icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
8. dec 2012

@zora256 Zori to je skvela spravicka .. je dobre ze ste si to prediskutovali .. 🙂 a dohodli sa .. teda mužiček ustupil .. aby si bola stastna 🙂 tak vam prajem rychlych a sikovnych plavcov .. aby sa vam cim skor zadarilo 🙂

ataner81
9. dec 2012

Dobré ránko dievčatká. Ako sa mi dnes máte? Ja v podstate rovnako až na to, že tento rok laparoskopiu nepodstúpim ☹ . Mrchaňa samozrejme mešká a zatiaľ ani stopa po nej 😠 ovulácie a luteálnej fázy by mala prísť niekedy v stredu alebo štvrtok. Čo už, odkladá sa to na január.
@zora256 ahoj moja. Tak toto sú fantastické správičky 🙂 Asi potreboval tvoj mužík viac času aby si to mohol urovnať a výsledok je, že opäť a vo veľkom snažilkujete 😀 😀 Veľmi sa s tebou teším a držím palce aby vaša snaha bola čoskoro odmenená 😉 🙂
@rohlicka Helenka tak ty už máš Vianoce teraz 😀 Blahoželám k novému bytíku. Prajem vám trom aby sa vám tam dobre bývalo 🙂

franica
9. dec 2012

@ataner81 hmmmm Reni ty si asi nejaký vizionár....ked si už po predchádzajúcej mrche hovorila, že táto ti bude meškať...no škoda toho, že tá laparka nevyšla, ale tak treba sa sústrediť na január a vtedy to vyjde 😉 A dovtedy teda ten CAR?

@zora256 teda aké zmeny...deň tu nie som a si sa rozhodla s bábom čakať a zrazu už aj nečakať 🙂 Inak myslím, že si sa dobre rozhodla dať tomu čas a netlačiť na muža a vidíš, hned ako cítil, že rozhodnutie je v jeho rukách, tak zrazu chcel..no chlapi 😀 😀 Hlavne, že idete na to

franica
9. dec 2012

@rohlicka juchuuuu gratulka k novému bytu!!!!! Tak to je super, je t váš vykukaný, tak teda nech sa vám dobre býva v novom rodinnom hniezdočku.
Inak asi aj dobre, že sme sa nakoniec na tie trhy nedohodli, neviem, či by sme sa vôbec stretli...toľko sme sa včera motali kade-tade po BP, že potom sme išli na tie trhy a tam sme asi hodinu(!!!!) krúžili autom, ani za boha zaparkovať niekde, už sme boli naštvaní...keby sme nemali lístky do divadla, tak sa asi otočíme a ideme domov...a ked sme to nakoniec odstavili, tak sme upaľovali na ten trh, boli sme tam 15 minút a potom sme išli na predstavenie...katastrofa pred Vianocami, samá tlačenica....v januári už bude kľúd dúfam, lebo aj tej Aréne rad na káva, rad na wc....rad na parkovanie, uff náročné to bolo 😀

ataner81
9. dec 2012

@franica Zuzka tomu sa hovorí zákon schválnosti ☹ Keď nechcem aby prišla, tak je presná ako švajčiarske hodinky a keď ju túžobne očakávam, tak si tá mrchaňa hnusná mešká. Viem to podľa ovulky. Už som tu raz hádzala tabuľku ohľadom mojej ovulky a mrchy. Teraz som ju mala 21DC čo znamená, že mrcha príde na 34-35DC ☹

typa
9. dec 2012

@ataner81 to si povedala presne - zakon schvalnosti. Ako by som sa zasmiala, keby sa vam to teraz podarilo. I ked sama si hovorila, ze to asi nie je mozne...ste brali tie antibiotika, vsak?
Ja momentalne sedim v praci, aby som mohla ist na Vianoce domov. Tak 3 t yzdne v kuse budem v praci, aby som posledny vikend pred Vianocami nemusela ist do prace. Tak si to tu pretrpim a pojdem domov. Dnes mame pecene prepelicky...tak som zvedava na obed 🙂

ataner81
9. dec 2012

@typa zákon schválnosti funguje 100%. Ešte nikdy ma nesklamal. Antibiotiká sme brali asi do polky mesiaca, aj dlhšie takže veľa sexíku nebola. Ak by to vyšlo, bol by to neskutočný zázrak ale šanca, že som tehu je tak maximálne 0,1% ☹ . Ja tiež teraz ťahám lebo kolegyne dovolenkujú ale mne to nevadí 🙂 Tie prepeličky chystáš ty alebo len ich budeš mať na obed?

