icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
13. dec 2012

@franica to som písala na strane 4.. Ahojte dievčatká, no ten váš vírus lezie aj namňa No nie ten tehu ale ten druhý. Ale mne asi zasiahol močový mechúr. Tak divne ma pobolieva podbruško, hlavne keď si ho stlačím akoby som tam niečo mala. Aj keď zakašlem ma to bolí a ide mi to až do krížov. Pri cikaní ma to zatiaľ nebolí ale asi aj to príde. Aj nejaká unavená som ako pri teplote. Jáj nechcem byť chorááááááá

dorekapa
13. dec 2012

@ellis21 tak ty si oj rocnik a manzel no sikovny.Moj ma uz komplex ze chlapi v jeho okoli plodia deti a my stale nic..takze sa rozrastate.A tvoj manzel.bol slobodny alebo rozvedeny?Moj slobodny a ja som bola prva zena kt.doma predstavil 😀 😀 😀 😀 ako svoju priatelku

zora256
13. dec 2012

@ellis21 To je super,že len 7mesiacov ste sa načaklali na syna🙂Kiežby som bola stých plodnejších,ale čo už aspoň sme si zmužíkom užili 4roky nachránený sexík,kedy sme len chceli😀

ellis21
13. dec 2012

Pomóóóc blbe kôň, nejdú mi príspevky a potom idú dva krát 😀

renitri
13. dec 2012

@zora256 jaaaj... no neva.. v spravny cas skoc na muzika a vyjde to 🙂 my sme sa teraz naposledy tiez tak, ze utorok, streda a stvrtok..potom piaotk sobotu sme neboli doma, tak v nedelu bola podla teplotky ovulka a my sme sa v pondelok posnazili.. takze 3 dni sme mali pauzu a po ovulke hned na druhy den rano..tak snad to vyslo..

zora256
13. dec 2012

@ellis21 Moja ja som takto bola z malým😀 nemohla som zakašľať len po sediačky alebo v stoji,po ležiačky ma trhalo zvnútra a aj tá ostrá bolesť prechádzala presne do bokov ako píšeš,a neboj nebude žiadny zápal ale drobčiatko 😉

ellis21
13. dec 2012

@dorekapa bol rozvedený a má dvoch synov, z prvého manželstva a tretieho somnou a teraz by chcel dievčatko ale on hovorí, že vie len chlapcov robiť 😀 😀

dorekapa
13. dec 2012

@ellis21 ja by som tiez chcela dievcatko.Neviem,som zvykknuta na dievku a strasne veela veci mam po nej..krasne,neznicene.Ale ved to je v konecnom dosledku jedno.Tak by som si urobila testik,ale to je este asi skoro..

ellis21
13. dec 2012

@zora256 veď pozri vyššie, ja som toto isté písala na nejakej strane 420, keď som bola 21DC a nevedela som že som tehu a teraz je to zńovu, len neverím, že by som mala také šťastie a bola tehu na prvá šup.

ellis21
13. dec 2012

@dorekapa ja som tiež chcela aj druhé dievčatko ale chlapček je taký viac prítulný, je to taký malý mamin ochranca. Dievčatko sa týchlejšie začne vzdalovať, chlapček je cecok na celý život. chichi. Ja som môjmu povedala, že mu nedovolím ani oženiť sa, že mustále budem robiť kakavko do fľaše a mojkať sa s ním aj ked bude mať chlpatú hrud chichichichci 😀 😀 😀 😀 😀

ellis21
13. dec 2012

Idem domkov, zajtra sa vidíme pa

dorekapa
13. dec 2012

@ellis21 juuj ty kakaoko...tak to je pravda..synovia su maminkyni maznacikovia..chcem sa este spytat..robila som si tehu test tak 10 den po skonceni posl.mrchy a bol negativny.Robila som ho doobeda.Ja si myslim,ak by som bola,tak na 10 den od keksiku po mrche by mi uz ukazal de ciarky

zora256
13. dec 2012

@dorekapa Ahoj!No to je super,keď si bola prvá,ktorú vzal tvoj muž domov ja som bola druhá,ale zato sex mal len so mnou ako aj ja sním,preto mi je trápne zakaždým,keď lekár sa píta,či mám toho istého partnera,keďže sa nedarí,ale tak keby pozrel do karty vedel by,že má problémy so spermiami,a že aj malý sa ťažko podaril,veď keď sa nepamätá,tak nak nazrie,no nie,ale čo už,má okolo 60tky,nečudo,ale ináč je fakt dobrý v tom čo robí🙂

zora256
13. dec 2012

@dorekapa Moja to by si chcela veľa😀,píše sa od oplodnenia na 5-7 deňna najcitlivejšom,ale napíšu tých 5dní,kým sa uhniezdi,kým nie je uhniezdené zatiaľ netvorí Hcg hormón tvoje telo,takže testuj až nejako 2 dni pred ms ak máš 28dňový cyklus.Skôr neukážu,iba ak máš skôr ovu ako na 14dc.

