Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka Tak to je fakt nanič,keď nič nie je neto☹Tak Ti prajem aby aj toto tehu prešlo rýchlo a aby si mala vytúžené bábätko zdravučké 😉 ,veľa mladých žien kvôli ťakostiam s prvým tehu ani sa neodhodlá už na ďalšie,dávam Ti poklonu,ktomu,že aj stakýmito ťažkosťami si sa rozhodla mať ďalšie bábo 😉 a verím,že Ti všetky boliestky vynahradia tvoje detičky🙂
@renitri Neboj podarí sa🙂len musí prísť ten správny čas,ako aj u mňa darmo,že viem,že bduem mať ešte tento týždeň ovulku,porste ja urobím všetko,ale potom je to vrukách Božích,či sa podarí aj napriek zrelým spermiám a aj ovulke:-/Veď veľa zdravých párov sa trápi a predca keď sa vzdajú sa podarí,takže nemysli na testovanie tak veľmi proste skús vydržať do ms a až na druhý deň ak nedôjde len vtedy testni je menšia šanca na sklamanie ako keď budeš testovať ešte pred ms.Ja už mám fakt dosť zo sklamaní,preto si pekne vyčkám do dátumu ms s +10dňami,keďže teraz mi tak došla ms:-/je to dlho ale tak zatiaľ budem pozitívne naladená akoby nič,len si bude sexík užívať až na rozdiel,že sme chceli sexík dnes a preložili sme na zajtra kvôli 4dňom,nuž ale potom na nedeľu už len 2dni ostanú,ale nevadí,veď ani lekár nevie na 100% povedať ktorý deň to bude,no nei max poistíme pondelok,aspoň bude 3dni,a možno vtedy sa podarí,a aknie tak budúci cyklus,snáď už trafíme🙂Ale ja mám tušáka,že ovu anstane ešte v sobotu a možno bude aj fajn keď budeme mať sexík zajtra vnoci a sná´d sa to podarí počas spánku,predca sa nebudem toľko hýbať a behať😀
@zora256 bojovala som so strachom stale ho mam, ale ja to beriem tak mam super milujuceho manzela takze on pri mne stoji. poznam zeny co mali horsie prlomemy v tehu a zvladli to takze oproti nim su moje len banalita. clovek uz vie naco si ma davat pozorved uz tych 6 mesiacov dotiahnem no nie 🙂
@zora256 mas pravdu, ze ani gyn nevie presne kedy bude.. moja si myslela ze bude asi vo stvrtok, a prisla som v piatok, ze ci uz bola, ale kdeze, este stale nic... a nakoniec bola tu nedelu, a v stredu mi to potvrdila ze bola uz... Snad sme sa trafiili.. No ak to beriem tak, ze dnes ma dojst, tak zajtra sa uz mozem testovat 😀 uz nevydrzim...
ahojte dievcata,citam vas kusok do zadu a vidim,ze sa zajtra chysta testovacka,to tu zarucene pridem🙂 dnes sme boli u nasich... 🙂 mne je dnes zase dost strasne od zaludka...aj vcera uz bolo.... cely tyzden mi bolo od zaludka tak zle,ze to bolo znesitelne... ale od vcera je zase take silne,ze az... ble...uz nech tento mesiac prejde... a tiez som kusok chora... paru dni nadcha,uz som myslela,ze v pohode a od dneska kaslem...a pri kazdom zakaslani mam pocit,ze utekam na wc objimat misu.. 😝 strasne...
zavidim tehulkam,ktore obisli tehu nevolnosti,to musi byt zuzo...
drzim vam palce k zajtrajim testom...renitri,dorekapa.. budem vas pozerat🙂))
Babulky moje raďte. Ako dlho sa drží hcg v krvi po kyrete? Ja som už nevydržala ako som sľúbila do piatka a spravila som si ho dnes poobede a je pozitívny. Ja som teraz 27DC ale od kyretu som nemala ešte mrchu. Myslíte, že je tam ešte zbytkové hcg z predchádzajúceho tehu? To sú už 4 týždne. 😒
@ellis21 @renitri ????? Elena ty nezbedné dieťa, tak ty si sa predbiehala? 😀 Juuuuuj ale keby bolo pozitívne že naozaj a nie z minulého...super by to bolo- veď nám opíš bližšie tie čiarky 🙂
A ty Reni, ja už čakám v napätí.
