icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
11. dec 2012

@sanchez81 ďakujeme 😀 😀 😀 😀

franica
11. dec 2012

tie tehu vírusy sú pôsobivé....snažilky by hneď posnažilkovali hocikoho v okruhu 10 metrov 😀 😀 😀 @ataner81 radšej na svojho mužíka počkaj...vieš, to by sa ťažko vysvetľovalo, keby sa maličké narodilo už šedivé 😀 😀
@drobca07 ale vy ak sa nemýlim, pracujete na rovnakom mieste s mužíkom...si si istá, že tam nemáte nejaký tmavý kútik? 😀

dorekapa
11. dec 2012

@ataner81
@drobca07
@ellis21 babky moja,ja som sa dal ana 90 dnovu dietu..aby som trochu prisla nai ne myslienky..snazim sa mysliet,ako budem v jari vyzeraz uzasne..hoci by som radsej vyzerala ako balon... 😀 😀 😀 juuj a mam chut veeeelku chut snazilkovat..a dnes moja polocivka ma nocnu...fnuuk

linddi
11. dec 2012

Ahojte babuľky, už prispievam pomenej, ale sem-tam si Vás prečítam a nedá mi.... 😀 , tá predchádzajúca strana (600) nemá chybu.... 😀 😀 😀 😀 😀
Takže, ak môžem, troška z tých tehu vírusov si chytám aj ja 😉
Majte sa.

drobca07
11. dec 2012

@franica pracujeme v jednej firme ale nie na rovnakom mieste , tak hold smola ...a večer sa chystáme riadiť sklad (priateľ má veľkoobchod s krmivami pre psíkov a mačičky) ...ale tam je zima 😅 😀 ....tak už len potom vymrznutý keď sa "šuchneme do postieľky" tak sa "zahrejeme" 😀

ataner81
11. dec 2012

@drobca07 Ivka niet na rýchlovečku v sklade medzi krmivami 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@franica čakám čakám, už teraz som ale nažhavená a čo bude večer po varenom vínku. Už teraz si ľutujem muža 😀 😀 😀

ataner81
11. dec 2012

@dorekapa ja mám teraz špeciálnu vianočnú vínovú dietu 😀 😀 😀 😀 😀 Milujem tie trhy 😀

franica
11. dec 2012

@drobca07 + @ataner81 len s odhodlaním kočky neúprosne 😉 😉 Držím palce 🙂

ellis21
11. dec 2012

@ataner81 no ty nevieš, že chlapi môžu stále? 😀 A čo poštár? 😀 😀

simonkato
11. dec 2012

Ahojte dievcatka moje ta 600strana je bezchybna 😀
Po vcerajsom neviem ako to nazvat ved to ani spnenie nebolo ani stopi ale tak ma boli cely spodok ja som musela niekde prechladnut alebo kera maria sa to so mnou robi .Spala by som az by som plakala ale vobec sa mi neda chapete to celu noc som sa len prehadzovala kazdu chvilku budila.Volala som gyndosovi a aby som v piatok dosla ze sa na mna kuk .

dorekapa
11. dec 2012

@ataner81 to aj my.Ja som sa dala v nespravny cas na chudnutie..ale pokial nedam aspon 3 kil do Vianoc dole tak po Vianociach bude cisto v nervoch zo seba.uz teraz mam dost...Juuj babky moje,ja mam taku chut na muzicka svojho.

franica
11. dec 2012

@ellis21 myslím, že ani ten tvoj to nemusí mať ľahké 😀 Ale respect - asi preto bojujete už o tretie 😉

horseshoe
11. dec 2012

Babule aktualne tehule - tak ma napada, ze zachvilu sa tu roztrhne vreco s porodmi - prva na programe je tusim @tatarida 😀 😉 juuuuuuj, to bude sranda, ked sa nam zacnu rodit tie babatka jednej za druhou 😀 😀 😀 😉

ataner81
11. dec 2012

@ellis21 máme poštárku 😒 . Hej môžu ale tvária sa akoby nám robili láskavosť 😀
@franica to bude taký menší nácvik na Vianoce. To bude 2týždne doma 😀

franica
11. dec 2012

@dorekapa hihihi na teba sa tie vírusy riadne nalepili 😀 Tak ked má mužík nočnú, tak kde je teraz?? Rýchlo ho zohnať 😀

ataner81
11. dec 2012

@horseshoe a vytvoríme tretiu tabuľku s názvom MAMIČKY 🙂
@dorekapa čo ti poviem, nechápem ako môžem toľko pribrať za taký krátky čas keď mi potom trvá nejaký ten mesiac dať to dole 😠

sabaka
11. dec 2012

haaaaa ,haaaahaaa! ja z vas nemozem a admini asi tiez nie, strana c. 600 jednoducho nema chybu 😀 u mna zauradovala myslim ze str. c. 400 a to 100% prave preto, lebo ma tam opomenula nasa @ataner81. este raz velke dakujem 😀 😝 a teraz je rad na vas 🙂

ataner81
11. dec 2012

@simonkato no vidíš Simi, že to nič nebolo. A ty teraz niekedy čakáš mrchu? Neviem lebo v tabuľke nič nie je napísané

