Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Pomóóóc blbe kôň, nejdú mi príspevky a potom idú dva krát 😀
@zora256 jaaaj... no neva.. v spravny cas skoc na muzika a vyjde to 🙂 my sme sa teraz naposledy tiez tak, ze utorok, streda a stvrtok..potom piaotk sobotu sme neboli doma, tak v nedelu bola podla teplotky ovulka a my sme sa v pondelok posnazili.. takze 3 dni sme mali pauzu a po ovulke hned na druhy den rano..tak snad to vyslo..
@dorekapa ja som tiež chcela aj druhé dievčatko ale chlapček je taký viac prítulný, je to taký malý mamin ochranca. Dievčatko sa týchlejšie začne vzdalovať, chlapček je cecok na celý život. chichi. Ja som môjmu povedala, že mu nedovolím ani oženiť sa, že mustále budem robiť kakavko do fľaše a mojkať sa s ním aj ked bude mať chlpatú hrud chichichichci 😀 😀 😀 😀 😀
Idem domkov, zajtra sa vidíme pa
@ellis21 juuj ty kakaoko...tak to je pravda..synovia su maminkyni maznacikovia..chcem sa este spytat..robila som si tehu test tak 10 den po skonceni posl.mrchy a bol negativny.Robila som ho doobeda.Ja si myslim,ak by som bola,tak na 10 den od keksiku po mrche by mi uz ukazal de ciarky
@dorekapa Ahoj!No to je super,keď si bola prvá,ktorú vzal tvoj muž domov ja som bola druhá,ale zato sex mal len so mnou ako aj ja sním,preto mi je trápne zakaždým,keď lekár sa píta,či mám toho istého partnera,keďže sa nedarí,ale tak keby pozrel do karty vedel by,že má problémy so spermiami,a že aj malý sa ťažko podaril,veď keď sa nepamätá,tak nak nazrie,no nie,ale čo už,má okolo 60tky,nečudo,ale ináč je fakt dobrý v tom čo robí🙂
@dorekapa Moja to by si chcela veľa😀,píše sa od oplodnenia na 5-7 deňna najcitlivejšom,ale napíšu tých 5dní,kým sa uhniezdi,kým nie je uhniezdené zatiaľ netvorí Hcg hormón tvoje telo,takže testuj až nejako 2 dni pred ms ak máš 28dňový cyklus.Skôr neukážu,iba ak máš skôr ovu ako na 14dc.
@zora256 aa takze ten tetik mi este nemusel ukazat ze som tehu.No ja mam dostat o tyz.mrchu,tak vyckam,len som zmatena z tych bolesti v podbrusku.Su gtake jemne ako motyle keby mavali kridlami.A to som si robila nejaky obyc.test z tesca.Manzel mi ho kupil pri drogerii a robila som ho okolo 13stej na obed
@ellis21 Ale čo ty vieš,možno po kyrete máš ešte lepšie prostredie,stáva sa,že hneďpo ňom sa zadarí,a aj ostane🙂A čo sa týka robenia chalanov ,neviem ty si píslaa,že Ti má muž 45rokov?Niektorým sa vstaršom veku po 40tke darí robiť dievčence a sú chlapi ktorým sa darí len chlapec a sú ktorým len dievčatá,ale tak snáď na 4krát bude dievčatko,myslím jeho 4dieťa,čiže po 3chlapcovi,snáď bude dievčatko🙂Ale ako som aj písala,dievčenské spermie dlhšie žijú a pred ovu skúšajte aby nemali šancu xy spermie doraziť do cieľa🙂.Lebo vdeň ovulky sa hne´d stretnú z chlapčenskou spermiou vajíčka🙂.
@renitri Myslíš 12deň po ovulácií?Ak hej,tak ešte nie,lebo 5dní trvá cesta oplodneného vajíčka do maternice a 10dní sa uhniezďuje takže až 15deň po ovulácií by podľa opisu mali ukázať 10-tkové testy.Čiže nejak okolo ms asi pár dní pred alebo p,podľa toho na ktorýd eň cyklu bola ovu.
@zora256 no ona nam upravila čakry,nieco robila senergiou..ja neviem,lebo sme lezali a zatvorene oci sme mali,len chodila s rukami nad nami a mne prikladala vela krat ruku na brusko a potom nam dala kazdemu po 4 kr.caju sypany a jemu specialne pre neho kvapky z vkvetov a mne tiez.On ich mal pit inak a jja a caje sme pili mesiac trikrat do tyzdna
@ellis21 Tak 24h iste nie,lebo to by malý bol hotový,aj dnes reval mužovi,keď ho prebaľoval,tak ho potom nechal pokakaného kým som nedošla domov:-/ a obe starké pracujú a kamošky tak nemám také na ktoré by som sa mohla spoľahnúť,a aj mylý proste je môj maznáčik,lebo so mnou sa má najlepšie🙂Ako si aj písala,že chalani sú cecok😀,proste maminka musí byť vždy a všade snimi,kým nepríde 13 a puberta😀
@dorekapa Tak potom ztoho čaju máš tie motýle akoby prekrvujú maternicu🙂,neboj čoskoro sa iste dočkáš bábätka a to tými rukami upravujú auru očisťujú,aj ja som boal veľa krát u liečiteľa,ale tak nič moc mne nepomohol asi len cykllus skrátil z 56dní na 45dní,bez liekov.Ale tak mi ich máme ďaleko.

@franica to som písala na strane 4.. Ahojte dievčatká, no ten váš vírus lezie aj namňa No nie ten tehu ale ten druhý. Ale mne asi zasiahol močový mechúr. Tak divne ma pobolieva podbruško, hlavne keď si ho stlačím akoby som tam niečo mala. Aj keď zakašlem ma to bolí a ide mi to až do krížov. Pri cikaní ma to zatiaľ nebolí ale asi aj to príde. Aj nejaká unavená som ako pri teplote. Jáj nechcem byť chorááááááá