icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
11. dec 2012

@franica ja ti nevím Karle, aj toto predošlé tehu takto začínalo. Už som čakala, že dostanem zápal močových ciest no a bolo z toho tehu. 🙂 Ale teraz sa nebudem s tým nejak zapodievať, len dúfam, že to fak nebude nejaký zápal 😖 A ty sa ako cítiš?

ellis21
11. dec 2012

@franica Zuzi, neodplašili sme tie naše babulky? Nejako zmyzli 😉 Ja mám asi tiež nejakú poruchu, prehadzujú sa mi písmenká keď píšem, to nieje tehu príznak? 😀

zora256
11. dec 2012

@ellis21
@franica Svami je teda sranda baby!A ja som tiež akási unavená,ale ak by som si čo len ľahla na 30min.malý by bol hore a aj ešte viac unavená☹ach jaj musím vydržať do 22h večera😀

franica
11. dec 2012

@ellis21 ja som si istá, že je to príznak...veď terajšie deti sa nemusia prejavovať ako tie stáročia predtým len nevoľnosťami a vynechanou mrchou...dnes tu už máme kyber-fazuľky, ktoré nám dávajú vedieť, že sú tu už cez moderné technológie 😀 Vidíš a ten mechúr je toho len dôkazom....no v piatok uvidíme čo staré dobré čiarky na to 🙂
Ja na otázku ako sa cítim môžem len povedať, že až priveľmi fajn 😠 mne nič nie je a okrem tej češtiny si ani nemám čo namyslieť, lebo ja fakt nič necítim 😖 Tak som presvedčená o tom, že som z tých žien, čo keby im nerástlo brucho ani nevedia, že tehu sú...keby som sa nechystala testovať, tak by som na to isto prišla až v piatom mesiaci 😀

A žeby sme ich fakt odstrašili?? Alebo sú už v rade na príjem v Pezinku 😀

zora256
11. dec 2012

@ellis21 A koľko dní máš do ms?Možné je že si tehu🙂Moc držkám palčeky mne sa zas zdá,že sme tu len mi dve 😕 .Ale aj ja onedlho dvíham kotvy,lebo malý bude čoskoro hore.

franica
11. dec 2012

@zora256 ja som tiež tu, len odbieham, lebo pri tom robím koláčiky a musím sa trochu odreagovať medzi tým 🙂 Taký netrpezlivý človek ako ja sa neviem načo púšťa do hentakých piplačiek, ale nevadí, už sa to rysuje aj to chutí...takže vád priebežne sledujem 🙂

zora256
11. dec 2012

@franica Neboj možno si fakt z tých šťastnejších žien,ktoré nebudú mať žiadne príznaky ako tie čo nevedeli,že sú tehu,len keď už rodili 😀

drobca07
11. dec 2012

aj ja som tu stále 🙂 ...ale som zároveň aj v práci 😅 a už by sa mi od rána patrilo aj niečo pre firmu urobiť - ale tak "pracujem do výšky svojho platu" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dorekapa
11. dec 2012

@drobca07 to sa pridavam..od 7 rana si posedim na nete posurfujem,popisem tu a nieco aj oppracujem,aby sa nepovedalo,ze som tie kolekcie na konci roka dostala zadara

ellis21
11. dec 2012

@franica no tvojej diagnóze sa hovorí tehu v utajení. Raz ráno sa zobudíš a budeš mať balón jak svet. 😀 To som už niekde počula, začína to češtinou a končí trojičkami. 😀 Ja by som šla do doho Pezinku až od nového roku, lebo si chcem ešte užiť Silvester v Pezinku sa nesmie piť. A ďeťom som kúpila kopu hračiek tak chcem vidieť ako sa budú tešiť. Potom bude misia splnená a môžmu mi dať aj zvieraciu kazajku. 😀 😀 😀

ellis21
11. dec 2012

@zora256 ešte tri dni ale neviem či sa to neposunie po tom kyrete. No dnes som mala trochu špinenie a už nič. Ja neviem čo to je 🙂

drobca07
11. dec 2012

@dorekapa ty aspoň tie kolekcie - a nám sľúbili znižovanie platov!!!!! tak si vieš predstaviť aké je moje pracovné nasadenie!!! 😀 ...už som si vyhliadla šaty na ples čo ideme v januári , čižmy na jar, popísala sem, objednala dedru atd atd....dosť som toho stihla 😀 😀 😀 😀 a ešte do 16-tej času dosť 😀 😀 😀 😀

ellis21
11. dec 2012

@drobca07 aj ja som v robote a tiež poctivo pracujem do výšky svojho platu. Takže nerobím 😀

franica
11. dec 2012

@ellis21 to je super diagnóza 😀 Nikdy som nechcela byť taká chorá ako teraz 😎
a to čo že sa v Pezinku nemôže piť- to je ako vo väzení, máš iba to, čo si zoženieš..neboj, založíme tam taký gang, že vysokoškolské intráky sa budú chcieť podobať našemu zariadeniu 🙂 Ale súhlasím, že Vianoce ešte doma...toľko dobrôt bezo mňa nezvládnu zbaštiť 😀 A vôbec, trojičky musia mať čo do úst

ellis21
11. dec 2012

@dorekapa no kôli kolekcii by som aj ja robila ale mi nedostávame nič, takže....... 😀

zora256
11. dec 2012

@ellis21 Tak možno sa aj zadarilo,alebo ste sa teraz nesnažili?Tak držkám palčeky aby si mala cyklus normálny a nanajvyš,len tehu🙂

ellis21
11. dec 2012

@drobca07 aj ja som hlavne včera veľa pracovala. Objednala som už všetky darčeky cez net, len by mi ich mohli aj preplatiť. 😀 ako bonus za dobre vykonanú prácu.