typa
9. dec 2012

@ataner81 Ja som chcela ist do Ke na Vianocne trhy, ale ked budem robit aj nedele, tak sa mi tam neoplati chodit... 😒 My mame pocas nov., dec. a januara dovolenky zakazane. Az vo februari si mozeme brat. Ale da sa to vydrzat...len nedele nerobim velmi rada, lebo mame v praci strasnu zimu. Prepelicky budu uy nachystane ked prijdem domov 😉 Ja mam svokru, ktora vzdy vsetko nachysta..ja vobec nevarim. Ja sa len napchavam 🙂
A kolko Ti uz meska?

ataner81
9. dec 2012

@typa my sme sa všetky dohodli, že dovolenky sa čerpú najneskôr do 20.12.Počas Vianoc a na Nový rok každá rob ako má písané smeny. Mne to celkom vyhovuje. Aspoň mám za 2sviatky príplatok 😀 A u nás si nikto nechce brať v zime dovolenku. Ošiaľ začína až v júny a potom jedna druhú kadejako zastupujeme a si viac v práci ako doma 😝 Mňam,mňam prepeličky. Ja som mala kuracie stehienko s ryžou. Varenie milujem a ak by ma svokra nepustila k sporáku, veľmi by sme sa pohádali 😀 😀 😀 😀 Mrcha v podstate nemešká vzhľadom na oneskorenú ovuláciu. Ešte mám čas 4-5dní do jej príchodu

ataner81
9. dec 2012

No teda babule, to som tu celý deň sama? ☹ Dúfam, že sa zajtra polepšíte a budete písať o 106 😀

ataner81
9. dec 2012

Už len 2 a pol hodiny a idem domov

deculko
9. dec 2012

@ataner81 a @rohlicka predbezne toho 22.12. o 10-tej plati..🙂)) nejako tieto dni zanedbavam konika,ale neda sa inak... chodievam castejsie k nasim,aj zajtra idem... kedze co to sa mi predsa len objavilo z dovodu na rizikove...tak si to takto poistujem... a cez obedy spim... zalahnem skor ako maly... som rada,ze mi je tak dobre ako mi je a verim,ze bude lepsie,ze sa dostanem uplne do zabehanych kolaji...mnou tie hormony dost lomcuju... ovplyvnuju mi to,co by nemuseli,a o tom sa mi nechce pisat,ani na to mysliet,a ked sadnem sem,tak na to hned myslim a o tom pisem,tak mozno preto to same tak vychadza,ze sem teraz nechodim... ale vsetkym vam drzim palce....
v utorok idem na kontrolu k dokymu,vypocujem si srdiecko nasej lasky🙂)) to sa vam ozvem,
papa zatial🙂

typa
9. dec 2012

@ataner81 to mas fajn,ze mas priplatky. U nas nam nezaplatia ani sobotu ani nedelu. To si.v praci zadarmo presedime. Ked som prisla na toto miesto,tak im ani nahradne volno za to nedavali. Teraz mame aspon hodiny namiesto penazi.
Prepelicky boli super 🙂 Som si dnes konecne urobila adventny kalendar...trochu neskor,ale predsa. V lidli mali len sive sviecky...mm povedal,ze to vyzera ako u Adamsovcov 🙂 Ale trochu som to poludstila a uz to vyzera vianocne. Ja mam velmi rada sviecky a uz mi to chybalo.
Pekny vecer vam este prajem dievcence 😀

rohlicka
9. dec 2012

Žienky .. ešte sa k vam hlasim poslednú noc v starom byte 🙂 zajtra rano sa ide na velke pratanie .. kedy moja uzase nam na poloivcka nam posklada aj postel 🙂 a skrinu a ja si zacnem pomaly zutulnovať bytik 🙂
net este sice nemame v novom .. ale coskoro nam ho zapoja 🙂
@franica my sme mali cely vikend o zhone vdaka stahovaniu veci .. na trh sme sa dostali az niekedy o 22h 😖 kedy uz skoro vsetko bolo pozatvarane .. ale tak snad dufam ze aj Vasa najblizsia navsteva Budapesti dopadne dobre .. a pridete skolaudovat bytik 🙂

zora256
9. dec 2012

@janka9900
@typa Ahojte baby!Áno je to úžasné,keď sa chlap rozhodne mať dieťatko 😉 ,len kiežby mu to vydražalo🙂,tak by som bola najšťastnejšia,a ďakujem vám za priania🙂.A ja vám prajem aby bábätká krásne rástli a aby ste mali najkrajšie spomienky na toto tehu🙂
@rohlicka Ahoj!Potom napíš,aká bola prvá noc vo svojom🙂Ja si pamätám,že keď som ráno vstala,nevedela som zhurta kde som,a pritom som večer zaspávala stým,aby som nezabudla z ktorej strany sa ide dolu z postele😀.

