icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
4. dec 2012

@franica strasne rychlo leti ten cas ..
posli mu steklivu sms aby sa poponahlal 😀 😀 😀

franica
4. dec 2012

@rohlicka no tentoraz to nepomôže, lebo išiel na tréning a tam si mobil nepozerá a ja idem za chvíľku tiež na zumbu- no vyšlo nám to takto blbo na utorok, ale nevadí.....aspoň som mu stihla povedať, nech sa príliš nevysilí, lebo basketbalom dnešný šport nekončí 😝 😝

rohlicka
4. dec 2012

@franica tak ty sa aspon na zumbe trosku uvolnis a odreagujes .. tesim sa uz na tvoje testikovanie 🙂

franica
4. dec 2012

@rohlicka aj jaaaa 😀 Ešte sme ani riadne neposnažilkovali, ale ja sa už teším na testovanie 😀 No čo už so mnou, som výnimočne nedočkavý typ 🙂 Tak teda utekám, prídem vás asi až zajtra pozrieť...však chápete 😉 Hlavne veľa píšte, páááá

horseshoe
4. dec 2012

@rohlicka ahoj mojka. tak si spat? sranda s tym obvodom brucha - ja mam 85cm v obvode. to sa meria cez tu najsirsiu cast - pupok? s tymi dnami do porodu to je nejaky blud nie? Ved ked niektore sirsie baby zacinaju na 100-ke ked otehotneju. Nema to logiku, ale nevadi. A inak teda obvod sa rovna pocut dni do porodu - aj tak tomu nechapem - ved ked brusko rastie, tak ten obvod sa zvacsuje a zvacsuje, nem?A pritom dni by mali ubudat, nem? Nemysli mi to 😵 😵 😵

rohlicka
4. dec 2012

@horseshoe 😀 😀 😀 😀 jaj moja taku vaznu otazku si mi polozila .. a pritom ja som sa len smiala ze dnes sa mi to akurat rovna 😀
ano meria sa to cez pupčekovu dierku .. a kedze ja som bola uz bacula pred tehu.. preto mam 100-ku obvod (teda ovela viac ako ty 😀 😀).. netusim z akeho dovodu si to poznamenava ta sestra ,, ale mam v tehu knizke taku polozku ..
nema to ziaden suvis ten obvod a pocet dni .. 🙂 samozrejme ze cim viac sa pupcek zvacsuje .. tym menej dni zostava do porodu 🙂

rohlicka
4. dec 2012

malý zázrak ♥

horseshoe
4. dec 2012

@rohlicka chi, no to bude asi nejaky tajomny madarsky vypocet 😀 😀 😀 no ja som zas bola fest chuda v pase a v konecnom dosledku som sa v pase mozno viac rozsirila ako ty 😀 😉 ale fakt. 😉 mna gyndos vobec nemeria, takze preto ma to zaujalo, ze co to za vypocty su...Ale suma sumarum je to u kazdej zeny ine. jaj, ale bolo by to super keby sa podla toho dalo urcit presny den porodu, ze? 😀

deculko
4. dec 2012

ahojte dievcata,docitavam vas...cez obed som spala...uz druhy den zaspavam skorej na obed ako maly 😀 😀 😀 mne je ale stale tak strasne zle.... dnes sa mi to tak velmi prejavilo v obchode...nevedela som dockat,kedy prejdem cez pokladne a vytiahnem jest rozok...inak sa poble.. ale vydrzala som...este v autobuse sme jedli rozok obaja,aj maly aj ja 😀 😀 😀 joj ja sa tak tesim,kedy mi tie nevolnosti prejdu,nejako sa s nimi este neviem zmierit...nonstop mi je blivno,len raz menej raz viac...strasne nieco... k comu je toto dobre? to je moja vecna otazka...

rohlicka
4. dec 2012

@deculko na mna tiez na obed dolahla unava .. hodinovy spanok to vyriesil .. ale zase som nic doma neurobila .. no na vecer ku TV ma caka este zehlenie 🙂
este chvilocku vydrz a bude dobre .. 🙂 musis verit ze coskoro tie nevolnosit prejdu ..

waltea
4. dec 2012

ahojte dievcata🙂 tak ja som sa dnes objednala k dr, idem 17.12., ale uz teraz mam z toho zovrety zaludok..

