icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

renitri
11. dec 2012

@franica oki, mozme sa dohodnut na piatok 🙂to budem mat taky stred medzi dvoma moznymi terminmi...

janka9900
11. dec 2012

@franica dakujem 😉 pozdvihli ste to tu dnes poriadne, este stale citam 😀
@horseshoe avoj zilincanka ze ziliny 🙂 tabulku kuknem u teba v albume, tu toho moc nevidim, dik 😉 dr. nejde stale tlaciaren, tak som si len na mobil odfotila, sa ma pytal, ci staci taka foto. a jasne, ze hej, ja sa uspokojim s kazdou sedociernou machulkou, ked viem, ze je to nase zlaticko 🙂 foto prveho babka mam od ineho dr. a tam si teda musim riadne domyslat 😕
@simonkato dakujem 🙂 aj ty budes mat za chvilocku pod srdieckom takyto poklad, veriiim tomu 🙂
a veriiim, ze vsetky snazilky tu coskoro pridaju taketo fotecky 😉 vsetkym vam posielam virusiky 😵 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵 😵 😵

franica
11. dec 2012

@renitri supeeeeer tak už sme tri!!! @ellis21 počuješ, už máme ďalšiu parťáčku...buď si dáme gruppen oslavu alebo aspoň sa budeme spoločne utešovať, že nevadí, ešte aj tak priskoro testíkovať a až o pár dní to bude ono 😉
Takže koľkokrát sa musíme dovtedy vyspať? ešte 3!!!
Vidíš Reni ty budeš už medzi termínmi, my budeme ešte úplne pred, takže najväčšiu šancu uvidieť ducha máš ty 😉

renitri
11. dec 2012

@franica 🙂 no nechame sa prekvapit... i ked podla teplotky to vyzera nadejne 🙂 i ked trochu skace, ale stale je pekne hore...kuk :
http://www.fertilityfriend.com/home/3d7cd0

franica
11. dec 2012

@renitri no je hore je- to je základ k úspechu..nezabúdajme však, že teplota sa drží hore až do príchodu ms, teda aj keby si náhodou tehu nebola, čo si, takže teba sa to netýka. Hlavne nech zajtra, pozajtra veľmi neklesne, to by mohlo znamenať aj príchod tej, čo jej neviem ani prísť na meno 😀 ale to sa nestane, lebo v piatok testujeme a radujeme sa 🙂

renitri
11. dec 2012

@franica 🙂 zlata si 🙂 hehe... viem...no snad ostane tak hore, ako ma... ty si nemerias? uz sa tesim na piatok 😀

franica
11. dec 2012

@renitri nemeriam, tomuto úspešne odolávam, lebo nemám dobrý teplomer a nie som dostatočný puntičkár na toto...ale už som mala také nápady, že ak by mi teraz prišla, tak si nejaký zaobstarám a idem na to aj ja...ach jo, iné ženy si povedia, že už na to kašlú a nechajú to tak a ja zase pokúšam 😀
No tak sa teším na piatok, ale teraz už utekám, lebo zmeškám svoju utorkovú zumbu, paaaaa žienky

renitri
11. dec 2012

@franica aj ja som najprv odolavala, ale uz mi to nedalo.. I ked raz spim dlhsie doobeda, inokedy kratise, ale neva.. zatial sa mi dari pekne kazdy den merat,... Ja som si kupila novy digi na toto...

leonetka
11. dec 2012

@franica jeejda ahoj, no ty mas pamat! 😀 ano, vysledky boli dneska.... hodnoty sa zlepsili, ale este to neni ono, takze budem to musiet odlozit este o jeden mesiac. ☹ @ellis21 ako si na tom ty? bola si na kontrole? ja som teraz TSH mala 2,9 a ma byt okolo 2, max. do 2,5 takze uz mi chyba naozaj kusocek.
ja to vidim teda na ten januar. cize chtiac-nechtiac si takto pockam toho pol roka co mi odporucali aj lekari 😖 .
ako, co vam budem hovorit, je to to najhorsie co moze byt - cakat. keby snazilkujem a sa mi nedari, aspon mam kazdy mesiac nadej ale toto je fakt ze depka. ☹
a mimochodom vysledky z genetiky furt nedosli. nase super rychle zdravotnictvo: 6.8. tam volam objednat sa - termin dostavam na 5.10.! (o 2 mesiace) - vysledky vraj o 4-6 tyzdnov. ked spravne ratam, ubehli uz davno dalsie 2 mesiace a stale nic. uz ani nedufam, ze budu tento rok. 😒
takze mila @ataner81 mozes ma nechat na spodku tabulky, ja ti zaciatkom januara dam termin neocakavanej mrsky vo februari. 😉 ... no, ale tak vam vsetkym snazilkam prajem aby ste sa co najskor dockali //. 🙂
a mimochodom, s tymi Femi kvapkami tu nema nikto skusenosti??

