akurat druhy mesiac si robim ovu testiiik a akurat vcera sa mi ukazala druha slaba ciarka na ovu teste..tak vraviim manzelikobi,ze ideme pracovat ...))))

ataner81
3. dec 2012

@linddi mali by sme vypracovať zoznam najpoužívanejších koníkových viet, ktoré nás vedia vytočiť 😀 😠
@dorekapa slabá čiarka neznamená pozitívny testík a ovulku 🙂

waltea
3. dec 2012

@linddi hej, toto vie liezt na nervy, ale ja mam na sebe potvrdene, ze je to blbost, lebo tentokrat som otehotnela, ked som na to myslela najviac....aj sa mi o 2 palickach snivalo 😀 ...a vyslo to, takze kludne na to mozte mysliet, nijak to nebrani otehotneniu 😉

ataner81
3. dec 2012

@waltea navyše sa ani nedá na to nemyslieť. To by som musela byť guru alebo vyťažená 24hodín denne, 30 dní v kuse aby som na to nemyslela. Ak po niečom túžiš, tak je úplne jasné, že na to myslíš 🙂

typa
3. dec 2012

@waltea jeeeej,kraaasne ciarky 🙂 blahozelam 🙂

waltea
3. dec 2012

@typa dakujem 😵 😵 a vidim ze ty cakas junovciatko 😵, ja mam tiez jedno junovciatko doma a rodit v juni bolo ozaj uzasne a cele leto s drobcom vonku, na slniecku 😵 😵 joj bude vam sveta zit buduce leto 😉

waltea
3. dec 2012

@ataner81 presne, neda sa nemysliet na nieco, po com velmi tuzis....idealne je mysliet na to tak, aby nam z toho nezasvihavalo...ale to sa lahko hovori... 😀

ataner81
3. dec 2012

@waltea no veď toto toto. Ja som sa tento mesiac zamerala na tú laparku a mamkinu operáciu, takže som relatívne v pohode a až tak na to nemyslím ale občas sa pristihnem pri zasnívaní sa o // a hladkaní si faldíkov na bruchu 😀 😀 😀 😀

zora256
3. dec 2012

@renitri Ahoj!Došlaale akosi nie je normálna,len slabšia,ale je nuž nevadí veď gyndoš potom povie,že čo je vo veci,ale asi mu navrhnem,či by som nemohla mať mesiac alebo 3prestávku z Duphastonu,lebo akosi sa mi ms stráca každý mesiac menej,nie dní,ale proste slabá je,zato bolesti a kúsky sú sliznice.Ale tak keď som v roku 2010 brala už 6cyklus chcel mi spraviť prestávku ale ostala som tehu,tak som brala ďalej 4mesiace a teraz už by som brala 9cyklus:-/nechápem akoto je a už vôbec to meškanie:-/Ale ako vravíš hlavu hore,ale tak snažiť by sme sa snažili ako doteraz,len proste bez Duphastonu,lebo mi zneho už zašibáva.
@typa
@gloria13
@lienka19881
@franica Ahojte babule,ďakujem za milé slová🙂Ja verím,že bude aj druhé bábo,len zrejme ešte tu nie je tento čas,akosi vnašom okolí sa darí až keď prvé detičky chodia do škôlky,tak som si všimla,tak ak sa nepodarí do roka,tak potom o 2-3roky iste ale tak nebojte neopúšťam vás🙂Veď viete aké je keď chlap chodí na smeny,tak čo už 2týždne má ranné a 2poobedné pravdaže striedavo sú tie týždne nuž just teraz keď má rannú mám ms,takže tento mesiac zrejme sexík budelen 3x cez soboty,alebo nedele,keďže mávame len raz za týždeň☹čo mi je ľúto,lebo kedy sa trafí to neviem☹keby to bolo,aspoň 2x týždenne,tak fan,lenže keď malý zaspáva o 23h vnoci,on je pravdaže unavený a potrebuje spať...Je to oničom....Ale verím,že raz sa iste trafíme 😉
@waltea Ďakujem za milé slová,prečítaj vyššie🙂čo som písala babám,nad tebou...