@deculko joj moja teba ta fazulka poriadne vytrapi, stale si pripominaj ze to len par tyzdnov, potom to prejde.,.ja nevolnosti nemam este ziadne, mne pri oboch zacali az v 7-8tt, tak som zvedava, ako to bude teraz🙂

@rohlicka dakujem🙂

franica
5. dec 2012

@waltea aaaale nebuď nervózna, vieš, že to škodí 🙂 Taká ostrieľaná mamička a takto sa báť...veď bude všetko ok 😉

@deculko no máš to veselé s tými nevoľnosťami...ale ono to prejde, len možno to ešte nebude zajtra...hlavne oddychuj a kašlite na to, že ste nič nespravili ako @rohlicka . Ja nie som tehu, mne stačí zapnúť koňa a už nič nespravím 😀 😀
Ale dnes to bude inak, lebo dnes chcem aspoň dačo napiecť už, nech mám taký predvianočný feeling 🙂

ataner81
5. dec 2012

Ahojte babulky moje 😀 Dnes máme krásny dník a ešte krajšie počasie. Milujem zimu, sneh a všetko, čo stým súvisí. Hneď sa mi zdvihne nálada a cítim sa lepšie 🙂 Včera som bola na vianočných trhoch-paráda, tie milujem 😀. Samozrejme aj vínečko bolo, takže som už oficiálne zahájila vianočné obdobie. 😀 Bola som si aj popozeraj vstavanú rúru a varnú dosku a robot do kuchyne a ak dnes príde drahý pre mňa do roboty, tak si ich aj pôjdem kúpiť. Strašne sa teším.Muž by mal namontovať tento týždeň novú kuchyňu, dáme vyrobiť pracovnú dosku, položíme plavačku do detskej a máme HOTOVO-jupííííííííí. Už len tie nádherné // a krochkám blahom 😉. Inak žienky vyzerá to tak, že tento mesiac laparku nestihnem ☹. V piatok mala prísť mrcha ale ani náznak toho, že by prišla. Podľa mojej luteálnej 13dňovej fázy príde až 13.12. ☹. Čo už, aspoň ten CAR tento mesiac poriešim. Ale aby som nevyšla z toho nemocničného švungu, tak sa mi pre zmenu spravil vred-absces na zadku, ktorý príšerne bolí a bude ho potrebné vyrezať 🙄. Ten hore sa na mne očividne dobre zabáva, keď mi nedopraje aspoň týždeň absolútneho šťastia bez akýchkoľvek problémov 🙄 😒 @linddi takže moja Silvester? 😒 😠 Ja som minulý rok dostala mrchu pod stromček ako darček 😀 😠 @dorekapa len sa moja vytešuj z aejkoľvek čiarky. Tiež som sa tak tešila, keď som začínalas ocikávaním testov 😀 Ale pre tvoju informáciu, pozitívny ovulačný test budeš mať až vtedy keď bude testovacia čiarka rovnaká alebo silnejšia ako kontrolná. Kuk na Zuzkine @franica fotky testov
Tabuľka:@jeackynka @leonetka a vy dve čo? 🙂
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@sam1234 12.12. strelec
@renitri 13.12. škorpión Renátka
@hana2626 13.12. rak
@franica 15-16.12. váhy Zuzanka
@ellis21 14-17.12 váhy Elenka
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica
@werusss 21.12. váhy Veronika
@zora256 30.12-10.1. baran Zora
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby

@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička

franica
5. dec 2012

@ataner81 servus Renča 🙂 Tak vy budete mať takýto krásny a hotový bytík, no paráda! Veľmi ti k tomu želám aj tie // čo najskôr 😉 A mrcha teda zlobí 😠 Typické- keď nemá prísť, príde a naopak...ale tak ešte keby ti dnes-zajtra prišla, ešte to stíhaš, dúfam, že si si dala dobre veľa toho vareného 😀
A čo sa chystáš riešiť v CAR-e? Vyšetrenia, čo nejakú registráciu alebo ako?