zora256
9. dec 2012

@ataner81
@franica Ahojte!Ďakujem baby🙂Áno,zrejme mu stačilo,že som to nechala na neho,a zrejme mu došlo,že mňa by to spravilo najšťastnejšou,a zrejme ma ešte dosť ľúbi nato,aby mi spravil po vôli🙂Nič viac si neželám,len aby mu to vydržalo 😉 .A aj vám baby moc prajem aby ste čím skôr boli tehulky 😉

zora256
9. dec 2012

@rohlicka Ahoj!Moc pekne ďakujem,ja sa ale uspokojím aj z pomalšími,keďže som ešte pred ovu🙂vieš túžim po dievčatku,ale ak aj vyjde na rýchlych nevadí,hlavné je aby malý mal súrodenca🙂.

drobca07
10. dec 2012

dobré ráno koníčky 🙂 ...vidím, že to tu pekne zanedbávate 😝 nehanbíte sa? nemám čo čítať 😉 tak šup šup všetky novinky sem 🙂

murano
10. dec 2012

ahoj babenky aj ja sa pripajam k tejto tene tiež sa snažime a nič ☹ .začala som brať duphaston beriem ho 3 mesiac .MS mi chodil dosť nepravidelne upravil sa na 39 den je to sice dost ale hlavne že chodi povedal doky.tento mesiac som si začala robiť aj ovu test.ale nevidim to ružove.musim len dufať

ataner81
10. dec 2012

Dobré ránko, dník žienky moje.Ako sa mi máte? Ja mám dnes 24ku a potom 5dní voľna. To je to voľno, čo som mala byť v nemocnici. Nevadí, už mám náhradný plán čo s ním 😀

brumka
10. dec 2012

ahojte som tu naskok @rohlicka gratulujem k bytiku, kolko ste brali hypo ak sa mozem spytat? @drobca07 jasem chodim teraz malo nestiham, nevolnosti a este mame dovolenku na malte tak nic nnestham. @atener81 ahoj moja co ides do nemocnicky dako mi vela toho uslo

ellis21
10. dec 2012

@ataner81 a niesi náhodou tehu?

@rohlicka no super veľmi gratulujem, tak budeš mať krásne vianoce v novom.
Neviete mi niekto poradiť, kde kúpim robotyckú rybu?

ataner81
10. dec 2012

@brumka Nejdem Dadka ☹ Mala som ísť na laparoskopiu ale mrchaňa ako naschvál mešká, tak až v januári 😠

ataner81
10. dec 2012

@ellis21 to určite nie, len som tento mesiac mala dosť veľa stresu a zákon schválnosti pracuje na 100% ☹ 😠

ataner81
10. dec 2012

@ellis21 viem ale čo som teraz pozerala, sú vypredané. Chceš aj tak web stránku?

brumka
10. dec 2012

@ellis21 vau co to je roboticka ryba? 🙂 opcujem prvy karat...@ataner81 jasom uplne zabudla natu laparku doma mame taky bordel ze nicn estiham vsetko sa kazi u nas

drobca07
10. dec 2012

@ellis21 http://www.megahracky.cz/roboticka-ryba/
najlepšie je objednať cez net 🙂 ...aha teraz kukám, že je vypredaná ale na nete určite nájdeš keď pokukáš 🙂

ataner81
10. dec 2012

@drobca07 hej hej, tiež som tam pozerala a písala to @ellis21 🙂 Čo sa to tu zo všetkými porobilo, že tu už nikto nechodí. Kedysi keď som tu nebola 2dni, tak som musela prečítať minimálne 10strán a teraz sa horko ťažko pretlčieme jednou stranou za tie dva dni. Babule nesrandujte a šup na koníka trošku si popísať nech sa v práci nenudím. Mám strašne zlaté detičky, takže pri nich sa veľa nenarobím 😀

ellis21
10. dec 2012

@ataner81 už som to objednala z Prahy, u nás je to beznádejne vypredané. Ale ďakujem. 🙂

ellis21
10. dec 2012

@brumka to je taká nová hračka, je to rybička, ktorú keď dáš do vody, tak sama pláva, vyskakuje z vody a točí sa, mení rýchlosť atď je ako živá. No moje deti veľmi pozerajú reklamu a oni chcú len to čo je v TV ale je všetko tak drahé, že ma ide poraziť.