Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 ahoj, tebe ta hnusoba predsa dosla?:( aspon, ze uz odisla a do vianoc sa moze este stat velky zazrak🙂
@ellis21 a vsetky snazilky, aby ste si na vianoce nasli najkrajsi darcek, posielam virusiky;) TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ;)
Ahojte babule. Prajem všetkým krásneho Mikuláša. Dúfam, že ste všetky boli celý rok dobré a v čižmičke ste si našli samé fajnové vecičky 😀 Moja krásna rúra, varná doska a robot sú už doma tak sa veľmi preveľmi vytešujem. A aj keď je už viacmenej jasné, že tenbto rok laparka nebude, tak si nenechám pokaziť náladu a vytešujem sa o sto šesť. A ešte k tomu máme také nádherné počasie 😀 Všade kopec snehu a ten sa tak nádherne ligoce. Už mám za sebou aj prvého snehuliaka, guľovačku a anjelikov v snehu. Vďaka bohu za prácu s deťmi, ešte že sa mám na koho vyhovoriť 😀 😀 😀 😀 @deculko ahoj Evička. Prajem všetko najlepšie kmeninám malému-veľkému chlapákovi a budúcemu bagristovi a aj tvojmu mužíčkovi 😀 Mohli by sme sa už s Helenkou dohodnúť na tých trhoch aj keď to nebude také jednoduché zladiť tvoju PNku, moju prácu a Helenkinu krátku návštevu v KE ale pevne verím, že spolu niečo vymyslíme 🙂 @rohlička ty, ty, ty 😠 takto na mňa v posielaní tehu vírusíkov zabudnúť. No, no,no, veď ty počkaj ako ťa ja za to úchylácky poobchytkávam keď sa na tých trhoch stretneme 😀 😀 😀 😀 😀
A ešte tabuľka:
@jeackynka 2.12. baran
@sam1234 12.12. strelec
@renitri 13.12. škorpión Renátka
@hana2626 13.12. rak
@franica 15-16.12. váhy Zuzanka
@ellis21 14-17.12 váhy Elenka
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica
@werusss 21.12. váhy Veronika
@zora256 30.12-10.1. baran Zora
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@leonetka 4.1. baran
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička
@deculko neviem moja, či si už bola na mini trhoch pred Auparkom ale majú to tam super vymyslené. Síce je tam len zopár stánkov ale ak nebude zima, je tam aj hojdalko-kolotoč pre malého(keď som ho uvidela,hneď som si spomenula na teba 🙂 ) a keď bude zima, môžme ísť dnu do Auparku. Navyše je tam aj stánok s nealko vareným vínkom pre teba a Helenku a pre Renátku alko vínko 😀 😀 😀 😀 😀
@ataner81 fuuuu prepač moja ani som si neuvedomila že na teba som s tehu virusikmi zabudla .. 😖 hned som si dala po prstoch nepozornych 😀 😀 😀 samozrejme hned to napravim a titeto su specialne pre teba 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT …
samozrejme aj ja sa tesim na vianocne trhy v KE 🙂 na teba a Evičku @deculko 🙂 dnes som sa akurat aj dohodla s mužičkom (kedže sa v nedelu stahujeme a pomaly začneme predvianočne pratkanie v novom bytiku ..) tak do KE prichadzame 20.12. v noci (čiže piatok 21.12. už budeme doma) a odchadzame niekedy okolo 27.12. 🙂
tesne pred sa este spolu dohodneme na kontretnom datume a čase ako vam bude vyhovovať kedže ty pracujes na smeny. . juuuuj tešim sa na dalšie konikovske stretnutie 🙂
@rohlicka no už to moja nenapravíš lebo ja si ťa tak či tak poobchytkávam 😀 😀 😀 😀 😀 21.12 mám nočnú, 22-24.12. voľno, 25.12. denná, 26.12. nočná, 27.12. voľno. Pre mňa by bolo najlepšie sa stretnúť toho 22.12 okolo tej 10tej pred Auparkom kvôli Evičkinému malému. Má tam dobré spoje a ak bude zima, pôjdeme do Auparku sa ohriať. O 12tej môže ísť domov aby uložila malého spinkať. 23.12. budem celý deň variť a 24.12. pochybujem, že sa niektorá z vás bude chcieť stretnúť aj keď mne by to nevadilo a tak či tak pôjdem aj na Štedrý deň na trhy 😀
@rohlicka Ahoj!Ja som ich dala lekárničke objednať amala som hneď na ďalší deň stoja ak sa dobre pamätám okolo 3eu🙂
Vpohodke napíšem len napíš načo presne by si chcela,ale mimochodom nie je dobré držať doma len tak,ako je potrebné len pred kupuj pred použitím🙂Ja som ich kupovala asi tak 2týždne pred pôrodom🙂
@renitri Ahoj!Moc Ti držkám palčeky aby sa zadarilo 😉
@ellis21 Ahoj!