ataner81
5. dec 2012

@franica Zuzi to je akoby naschvál 😠 Mrcha príde vtedy keď nemá a keď ju chcem, tak si mešká 😠 😠 😠 😠 Do CARu som už volala a mám prísť v prvý deňmenštruácie na vyšetrenie a asi aj na krv. Oni si tam všetky vyšetrenia robia odznova no dôkladnejšie. Trvá to nejaké 2-3mesiace kým ťa dovyšetrujú a potom sa stanový postup akým ma budú liečiť alebo či pôjdem na IUI alebo IVF atď. Gyndoška vravela, že ma tam pošle až po laparke ale ja už nemienim čakať. Na tú laparku by ma z CARu poslali tak či tak

rohlicka
5. dec 2012

@ataner81 ahoj Renatka .. ja skutočne tiež suhlasim s tym že si si sla vybavovat veci na vlastnu past .. lekari keby sa trosicku vzili do zien ktore im tam prichadzaju - ktore tuzia uz niekolo mesiacov po babetku a nedari sa im a robia pre to vsetko .. kludne by sa taketo veci mohlo zacat riesit skor ..
som zvedava co za tie 3 mesiace budu vsetko vysetrovat .. drzim ti silno palceky .. 🙂

franica
5. dec 2012

@ataner81 presne tak. ak ti už nevyjde jedno, aspoň poriešiš to druhé a si o krok vpred...a po tom, čo ste dobrali tie antibiotiká a tak, tak ste vlastne trochu snažilkovali? Teda že nemôže byť možnosť, že by sa mohlo aj podariť? Nejdem tu robiť nejaké veľké halooo o tom, že je nádej, ja len, či ste mali pre laparkou zelenú alebo ste mali zákaz

ataner81
5. dec 2012

@franica @rohlicka pred laparkou sme mali síce zelenú ale dosť dlho sme brali antibiotiká kedy sexík nemohol byť,potom som kadejako robila a hlavne nočné, takže do ovulky sme sa absolútne netrafili takže šanca, že som tehu je 0,01% ☹ . Tiež si myslím, že by lekári mali zohľadňovať okrem dĺžky snaženia aj vek. Veď je rozdiel ak sa rok snaží 21ročná a rok 31ročná. Mala som ísť do CARu skôr, no čo už. Idem tam teraz a už na nič čakať nemienim. Vyšetruje sa tam od znova hormonálny profil, krvné testy, hmatové vyšetrenia, sono, spermiogram, laparka atď. Ak by sa veľmi chcelo, tak sa to všetko dá zvládnuť zajeden mesiac ale je tam kopec ľudí, takže sa robí iba jedno vyšetrenie za mesiac. Som rada, že som sa tak rozhodla. Aspoň trošku mám dušu na pokoji, že som zase o krok bližšie k svojmu snu

franica
5. dec 2012

@ataner81 ale áno, čas sa nedá vrátiť späť, takže nad tým sa netreba ani zamýšľať, môžeš vziať veci do rúk teraz, čo ty teda aj robíš vzorne 🙂 Takže bude to dobré, len treba všetko preskákať, povyšetrovať a rok 2013 je tvoj 😉

ataner81
5. dec 2012

@franica smutné, že presne toto som si povedala pred rokom len tam bol rok 2012 ☹ 😢 ☹ 😢 ☹ 😢 ☹ 😢

sabaka
5. dec 2012

@ataner81 spravne rozhodnutie. poviem ti uprimne, aj my sme uz zacali v lete riesit, ze od Noveho roka pojdeme do Caru a zacneme riesit na vlastnu päst. no a mozno aj toto rozhodnutie mi znova dodalo sil a nakoniec sa podarilo aj bez toho. kazdopadne som bola uz pevne rozhodnuta zacat to riesit. dobre si sa rozhodla a rok 2013 bude len a len vas! 🙂

franica
5. dec 2012

@ataner81 no dobre, ale to si na to išla ako všetci, čo začíname- v dobre viere, že sa zadarí a hotovo, bez meraní, testov a tak...teraz už vieš podľa mňa oveľa viac a presne vieš, za čím si ideš 😉

horseshoe
5. dec 2012

cafte kocky, jaj dnesna mikulasska poradna u gyndosa same "prijemne veci" ozrejmila- som anemicka, makkne mi krcok a este mam aj nejaku mykoticku pliagu v buchte. 😒 😒 😒 Od dnes mam sviatky pokoja a radosti - povinne leharo a nicnerobenie - z toho vyplyva, ze vsetko zle je na nieco dobre 🙂 Ach, no aspon,ze ma este humor neopusta...

