icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
10. dec 2012

@franica fakt? no to je typicka Blava 😵 😵 😵 tu napadne 5cm snehu a hned su z toho vsetci pokakani 😀 Ja som raz isla 2hodiny z BA autom z roboty, ked takto napadlo. Ech, veruze som ja dobre spravila,ze som ostala doma na rici sediet 🙂 😉

janka9900
10. dec 2012

@franica 😀 vstrebavaj poriadne 😉 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ... som zvedava, ci ti reni necha do soboty cas, ale silne pochybujem 😀
zo mna turbomys 😀 bude az tak po 30tt., ked bude krcok drzat tak ako ma 😉

janka9900
10. dec 2012

@horseshoe ten utros je zabijak. ja som minule tehu brala 8x magnezko denne a to ma tak nelamalo. ale radsej nech spim, najradsej by som sa zobudila az 12.7. 🙂
ja keby som nebola tehu, tak zdolavam nase okolite kopceky a kocham sa nadhernym vyhladom na zasnezenu krajinku 😵

horseshoe
10. dec 2012

@janka9900 paneboze - 8krat denne? 😵 😵 😵 no to bych ja bola ako po 4poldeci 😀 😀

neboj, potom budeme chodit s nasimi mrnusikmi na sankovacky, gulovacky 😉 😉 😉

janka9900
10. dec 2012

@horseshoe 😀 by si prespela cely den 😉
no uz sa na tie sankovacky tesiiiim 😵 len dufam, ze dovtedy este bude byvat sneh. za nasich maldych cias, sme sa sankovali tri mesiace v kuse, teraz je zazrak, ked je sneh aspon 3 tyzdne ☹

horseshoe
10. dec 2012

@janka9900 aaale, tak vzdy sa da nieco poriesit. 😉 ja som dievca zo severu a tam je sneh vzdy 🙂 takze sa tam potom odlifrujem aspon na 2 tyzdne - nech si to poriadne uzijeme 😝 😝 😝

janka9900
10. dec 2012

@horseshoe aj ja som zo severu (zo ziliny), ale nie az takeho severu-severu 😀 budem musiet ist potom aj ja na nejake prazdniny 😀

horseshoe
10. dec 2012

@janka9900 fakt? aj ja, ale beriem to ako sever 😀 😉 a nie si spravna zilincanka, lebo hovori sa ZE Ziliny a nie zo Ziliny 😀 😉 😉 😉

janka9900
10. dec 2012

@horseshoe 😀 ja som z okolia, ale vraj spravni zilincani su ZO a okoliti ZE 😀 ja som ale riadny narodovec, tak som zo 😉 😀 pre mna je riadny sever skalite, tam maju sneh stale 😀

horseshoe
10. dec 2012

@janka9900 😀 😀 😀 nenenene - ja som priamo z mesta, ziadne okolie 😉 😉 😉 Spravne je to ZE 😀 😉 Aaale, aj u nas vie krasne nasnezit - teda okolie Terchova, Makov, atd... 😉 😉 😉 Tak ale tuna pre BA je Zilina ako krajina Velhor 😀 😉

brumka
10. dec 2012

@horseshoe ja mam zase rodinu v martine ale ja som origos bratislavcanka 🙂 u nas bol vzdy problem so snehom skoro nikdy sme ho nemali a ak tak boli riadne buracky leo doprava je tam strasne natieskana a vela robia zleho pristahovalci so sluzobnymi BA znackami. inac vies ako spoznac cloveka co nieje povodom z BA? neratam par pubertakov z petrzalky to je uz za Dunajom 🙂 inac keby nahodou nikoho as nechcem dotknut

ataner81
10. dec 2012

@franica ty nevieš čo znamená cikať? No predsa piškať 😀 😀 😀 😀 Musím ťa pokúšať, to by som nebola ja a na ten 10DPO by si testnúť už mohla nie? 😀 😀 😀
@janka9900 mrchaňa hnusná si robí čo chce 😠 Tak veľmi som to už chcela mať za sebou ale už na to kašlem. Operujú iba do 17.12 takže to v žiadnom prípade nestihnem 😒 ☹
@dorekapa stačil by jeden Chuck Norris-spermoš, ten je lepší ako milión bojovníkov 😀 😀 😀 , ten sa dostane všade a vždy úspešne 🙂 .

brumka
10. dec 2012

to nieje babky normalne, konecne tu mame sneh minuly rok sme mali az 1 den a ja sa chystam malu zobrat vonka za panelak, kde je jediny pekny sneh a ty sprosti psickari ho cely zaondili, ach jaj a potom kde sa maju deti hrat

ataner81
10. dec 2012

@brumka príď do KE 😀

brumka
10. dec 2012

@ataner81 haha troska daleko aby som nahanala sneh 🙂

horseshoe
10. dec 2012

@brumka 🙂 no ako moja, ako? 😀 neboj, mna sa nedotknes, ja si o Blavakoch (cest vynimkam aj tebe) a BA ako takej myslim svoje 😀 Velmi vystizny je napis na elektricke co chodi cez mesto - "Little big city" - ktosi to tam preskrtol a teraz tam je "Little pig city" tak toto uplne vystihuje BA 😀 😀 😀 Hruza und des 😵

brumka
10. dec 2012

@horseshoe jasom BA mala rada, no prave tak spoznas nebratislavaka ze povie Blava, povodny obyvatel ti tak nepovie ani ja nepouzivam slovo Blava, nepaci sa mi. vies co je smutne Bratislave zle meno robia pracve ty co niesu povodny, som to videla na vela pripadoch aj kamarta ma BA auto a yvyjadril sa ze naschval bude porusovat predpisy, lebo nikdo nevie ze je to on lebo auto ma sluzobne a kazdy si ponadava na Bratilsavu... tak jasom si zvykla ze nas tu nik nema rad :(

