icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
4. dec 2012

@typa mala si ostat doma moja- moj gyndos by ma pri krvavom vytoku ani z postele nepustil, nieto este do roboty. A to je jedno ze to bolo z vysetrenia. Nepodcenuj take veci - verim, ze bude vsetko ok 😉 tak malicke je v poriadku - super 😉 a zle ti moze byt aj cele tehu - mne bolo az do 19.tt a aj teraz mi byvava tazko- male uz tlaci na zaludok 😒 hlavne aby si niekolkokrat do dna nevracala- to uz je na nemocnicu potom. Drzkaj sa 😉

dorekapa
4. dec 2012

@ataner81 Hmm..ja viem..ale vies aka to bola radost ked som mala slabu druhu ciarku..Je pravda,ze skusame od januara 2012 a vobec ma nenapadlo si skor robit ovu testy..ja som bola presvedcena ze v strede cyklu mam ovulaciu a neriesila som to..a akosi sme ani to pocatie neriesilil,lebo sme kupili dom,prerabame a mame toho vyse hlavy..az teraz prisla jesen a mne dochadza ze est nie som tehotna..ako cas leti..Mame dcerku 6 rocnu,ale uz chceme druhe.Tak som to skusila ovu testami a skusame

typa
4. dec 2012

@horseshoe ahoj, tak ja som odisla z poradne rovno do prace a len teraz som to zbadala. Som tam volala naspat, ci to je ok. Sestricka povedala, ze je to z toho vysetrenia. Ze netreba stresovat. Jedine, ak by mi to nepreslo. Zatial to vyzera tak, ze to prechadza. Tak verim, ze to bude ok.
No nestras, lebo uz ma tie nevolnosti nebavia - ten blby pocit v zaludku 😒

franica
4. dec 2012

@typa ty jedna pracovitá osôbka 🙂 Tak ked sa cítiš dobre, tak v poriadku, ale keby ti nebolo dobre, tak radšej ostať doma. A ten výtok mohol byť z vyšetrenia...určite rýchlo prejde, ale dávaj si pozor 😉

horseshoe
4. dec 2012

@typa tak to je super ze to krvacanie prestava- verim ze vsetko bude dobre 😉 mna gyndos prvykrat vysetroval vaginalne az v nejakom 19.tt- prave kvoli tomu aby nedoslo k nejakemu krvacaniu a pod. A jasne stresovat netreba nikdy - to nie je dobre pre tehulku 😉

Jaj no tie nevolnosti ono to neskor uz neni take intenzivne ani take caste- aspon mne sa to znizovalo 😉 ale niekomu je fakt zle cele tehu 😒 tam ale vacsinou nie su v poriadku krvne vysledky - zelezo napriklad alebo pecenove veci...ved vyckaj do toho 16.tt - to je taky medznik - malo by to postupne prestat 😉

ellis21
4. dec 2012

Ahojte babulky, tak som rada, že všetko je ok @typa, ty sa pekne držkaj a šetry. Radšej sa vykašli na robotu akoby sa malo iečo stať. Ja som sa tiež precenila a teraz to ľutujem. Akonáhle budem zas tehu idem na pn a budem len oddychovať. No ale hlavne, že sa citíš dobre. Držím palčeky. A aj ja už chcem aby mi bolo zas zle. Pri tomto tehu čo som bola mi bolo hrozne ale rada to podstúpim znovu. 🙂

brumka
4. dec 2012

ahotje babky uz som tu po dlhej dobe, tak uz mam tehu knizku 🙂)))))))))) fazulka ma 2cm a termin porodu mam 9.7 stanoveny, len som dostala odporucanie na neurologiu. srdiecko nam bije ako zvon 🙂

typa
4. dec 2012

@horseshoe ani mne uz nerobi vnutorne sono, lebo neche provokovat. Len ma palpacne vysetril, ako rastie maternica. A mam to tam pravdepodobne trochu citlivejsie, pretoze mam terza aj nejake vaginalne cipky...tak dufam, ze je to tym.
Uz sa tesim na 16 tt 😉

ellis21
4. dec 2012

@brumka super, to je parádna sprácička, a v ktorom si už týždni? Ja som tiež túžila po letnom bábatku. Pekne môžeš hneď chodiť von a nemusíš mať toško vecí. 🙂 No dúfam, že sa mi to vyplní a stihnem ešte august 🙂

horseshoe
4. dec 2012

@brumka kraasa mojka 😉 tesim sa s tebou 🙂 len tak dalej 😉 a preco neurologia? 😕

ellis21
4. dec 2012

Nehnevajte sa ak sa niekoho dotknem. Dnes som nejaká precitlivená. Asi sa už hlási PMS aj keď je to nejako skoro ale mám divné stavy. Prsia ma bolia a brucho mám nafúknuté jak keby som bola zas tehu. Nejak sa mi asi po tom kyrete rozhádzali hormóny a stále mi idú slzy . Čo sa to somnou deje? ☹

horseshoe
4. dec 2012

@typa no ja som tiez kopu kadejakych vaginalnych tabletiek brala 😒 ale to kopu zien - sliznica je v tehu obzvlast citliva. 😉

brumka
4. dec 2012

@ellis21 jasom chcela mat o mesiac skor ale nevadi. som v 8-9tt na dalesie vysetrenie idem v januari na to velke v 12tt
@horseshoe mam krce v nohe a stupnuju sa. pri prvej som to mala a myslela som ze to je nic ale cosom citala na nete aj dvoj gynekologom som pisala obaja sa zhodli ze urgentrne na vysetrnie ciev a hematologiu ze to je rizikove tak uvidime co z toho bude

horseshoe
4. dec 2012

@ellis21 moja to som mavala aj ja a teraz v tehu to mavam tiez - je mozne ze si tehu 🙂 😉 ved uvidis, drzim palceky 😉

