icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

dorekapa
13. dec 2012

@brumka to fakt,takze ti ukazal ze si tehu..a to ti meskala mrcha,alebo si si ho urobila este pred prichodom mrchy.A robila si si testik rano alebo poobede.Neovplivni vysledok ranny moc?Ja by som si rada urobila testik,som netrpezliva,ale pockam..aj ked dostanem mrchu o tyzd.budem smutna veeelmi,ale nie tak aby som pokazila si Vianoce..do noveho roku vstupime s velkym nadsenim a nadejou,ze to vyjde v 2013.ale ako som uz pisala mam taky divny pocit,ze dostanem..a po milovani vcera ma tak nie ze by bolelo,ale taky divny pocit,ako keby ma aj pichlo a take chvenie..a pritom pri keksiku som necitila ziadnu bolest,nic..bolo to uzasne

brumka
13. dec 2012

@dorekapa skusim to vysvetli mala som nepravidelnu mrchu al tak od 14dc mi zacalo byt zle vajecniky bolie tkrize tak priznak ovulky asi, a trvalo to vsetko az do mrchy takze mne sa prelinali ovulacne s PMS. a posledne som mala totozne ale uz mi vysiel aj pozitivny test, BT som si merala len 1 mesiac. som teraz v 3mesiaci na silvestra koncim 1trimester 🙂 jasom si tehu stale nahovarala ale pri nepravidelnom cykle 27-37 sa tazko nieco odhadovalo ci meska nemeska

dorekapa
13. dec 2012

@brumka takze mozno je tam 10 % nadej ze som aj ja teraz tehu..fakt mam pocit,ze ci mam zapal alebo pred mrchou..vytok nemamnepali ma nic,pri sexi pohodicka..len tie motyle ci co to je v podbrusku..Boze bola u vas velkaradost co?Juuj viem si predstavit.Ozaj je to pravda,ze ked je zena teh.tak nemoze pouzivat kvapky do nosa?ja som zavistla na nasivine a neviem ako budem bez neho fungovat..mozno mi to tym ,ze si nebudem mot strieknut do nosa aj prejde..alebo len pouzitim morkej vody v spreji..no uvudime..a co si myslis,ze to bude dievcatko alebo chlapcek?

brumka
13. dec 2012

@dorekapa nechem ti davat nadeje :( ale aj bysom ti ich chela dat...o kvapkach neviem ale asi skor morsku vodu. ja kvapky nepouzivam len vynimocne ked som chora. co to bude neviem, pekne je mat aj aj ale uz mame kopu dievcenskeho a v nasom byte by sme nemulsei neskor riesit delenie izieb ked mame len dcojku, zatial to neriesime ale chceme ist na 3D

ellis21
13. dec 2012

@dorekapa veľmi som na teba zvedavá ako to dopadne 🙂 Ale to že ti ide malá do školy je celkom fajn, budeš doma a budeš sa jej môcť venovať. Je pravda, že tie začiatky v škole sú ťažké ale nieje toho hneď veľa tak to zvládneš. A ak by bolo všetko ok, tak v pôrodnici si len 4 dni a si doma, tie prvé dva týždne ti ju bude musieť nikto vodiť do školy a zo školy ale to zvládneš ak nemáš ďaleko školu môže chodiť už aj sama. Ja už mám tiež veľké deti 10 a5 a už sa teším ako si budem doma užívať materskú a venovať sa detom a domácnosti, lebo ja takto nič nestíham. Manžel pracuje v Rakúsku a chodí domov len na víkend, takže som na všetko sama aniekedy mám fakt dosť. 😠

ellis21
13. dec 2012

@franica no čo Zuzička ako sa citiš? Aký máš tušák? Príde tá mrchaňa alebo nie? Ja chodím furt cikať, už mi to lezie na nervy aj v noci. Asi mám fakt ten mechúr pošahaný. Večer nasadím urologický čaj a brucho ma bolí aj kríže už nech sa tá potvora spustí a môžem sa tešiť na ďalší mesiac. ☹