To je super,že máš takú ukážkovú ovu,a to mi je zas ľúto,že muža práve teraz nemáš doma-/a najmä dnes by bol najlepší deň na plodenie 😝 .Nevadí snáď nabudúce🙂
@typa Ahoj!
Veľmi verím,že budú tu žienky mať na Vianoce krásne // Ja si počkám na Silvestra,skôr nebudem testovať,keďže ms nečakám od 30.12.do 10.1.
@janka9900 Ahoj!Veru došla a už odišla🙂A nuž ešte o Vianoc sa zadariť aj môže ,ale to až v Novom roku sa dozvieme,či sa zadarilo,keďže ani neviem presne kedy mi príde druhá ms od 30.12-10.1..keďže som predtým mávala 29dc a teraz mi došla na 39dc:-/Hoc ja si na tento rok nerobím už nádeje,vyjde kedy vyjde,už nechcem mať falošnú nádej,neriešim to už,keďže ani neviem kedy mám presne ovu raz mám skôr a inokedy pred ms:-/A aj muža veľa krát unaveného,a na poobednej veru ke´d dôjde o 23h domov tak si ide hneď ľahnúť,a keď má rannú tak ešte doma porobí a kým malý zaspí tak aj on spí:-/A len výkendový sex aj to len raz☹.Vieš jedine na Vianoce sa teraz teším,aj to len vďaka malému keby ho ja nemám,tak som už dávno asi rozvedená a unudená,teším sa tomu,že bude šťastný z darčekov a zo stromčeka🙂.
@ellis21 Ďakujem krásne🙂Tak moc držkám palčeky aby sa vám podarilo dievčatko 😉 .A stalo sa nie raz že žienky krátko po kyrete otehotneli🙂
@horseshoe Ahoj!Nie nemám skúsenosti,ja som nič iné nebrala,len to čo som tu písala na tvorbu mliečka,nuž akonáhle som ich dobrala a nemala ďalšie tak mi postupne aj mliečko odchádzalo ani čaje tak nezaberali ako tá homeoška,a na bradavky som mala mastičku z dm,ale najlepšie je Bepanthen na boľavé a dopraskané bradavky🙂
@rohlicka Ahoj!
Ja som mala šťastie v levickej pôrodnici,len veci na odchod z nemocnice boli treba,a na tam len popôrodné vložky,papierové plienky,utierky,uteráky,papuče,vložky do podprsenky,kojenecké podprsenky 2ks.