ataner81
5. dec 2012

@sabaka @franica do CARu vkladám všetky nádeje, tak som aj kľudná lebo viem, že mi to víde. Len je otázka času kedy. ☹

franica
5. dec 2012

@ataner81 ale nebuď rozladená..oni vedia, čo tam robia a vy ani nemáte žiaden konkrétny problém, o ktorom by ste vedeli, že kvôli tomu sa nedarí...takže ak vám odborne pripomôžu, tak vám to vyjde rýchlo. Nehovoriac o tom, že ani popri vyšetreniach a vybavovačkách nebudete mať celibát 😉

dorekapa
5. dec 2012

@ataner81 juuj moja zlata..tak sat esis zo zimy...a vie co,ze aj ja sa tomu tesim..len kd to uz bude dlho trvat..taky febaruar sa uz budem tesin viac na jar..Takze si ides dnes urobit radost kupom vstavanej rury a dosky..neviem,necitala som vsetko z archivu..asi mi usli infosky..prerabate byt,alebo ste stavali dom?My byvame zatial v byte ale kupili sme starsi dom a robime veeelku rekonstrukciu a to vsetko ma caka..Akurat som v stadiu ze si vyberam kuch.linku a tie veci okolo..velmi sa na to tesim.Cely dom bude v duchu vidieckeho,takze aj tie spotrebice budu retro..od firmy Nardi..Linku chcem bielu,kremovu..proste svetlu a co najviac aby to islo do vidieka.A ta ciarka vcera bola slabulinka..Poviem ti.robim si testy cvhilu ale odobera mi to pozitivum..asi som nedockava,netrpezliva.A ten darcek by bol pre nas mnohe najkrajs s //.Tak sa tes dalej,prajem krasny den..ja som v praci,ale mam dnes akosi klud,tak pisem,citam...a rozmyslam a sniiivam
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ataner81
5. dec 2012

@franica neviemčo je horšie, či nemať konkrétny problém a nevedieť otehotnieť alebo nejaký mať ☹ Pevne verím, že sa to čoskoro všetko porieši a ja už konečne budem tehotná
@dorekapa my sme prerábali 2 izbový byt a teraz je y neho 3izbový aby aj mimi malo svoju izbičku 🙂 Nám to trvalo rok kým sme to ako tak dali do pucu lebo drahý to robí všetko sám a chodí neskoro večer domov a cez víkendy má občas fušky, tak sa to riadne natiahlo. Navyše nie sú peniaze, tak stále niečo šporíme a až po čase kupujeme a prestavujeme. Aj tak byt nie je komplet hotový lebo ešte musíme dať obklad-kameň na stenu, vymalovať a vytapetovať(teraz je všetko biele)a dokúpiť dekoračné veci ako lustre, lampy, jedálensky stôl(teda malinký stolíček 😀 ), obyvačkovú stenu, záclony, skrinky na chodbu a do kúpelky, posuvné dvere do vstavanej skrine atď ale na to si opäť budeme musieť dosporiť. Nevadí, hlavne, že bude už konečne všade čisto a všetko bude fungovať tak, ako má. Ešte nám prídu zárubne a dvere ale pre muža je ich namontovanie chvíľková záležitosť. Už len tie dve // mi k šťastiu chýbajú 😀

franica
5. dec 2012

@ataner81 je jasné, že je lepšie nemať problém- no povedz bola by si rada, keby ti povedali, že máš problém počať alebo ešte horšie donosiť a už sa to nevylieči?? Nie, takže radšej byť bez problému a iba trochu dopomôcť a radovať sa...teba čakajú už len tieto dve veci - dopomoc a radosť 😉

ataner81
5. dec 2012

@franica ja som skôr myslela štýlom:tu je problém, odstránime a ja budem hneď tehu 😀 .

franica
5. dec 2012

@ataner81 a ja to myslím štýlom nemám problém a zajtra som tehu 😉 😉 😉 To je jedno, hlavne, že výsledok je TEHOTNÁ 😵