dorekapa
13. dec 2012

@ellis21 tak to ti verim.my byvame v bytovke ale v jari sa stahujeme do domu.8 km.od mesta.Ja aj teraz chodim autom do prace a manzel tiez,ale obaja chodime na opacny smer.Stahovanim do domu,bude mat manzel blizsie do prace a ja trochu dalej cca 20 km.Manzel robi na smeny,je policajt,takze tie nie je stale doma.Ale ak ma dobry tyz.tak je v praci dva dni.. 😀 😀 😀 sa smejem,ze tazko pracujuca trieda.Inak mam uzasnu svokru aj svokra a aj svagrovia su este mladi,jeden 25 a druhy 23 a zboznuju Rebeku,kt.si ich brat najstarsi vyzenil.Velmi pekne nas prijali a som tomu vdacna,lebo prvy manzel,vlastne biologicky otec Rebeky nema zaujem o nu a ani jeho rodina.Pre nich sme uplne nic.Takze tak.A s tou skolou,bude chodit do skoly uz do dediny kde sa stahujeme a nie je to daleko.Hoci je to najvacsia obec v okrese,zvladneme to.Toko ju zoberiem na aute a svokra pobudne pri malo..Boze ...nie som ja vadba..pisem,ako keby som uz bola tehotna a kazdu chvilu porodim..Fakt mi uz prepina..To nemozem..Urcite raz bude tehu,tomu verim,ale nemozem tak pisat,ked este nie som..a urcite budem informovat ako sme dopadli..ci sme sa smiali alebo smutili..

ellis21
13. dec 2012

@dorekapa No možno už aj tehu si, len o tom nevieš a podvedomie ti dáva najavo že si 😀 Mne sa stále snívalo pri tomto treťom tehu, že kojím alebo že som tehu. A aj som bola 😀 Máš to podobné ako ja. Tiež má dcéru z prvého manželstva ale to bolo omyl až na dcéru a teraz mám syna s druhým manželom. Ten je najúžasnejší chlap na svete. S mojom malou je od jej 3 rokov takže dlhšie ako bio otec. Ten len pošle peniaze každý mesiac koľko musí a nestará sa. Je mi to srdečne jedno. Aj my bývame na dedine, cíce hneď pri Bratislave a v bytovke ale je to dedina a je nám tam super. Školu a šôlku mám hneď pri dome, takže dcéra chodí sama. No ty bývaš pekne ďaleko 😀 Ja som mala z Humenného učiteľa, učil tu v Blave, bola som tretiačka a ten učiteľ mi tak prirástol k srdcu, že by som ho veľmi rada ešte stretla. Hrával nám na harmonike a učil nás východniarske pesničky. 🙂

dorekapa
13. dec 2012

@ellis21 jeej,takze poznam niekoho z HE.Mile.Ako sa volal ucitel?Ja mam rodinu v Trencine,ale inak sme tu vsetci vychodnari.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .Ja si urobim testik ak mi budu meskat.Nesniva sa mi o tom,ze som tehu,ale tak sa inak citim,ale bojim sa si to pripustit.takze si presla tiez tym cim ja?Boli ste aj manzelia? U nas rozvod a vsetko okolo toho prebehlo v klude.Manzela som vyplatila z bytu,zobral peniaze a od toho dna sa neukazal 3 a pol roka.Vyzivne plati presne a v januari dam o zvysenie,ze mala nastupuje do skoly a vydavky budu vacsie.Ona nas nechal ked mala Rebeka 3 me.a nasiel si inu a jednoducho odisiel.A terajsi manzel je tak isto ako pre teba ten tvoj tak aj pre mna moj najuzasnejsi manzel na svete.Fakt.Myslela som,ze sa uz nikdy nezalubiol,lebo s prvym sme spolu chodili dva roky,potom sme tri rokyboli manzelia a az tak sa nam narodila dcerka.Teraz sa citim stastna a milujuca,Viem, ze nas lubi,dcerka ho ma strasne rada a spoznali sa ked mala 4 roky.

ellis21
13. dec 2012

@dorekapa učiteľ sa volal Ján alebo Marián Seko, neviem už presne. Bol to taký pupkatý ale symnoš chlap. Ja som bola vydatá za prvého 3 roky ale tam bolo týranie, tak keď som skončila v nemocnici mi to konečne cvaklo a odišla som. No bolo to hrozné a nechcem sa k tomu vracať. Nechcel sa rozviesť ale nakoniec sa to po dvoch rokoch podarilo a to už som čakala syna. No bola to katastrófa ale je to už zamnou a teraz mám toho najlepšieho muža a tatina na svete. 😀

