Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
tie tehu vírusy sú pôsobivé....snažilky by hneď posnažilkovali hocikoho v okruhu 10 metrov 😀 😀 😀 @ataner81 radšej na svojho mužíka počkaj...vieš, to by sa ťažko vysvetľovalo, keby sa maličké narodilo už šedivé 😀 😀
@drobca07 ale vy ak sa nemýlim, pracujete na rovnakom mieste s mužíkom...si si istá, že tam nemáte nejaký tmavý kútik? 😀
Ahojte babuľky, už prispievam pomenej, ale sem-tam si Vás prečítam a nedá mi.... 😀 , tá predchádzajúca strana (600) nemá chybu.... 😀 😀 😀 😀 😀
Takže, ak môžem, troška z tých tehu vírusov si chytám aj ja 😉
Majte sa.
Ahojte dievcatka moje ta 600strana je bezchybna 😀
Po vcerajsom neviem ako to nazvat ved to ani spnenie nebolo ani stopi ale tak ma boli cely spodok ja som musela niekde prechladnut alebo kera maria sa to so mnou robi .Spala by som az by som plakala ale vobec sa mi neda chapete to celu noc som sa len prehadzovala kazdu chvilku budila.Volala som gyndosovi a aby som v piatok dosla ze sa na mna kuk .
@simonkato vieš ako sa tá choroba volá? tehuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀
@franica no on to nemá ľahke, celý týždeň je preč tak si vieš predstaviť čo s ním robím keď príde v piatok domov. 😀 Rýchlo uspím deti aby sa nemohol vyhovoriť že zaspal pri malom 😀 😀 😀 No tento víkend ak príde mrcha má voľno ale od ďalšieho víkendu nemá šancu. A cez vianoce ani nehovorím, to bude doma nepomôže mu nič. 😀 😀 😀
@sabaka a my svorne budeme pokračovať ďalej. Si pre nás vzorom a inšpiráciou. Hold my sme asi náročnejšie, keď nám také malé čísla ako 400ka či 500ka nestačili. Ale 600 je už dosť vysoké číslo, takže už žiadne ohŕňanie nosom a šup šup vajíčka snažiliek, rýchlo sa spojte s kamoškami spermoškami 😀
@horseshoe no to teda bude sranda 😀 inak podla mna to ze tehotenstvo je najkrajsie obdobie v zivote je riadna pi......
prvych 5 mesiacov som stravila s hlavou v hajzli a rukami dopichanymi od infuzii a od zaciatku 8 mesiaca to je este horsie ako tych prvych 5.... vsetko boli, tlaci, nespim, zo vsetkeho je mi zle ☹ ale mas pravdu, zachvilu to skonci a potom uz bude na tvari snad len toto 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 jaj že dnes je tu ako veselo...len takto ďalej, dodávame si navzájom optimizmus a dobrú náladu čo vedie k čomu...no k čomu??? K BRUŠKÁM predsa!! 😵 😵 😵 😵
Keď už som taká optimistická, že mi, Reni, asi mi pomaly treba cikať 😀 😀 😀
@tatarida no moja, ale aspon si mozes povedat, ze si ako vojvodkyna Kate, ktora tiez trpi hyperemesis gravidarum 😀 😀 😉 No ale u tychto kralovskych ludi je ten prah bolesti a citlivosti trochu posunuty - pichne ich v zadku a uz biele plaste kolo nich behaju 😀 😉
Joj, no mne byvalo tiez dost zle - neviem, ci bolo horsie to, ked mi bolo zle bez grcania, alebo to ked som sa dogrcala - ze sa mi ulavilo. No trvalo mi to do nejakeho 19.tt. Nastastie nemala som to az take brutalne ako ty, lebo infuzie neboli treba.
Hehe, inak aj ja uz pocitujem rozne tlacenie baba a nepohodu - uz sa prehupujem do toho finalneho obdobia tehu - no srandy kopec. Ale ako pises - zachvilu tehulkovanie skonci a budeme mat v naruci nase uzlicky stastia 🙂 😉 A potom si to zopakujem este raz pripadne dvakrat - ved nebudeme hadam mat rozmaznanych jedinacikov 😀 😉

@sanchez81 ďakujeme 😀 😀 😀 😀