ataner81
10. dec 2012

@brumka @horseshoe zaujímavá téma ale radšej sa nepridávam lebo nechcem nahnevať Dadku. Daduš čoby ďaleko, to ako keby si kameňom dohodil 😀

brumka
10. dec 2012

@ataner81 🙂 v pohode reni, ved aj u nas su zaujimave nazory na vychod. ale to uz je v ludoch skor...hadzat viem velmi dobre ale zeby som mala az taky hod, to by ma dali do guinesovej knihy 🙂

ataner81
10. dec 2012

@brumka no viem, že u vás prevláda názor, že východniari sú debili a gadžovia čo len chlastajú a nič nevedia. Veď len keď pozeráš Panelák, tak Monika s Feďom sú toho dôkazom 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Blaváci sú strašne namyslení, čo mi veľmi vadí. . Bola som tam niekoľkokrát a s takou aroganciou som sa v žiadnom našom meste nestretla.. A najviac mi vadí, že ak sa niečo deje či už príspevky, nemocnice, práca, kultúra proste čokoľvek, vždy je to iba v Blave. Na východ každý sere. 😠 😠 😠 Ale toto samozrejme nie je tvoj problém, za to môžu iní. A tiež nie je človek ako človek. Mne je úplne šuma fuk odkiaľ si pokiaľ sa nepovyšuješ a rozumieme si.

horseshoe
10. dec 2012

@brumka fakt? no ja poznam dost origos ludi z BA, co inak ako Blava nepovedia - kazdy len Blava 😀 Vsak to je tak dlhe slovo Bratislava, ze to nikoho nebavi cele vyslovovat. No ja BA urcite nechcem krivdit a ani zle meno robit, ale ona si ho robi sama - ulice spinave, neskutocne rozbite cesty, ludia ako psy su tu k sebe - hlavne ze sa tu premavaju po uliciach hole hlavy na drahych autach - ved to je az smiesne ze cesta ako tankodrom a na nej Porsche. Dalej nic pekne tu nie je -- - ved ja neviem, kde by som zobrala nejakeho cudzinca, keby prisiel pozriet BA a bol zvedavy - no co jedine na hrad alebo do stareho mesta - ale tod vsetko a pritom by som sa aj tak hanbila ako pes za toto nase hlavne mesto.
BA je a ostane bradavica na Dunaji, tod moj nazor. Teraz ma vsetci original Blavaci ukamenujte 😀 😀 😀
Ale napriklad aj moje rodne mesto Zilina neskutocne dodrbali - kedysi Zilina bola pekna, tak ako aj BA bola kedysi pekna, ale bejvavalo...Takze nalejme si cisteho vina - ide to do cavesu 😒

ataner81
10. dec 2012

@brumka Daduš dúfam, že som ťa neurazila? 😔 😔 😔 😔 😔

brumka
10. dec 2012

@ataner81 prense ja panelak ani nepozeram leo co tam ukazuju normalne mi stupa tlak, ono su jedinci co robia zle meno. jedna kamartka ze ty si naozaj z BA ze neverim a ja ze preco ved nerozpravas ako Blavacka a ja ze ako maju rozpravat a chovat sa ja som nato povedala ze to poom nepozna tych skutocnych 🙂 ale dost na take temy. ja sa chystam za chvilku vonka, kupit ceru nikde tu nemaaju ani kaufland ani tesco des. muzovi som spravila k naroedeninam kolaciky nech ponukne kolegovcov zajtra a vecer nas caka pokravcovanie s buranim sa tak tesim
A tehu virusik posielam T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T
@horseshoe ja si pamatam na zakladke nas tak cibrili uccitelia spisovne rozpravat, a ked sme dakto len Blava povedali ci napisali to si mala vidiet tresty. nebojte babky neurazili ste ma len jasom trocha taky patriot na niektore veci ze sa snazim zastat 🙂

brumka
10. dec 2012

@horseshoe zilinu moc nepoznam ale ked cez nu ideme ku rodine len hresim 🙂 nebvravim ze je zla alebo skradea nemozem hodnotit ale ta krizovatka pri tescu smer vychod je hrozna a zle oznacena

ataner81
10. dec 2012

@brumka presne tak, Panelák mi dvíha tlak ale kašlime už na to. Inak aj ja búračky milujem. Je to skvelé odreagovanie sa a vybitie energie a vieš, že týmto začína niečo nové a krajšie ale ten prach...............všade a nie a nie sa ho zbaviť 😠

brumka
10. dec 2012

@ataner81 buracky mi nevadia ked su ucelne ale mi mame jadro prerobene len nam v byte praskla stupacka, a opravary nam to uplne pokaslali, takze muz este musi zhanat dobre suciastky lebo nam dali derave a este musime zachod dat vyssie lebo nam vsetko ide do bytu. takze tak a este susede vymalovat

ataner81
10. dec 2012

@brumka len si zastávaj, veď tak to má byť 🙂 . Ja tiež svoje mesto mám rada 🙂 A ďakujem za vírusík 🙂 🙂 🙂 🙂

ataner81
10. dec 2012

@brumka toľko radosti pred Vianocami 😠 Tak to dajte čím skôr do poriadku, nech máte cez sviatky pokoj 🙂

horseshoe
10. dec 2012

@brumka hehe, tak Zilina ma luxusne cesty a znacenie oproti BA - LUXUS 😉 😉 😉 😉

drobca07
10. dec 2012

...a všimli ste si, že sa blíži 600-tá strana? 😀 😀 😀 vymyslite niečo pozitívne na vtedy nech sa namotám aj ja 😀 😀 😀