zora256
11. dec 2012

@ellis21 Tak len tíško držkám palčeky-)A potom ajtak dáš vedieť,že čo-)
@janka9900 Krásne babulko🙂Moc držkám palčeky aby ste boli ok,a boli zdravý obaja🙂

zora256
11. dec 2012

@deculko Veľmi pekne ďakujem,za prianie a tehu vírusíky🙂Veľmi dúfam,že padne u každej na úrodnú pôdu 😉 A každá budeme rodiť už najneskôr v septembri🙂

zora256
11. dec 2012

@dorekapa Tak to je super,že obaja dostávate,ja na rodičovskej nedostávam😀,ale muž zvykol,ztých zvykneme na mesiac nakúpiť jedlo,čo obstojí,myslím múku,ryžu a tak a na začiatok mesiaca a potom už len ztoho varíme🙂Aj muž si nosí zdomu,keďže tam nevaria🙂.A dúfam,že dne sdonesie lístky po poobednej domov 😵 ,lebo nemáme nakúpené jedlo,na december a začiatok januára.

janka9900
11. dec 2012

baby, teraz som vas docitala, nedalo mi odist bez docitania 😀 tak som sa dobre nasmiala, mm ked ma vidi, tak usmev na tvari, ze zasa konikujes? a caka, ze mu poviem, na com sa smejem 😀 aj chlapom by trebalo nejaku modru kobylku 😀 aj som zabudla, ze mi malo byt zle 😀
prajem vam vsetkym dobru nocku a snazilkam uspesnu 😉 😵 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT snad virusiky budu ucinkovat aj na 607 😉

dorekapa
11. dec 2012

@zora256 no manzel chodi na obedy v praci,ale oni dostavaju na 12hodinovku dva listy,takze ak ma 12stku,tak jeden listok necha doma.A ja robim 8 hod.a listok dostavam na kazdy den,ale ja mam len 3 eurove a on 3,15 eurove.Ale tie listky idu rychlo ako aj vsetky eurace na stravu..strasne kolko mame vydavkov..

zora256
11. dec 2012

@dorekapa Veru strašné,že vešetko stojí veľa a výplaty sú malé☹.Aj muž mi má 3eu-rové,ale je dobré keď obaja zarábate🙂 budz rada,lebo na rodičovskom tie peniaze sa minú na dieťa ani sa nenazdáš a je po nich a ešte je veľa krát aj málo,najmä ak znej ide na mesačné výdavky a z mužovho hypotéka,tak veru veľa krát si musíme požičať od svokrovcov,ale čo už sná´d tie 3 roky ešte budú žiť a zarábať,kým máme hypotéku a potom už bude snáď aj nám ľahšie dýchať a žiť🙂A nie žeby som len dovtedy chcela svokrovcov,vpohodkeaj dlhšie🙂,len svokor je dosť chorľavý na tlak:-/ a svokra má dosť nestabilnú prácu:-/

ellis21
12. dec 2012

@franica máš pravdu, pekne sa @renitri pridaj. Ja asi dostanem mrchu už ma bolí brucho jak šľak ale nevadí, keď som sľúbila že testnem tak aj cez mrchu 😀

simonkato
12. dec 2012

Dievcence dneska je to tu co vcera vas clovek nestacil citat pridem dneska a mrtvo co toto ma byt ???