zora256
3. dec 2012

@ataner81 Tak ja ani presný dátum ms neviem keďže aj teraz sa opozdila o 11dní:-/ Na 29dc chodila,to bude 30.12 tak tam daj,že od 30.12.-10.1.tak nejak by sa tie dni pohybovali🙂

ataner81
3. dec 2012

@zora256 ahoj moja. Tá mrchaňa ma mrzí. ☹ Myslíš, že to meškanie a slabú mrchu máš kvôli duphastonu? Kedy nečakáš ďalšiu mrchu?

ataner81
3. dec 2012

Naša tabuľka 🙂
@linddi 30.11. baran Zlatica
@zvolsiinylogin 1-4.12. ryby
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@sam1234 12.12. strelec
@renitri 13.12. škorpión Renátka
@hana2626 13.12. rak
@franica 15-16.12. váhy Zuzanka
@ellis21 14-17.12 váhy Elenka
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica
@werusss 21.12. váhy Veronika
@zora256 30.12-10.1. baran Zora

@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička

zora256
3. dec 2012

@ataner81 Ahoj!Napísala som Ti pred chvíľkou vyššie,nad týmto príspevkom kedy nečakám🙂.A minule sa ma gyndoš aj pítal,či mám ms ako zvyknem,nuž a som si všeimla už posledné dve boli slabé zo 5-6dní a zo dve polovičky normal tampónu mi stačí,proste pol dňa a je len dopoli plná:-/,čo ja som 4plné mávala minimálne.TAk to je rozdiel.Ale čo už.Uvidím čo mi povie lekár toho 13-tého si dám sono spraviť,nak pozrie to budem 11dc,tak moožno aj ovulku bude vedieť už povedať či rastie folík🙂

ataner81
3. dec 2012

@zora256 mne sa zase mrcha skracuje. Kedysi som mávala 6-7dní a teraz 2dni a na 3tí doobeda trošku špiním a je koniec. Zato bolesti a krvy mám za 4mrchy 😒 Posledná mrcha ale bola výnimočná. Krvácanie bolo v poriadku, mrcha trvala 5dní, odišlo zo mňa kopec sliznice a bolesti bole úplne mierne, ani tabletku som nepotrebovala

lienka19881
3. dec 2012

@zora256 nebooj urcite sa podari, ja ti v dobrom zavidim aspon to jedno, ja by som uz tiez veeelmi chcela 🙂 ale tak verim ze raz sa podari 🙂 mozno uz teraz na vianoce 🙂 uvidime, nestracam nadej 🙂
no to verim ze ked muzicek robi na smeny ze to ozaj nie je bohvieco, my mame chvalabohu obidvaja taku pracu ze pracujeme do tej piatej, takze vecery mame volne na snazilkovanie 🙂

ataner81
3. dec 2012

@zora256 smeny sú zabijak snažilkovania. U nás je to opačne lebo na smeny robím ja. Takže ak je ovulka počas nočnej, mám proste smolu. Po dennej prídem domov o pol8 večer čo môžme snažilkovať, ráno muž vstáva o pol5 a to ho k sexíku nedonúti ani tucet kozatých báb 😀 , ja odchádzam do práce o pol5 poobede a muž príde domov okolo pol6-6tej-takže nič ☹ a keď po nočnej prídem ráno domov, tak je muž už v práci a najskôr môžme snažilkovať až večer. To znamená že 2dni sexík nehrozí a ako na potvoru mi nočné vychádzajú počas ovulky ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

ataner81
3. dec 2012

Nezdá sa vám žienky, že v poslednej dobe tu na MK akosi viazne diskusia? babule tu chodia pomenej. No keďže si nemám s kým písať, tak pre dnešok končím aj ja. majte sa krásne a držte mi palce na zajtra. Idem k internistovi a chcem sihnúť aj ARO, nech už mám komplet všetky vyšetrenia za sebou. No a poobede idem pozrieť rúru a varnú dosku a vianočný darček od mamy-kuchynský robot. Na toto sa teším najviac.Papa žienky

ellis21
3. dec 2012

Dievčatá, tak mám vysledky z histológie. Všetko je ok, nenašla sa ani genetická vada ani nič. Bude to asi tou štítnou žľazou, že som začala brať lieky neskoro, keď som už bola tehu. Doktor mi povedal, že sa nemám ničoho báť, že ďalšie tehu už bude ok. 🙂 Tak sa teším a dúfam, že má pravdu a že sa čoskoro zadarí. 🙂