dorekapa
13. dec 2012

@zora256 tak ja neviem,my sme neboli na ziadne vysetrenia.Skor sme sa obratili na ludovu liecitelku a ta nam dala caje a tinktury,kt.sme brali vlastne pili mes.s tym ze sa nam to v tom nasom tele upravi a povedala,ze budeme mat dietatko.Ja jej verim a 7.1 ideme tam opat

dorekapa
13. dec 2012

@zora256 aa takze ten tetik mi este nemusel ukazat ze som tehu.No ja mam dostat o tyz.mrchu,tak vyckam,len som zmatena z tych bolesti v podbrusku.Su gtake jemne ako motyle keby mavali kridlami.A to som si robila nejaky obyc.test z tesca.Manzel mi ho kupil pri drogerii a robila som ho okolo 13stej na obed

zora256
13. dec 2012

@ellis21 Ale čo ty vieš,možno po kyrete máš ešte lepšie prostredie,stáva sa,že hneďpo ňom sa zadarí,a aj ostane🙂A čo sa týka robenia chalanov ,neviem ty si píslaa,že Ti má muž 45rokov?Niektorým sa vstaršom veku po 40tke darí robiť dievčence a sú chlapi ktorým sa darí len chlapec a sú ktorým len dievčatá,ale tak snáď na 4krát bude dievčatko,myslím jeho 4dieťa,čiže po 3chlapcovi,snáď bude dievčatko🙂Ale ako som aj písala,dievčenské spermie dlhšie žijú a pred ovu skúšajte aby nemali šancu xy spermie doraziť do cieľa🙂.Lebo vdeň ovulky sa hne´d stretnú z chlapčenskou spermiou vajíčka🙂.

zora256
13. dec 2012

@dorekapa Tak ja som nemala jemné bolesti na začiatku tehu,ale brutálne na ms,ale ms nebola😀,takže neviem tie motýľom podobné som ja mávala z nervou.Moc Ti držkám palčeky aby si si našla // na teste,skús tak o 5-6dní zranného 😉

renitri
13. dec 2012

@zora256 inak uz aj hnacka mi skoncila..trvala nejak 2-3 dni... Uz dneska je dobre.. Zajtra budem 12 DPO, tak ak by som tehu, tak hadam tesik ukaze, nie ?

zora256
13. dec 2012

@dorekapa To je fajn,keď máš blízko človeka,ktorý sa v bilinkách vyzná🙂Bilinky v správnom množstve pomáhajú ale po dlhom čase aj škodia a stanú sa návykovým,tak moc držím palčeky aby sa vám zadarilo čím skôr aby si nemusela dlho užívať🙂

dorekapa
13. dec 2012

@zora256 dakujem ti moja.Za chvilu koncim v paci,tak sa odhlasujem.Prajem pekny zvysok vam vsetkym snazilky a do skoreho pisania.Dufam,ez budu pre nas ciarkovane vianoce...posielam tisice ciarok..aby ste ich mali na teste //

zora256
13. dec 2012

@renitri Myslíš 12deň po ovulácií?Ak hej,tak ešte nie,lebo 5dní trvá cesta oplodneného vajíčka do maternice a 10dní sa uhniezďuje takže až 15deň po ovulácií by podľa opisu mali ukázať 10-tkové testy.Čiže nejak okolo ms asi pár dní pred alebo p,podľa toho na ktorýd eň cyklu bola ovu.

zora256
13. dec 2012

@dorekapa Ďakujem mojka,maj sa a moc držkm palčeky🙂

dorekapa
13. dec 2012

@zora256 no ona nam upravila čakry,nieco robila senergiou..ja neviem,lebo sme lezali a zatvorene oci sme mali,len chodila s rukami nad nami a mne prikladala vela krat ruku na brusko a potom nam dala kazdemu po 4 kr.caju sypany a jemu specialne pre neho kvapky z vkvetov a mne tiez.On ich mal pit inak a jja a caje sme pili mesiac trikrat do tyzdna

dorekapa
13. dec 2012

@zora256 dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vdaka vsetkym super zienkam,kt.tu pisu a zlepsuju naladu si navzajom,.Utekam pre moju rebcu do skolky 🙂 🙂 🙂 🙂

zora256
13. dec 2012

@ellis21 Tak 24h iste nie,lebo to by malý bol hotový,aj dnes reval mužovi,keď ho prebaľoval,tak ho potom nechal pokakaného kým som nedošla domov:-/ a obe starké pracujú a kamošky tak nemám také na ktoré by som sa mohla spoľahnúť,a aj mylý proste je môj maznáčik,lebo so mnou sa má najlepšie🙂Ako si aj písala,že chalani sú cecok😀,proste maminka musí byť vždy a všade snimi,kým nepríde 13 a puberta😀

zora256
13. dec 2012

@dorekapa JJééj,ty máš dievčatko,to je super🙂A koľko má rôčkou?

renitri
13. dec 2012

@zora256 nj, zajtra budem 12 den po ovulke... Ja som ovulku mala az 18.den cyklu... No mrcha by mala dojst dnes, ale kedze som ovulku mala neskor, tak sa mi to v kalendari na fertlityfriend ukazalo ze dojde az 17.12 cize pondelok....No zajtra sa testime aj s kockami 🙂

zora256
13. dec 2012

@dorekapa Tak potom ztoho čaju máš tie motýle akoby prekrvujú maternicu🙂,neboj čoskoro sa iste dočkáš bábätka a to tými rukami upravujú auru očisťujú,aj ja som boal veľa krát u liečiteľa,ale tak nič moc mne nepomohol asi len cykllus skrátil z 56dní na 45dní,bez liekov.Ale tak mi ich máme ďaleko.

zora256
13. dec 2012

@renitri Tak skús🙂A ak nič,tak vyčkaj ešte 3dni aby bolo tých 15dní🙂Držkám palčeky 😉