brumka
4. dec 2012

inac potom ma hodte do tabulky, termin porodu 9.7 snazenie 8 mesiacov a co tam este bolo neviem

horseshoe
4. dec 2012

@brumka fakt? Joj tak drzim palce nech to nie je nic vazne - hlavne ze sa to podchyti 😉

brumka
4. dec 2012

@horseshoe to dufam lebo pri prvej som to uz posleny mesiac mala velmi bolestive ani postavit z postele proste hroza

ellis21
4. dec 2012

@horseshoe no nemyslím, že by sa to prejavovalo dva dni po sekxíku ale no človek nikdy nevie. Možno to telo je ešte osprostené s toho predchádzajúceho tehu a teraz len nabehne na rozbehnutý vla. Júj ako strašne by som chcela. Tak som sa tešila, že do vianoc bude fazuľka v brušku. Teraz to nejak zas namňa prišlo. Nechápem sama zo seba ☹

brumka
4. dec 2012

@ellis21 ellis hlavu hore, tes sa zo svojich 2 deti 🙂

ellis21
4. dec 2012

@brumka veď áno, teším sa. No ale depka sa sem tam ohlási. Hlavne keď si predstavím, že som to mala na dosah a teraz nič. Ktovie, koľko budem zas čakať. No ako sa hovorí, kto čaká ten sa dočká 🙂 A máš aj foto? Videla si babulku?

brumka
4. dec 2012

@ellis21 foto nemam moj doktor nedava fotky pod 12tt ale videla som 🙂

franica
4. dec 2012

@ellis21 no ono je to taký kolobeh, že sa cítiš fit, optimisticky, dobre naladená, že to máš za sebou a potom zrazu z ničoho nič sa vrátia také tie pocity zúfalstva, sklamania a všetkého, čím si si myslela, že si už prešla...aspoň u mňa...ja si myslím, že to ale definitívne skončí, ked sa nám opäť zadarí, lebo už budeme sústredené na novú fazuľku 🙂 Možno budeme tiež rozcitlivené ako hovorí horseshoe, ale to bude úúúplne iné..jasné, že bude guláš v hormónoch, ale taký beriem 😉

rohlicka
4. dec 2012

Ahojte žienky, konečne mam čas dočitať vas 🙂 a hlasim sa že od včera som oficialne na PN-ke 🙂 (škoda že tu nie je taky tancujuci smailik) 😀 😀 😀 lebo to by vystihovalo moju naladu 🙂

franica
4. dec 2012

@rohlicka no huráááá tak si sa dočkala, už si len užívať a užívať 🙂 🙂 🙂

horseshoe
4. dec 2012

@ellis21 neboj ani sa nenazdas a budes tehulka🙂 velmi ti to prajem 😉 rozhadzane hormoniky mame my zeny cely zivot - menzesy, tehotenstva, po porodoch, v menopauze - ach stale vravim tym chlapom je ale dobre 😀 tie depky zas prejdu a dni budu zase krajsie 🙂

horseshoe
4. dec 2012

@rohlicka juuuj to je super 😉 uz len pohoda, klidek, tabacek 😀 tak pekne oddychuj, pripravuj sa na prichod drobatka a hlavne navstevuj poctivo MK 😀 😀 😉

rohlicka
4. dec 2012

ja som tu kazdy den poctivo .. ved to poznate "konikovska droga" .. len nie som v obraze ake su novinky .. docitavam .. a pomaly sa zacinam vytesovat z waltea .. ma || testik ? 🙂 ci nespravne chapem ? 😀 idem docitat lebo je to zatial napinave pre mna 😀
@franica jj uz len uzivat si planujem .. pomalicky pratat .. poriadok v suflickoch 😀 a take somarinky na co nebol cas ked som bola v praci ..

simonkato
4. dec 2012

Ahojte dievcence moj nechcem vam sem moc pisat lebo mi je hrozne depka jak slak hnusne obdobie zajtra som mala oficialny datum porodu mojej banbulky cize mi tu mohla rocna krasavica pobehovat.Tak ma to ubija a hlavne ked ma drahy nocne cez den sa snazim stale s niekym byt ale pride vecer a ja si idem oci vyplakat a srdiecko mi uz po milionty krat trha na kusy.Dnes moja laska dosla rano z roboty sladko ma zobudil a ze ci si nejdeme urobit babatko juj keby to tak chcelo klapnut modlite sa so mnou neviem co ine mi ostava aj ked ten hore az je ma uz moc sklamal neviem kde sa mam uz utiekat ja chcem nech mi mojich anjelikov vrati nech su bar hned aj dvojicky ja ich chcem spat ved nikto ani tam hore ich nemoze tak milovat ako ich milujem ja .

ellis21
4. dec 2012

@simonkato ale no tak, snaž sa myslieť pozitývne. Vieš čo sa hovorí, že PanBoh si vezme k sebe len tých čo miluje. Uričite vidí ako sa trápiš a čoskoro ti dá bábatko uvidíš. Dáva nám takéto skúšky aby sme sa vedeli pripraviť a hlavne posilniť a nakoniec si vážiť čo nám dá. Neboj bude dobre. Sústreď sa na vianoce, choď na masáž, na kozmetiku a bude ti hneď lepšie. Viem, je to ťažké ale nesmieš sa poddať. Musíš byť silná aby si pripravila dobré podmienky ešte nenarodenej bambulke. 🙂

simonkato
4. dec 2012

@ellis21 elis nejde to mna to jednoducho prevalcuje na plnej ciare teraz som mala byt ale v 30tt vsetko malo byt uplne ine preco ma zivot takto skusa preco stale co by sme dali drobcovi aj posledne nevladzem niekedy sa citim na cistu psychyatriu .