A tam dali rybiu mastičku na riťušku,vatové tyčinky,aj lieh na pupček,aj nočné košele denne čisté,aj na dieťatko,ak sa zašpinilo pri prebaľovaní,tak hneď dali čisté.A čo sa týka cumľa,tak ak je málo mliečka,namiesto pršteka je lepší cumeľ,hoc sa vraví,že ak si zvykne dudlať bábo,zle sa potom prisaje,neviem čo je natom pravdy,ja som mala pre istotu vyvarený cumeľ so sebou a malý mi bol aj kľudnučký,a aj sa prisať vedel🙂
Ahojte ako sa mate? ja nic nestiham vcera nam burali jadro menili nam stupacku :( tak cely vikend sme na malte tak sa vytesujema ni som nezacala piect ale uz mi je od nevolnosto trocha lepsie chytaju ma vecer dost silne. pozeram ze riesiteporodnicu ja som ola na rkramaroch an nadstandarde ale jeden den na standarde a ten je hroza 4 zeny a kupelna jedna pre celu chodbu. ja som pri porode spotrebovala jednu koselu durch od krvi a to som rodial sekciou ale ako mi dali injekcu do zadku tak som mala podliatinu cez celu rit a kosela uplne od krvi aj ked mi praskli vodu tak pocas kontrakcii sa mi zamocila tak muz prepieral ale za cely tyzden som minula 4 kosele. destke veci som akurat potrebovala vlhcenne, latkove plienky pod hlavicku a jednorazove plienky, capice a rukavice, ostatne mi davali oni, 4x denne mi malu prezliekali pre silny reflux. akurat posledny den mi muz doniesol moeje oblecenie, vajicko a babatku. v marci snezilo tak fusak a deku trebalo. a jasom nepotrebovala toho dako vela, poporodne nohavicky na nnadstandarde mi vlozky apodlozky davali inak na standarde nie, ale jasom mala aj svoje preistotu, cumel som mala ale dceraho nechela mi sme cumel nemali, na riku je naj sudocrem a bepanten mast, rybku pouzivam len po kupani na zahybiky
@horseshoe no zima mi bola, keď som mala bolesti cez prvú dobu pôrodnú a už som nevládala chodiť, tak ma zakrili paplónom ale mala som také veľké brucho že keď som si ľahla tak aj záves by sa mi vyhrnul 😀 😀 😀 a bola som zakritá paplónom tak mi to tak nevadilo. Každú chvíľku niekto prišiel, odokryl ma pohrabal sa vo mne, zakryli ma a td. No bola som napojená aj na monitor a to musí ísť na holé brucho. Inak pri tých bolestiach to nevnímaš či si holá alebo nie. Vtedy je ti všetko maximálne jedno 🙂 Najlepšie je keď už si po pôrode a príde urastený fešák, ktorý ťa preloží na postel, pekne ti ponapráva vložky pod tebou, napraví ti nočnú košeľu 😀 😀 To už je horšie, lebo už ťa nič nebolí a všetko vnímaš, no ja som sa hambila jak pes. A raz k nám prišiel mužov kamarát, kolega z nemocnice keď tam ešte robil a keď som ho zbadala, tak som sa chcela skovať do kanála. To bol ten sanytár čo ma takú krásnu a krvavú prekladal na tú postel a pekne mi ponaprával vložky 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ellis21 hehe, to musel byt zazitok jasom zase mala trocha podobne ked prisla vyzita tak sestricka bola moja kedysis sestricka u pediatricky haha, takze ma pozna od 10r 🙂 jasi nastastie nepamatam ako ma prehodili na postel ani kto ma obliekol len si matne pamatam ze ma nahu zakrytu cez celu chodbu az na 600nedelie uz na posteli viezli, tam som sa dako mala obliect za pomoci aele musela som do rana leza ked ma prebrali z narkozi akurat som si vsimla ze kopu modrin som mala na tele asi ked maprenasali lebo som testne pred porodom vazila 80kg na 159cm dost.
@ellis21 presne ako ja pol roka tehu nohavice tricka komplet nove, a podarilo sa mi konecne schudnut pred rokom pol roka teraz mam konecne 54kg ako som sa vyteesovala ale uz brusko mam som sa merala ze 85 cm haha...vidim ze som asi nebola jedina kosatka 🙂 a to dcera mala 3,5kg den pred porodom ze 4,1 ma strasili, som myslela ze umrem
@brumka ja som tiež rýchlo schudla na 58kg ale teraz ako som bola tehu tak som tak rýchlo nabrala, keď som bola naposledy u lekára v 9tt keď zistil že bábatko zomrelo tak som sa tam vážila a že 70kg, skoro som odpadla a nejako to nejde dolu ale kašlem teraz na to, ak sa mi nepodarí do januára otehotnieť, tak idem zas so sebou niečo porobiť, lebo to je hrúza. 😀 No modlím sa aby som radšej bola tehu ako chudá 😀 😀 A ako sa cítiš? Dúfam, že je všetko ok a v ktorom si už týždni?