franica
11. dec 2012

@drobca07 no tak presne takto vyzerá motivácia v praxi...ak mi pridajú, tak chodím na net s tým, že ešte mám aj trochu zlý pocit a keď uberú, tak pošlem pozvánku na FB aj šéfovi, nech vidí, koľko zaujímavostí je na nete 😀
Je to hruuuuuza s tými zamestnávateľmi.....dohodnime sa, že s nimi vybabreme a všetci odídeme hromadne na materskú 😉 😉 (ja zamestanie moc nemám, ale ja vybabrem aspoň so štátom 😀 )

dorekapa
11. dec 2012

@drobca07 😀 😀 😀 😀 ja uz o hod a pol.startujem auto a palim pre malu do skolky a potom nakup.Klasika.Vecer pobalim darceky a urobim si ovu testik.Krasny program na vecer.A pred chvilou mi volala kamaratka,kt.je v 6 mes.a referovali mi o sovjich pocitoch.... tak som ju vypocula a je mi "lepsie".Ja ocakavam mrchu na Vianoce tak o tyz.cca pride predmenstruacny syndrom..este ze moj muzik je taky starostlivy..minuly mesiac mi isiel do lekarne kupit tabletky a pytal si nejake pre zenu,lebo ma predmens.syndrom..Lekarnicka sa tak usmiala...a povedala,ze za jej dlhej praxe nebol ziadny muz pytat take tabletky... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neviem co si pomyslela o mne..ale asi ze jeho manzelka je kvalitne svihnuta

ellis21
11. dec 2012

@zora256 ále snažili 😀 Nenechali sme nič na náhodu 😀

dorekapa
11. dec 2012

@ellis21 no tak tie kolekcie mame..a to je vseeeetko

zora256
11. dec 2012

@ellis21 Tak sa možno aj zadarilo a to špinenie,bolo zrejem z uhniezdenia 😉

ellis21
11. dec 2012

@dorekapa no a potom že na východe sa vám nedarí 😀 😀 😀 My sme mali mať vianočný večierok ale aj ten asi nebude. No tak čo už. ☹

zora256
11. dec 2012

@dorekapa Mm zas nedostal lístky ☹ a tiež sme takmer všetko minuly a ešte jednlo nikde☹len čo na dnes a zajtra.

deculko
11. dec 2012

ahojte dievcata🙂) nasej laske druhemu pokladiku krasne bije srdiecko🙂)) a take je krasne🙂) myslela som si,ze si fotecku z usg brat nebudem,ale ked som tu babiku takmer 19 mm velku videla,tak som neodolala... 🙂)) podla usg to mam 8tt+3dni 🙂)) normalne som dnes roztopena od emocii🙂) keby mi pani vedla v cakarni nepovedala,ze si mam vyzut navleky z topanok,tak idem v nich az domov🙂)))) tu je fotecka🙂))a kazdej z vas tak velmi zo srdca prajem,aby ste taketo pokladiky mali co najskor v brusku a aby sa vam zdrave narodili🙂)))

ellis21
11. dec 2012

@franica jané, nenecháme im nič, nech sa trošku aj o nás ten štát stará. 😀 Len aby sme potom neumrei odl hladu a zimi, keď nebudeme ani nájom platiť 😀

typa
11. dec 2012

@deculko krasna fotka....sa tesim,ze ste v poriadku a krasne rastiete 🙂

horseshoe
11. dec 2012

@deculko krasne, moja 😵 😵 😵 😵 ako si tam spokojne plava 🙂 nech dalej pekne poslucha drobatko malinke 😉 😉 😉

deculko
11. dec 2012

dneska sme skoro rano vstavali ako ked som chodila tie 3 tyzdne do prace...🙂 a ani som netusila,ze prebieha prave 600-sta strana,to teda hej,tak nech je extra plodna,posielam najma vam snazilkam tieto tehu virusiky
,specialne pre @ataner81 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
specialne pre @drobcu07
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
este specialne pre @simonkato
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a specialne pre vsetky 🙂)))

ellis21
11. dec 2012

@deculko jéééééj aký malý človek. 🙂 Super, držkaj sa a pekne sa o bábanko staraj. 🙂 A dúfam, že nám budeš s ostatnými tehulkami do Pezinku nosiť koláčiky. 😀 Ak nechápeš, tak kuk vyššie 😀 😀 Zuzka ti vysvetlí, ja mám nejaký útlm 😀 😀