icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

typa
3. dec 2012

@ellis21 Tak to je vazne dobra sprava 🙂 Cize teraz sa uz len treba intenzivne snazit 🙂
Urcite sa zadari a este stihnes vuyzit aj tie saty,co si si objednala 😉 No si ma potesila 🙂

zvolsiinylogin
3. dec 2012

@ataner81 ahojki, ja poctivo mrchujem... 😢 ☹

zvolsiinylogin
3. dec 2012

@waltea krasne kolajnice, ktory si dc?alebo kolko ti meska?

ataner81
3. dec 2012

@zvolsiinylogin tak aj ty ☹ A kedy tú ďalšiu nečakáš?

waltea
3. dec 2012

@zvolsiinylogin dakujew🙂 to je testik zo vcera, 18dpo, 5dni meskania🙂 prvy pozitivny mi vysiel 9dpo, to bol taky dusik🙂

waltea
3. dec 2012

@ellis21 tak to sa tesim ze je vsetko v poriadku😉 tak uz len vydrzat na tie // 😉

franica
3. dec 2012

No baby, teraz potrebujem všetky hlavy dať dokopy, aby ste mi dali vysvetlenie....dnes som vám spomínala, že ma dosť pobolievalo ovulkovsky, tak že si spravím jeden test, ale asi nič tam nebude- a tam také čiary vyskočili!!
Tak si to pozrite a povedzte mi, ako je podľa vás možný takýto výsledok 11 DC a teraz aj 20 DC

franica
3. dec 2012

pre porovnanie to minulajšie

gloria13
3. dec 2012

@waltea jeeeeeeeeeeeej krááááááááááááásny Ježiško bude u Vás..🙂 gratulujem a prajem iba všetko dobré 😉

waltea
3. dec 2012

@gloria13 dakujem🙂 a ja tebe drzim palceky aby aj u vas bol bohaty jezisko🙂

waltea
3. dec 2012

@franica moja tak ten dnesny je jasne pozitivny🙂 a ten z 11 je kde? lebo tie spodne sa mi nezdaju pozitivne..

gloria13
3. dec 2012

@waltea no nám vychádza snažilkovanie....počkaj idem kuk...rátam okolo 17-18dec..ak dostanem mrchu presne na čas..t.j.zajtra.., takže necháme to na Ježiška, či nám niečo nadelí..🙂

franica
3. dec 2012

@waltea hmm taký, že 11.-násty nemám 🙂 To som sa pomýlila,12DC mám prvý, lebo predtým som ani netestovala, lebo som nerátala, že by mohlo byť..no ten dnešný mi príde tiež riadne pozitívny...noooo asi by bolo dobré si to poistiť 😉

typa
3. dec 2012

@franica no tieto nove su na 100% pozitivne. Tie prve su oproti nim veeeelmi slabe 🙂 Takze dnes,zajtra do "prace" 😉

franica
3. dec 2012

@typa rozkaz pani šéfová 🙂 Určite nechcem nič zanedbať 😀

horseshoe
3. dec 2012

@franica fuuuha draha, toto je fakt prudko pozitivny testik 😀 😀 😉 dnes ideeeeeeeeeeeeeees 😉 😉 😉 😉

horseshoe
3. dec 2012

@waltea gratulkaaa 🙂 😉 😉 😉 😉 super, uz len setrit sa a tesit sa 😀 😉 😉 😉

deculko
3. dec 2012

@waltea tesim sa s tebou,nech ciarocky silneju a nech drobcek rastie,tesim sa,ze sa zadarilo🙂))

renitri
3. dec 2012

@franica iba cez mobil som tu, tak nvm. A dnes sme sa poistili tak uvidime

renitri
3. dec 2012

@zora256 ved uvidis co ti povie gyndos

waltea
3. dec 2012

@franica no veru, schyluje sa k ovulke, tak sup sup na muzika !! 😅

waltea
3. dec 2012

@horseshoe dakujem velmi pekne 🙂 no ale pozeram, ze vsak ty zachvilu az aj rodis 😅 ze 27. tyzden, to ako robis ?? 😀 😀

waltea
3. dec 2012

@gloria13 noooo....tak to budu dve palicky ozaj presne ako do Jeziska 😵 😵 joj baby to by bolo super keby to na vianoce klaplo vsetkym snazilkam 😵

waltea
3. dec 2012

@deculko dakujem 😵 a ty moja v ktorom ze si tt ? nejak sa tu k tomu neviem dopatrat 😲 😅 na kedy ti vychadza termin ?

linddi
4. dec 2012

@ataner81 ďalšia MS - 31.12.2012. No nehovorila som Ti to? 😀

deculko
4. dec 2012

@waltea termin mi vychadza na 17.7. ... som nejaky 7tt+6 dni 🙂 teraz som si to vypocitala na tehu kalkulacke... byva mi ale od zaludka dost tazko,tak ani sem neprispievam,lebo asi by som pisala len o tom... najblizsie idem k lekarovi o tyzden ...a na lacno na krv? fakt neviem,ako to zvladnem...je mi zle uz od kedy sa prebudim.. ale vsak co...prejde to,lebo musi🙂)

typa
4. dec 2012

@deculko nemusis ist nalacno - len zjedz iba nieco lahke. Ja som bola vcera na hematologii a nalacno. Ked ma konecne vzali na odbery, tak sestricka povedala, ze kludne som mohla nieco zjest aj pit cistu vodu. Ze to tak neovplyvni vysledky. Takze kludne si daj nejaky rozok s maslom. Ja som povedala, ze hladna uz nepojdem na odbery, lebo potom vraciam stale cely den. Uz sa tesis na drobca?

Dnes som mala poradnu a doktor sa cudoval, ze mi je este zle. Vraj uz by to malo prestat. Tak aj ja by som bola rada, lebo vcera sa drobcovi nepacila vecera, dnes ranajky. Ale mam uz 1 kg naspat 🙂 Krpec sa nechel dat odfotit, stale sa krutil jak divy, tak sme to s dokym vzdali. 😉

franica
4. dec 2012

@typa joooj no nádhera ako aj vy rastiete 🙂 Snáď sa tie nevoľnosti čoskoro vytratia...a už chodíš do roboty, či ťa nechali PN?

typa
4. dec 2012

@franica Ahoj, som rada, ze rastie. Len som teraz volala dr. vyplasena, lebo som mala krvavy vytok -ale to vraj z vysetrenia, tak verim, ze naozaj. Dufam, ze to hned prejde. Chcel ma nechat na PN, ale povedala som, ze chcem ist do prace. Ved co by som robila doma 🙂

horseshoe
4. dec 2012

@deculko ahojky 😉 chudatko dufam ti tie nevolnosti prejdu co najskor- je to velmi neprijemne 😖 na tu krv treba ist urcite nalacno 😉 bude ti brat krv na rozbor ci mas dost zeleza a atd. ci su ostatne parametre ok 😉 mne bolo tiez otrasne zle, tak som spravila tak, ze som sla hned co najskor rano o 7h a sestricke som zaklopala nech ma ihned vezme a pri odbere som lezala na posteli, potom pomaly vstavala aby sa mi hlava nezatocila a v kabelke som hned mala suchy rozok na zahryznutie 😉 Pit mozes pred tym vodu, len nejezd lebo by to skreslovalo vysledky 😉