Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 presne tak - nastastie k nechapackam medzi nami nikdy nedoslo 😉 😉 😉 to len potvrdzuje fakt, ze sme dobra, sudrzna skupinka 😉 jj, no ked budu babatka, tak samoska nebude casu na vysedavanie pre PC 😀 Ale tak nejaky ten cas sa vzdycky najde na to, aby sme trosku poklebetili 😉 😉
a baby....čo hovoríte na takú stranu 606 ? tiež pekné čísla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 také dobré na dalšie T-vírusy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dievčatá, ak vás tona T vírusov zatiaľ nepresvedčila o tom, že dnes treba skočiť na mužov za každých okolností, tak si prečítajte toto 😀
JJéj baby tehulky,vy ste ale šikovné,toľko výrusíkov,musí sa ujsť aj mne😀 a tak vľa ste popísali nestíham čítať😀.
@ataner81 Určite max v januári sme vtom 😉 A snáď ani car nebude vám treba🙂Nuž ani ja ešte nemám plodné dni ešte som len 10dc,a včera aj sexík bol,a do štvrtka pauza,keďže vo štvrtok idem ku gyndošovi a večer si dáme aj sexík,po vyšetrení🙂Len dúfam,že gyndoš bude mať dobrú správičku,že bude ovu o pár dní po vyšetrení,keďže vtedy budem mať 12dc
Baby idem si na chvíľu ľahnúť na gauč pred telku a skúsiť trošku podriemať aby to vínko na trhoch nepoložilo a mohla som si užiť krásny večer s polovičkou. majte sa krásne a nezabudnite na mňa na tej 606 strane 😀
Mne sa chce stráááááááášne spáááť. 😲 😲 😲
@ellis21
@franica Tak sranda tá hej,musí byť😀,nuž ja som človek,ktorý nevie klamať a keďže si tu píšeme,tý smajlíci aspoň ukážu,či sa smejeme,alebo to myslíme vážne,podľa toho viem ja takto odhadnúť,len.A vivote,keď sa sniekým stretnem,tak podľa mimiky,proste ja som vážny človek,ale viem aj sradnovať,ale to musím poznať človeka,ským komunikujem,alebo aspoň smajlík,ktorý ukazuje momentálny stav nálady🙂
@ellis21 nevadí, aj v takom Pezinku musí byť sranda, hlavne keď dostaneš podobne trhlých spolubydlících ako si ty 😀 Moja teta robila v takom zariadení a niekedy sme až plakali ked rozprávala historky...niektorí blázni sú takí milí - ako my 🙂
PS- dnes mi idú do úst samé české slová...myslíte, že je to tehu príznak?? 😕 😀

@sabaka už sa môžeš spokojne tešiť. mimi krásne rastie(aj keď podozrivo rýchlo 😀 )a my sme v tesnom závese za tebou 🙂
@ellis21 no vidíš a ja mám Veľké Divy zadarmo a skoro každý deň 😀 😀 😀 😀 😀