ellis21
12. dec 2012

@janka9900 jééééé aký krásny chrobáčik a aké má roztiahnuté ruky a nohy, to aby sa mu tam nikto nevotrel do toho jeho domčeka. 😀 Gratulujem a držím palčeky. 😀

ellis21
12. dec 2012

@simonkato no aj ja kukám že čo sa detje. Babýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý kde ste? Nepracujte toľko na tých bábatkách 😀 😀 😀

brumka
12. dec 2012

pozeram ze tu riesite financie, tak u nas to je bieda 2 roky este auto platit a 24 rokov hypoteku, des a hroza a z mojho RD nemam dost na najom s energiami. nastastie som dojcila takze mliecko bolo moje ale ajtak pol roka som ho musela kupovat a to boli ine palky... a teraz nemame ani ziadne darceky nic este a to uz su tu vianoce, musime novy zachod kupit lebo pani instalateri nam rozbili zachodpri oprave stupackky a zaco kupime neviem moj mm zaraba super ale co ked mame hypoteku a 2 izbak strasne bysme chceli domcek...

brumka
12. dec 2012

@janka9900 jej nadherna fotka ja uz sa tesim v januari na prvu foto 🙂 aby aj mm videl 🙂

janka9900
12. dec 2012

@brumka @ellis21 dakujem baby 😉 len sa mi zda, ze babatko je nejake natisnute v tej dutinke. dr. sa tvaril, ze je vsetko v poriadku, tak snad aj bude 🙂 som pozerala aj foto prvych babatiek a tiez su tam take natisnute. niektore fotky co som videla na nete, tak mali miesta este pre dve babatka 😅 myslim pozitivne, no najradsej by som bola, keby bol uz jul, lebo mi uz zacina sibat 😝 😀

brumka
12. dec 2012

@janka9900 ja co som bola na sone tak moja fazulka ma zase riadne velky domcek z kazdej strany, mozno aj preto mi uz brusko riadne poskocilo.

janka9900
12. dec 2012

@brumka mne poskocilo poriadne, ozaj neprehanam- ako minule v 5.-6. mesiaci 😅 aj ja by som chcela, aby malo taky velky domcek 😅 27.12. idem zasa na sono, tak mozno bude mat uz viac miesta 🙂

brumka
12. dec 2012

@janka9900 ja idem 3.1 na to velke podla dr budme uz asi v 13tt lebo su tie hnusne sviatky tak mi to nevychadza ako ma ale snad nic zle sa nestane

janka9900
12. dec 2012

@brumka mne dal preto medzi sviatkami, ze budem koncit akurat 12tt. ale do konca 14tt sa robi to sono, tak stihas v pohode 😉 minule som bola tiez presne takto tehu a robili mi to sono az v januari v 13+6 😉

horseshoe
12. dec 2012

@janka9900 ahojky. 😉 ale co sa bojis moja, to zalezi aj ako to doki tym sonom snima - to je opticky klam 😉 aj mne sa vselico zdalo, ze akesi divne tvary hadze ten plodovy vak a niekedy ake je tam stisnute, ale to je len uhol snimania 😉 nie je coho sa bat - kym ti doki nepovie vyslovene, ze je cosi zle, tak naco si robis zbytocne stresy? 😉

brumka
12. dec 2012

ja si to nepamatam teraz mam dost onicom knizku chybaju tak rozmedzia a tak, ta predtym bola prehladnejsia ale je to moja knizka 🙂 len musim kopu papierov v knizke teraz nosit...jasom zabudla sa na tu neurologiu objednat asi tam zavolam..akurat si ratam ze budem cca 13+5 takze fakt na chlp

janka9900
12. dec 2012

@horseshoe ahoj 🙂 dik, viem, ze sa nemam preco plasit, ale uz sa pomaly blizi moj kriticky druhy trimester, tak si zacinam vsetko mozne namyslat. dokonca sa mi dnes zazdalo, ze mi tvrdne brucho, no ciste psycho 😅 😀 cez vychadku pojdem kdesi von, lebo to lezanie mi uz nerobi dobre 😀

janka9900
12. dec 2012

@brumka vychadza ti to ozaj na chlp, ale je to ok 😉 mne da knizku az nabuduce, ked budu vysledky z krvi. objednaj sa na neurologiu, nech si kludna 😉