ellis21
13. dec 2012

Inak baby teraz ma napadla jedna vec ako tu surfujem na nete. Keď som bola pred kyretom v nemocnici na poslednom vyšetrení, tak doktorka sa ma pýtala ako dlho a do kedy som brala antikoncepciu. Ja som jej povedala že 5 rokov a vysadila som ju v júli tohto roku. No a v októbry som už bola tehu. No a ona sa namňa divne kukla, že a to ste tak skoro otehotnela? Tak sa nečudujem, že to takto dopadlo ( MA ).
Aký máte na to názor? Ja som na toto úplne zabudla. 😖

zora256
13. dec 2012

@brumka Ahoj!
Tak to nie je žiadna sranda vôbec nezávidím,prajem zlepšenie,a na to nemajú žiadne lieky gynekológovia?
@dorekapa Ahoj!Okres Veľký Krtíš:-/.A viem očom píšeš,aj my ledva z mesiaca na mesiac,ale tak najhlavnejiš máme,len občas jesť veľmi nie,ale tak chlieb je vždy s niečím,tak aspoň to istí,a malému vždy nakúpime mlieka dosť a jogurtov,proste on musí mať,a my nejako vydržíme🙂

zora256
13. dec 2012

Ahojte baby!
Tak veľmi pekne vám ďakujem za držanie palcov,dopadla som super🙂Takže ovulka do nedele istá,dnes mám 12dc a 16mm folikulík,lekár nakázal po 4dňovej abstinencii v sexíku mať až po 4dňoch sexík,čo bude zajtra keďže sme naposledy maly pondelok,a kázal na nedeľu,ale ja verím,že sa dievčatko takto podarí,keď budeme mať 2dni pred sexík,veď tie xx prežijú a možnože ovu prebehne ešte v sobotu,tak načo otáľať,no nie,keď dievčenské spermie sú pomalšie a žijú aj 4dni,a mužské max 24h a tie sú rýchle,a jedno xy už máme vpostieľke🙂keďže viac detičiek neplánujem,tak je fajn ak sú dopáru🙂.
@ellis21
@dorekapa Ahojte!Moc vám držkám palčeky aby ste boli tehu a aby ťa @ellis21 len tak nepreháňalona wc cikať aj vnoci ale aby to bolo z tehu🙂 @dorekapa možné je že si tehu,ak neberieš žiadné hormonálne lieky tak by si mala byť tehu,lebo ako ja beriem Duphaston,ten ovplivňuje aj náladu a rôzne tehu príznaky nahadzuje a fakt pri ňom nikdy neviem či som alebo nie,ale tak ja už testovať budem len po 40dc,pre istotu,lebo min,cyklus dorazila na 39dc a minula som 11testou☹.

renitri
13. dec 2012

@ellis21 To nebudes mat posahany mechur ale tehulka si 🙂 zajtra uvidime na testiku 🙂 uz sa neviem dockat ked ho ocikam 😀 a ozaj, treba hned prvy ranny moc???
@franica ahoj, no kde si ?? zajtra chcem vidiet pekne fotecky // 🙂

franica
13. dec 2012

@ellis21 prispievala som vám, ale neviem čo s tým koňom bolo, ale zmizli mi príspevky ☹
No nevadí, dneska veľa nestíham, upratovala som doma, varila, teraz som u našich, pomáham aj mamine, lebo ona nestíha tento rok, ale zajtra si vás dočítam a zreferujem aj ten test.
No a že ako sa cítim? Ja stále nijako 😀 Ja nemám žiaden príznak, iba včera troooolinku také mrchovské, inak nič a to sa fakt pozorujem! Ešte sa mi zdá, že aj ja trochu viac chodím na wc, ale to už môže byť aj paranoja .-D Tak zajtra sa uvidí, keď nie, tak sobotu až utorok, či príde...ach ako si len želám tie čiarkyyyyyyy!!!
A čo ty vieš, vôbec to nemusí byť mechúrom, aj pri minulom si sa na to sťažovala, nie? 😉
Takže hneď ráno @renitri a aj ty - Eli šetri si ten moč, nech ho máš dobre koncentrovaný, aby sme nehľadali duchov, ale aby nám palice oči vybili 😉

franica
13. dec 2012

@renitri aaanoooo ideme na toooooo 😉 😉 😉

ellis21
13. dec 2012

@franica veď toto, že aj minule som to mala presne takto isto. 😀 No ale radšej si nedávam nádeje ale zajtra teda tesntem ak keď ma dosť pobolieva brucho. ☹ Ja som myslela, že si sa na nás vykašľala, dnes to tu nieje nejak slávne.
@zora256 no super, takže ti držím palce, vyzerá to fajn, tak pekne daj malého babke a šup na mužíka aj celý deň v kuse. 😀

