Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka ved v pohode moja, to je dobre ze sa neurazas a tiez super, ze si patriot, ale netreba mat klapky na ociach. Ja tiez poviem, ze ZA je dodrbana - lebo je to pravda, prosto nebudem tvrdiet biele ked je cierne. A tiez mam ZA rada, ale kvoli tomu, ze som tu vyrastala a mam celu rodinu, ale nebudem sa teraz za to bit do prs ake je to super mesto, ked kazdy vie, ze nie je. Podakujme sa nasim panom politikom ako to tu mame a tiez nasej slovenskej mentalite. Co uz no, ja som aj zila par rokov v zahranici, a predsa som sa vratila - hlavne kvoli tomu, ze tu mam rodinu predsa len blizsie. Vtedy to bol horsi kulturny sok pre mna, teraz som si uz zvykla na vela veci...Ale napriek tomu vsetkemu ako ma SK vseobecne dodrbane mesta by som bola rada, keby aspon ludia boli milsi - privetivejsi, ale my na SK sme na seba ako psy - to ma trapi viac ako dodrbane mesta, cesty, atd...
dobre zienky lucim sa dneska som tu dlhsie pobudla verim ze zajtra to vylepsim 🙂 drzte sa mi a budme na seba dobre to je zaklad 🙂))))))papa T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T
Baby hodíme tab 1x tabuľku snažiliek a všetky tehulky nám budete posielať T vírusíky. Čo vy na to? 🙂
Takže všetky tehuľky žhavte tlačidlo T a čakajte na 600ku 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 vidím, že ani po dlhšej dobe tu nik neprestal veriť na mágiu čísiel, symboliku a šťastné strany 😀 Tak sa teším na tú 600-ku!!!
Ale ešte nadhoďte nejakú tému, aby tie zvyšné 4 strany ubehli...tá Blava vs. zvyšok bolo dobré ( @horseshoe ako keby si mi celý príspevok z úst vybrala), ale už to je preč...chce to niečo silnejšie 🙂
@franica ahoj..co nove ? ako sa citis ? Ja som dnes 26 DC a 8 DPO...a kazdy den mam bolesti v podbrusku.. raz na stranach inokedy zas v strede.. Vcera vecer mi bolo strasne blbo, hnacka, bolesti, akoby aj horucka, ale nemala som.. Denska je lepsie, ale bolesti mam.. no som zvedava co z toho.. Ani neviem co by som jedla..
@horseshoe 😀 😀 😀 😀 😀 a so mnou to bude ťažké, keď v tomto úplne súhlasím...a vôbec, ja som taká antislovenská, mne sa tu nepáči vôbec nič, ale ako ty hovoríš, nejaký čas som strávilav zahraničí i keď nie roky, ale k rodine a priateľom ma to ťahá späť, kvôli ničomu inému. Môjho bociana musel niekto akurát nad Slovenskom poštekliť a ma tu náhodou spustil 😀
@horseshoe ja som bývala chvíľu aj v ZA aj v BA a môžem k tomu povedať iba toľko: v každom meste bolo niečo čo sa mi páčilo, niečo, čo mi bolo ľahostajné ale aj niečo čo sa mi vyslovene nepáčilo 😀 ...a tak je to podľa mňa v každom jednom meste a treba povedať , že my krásne emancipované ženy nikdy nebudeme spokojné úplne aj keby sme mali všetko 😀
horseshoe @franica ešte že Daduš odišla lebo by sme jej riadne naložili. Ale keď Blava je taká vďačná téma na nadávanie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 @renitri ja som tiež do teraz nemala absolútne žiadne príznaky ale dne sa to začalo. Jemné pobolievanie podbruška a bedrových kĺbov čo je pre mňa novinka 😨 , takže mrcha je už za dverami ☹ Bohužiaľ už je neskoro 😒
@ataner81 moja zlatá skoro viem aké to je , keďže všetci, ktorý odišli z Luníka IX, prišli bývať k nám na juh do Veľkého Krtíša, takže z nášho mesta začína byť Luník X !!!!! u nás poskupovali lacné byty a vytlačili bielych ľudí z ich bytov, v 2-3 izbákoch ich býva 15-25 čo som sa dozvedela tak si to asi vieš predstaviť!!!! ....ja chvalabohu nie som priamo z mesta ale keď idem na nákup tak stretnem bielych : cigáňom 40:60 .... 😒
no babule, vidim, ze ani vo vasich mestach to ruzove nie je 😀 😀 😀 Najlepsie to cele vystihol moj gyndos na poslednej poradni - on ze: "A dalsiu kontrolu vam davam 21.12." Ja na to: "Ech, ved to ma byt zrovna ten koniec sveta." A on na to: "Hehe, ved na Slovensku je koniec sveta uz daaavno" 😀 😀 😀 Svata pravda.
@franica za toto ťa Zuzka ľúbim 😀 . Košice mám strašne rada. Pre sú krásnym mestom a obzvlášť teraz keď sme dostali tie granty z EU tak sa všetko prestavuje. Veď 2013 sme mestom kultúry 🙂
@drobca07 ja to mám v priamom prenose každý deň. Dokonca aj v práci keď príde návšteva za deťmi. Katastrofa, smrad, hluk, vši a preukrutná drzosť 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Veď sa smejeme, že keď autom prechádzaš cez osady, tak riadne dupni na plyn a zapni stierače 😀 . Cigánčatá sa bežne hrajú na ceste tým, že skáču pod autá 😠 🙄 Tam sa nesmie stáť lebo ťa ukameňujú a to doslova
@renitri buď nech príde okamžite alebo nech nechodí vôbec 🙂
Len tak na pripomenutie a aby sa nám tá 600ka viac briblížila 😀 @jeackynka čo je s tebou? Ozvi sa nám prosím
@jeackynka 2.12. baran
@sam1234 12.12. strelec
@renitri 13.12. škorpión Renátka
@hana2626 13.12. rak
@franica 15-16.12. váhy Zuzanka
@ellis21 14-17.12 váhy Elenka
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica
@werusss 21.12. váhy Veronika
@zora256 30.12-10.1. baran Zora
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@leonetka 4.1. baran
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička
@ataner81 kamarátovi vyskočilo z kontajnera cigánča keď cúval z parkoviska - samozrejme nič sa mu nestalo ALE: cigáni ho dobili tam namieste a keď prišli policajte tak mu oznámili, že ako vodič to mal predvídať , zobrali mu na 2roky vodičák a podmienka 3roky!!!!!!! tak čo sú toto za zákony a svet???? cigáni tu vládnu nad nami a smejú sa nám do očí!!!!! ....ale samozrejme hlúpy slovenský národ to bude ticho trpieť a nespraví pre zmenu absolútne NIČ !!!

@ataner81 mi sme tento rok dako moc skusany tak to uz berieme s rezervou ale mam podstate len dakych 11 dni na dopecenie, upratanie, pobalenie a popranie. akze neviem kde mi hlava stoji a este premyslam v januari kde dam malu ked pojdem na velke vysetrenie