icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
11. dec 2012

@sabaka už sa môžeš spokojne tešiť. mimi krásne rastie(aj keď podozrivo rýchlo 😀 )a my sme v tesnom závese za tebou 🙂
@ellis21 no vidíš a ja mám Veľké Divy zadarmo a skoro každý deň 😀 😀 😀 😀 😀

franica
11. dec 2012

@ellis21 aj ja som chcela neskôr, ale kvôli Renke skúsim v piatok....a keby nebodaj v sobotu mrchaňa prišla, tak som aspoň jeden test stihla 🙂 Už sa tešííííím

horseshoe
11. dec 2012

@ataner81 presne tak - nastastie k nechapackam medzi nami nikdy nedoslo 😉 😉 😉 to len potvrdzuje fakt, ze sme dobra, sudrzna skupinka 😉 jj, no ked budu babatka, tak samoska nebude casu na vysedavanie pre PC 😀 Ale tak nejaky ten cas sa vzdycky najde na to, aby sme trosku poklebetili 😉 😉

ataner81
11. dec 2012

@horseshoe to dúfam. Už teraz som rada, že ste nás tu niektoré tehuľky neopustili, tak verím že už aj ako mamičky nám ostanete verné 🙂

drobca07
11. dec 2012

a baby....čo hovoríte na takú stranu 606 ? tiež pekné čísla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 také dobré na dalšie T-vírusy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
11. dec 2012

@drobca07 fúha s jedným mimi by som bola spokojná, dvojičky by boli pre mňa splneným snom ale trojičky? 😕 .................no dobre, tak sem sa ďalšie T vírsíky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

franica
11. dec 2012

Dievčatá, ak vás tona T vírusov zatiaľ nepresvedčila o tom, že dnes treba skočiť na mužov za každých okolností, tak si prečítajte toto 😀

http://najmama.aktuality.sk/clanok/231985/dnes-...

drobca07
11. dec 2012

@franica juchúúúúú 🙂 to znie dobre 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 idem do toho 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

franica
11. dec 2012

@drobca07 aj ja!!! A každá snažilka povinne 🙂

ellis21
11. dec 2012

@drobca07 nieje to zlý nápad ale čo tak každá strana by bola vhodná na tehu vírusíky. 😀 Tehulky pekne sa striedajte a nech je každá strana dobre nainfikovaná 😀

zora256
11. dec 2012

@ataner81 Ahoj!
Tak prajem Ti aby to bola posledná ms pred tehu 😉 a potom už len po pôrode🙂

ataner81
11. dec 2012

@ellis21 geniálny nápad 😀
@franica Zuzka sexík bol v pláne tak či tak ale toto je skvelý bonus k tomu. Škoda, že nemám plodné dni...................kašlať na to, mojenkanie bude 😀

ataner81
11. dec 2012

@zora256 ahoj. pevne verím, že to tak bude a obe čoskoro tehulkujeme 🙂

brumka
11. dec 2012

@franica hehe ze plodny den, ja dufam ze nezalahnem s malou o pol deviatej tak mi je zle hlavne od obeda ale dneska od rana, muzik ma narodeniny tak keksik by mohol byt 🙂 aj napriek tomu ze plodne spermijky uz netreba u nas 🙂

zora256
11. dec 2012

JJéj baby tehulky,vy ste ale šikovné,toľko výrusíkov,musí sa ujsť aj mne😀 a tak vľa ste popísali nestíham čítať😀.

ellis21
11. dec 2012

@franica no ja tiež teraz asi zaklopem susedovi, lebo moja láska príde až v sobotu a to som mu chcela dať voľno lebo asi už príde mrchal. 😀

zora256
11. dec 2012

@ataner81 Určite max v januári sme vtom 😉 A snáď ani car nebude vám treba🙂Nuž ani ja ešte nemám plodné dni ešte som len 10dc,a včera aj sexík bol,a do štvrtka pauza,keďže vo štvrtok idem ku gyndošovi a večer si dáme aj sexík,po vyšetrení🙂Len dúfam,že gyndoš bude mať dobrú správičku,že bude ovu o pár dní po vyšetrení,keďže vtedy budem mať 12dc

ataner81
11. dec 2012

@zora256 ideš na folikulometriu?

ataner81
11. dec 2012

Baby idem si na chvíľu ľahnúť na gauč pred telku a skúsiť trošku podriemať aby to vínko na trhoch nepoložilo a mohla som si užiť krásny večer s polovičkou. majte sa krásne a nezabudnite na mňa na tej 606 strane 😀

zora256
11. dec 2012

@franica Tak niečo natom pravdy bude😀Nemáme čo stratiť aj to je pravda🙂A vínko mi nepijeme,ale nevadí,času je veľa cez sviatky,takže sa zadariť musí,ale ešte tento týždeň max budúci,ináč premeškám:-/,čiže pred sviatkami,ale iste sú tu baby,ktorým vyjde ovu na Vianoce 😉

zora256
11. dec 2012

@ataner81 Dám si pozrieť aj folíky,keďže mi ms meškala 10dní,tak si chcem byť istá ako som natom s folíkmi🙂

zora256
11. dec 2012

@ellis21 To myslíš vážne,že pôjdeš k susedovi?Nuž ja by som to mužovi nevedela spraviť a pred ms mávaš ovu?

ellis21
11. dec 2012

@zora256 jasné že to nemyslím vážne. Ja mám úžasného muža, je to moja naväčšia láska ale sranda musí byť 😀

franica
11. dec 2012

@zora256 Zorka nemôžeš brať všetko doslova...lebo to by sme tu potom všetky vyzerali poněkud divne 😀 😀 ..ba až na ústav 😀 😀 😀

ellis21
11. dec 2012

@franica 😀 😀 😀 no ja si aj tam myslím, že ak nás tu niekto číta, tak nám už zohrievajú miestečko v blázninci. 😀 Ani nebudeme vedieť ako a príde nám pozvánka do Pezinka 😀 😀

ellis21
11. dec 2012

Mne sa chce stráááááááášne spáááť. 😲 😲 😲

zora256
11. dec 2012

@ellis21
@franica Tak sranda tá hej,musí byť😀,nuž ja som človek,ktorý nevie klamať a keďže si tu píšeme,tý smajlíci aspoň ukážu,či sa smejeme,alebo to myslíme vážne,podľa toho viem ja takto odhadnúť,len.A vivote,keď sa sniekým stretnem,tak podľa mimiky,proste ja som vážny človek,ale viem aj sradnovať,ale to musím poznať človeka,ským komunikujem,alebo aspoň smajlík,ktorý ukazuje momentálny stav nálady🙂

franica
11. dec 2012

@ellis21 nevadí, aj v takom Pezinku musí byť sranda, hlavne keď dostaneš podobne trhlých spolubydlících ako si ty 😀 Moja teta robila v takom zariadení a niekedy sme až plakali ked rozprávala historky...niektorí blázni sú takí milí - ako my 🙂
PS- dnes mi idú do úst samé české slová...myslíte, že je to tehu príznak?? 😕 😀

ellis21
11. dec 2012

@franica no neviem či je to tehu príznak ale príznak na Pezinok to môže byť 😀 Ja mám zas pocit akoby som bola precladnutá a bolel ma mechúr. To preto že spávam s holou riťou 😀 😀 😀

franica
11. dec 2012

@ellis21 hihi aj Pezinok môže byť, hlavne, nech je už nejaká zmena 🙂 A ten tvoj mechúr...možno bojuje s nejakým malým votrelcom a zvádzajú boj o miesto 😉