Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
dobre ranko 🙂
@franica ja tam vidim tiez dusika ako drobca 😅 nechcem namotavat, ale ked moc, moc naklonim monitor, tak ho vidim. mozno mam len tiez velmi dobru predstavivost, ale velmi ti prajem, nech je v pondelok jednoznacna kolajnica 😵 inak moj prvy test bol tiez taky, ze ciarku som videla len ja a mm sa zatvaril- ze no dobre, tak ju teda aj ja vidim 😀 ...
@ellis21 ten tvoj pozitivny testik moze byt este z minuleho tehu, sa mi zda, ze mi dr. hovoril, ze tak do mesiaca by mal hcg zmiznut, no test som si nikdy nerobila, tak neviem, kedy mi zmizlo. ale tiez ti strasne moc prajem, nech to neni stare hcg, ale noveee 😵
tesim sa na pondelok baby, alebo na nedelu? 😵 😉
@franica 😀 ked som kukla druhykrat, tak sa mi zazdal dusik este silnejsi, zeby ta foto tiez casom silnela? 😀 😀 viem, ze testy by sa mali odcitat max. do 10 min., ale ja im verim aj po pol hodine 🙂 ozaj ta nechcem namotavat, ale myslim si, ze je to tam 😅 skus vydrzat do nedele 😉 😀
@janka9900 v nedeľu nemôžem, lebo to je mm doma- takže buď zajtra alebo až v pondelok, ale najskôr to vidím na aj-aj 😀 (ak samozrejme nedorazí mrcha medzitým 😠 )...no ešte si to nechám uležať, dovtedy zíram na tento test aj keď je tri hodiny zaschnutý, spôsobuje mi to potešenie 😀
A zo začiatku sa hcg zvojnásobuje zo dňa na deň- aspoň tak mi v nemocke povedali- takže ak by to bola pravda, zajtra by som tam mohla mať aspoň ducha ducha 😀 😀 😀
@zora256.juuj ani som nepzdravila moja,Prepac.Ahojky..aky mate dnes den?Ja sa tesim,ze je uz vikend za dverami.Zajtra budeme piect suche pecivo.Velmi sa tesim
@ellis21 pockam.O tyzdn.mam dostat,ale dnes mam uz take pichanie,tlaky.Ja som z toho zmatena.Som v praci,a najradsej by som zlozila hlavu na stol a spala.Zajtra je konecne viiikend.Manzel sice bude spat po nocnej,lebo maju posilnene sluzby,kvoli vykradackam,ale ja pojdem k mame a budeme u nasich piect suche kolaciky
@franica Zuzka aj ja tam cosi vidim ale zase ked clovek chce vidiet vidi aj tam kde nic nieje tak ja ta idem schladit pockaj do pondelku a to by malo byt uz o mnoho jasnejsie 🙂
@ellis21 moja ja som hcg nemala uz po tyzdni tak si myslim ze skor ide u teba o nove ktore ti moc moc moc prajem .Ako si krvacala po kyrete ja len ten den potom nic a mrcha mi dosla skoro az na 50ty den cize mna asi velmi dobre vycistili.Tiez pockaj do pondelku a potom testni .
Drzim vam banbulky prsteky inak ste ma tak namotali minule ze som si dneska v lekarni kupila testik zohnala som mamatest tak na vianoce ocikavam boze este 10dni a to mam vydrzat ale vydrzim nemam byt z coho tehu len nechapem tie kvapky krvy co som mala mozno sa deju i zazraky.
@simonkato Zázraky sa dejú ver tomu aj môj malý je zázrak,ke´dže nás posielal lekár vtom čase už na umelé,a podaril sa prirodzene,keď sme to už neriešili🙂Moc držkám palčeky aby ms neprišla a na Vianoce si mala // to by boli tie najkrajšie Vianoce a nikdy by si na ten darček nezabudla 😉
@simonkato
@zora256 😀 😀 ste zlaté a rovnako "postihnuté" všetky dobrý úmyslom tam niečo vidieť...ale nenahnevám sa ani, keď poviete, že tam nie je nič, lebo úprimne ani podľa mňa....ALE!!! Našla som spôsom ako to vidieť naživo- keď to jemne nahýnam ako hologram, tak vtedy to vidím 😀 😀 😀 😀 Ale už s tým musím fakt prestať...skôr si myslím, že tam vidím len to miesto, kde BY tá druhá mala byť, keby bol pozitívny...no ved zajtra uvidíme- šak som si ich nakúpila dosť a minulý mesiac som minula len jeden a potom mi prišla, tak si môžem teraz trochu viac vyhodiť z kopýtka 😀 😀 😀
@renitri konečne!! 🙂 Aaaaaale Reni, to nič.....prečítaj si predošlé konverzácie a pozri môj test - vidíš tam niečo? ... no nie...ale mrchu si nedostala, takže čakáme a testujeme zas, ešte nič nie je stratené .... ešte ho skús hypnotizovať, mne to pomáha 😉 😉 Vidíš aj to, čo nie je 😉
😀 😀 😀 jak s vami okukavam tie testy,tak uz aj ja videm vsade tie preludy 😀 😀 dokonca aj na tom od @renitri 🙂)) tiez som rovnaka ako vy🙂))
baby...mne je tak dnes zle...to je tak neprijemne... a isto iste budem zase bacula,lebo tolko chleba spasem do seba,aby som ten blby pocit zahnala,ze to je strasne... tie hormony su silne...
@renitri nooo tak teplota a na grcku - to je ideálna kombinácia 😉 😉 Tak ked ti neklesla, tak by ti nemala prísť ešte ani zajtra...a najlepšie už vôbec ...ja som podobne, som 31DC a asi 12DPO, ale už som to tu písala, že naposledy, ked sa nám zadarilo som 32DC tiež mala ešte negatívny, takže treba veriť 🙂

@drobca07 v tomto ti neporadim,vobec neviem,ake obchody su u nas v tych obch.centrach.... ja mam taku povahu,ze chodim nakupovat len ked musim....po obchodoch nerada chodim...tak sa ani nevyznam...