icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
15. dec 2012

@franica 😀 ja by som nevydrzala ani z 23. na 24. cakat. ved ja som nevydrzala cakat minule ani hodinu a pol kym pride mm z roboty, som mu hned volala 😀

franica
15. dec 2012

@janka9900 veď tooooo...jaaaaj no bude to náročné....aj ja mám nutkanie mu to povedať dnes, ked príde....asi si prelepím ústa páskou 😀

janka9900
15. dec 2012

@franica tak mu povedz dnes, bude mat vianoce o tyzden dopredu 😉 😀
mne uz zasa utros oci zatvara, tak idem zalahnut 😉 prajem pekny vikend 😵

franica
15. dec 2012

@janka9900 nieeee dnes ešte nie, ja to nejak vydržím 🙂 Jasné, len pekne oddychuj, ja si aspoň porobím niečo okolo domu, papa 🙂

renitri
15. dec 2012

@franica uz som spat.. povysavala som a umyla dlazku...dalej sa mi nechce uz prach utierat 😀 leniva som... esteze som vcera vecer upratla kupelku a wc... hehe... robim si kavicku 🙂 ty si ine cislo, ze uz si stihla kupit postielku hehe.. Ja mam iba casopisy, jedny malinke ponozky a dudlik co bol v casopise..

franica
15. dec 2012

@renitri no vidíš, aj ty máš dačo už v zásobe...nie také veľké veci, ale počtom to skoro sedí 🙂 Časopis si kupujem aj ja - to sme si s mm fakt začali kupovať a čítať ešte pol roka pred svadbou a pred vysadením HAK...už len tak zo zaujímavosti, lebo sme vedeli, že hned po svadbe chceme začať 🙂
Ja som tiež toho veľa nespravila, akurát som vyžehlila a zohriala si polievku, lebo som už veeeľmi hladná, o hodinku príde mm, tak asi už len tak polebedím...ako skorotehotné si to, myslím, môžme dovoliť 😝 😀

renitri
15. dec 2012

@franica Casopisov mam vela.. kupujem len od januara tohto roku Mamu a ja, maminku, maminu a sem tam dieta.. podla toho co sa v ktorom cisle pise, to kupim.. ale mamu a ja, mam vsetky cisla tohtorocne 🙂
Kedy ste mali svadbu? my 14.7.12, ale snazit sme sa zacali skor (teda v marci som vysadila hak a od aprila).. asi som nejak tusila ze treba skor 😀 Aj ja som hladna, sa tesim ze si daco dam, lebo cely tyzden som riadne nejedla.. mala som a teda este aj mam tu hnacku, tak som nic moc nejedla.. a ani mi nechutilo...Ale uz by som si dala daco dobreho :D

franica
15. dec 2012

@renitri ja tiež kupujem Mamu a ja, tá sa mi páči, tak iné ani moc nepozerám. My sme mali svadbu 4.februára, ale skôr sme nezačínali, lebo my sme boli v Afrike a bála by som sa cestovať tak ďaleko tehotná a ešte náhodou nejaký vírus alebo čo, aj sme mali také očkovania, kvôli ktorým som 6 mes. radšej nemala otehotnieť, takže aby som bola kľudná, tak až po návrate sme začali v marci a v apríli sa hneď zadarilo 🙂

renitri
15. dec 2012

@franica uz som nakukla na svadbu, a tam som videla ze februar 🙂 A kde v afrike ste mali svadbu? ja mam velmi rada afriku 🙂 A co sa stalo, preco ste o male prisli ?

franica
15. dec 2012

@renitri joooj my Afriku tiež milujeme, hocikedy by som sa tam vrátila, aj hneď teraz 🙂 My sme mali na Zanzibare- malý ale náááádherný ostrov 🙂 A o malé sme ani tak neprišli, ale bolo to mimomaternicové tehu a museli ma operovať, vybrali mi vtedy aj ten vajíčkovod 😖 Takže potom sme mali pauzu a koncom októbra sme začali znova...preto sa tak bojím na to prvé sono, aby to bolo konečne vidno v maternici a nie mimo

renitri
15. dec 2012

@franica my moc radi cestujeme, a mm ma pobehany kus sveta so svokrou... ja len europu, a afriku teda egypt a tunis..a izrael.. Milujem more, ale aj sneh 🙂 Ahaaa.. takze tam si prisla o ten vajcovod... to je mi luto :( a to ste museli mat tak dlhu pauzu, ci ? No verim, ze mimi je tam kde ma byt a bude vsetko ok 🙂

franica
15. dec 2012

@renitri no pauzu nám kázali najskôr pol roka!!!!!, ale potom nakoniec po štyroch mesiacoch nám dal doki zelenú, to som už aj tak chcela aspoň skúsiť...takže takto to nejak vyšlo na oktober...no ja veľmi verím, že tentoraz to bude v poriadku, hovorím si, že takú smolu, aby sa to zopakovalo znova už mať nemôžem...tak sa snažím myslieť pozitívne a iba sa tešiť silnejúcim čiarkam...dúfam, že budú silnieť aj tebe a budeme v tom spolu...a možno aj @ellis21 !! Halooo kde je naša parťáčka aj s testom 🙂