Mne už z toho tak hrabalo, tiež som sa nemohla dočkať, kedy testnem, dokonca sa mi snívalo, že som si robila testy a dokonca dva boli brutál pozitívne...oproti tomu ten reálne je biely biely bielučkyyyy 😖 Na sekundu sa mi zazdalo, že tam je duch, začalo mi biť srdce a potom som si to pozerala v každom uhle, na každom svetle, ale ani pri najväčšej domýšľavosti tam nie je nič ....ale NEVADÍ, lebo ako @zora256 hovorí, najskôr na 15 deň po ovu to ukáže a toľko ešte nebolo, takže ja stááááále verím 🙂 Hlavne nech nepríde, lebo to sa zbláznim rovno 😠
Tak baby píšte čo a ako máte na testoch 🙂 🙂
@franica ahojček, áno predbehla somm vás 😀 ale bolo mi to ho..o platné lebo dnes je tam len duch, včera bola pekne silná a to som robila večer a dnes je slabunkaá ale je. No ja si myslím že to je kôli tomu hcg asi ho mám ešte v sebe. 😖 No brucho aj kríže ma pobolievajú, takže asi sa mrcha spustí. Ak nie, tak testnem ešte v pondelok. No a ty si podlamňa tiež skoro testovala, skús v pondelok ked nedojde mrcha. Minulé tehu som tiež mala dostať mrchu v piatok a test pol // až v pondelok a aj to slabí.
baby Košičanky - @deculko @ataner81 potrebujem sa vás opýtať či mi náhodou neviete povedať či má táto firma http://www.satypreteba.sk/ normálny kamenný shop ??????
@drobca07 no Ivka neviem....ja môžem len dúfať, že sa aj tebe to všetko iba nezdá, alebo máš rovnako bujnú fantáziu ako ja 😀 Každopádne naživo to tam celkom vidím, ale je to straaaaašne slabý, ale už potrebujem menšiu dávku domýšľavosti, aby som to tam videla 😀 No ja neviem...bodaj by....škoda, že vám to neviem rozoslať na konzultáciu naživo 🙂
@ellis21 hmmm tak duch...ale aj to je niečo...no ktovie, ty tiež si ako ja- uvidíš, či dnes alebo cez víkend dostaneš a po prípade v pondelok skúsime zas (alebo ty už v nedeľu večer 😀 ) ...a možnože to ani ja nevydržím do pondelka...ale chcela by som testovať tak, aby ma mm nevidel, lebo ak bude negatívny, tak mi potom vraví, že som nedočkavá a načo testujem kým mi nemešká a keby bol pozitívny, tak to chcem schovať pod stromček 🙂
Inak som rátala, že teraz som 31DC, pri minulom tehu som mala test 32DC ešte negatívny a potom 42DC koľajnice (nechápem ako som vydržala 10 medzi tým 😕 ) 😀
Babulky, takze menzes mi tento mesiac prisiel ako hodinky, presne 13.12.... :( Takze isto tehu nie som.... Trochu sklamanie, ale to prejde a mozno nabuduce uz nepride ;)

@zora256 nieje a to mi aspon 2 nezavidli gynekologovia na internetovej poradni napisali, moj doky len povedal ze mam ist na neurologiu a potom sa uvidi ze dovtedy magnezko. ale ako vravim mala som to aj pri prvom tehu a boli to ukrutne bolesti, to je dalsi dovod preco nechcem prirodzeny porod lebo akonahle by som mala mat nohy hore asi umrem od krcov...
@ellis21 k tej antike myslym ze to je blbost, mne na 2 internetovych poradnach k otehotneniu po antike kazdy vvrale ze mozem normalne vtedy to boli 3 internetovy a 2 moji gynekologovia ze pauzu netreba po vysadeni, a aj moja pediatricka ako mlada zena povedal ze v pohode. pri dcerke som otehotnela po 1 cykle malasom pproblemy ale to boli ine nic s antikou.. a teraz som po 8m od vysaddenia antiky tehu, s 1MA