ellis21
11. dec 2012

@simonkato vieš ako sa tá choroba volá? tehuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀
@franica no on to nemá ľahke, celý týždeň je preč tak si vieš predstaviť čo s ním robím keď príde v piatok domov. 😀 Rýchlo uspím deti aby sa nemohol vyhovoriť že zaspal pri malom 😀 😀 😀 No tento víkend ak príde mrcha má voľno ale od ďalšieho víkendu nemá šancu. A cez vianoce ani nehovorím, to bude doma nepomôže mu nič. 😀 😀 😀

ataner81
11. dec 2012

@sabaka a my svorne budeme pokračovať ďalej. Si pre nás vzorom a inšpiráciou. Hold my sme asi náročnejšie, keď nám také malé čísla ako 400ka či 500ka nestačili. Ale 600 je už dosť vysoké číslo, takže už žiadne ohŕňanie nosom a šup šup vajíčka snažiliek, rýchlo sa spojte s kamoškami spermoškami 😀

dorekapa
11. dec 2012

@ataner81 no ja som pri mojom manzelovi pribrala za dva roky 6 kil.To sa tak mam dobre pri nom..xixixi...

tatarida
11. dec 2012

@horseshoe no to teda bude sranda 😀 inak podla mna to ze tehotenstvo je najkrajsie obdobie v zivote je riadna pi......
prvych 5 mesiacov som stravila s hlavou v hajzli a rukami dopichanymi od infuzii a od zaciatku 8 mesiaca to je este horsie ako tych prvych 5.... vsetko boli, tlaci, nespim, zo vsetkeho je mi zle ☹ ale mas pravdu, zachvilu to skonci a potom uz bude na tvari snad len toto 🙂

ellis21
11. dec 2012

@sabaka máš pravdu aj mne sa splnila tá 400 strana, no bohužiaľ to nevyšlo asi to bol len nácvik tak dúfam, že táto 600 už bude naostro. 😀

dorekapa
11. dec 2012

@franica no muzik isiel na stavbu kedze rekonstruujeme dom a ja som v praci a kedze vidite aka je moja pracovna naplne..modrykonik..tak asi sa v tej praci neptrerhnem..a tie hormony...juuuj..zeby to bolo ovulkou?Je pravda,ze ja som viac za denny keksik..

ataner81
11. dec 2012

@dorekapa radšej 6kíl hore od toho, že sa máš dobre ako 16kíl dole preto, že sa trápiš

ellis21
11. dec 2012

@tatarida moja nechcem ťa strašiť ale potom sa nevyspíš už vôbec, nebudeš mať na nič čas a budeš sa strachovať už celý život 😀 😀 😀 A ešte keď príde puberta pomóóóc. Teraz chodí skôr, moja dcéra má 10 a je to s ňou na prášky 😀 Ale držím ti palčeky a pekne si užívaj tehu. 😀

ataner81
11. dec 2012

@tatarida záchod je moja najobľúbenejšia miestnosť v byte a keby som na ňom strávila ešte viac času kvôli tehu, milovala by som ho ešte viac 😀 😀 😀 😀

simonkato
11. dec 2012

@ataner81 Renata mrchu cakam okolo20-22 od kyretu mi chodi presne v tieto dni cize mam cyklus v celku rovnaky .

@ellis21 zlatko o tehu mozem len snivat jedine ze by som bola ako panenka maria .

franica
11. dec 2012

😀 😀 😀 😀 😀 jaj že dnes je tu ako veselo...len takto ďalej, dodávame si navzájom optimizmus a dobrú náladu čo vedie k čomu...no k čomu??? K BRUŠKÁM predsa!! 😵 😵 😵 😵
Keď už som taká optimistická, že mi, Reni, asi mi pomaly treba cikať 😀 😀 😀

horseshoe
11. dec 2012

@tatarida no moja, ale aspon si mozes povedat, ze si ako vojvodkyna Kate, ktora tiez trpi hyperemesis gravidarum 😀 😀 😉 No ale u tychto kralovskych ludi je ten prah bolesti a citlivosti trochu posunuty - pichne ich v zadku a uz biele plaste kolo nich behaju 😀 😉

Joj, no mne byvalo tiez dost zle - neviem, ci bolo horsie to, ked mi bolo zle bez grcania, alebo to ked som sa dogrcala - ze sa mi ulavilo. No trvalo mi to do nejakeho 19.tt. Nastastie nemala som to az take brutalne ako ty, lebo infuzie neboli treba.
Hehe, inak aj ja uz pocitujem rozne tlacenie baba a nepohodu - uz sa prehupujem do toho finalneho obdobia tehu - no srandy kopec. Ale ako pises - zachvilu tehulkovanie skonci a budeme mat v naruci nase uzlicky stastia 🙂 😉 A potom si to zopakujem este raz pripadne dvakrat - ved nebudeme hadam mat rozmaznanych jedinacikov 😀 😉

sabaka
11. dec 2012

@ellis21 @ataner81 celkom iste! bol by v tom cert, aby to v dohladnej dobe nevyslo 😵 😝