@ellis21 hehe ja si neviem predstavit ktoryc hlap by ako naplnil tu 7decku 🙂))) chudacik by to bol...
jasom schudla az skoro po 2 rokoch. no teraz by som uz mala byt 9tt podla sona v 4.12 som bola tusim 8+3(4), takmer 2cm 🙂 podla sona si babatko pekne velky vak spravilo tak mozno aj preto uz mi vidno brusko a mne aj ta diastaza asi k tomu prispeje. no nevolnosti mam rano take mierne ale od tej 16h vecer mi je strasne zle, chodim s dcerou spavat takze mm zi mna nic absolutne nema. aj tak bol sjkoro 2t prec a teraz musi murovat ten zachod takze nic nestihame. a ty ako ako sa nam mas, jasom tu dlho poriadne nebola
inac zabudlasom vcer aso mmala znamu na navsteve, taku dost chudu v domacnosti tak nic dolezite na praci nema, ze ci cvicim ja ze teraz nie tak som sa vyhovorila na to ze mam ten pruh ze nemozem cvicit, takze dotycna si vsimla vyskocene brusko 🙂 a hned zacal poucovat ale to musim cvicit aj ked dr zakazal hyabat sa musim. ona je taka mudra trocha a asi si myslym ze cele dni len sedim na riti a nic nerobim tak som penila ale urcite si vsimla brusko
@brumka no ja sa mám už celkom dobre. Už tá bolesť v srdiečkú trošku ustúpila aj keď to asi už bude stále. Ale sústredím sa na ďalšie tehu, tak dúfam, že sa čoskoro zadarí a bude všetko ok. Už sa snažime ale manžel chodí domov len na víkendy, takže asi sa nezadarí tak skoro. Aj keď si myslím že mám akurát teraz plodné dni a asi bola včera ovu ale mm príde až dnes večer tak neviem či vôbec s toho niečo bude. No ak nie, tak vianoce sa nám snáď pošťastia, to by mal byť doma. No nechávam tomu voľný priebeh aj keď už by som strašne rada bola znovu tehu. Ani neviem či sa vôbec dá otehotnieť tak skoro po kyrete ešte pred prvou mrchou.
...ahojte dievcata....ako som minule spominala bola som na hormonalnom profile....zevraj je vsetko v poriadku, ze akurat len stitnu zlazu mam hranicnu ale ze to nic neznamena...ja som sa aj napriek tomu rozhodla ze radsej si ju dam vystrit...lebo clovek nikdy neviem....ale to az v januari....akoby som nemala dost problemov este aj ocna mi povedala ze mam zapal rohoviek..(od cigaretoveho dymu) .takze ziadne kontaktne sosovky, musim nosit okuliare..no aj tak vidim zahmlene koli tomu zapalu...☹...tak som silno uvazovala ze v januari pojdem na operaciu oci, lenze po nej 6 mesiacov nemozes snazilkovat...tak mam dilemu...ale asi by to bolo lepsie aspon by som sa od toho trosku odosobnila a mohli by sme zacat zase v lete...no uvidime...rozhodnem sa v januari...🙂
@werusss iiiha, to som nepočula taký súvis, že operácii očí 6 mesiacov nemôžeš skúšať..ja som po operácii ženských vecí mohla po troch začať- akože nechcem spochyňovať čo lekári hovoria a treba dodržiavať, čo oni hovoria, ale tak je to zaujímavé...tak sa musíš rozhodnúť ty, ako ti to bude viac vyhovovať, ten zahmlený zrak musí byť nepríjemný 😖 ...a konečne by už mali to fajčenie paušálne zakázať, lebo takto tým trpia najviac takí ako ty, čo sa tomu nevedia vyhnúť 😠 😠 😠
@werusss na teba sa teraz tiez toho dost sype to mi je luto a @franica zuzka ama pravdu treba fajcenie zakazat, ja neznasam ked idem busom a nazastavke predtym jeden fajcil a ked potom stoji pri mne ja pri mojej vyskem am smolu ze ruky mam pri hlave a astma mi k tomu tak usper pomaha. moaj astma je nasledok pasivneho fajcenia. len smutne je ze kazdy fajciar povie ze a kde je zakon o ochrane fajciarov ked uz o nefajciarov sa staraju

@horseshoe ty si ale nechuťák, nehnevaj sa 😀 😀 😀 😀 ale ako núdzový nápad hmmmm 😀 @ellis21 no tak ak sa mu podarí prísť zajtra, tak to aspoň vyskúšajte, ved vajko bude putovať, možno ho ešte "kamošky spermošky" dobehnú 😉