zora256
13. dec 2012

@ellis21 Nesmie sa vkuse,lekár nám kázal mať 4dni pauzu medzi sexíkmi,kvôli dozrievaniu,keďže muž mi mal len 50% živých spermií,to by bolo ešte menej dozretých,a ináč muža ja mám na poobednej tento týždeň takže by to ani nešlo a do 23h som hotová,preto sexík bude zajtra večer,ajtak muž piatky býva hore a kuká telku😀A max si dáme ešte v nedeľu po 2dňoch,len tak pre istotu ak by dopomohlo pár zrelých spermií,ztoho mála.ale dúfam,že ženské má ok,a dobehnú do cieľa aspoň jedna 😵

dorekapa
13. dec 2012

@ellis21 to som rada..vidis,pre obe vsetko zle sa na dobre obratilo.A este to specatime babatkami.vy uz aspon mate spolocneho synceka.My by sme chceli spolu jedno dietatko.Takze by sme mali dve.Ja mam vo februari 33 r.a manzel mal v auguste 36,takze sme v takom tom uz zrelom veku 😀 😀 😀 😀 😀

dorekapa
13. dec 2012

@zora256 tak my nie ze ideme z mes.na mesiac,lebo prijmy mame slusne,len ze nam to stavebne vela zhltne.platime dost velku sumu a to preto,ze do 6 rokov mame uver splateny

renitri
13. dec 2012

@zora256 som rada, ze si OK 🙂 verim ze to uz teraz vyjde 🙂 Mna uz niekolko dni pobolieva v podbrusku, tak dole v strede.. a hlava ma sem tam boli...

dorekapa
13. dec 2012

@zora256 a ty si robis ovu testiky?Ja som zacalat min.mesiac ale nerobila som ich stale a teraz po poslednej mrche ich robim kazdy den,ale podla tes.a aj mojich pocitov som malaovulku na 14 den,v strede cyklu lebo mam 28 dnovy cyklus

zora256
13. dec 2012

@renitri
@franica Ahojte Babule!
Ako vám len želám tie krásne // na testíkoch... 😉 😉 😉 To by ste mali krásne Vianoce🙂

ellis21
13. dec 2012

@franica Pozerala som si strany dozadu, keď som ešte nevedela že som tehu. Pozri čo som vtedy písala: Ahojte dievčatká, no ten váš vírus lezie aj namňa No nie ten tehu ale ten druhý. Ale mne asi zasiahol močový mechúr. Tak divne ma pobolieva podbruško, hlavne keď si ho stlačím akoby som tam niečo mala. Aj keď zakašlem ma to bolí a ide mi to až do krížov. Pri cikaní ma to zatiaľ nebolí ale asi aj to príde. Aj nejaká unavená som ako pri teplote. Jáj nechcem byť chorááááááá 😀

renitri
13. dec 2012

@zora256 najkrajsie 🙂 aj tebe to tento mesiac pekne vyjde, tak sup na muzika 🙂

zora256
13. dec 2012

@dorekapa Ahoj!Nie dnes som bola na folikulometrii u ženského,veď skade by som vedela,že má môj folík 16mm a že prebieha teraz z ľavého vaječníka🙂A testy ukazujú 12-24h pred ovulkou.Ja som už veľa testou len tak vyhodila,preto si už nekupujem,mám už len tehu testy ale aj tie už len od 40dc budem ocikávať,skôr už nie,min.mesiac mi meškala 10dní a spravila som 11testou☹.

ellis21
13. dec 2012

@zora256 no ja som myslela zajtra vkuse 24hodín 😀

renitri
13. dec 2012

@ellis21 no vidis.... zajtra uvidime 🙂

ellis21
13. dec 2012

@dorekapa ja mám 32 a manžel 45 😀 😀 😀 Na spoločného syna sme čakali 7 mesiacov. Tak dúfam, že bude mať vlasného súrodenca aj po ockovi. 😀 😀 A hneeeeeeeeeď 😀

zora256
13. dec 2012

@renitri Nemám mužíka nai doma,ale aj tak musím min.počkať na zajtra aby bol ten 4deň ako kázal lekár,akže až zajtra ,a ak nevyjde tak potom už nebudem počúvať ne lekára,ale budeme aj každý 3deň.ale skôr než 11 januára sa to nedozviem,iba ak príde ms na 30.12.keďže neviem ako ms dorazí,keďže sa natiahla min.cyklus na 39dc z 29dc.