icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
14. dec 2012

@drobca07 v tomto ti neporadim,vobec neviem,ake obchody su u nas v tych obch.centrach.... ja mam taku povahu,ze chodim nakupovat len ked musim....po obchodoch nerada chodim...tak sa ani nevyznam...

drobca07
14. dec 2012

@deculko neva aj tak dakujem, možno ešte Renka bude vedieť....

janka9900
14. dec 2012

dobre ranko 🙂
@franica ja tam vidim tiez dusika ako drobca 😅 nechcem namotavat, ale ked moc, moc naklonim monitor, tak ho vidim. mozno mam len tiez velmi dobru predstavivost, ale velmi ti prajem, nech je v pondelok jednoznacna kolajnica 😵 inak moj prvy test bol tiez taky, ze ciarku som videla len ja a mm sa zatvaril- ze no dobre, tak ju teda aj ja vidim 😀 ...
@ellis21 ten tvoj pozitivny testik moze byt este z minuleho tehu, sa mi zda, ze mi dr. hovoril, ze tak do mesiaca by mal hcg zmiznut, no test som si nikdy nerobila, tak neviem, kedy mi zmizlo. ale tiez ti strasne moc prajem, nech to neni stare hcg, ale noveee 😵
tesim sa na pondelok baby, alebo na nedelu? 😵 😉

franica
14. dec 2012

@janka9900 to faaaaaaaakt???? 😨 No uvidíme....ale čím ďalej sa na to kukám, tak to tak trolililililinku vidím, no na tej foto nie....prečo mám ten pocit, že z pondelkového cikania bude zajtrajšie? 😀 Toto sa nedá zvládať pri zdravom rozume

janka9900
14. dec 2012

@franica 😀 ked som kukla druhykrat, tak sa mi zazdal dusik este silnejsi, zeby ta foto tiez casom silnela? 😀 😀 viem, ze testy by sa mali odcitat max. do 10 min., ale ja im verim aj po pol hodine 🙂 ozaj ta nechcem namotavat, ale myslim si, ze je to tam 😅 skus vydrzat do nedele 😉 😀

franica
14. dec 2012

@janka9900 v nedeľu nemôžem, lebo to je mm doma- takže buď zajtra alebo až v pondelok, ale najskôr to vidím na aj-aj 😀 (ak samozrejme nedorazí mrcha medzitým 😠 )...no ešte si to nechám uležať, dovtedy zíram na tento test aj keď je tri hodiny zaschnutý, spôsobuje mi to potešenie 😀
A zo začiatku sa hcg zvojnásobuje zo dňa na deň- aspoň tak mi v nemocke povedali- takže ak by to bola pravda, zajtra by som tam mohla mať aspoň ducha ducha 😀 😀 😀

janka9900
14. dec 2012

@franica 😀 ked nie nedela, tak urcite zajtra 😉 viem si predstavit radost z trojhodinoveho testu, ked si vies predstavit dusika, ja som ho tiez obzerala cely den 😀 tak zajtra cakame na dusisko 😉 😵

franica
14. dec 2012

@janka9900 joooj no zlaté ste - toto vedia pochopiť jedine ženy...špeciálne dieťatkuchtivé ženy 😅
Stále si to obzerám aj ja - najprv sa vždy zľaknem, že už to tam nie je a potom to začnem hypnotizovať dovtedy kým to tam neuvidím...čistá psychiatria 😀

janka9900
14. dec 2012

@franica vsetky dietatkuchtive zeny sme rovnake 😀 😀 😀
prisla kamoska s malinkym syncekom, idem ho vystiskat 😵 hypnotizuj dalej 😉 😵

dorekapa
14. dec 2012

@zora256 Ahojky.mam dcerku a mala presne 11.11.6 rockov.Je predskolacka.Je blondina,vlasky po ramena,vysoka 123 cm a važi 22 kg.Chodi od 5 r.do ludovje skoly umenia na tanec.Len tak v skratke o nej

dorekapa
14. dec 2012

@zora256 ale ja caj uz nepijem a ked som ho pila tak tie motyle som nemala,az teraz od posl.mrchy mam motyle co sme spolu hned po mrche spolu keksikovali..ake tlaky by som povedala

dorekapa
14. dec 2012

@zora256.juuj ani som nepzdravila moja,Prepac.Ahojky..aky mate dnes den?Ja sa tesim,ze je uz vikend za dverami.Zajtra budeme piect suche pecivo.Velmi sa tesim

dorekapa
14. dec 2012

@ellis21 pockam.O tyzdn.mam dostat,ale dnes mam uz take pichanie,tlaky.Ja som z toho zmatena.Som v praci,a najradsej by som zlozila hlavu na stol a spala.Zajtra je konecne viiikend.Manzel sice bude spat po nocnej,lebo maju posilnene sluzby,kvoli vykradackam,ale ja pojdem k mame a budeme u nasich piect suche kolaciky

simonkato
14. dec 2012

@franica Zuzka aj ja tam cosi vidim ale zase ked clovek chce vidiet vidi aj tam kde nic nieje tak ja ta idem schladit pockaj do pondelku a to by malo byt uz o mnoho jasnejsie 🙂
@ellis21 moja ja som hcg nemala uz po tyzdni tak si myslim ze skor ide u teba o nove ktore ti moc moc moc prajem .Ako si krvacala po kyrete ja len ten den potom nic a mrcha mi dosla skoro az na 50ty den cize mna asi velmi dobre vycistili.Tiez pockaj do pondelku a potom testni .
Drzim vam banbulky prsteky inak ste ma tak namotali minule ze som si dneska v lekarni kupila testik zohnala som mamatest tak na vianoce ocikavam boze este 10dni a to mam vydrzat ale vydrzim nemam byt z coho tehu len nechapem tie kvapky krvy co som mala mozno sa deju i zazraky.

zora256
14. dec 2012

@renitri Tak moc držkám🙂Palčeky aby si mala test z //.
@drobca07 Ahoj!Tak ja ju tam vidím tiež je slabučká ale je tam 😉 Skús o 2dni znovu a ak silnie,tak neklame🙂

zora256
14. dec 2012

@simonkato Zázraky sa dejú ver tomu aj môj malý je zázrak,ke´dže nás posielal lekár vtom čase už na umelé,a podaril sa prirodzene,keď sme to už neriešili🙂Moc držkám palčeky aby ms neprišla a na Vianoce si mala // to by boli tie najkrajšie Vianoce a nikdy by si na ten darček nezabudla 😉

drobca07
14. dec 2012

@zora256 ale to nie je môj test 😀 to je test @franica 😉 🙂

zora256
14. dec 2012

@franica Verím,že Ti nepríde 😉 a budeš mať aj na testoch // 😉 .Veď idú Vianoce tak nemysli tak nato a príde to🙂

zora256
14. dec 2012

@drobca07 Tak to soms a pomýlila,prepáč,ale iste bude aj tvoj taký,ba silnejší🙂

zora256
14. dec 2012

@dorekapa Tak na pekný dátum sa narodila🙂To je super,keď má rada ľudové tance🙂A neboj verím,že sa vám zadarilo a potom daj vedieť ako dopadli testíky🙂Ja mám rýchly deň musím teraz ísť ale vrátim sa poobede keď malý zaspí🙂

franica
14. dec 2012

@simonkato
@zora256 😀 😀 ste zlaté a rovnako "postihnuté" všetky dobrý úmyslom tam niečo vidieť...ale nenahnevám sa ani, keď poviete, že tam nie je nič, lebo úprimne ani podľa mňa....ALE!!! Našla som spôsom ako to vidieť naživo- keď to jemne nahýnam ako hologram, tak vtedy to vidím 😀 😀 😀 😀 Ale už s tým musím fakt prestať...skôr si myslím, že tam vidím len to miesto, kde BY tá druhá mala byť, keby bol pozitívny...no ved zajtra uvidíme- šak som si ich nakúpila dosť a minulý mesiac som minula len jeden a potom mi prišla, tak si môžem teraz trochu viac vyhodiť z kopýtka 😀 😀 😀

renitri
14. dec 2012

Babulky tak som tu. Foto nepotrebuje koment :(

franica
14. dec 2012

@renitri konečne!! 🙂 Aaaaaale Reni, to nič.....prečítaj si predošlé konverzácie a pozri môj test - vidíš tam niečo? ... no nie...ale mrchu si nedostala, takže čakáme a testujeme zas, ešte nič nie je stratené .... ešte ho skús hypnotizovať, mne to pomáha 😉 😉 Vidíš aj to, čo nie je 😉

deculko
14. dec 2012

😀 😀 😀 jak s vami okukavam tie testy,tak uz aj ja videm vsade tie preludy 😀 😀 dokonca aj na tom od @renitri 🙂)) tiez som rovnaka ako vy🙂))
baby...mne je tak dnes zle...to je tak neprijemne... a isto iste budem zase bacula,lebo tolko chleba spasem do seba,aby som ten blby pocit zahnala,ze to je strasne... tie hormony su silne...

franica
14. dec 2012

@deculko kašli na to, ked ti chlebík pomáha, tak si dávaj....ešte nikoho to nezabilo a tehule majú byť bacule - videla si už vyziabnutú tehuľku? Isto nie...im to pristane 🙂

renitri
14. dec 2012

@franica teplotku mam stale hore. Dnes som 30dc a 12 dpo. No pockam este a spravim neskor ak nedorazi milost pani...
Ale na tvojom aj ja vidim daco 🙂 skus neskor aj ty. Vcera som myslela ze hodim tycku vecer cestou domov 😀

janka9900
14. dec 2012

@renitri 😕 pri tvojom testiku nepomaha naklananie monitora ako pri franicinom, ale kym neni mrcha, nic nie je stratene 😵 😵 😵

renitri
14. dec 2012

@janka9900 ja viem ze nic tam nevidno :( ale stale cakam a verim

franica
14. dec 2012

@renitri nooo tak teplota a na grcku - to je ideálna kombinácia 😉 😉 Tak ked ti neklesla, tak by ti nemala prísť ešte ani zajtra...a najlepšie už vôbec ...ja som podobne, som 31DC a asi 12DPO, ale už som to tu písala, že naposledy, ked sa nám zadarilo som 32DC tiež mala ešte negatívny, takže treba veriť 🙂

janka9900
14. dec 2012

@renitri nadej zomiera posledna 😉 hlavne, ze teplotka sa drzi a tazko od zaludka? 😵 kedy robis dalsi test? 🙂