renitri
15. dec 2012

@franica by som nevydrzala tak dlho :( Neboj, uz druhy raz sa to nezopakuje... A vtedy si mala ake testy ? ako teraz? a az na sone ti zistili ze o co ide.. nemala si bolesti dovtedy? No to by bola parada, kebyze sme vsetky v tom 🙂

franica
15. dec 2012

@renitri no testy som mala takéto isté, čo sa týka značky 😀 Vtedy som trochu neskôr tesotvala, teda o dosť neskôr a mala som brutál koľajnice, na sono bola zvýšená výstelka maternice- všetko ako má byť, lenže čas išiel a plod nebolo vidieť...potom už ma poslal Dr. do nemocky na pozorovanie, lebo to je nebezpečné, ked to praskne...tam ma kukali z každej strany, HCG rástlo a plod nikde- čiže už to bolo viac.menej jasné ☹ Potom už operačka a tam to našli...bolesti nemám žiadne našťastie- od kedy sa jazva zahojila, tak mne nič nie je, aj vtedy som asi len raz trochu špinila, nič také hrozné iné som nepociťovala

renitri
15. dec 2012

@franica a aku znacku mas ? ja som vcera robila mamatest, dnes len Dr.Max, ale mam aj ine...(pepino,clearblue,predicotr, intimed..) som zasobena keby daco 😀 aha.. takze uz bolo podozrenie, a potom nemocka.. a v ktorom tt ta operovali? Ak sa nam nezadari, mna caka laparka v januari, a ked bude treba kvoli tej cyste pojde prec aj vajcovod, tak zato sa pytam.. Dufam, ze nebudem musiet potom cakat pol roka...ale je to ina situacia....

franica
15. dec 2012

@renitri musím sa nateraz rozlúčiť, prichádza mm domov a musím dovariť obed, tak možno sa neskôr ešte ozvem 🙂
Inak neviem, či som už úplne psycho ale pred chvíľkou mi ako keby trochu zle prišlo a bolí ma trochu hlava....ak sa ja nescvoknem, tak nikto 😀
Tak pekný víkend všetkým, vidíme sa 😵

franica
15. dec 2012

@renitri fuuu jamám také od jednej baby z bazáru a ešte jedny z Tesca...ja si moc na tých značkách nezakladám, ak to tam má byť, tak to tam bude 🙂 Mňa operovali neviem presne kedy, pretože nebolo to možné určiť presne, lebo plod nevideli, ale tak cca okolo 10tt, už to bolo dosť veľké, malo to nejaké 3,5cm...neboj, nebudeš musieť čakať tak dlho, po laparke nie- ja som musela mať klasickú, preto dlhšie, ale vidíš nakoniec ani my sme nemali taký dlhý zákaz, ale zase rany a stehy musíš nechať zahojiť, lebo potom aj ked sa zadarí budú zaťažkávané rastúcim bruškom 🙂 Ale s takými troma mes. zato rátaj podľa mňa...ale to ešte nerieš, je vysoký šanca, že si tehu už teraz 😉

renitri
15. dec 2012

@franica aj ja utekam, mm volal ze uz skoncil.. tak ideme obedovat a do obchodu... Hehe, aj mne je sem tam blbo.. ale uz to neriesim 😀 sa zblaznim kym nebudu kolajnice 😀 oki, tak sa vidime neskor, paaa 🙂

renitri
15. dec 2012

@franica mas pravdu 🙂 ked to tam je, test ukaze.. Aha, takze nie laparku si mala.. no to ta teda dlho nechali cakat.. som myslela ze skor ta operovali.. No sme tehule 🙂

simonkato
15. dec 2012

Ahojte banbulky moje dusikovia su tam tak nech uz len silneju @renitri @franica moj vam to prajem a silno drzim prsteky.

Ja som myslela ze dneska dosla mrcha som nechapala rano som mala na wc taky ruzovi vytok a teraz cely den zase nic prsia ma nehorazne bolia cely spodok bruska ja to nechapem zase sa moje telo so mnou hra a do mrchy relatyvne daleko teda ked ju ratam ako 32-34dnovu no uvidime co sa z toho vykluje ale poobedny spanok mi dnes tak dobre urobil 🙂 a uz som dnes aj jeziska dostala Lady Gaga vonavku som velmi chcela a drahy mi dal peniazky nech si kupim tento cely vikend maju v Dmku akciu ze kupis si akukolvek vonavku parfem a druhy taky isty v tej cene mas zadarmo.Takze ich mam doma dve sa vytesujem 🙂

rohlicka
15. dec 2012

@franica wuaaaaa prisla som akurat vcas .. ja som to vedela ze to hladkanie bruška je magickééééééé - je tam duchoň, ktory musi peknesilnieť a na navstevu mi prides ako tehula .. ja som to vedelaaa a co som ti aj hovorila .. juuuuj tesim na dalsie testiky ..
@ataner81 nooo babula maš sa na co tesit .. magicke hladkanie bruska .. a to mas vyhodu ze mas dvojnasobne učinne aj od Evičky @deculko 🙂 🙂 🙂 juuuuj som rada ze som opat medzi vami v take krasne chvilky 🙂

rohlicka
15. dec 2012

@renitri mojaaa je to tam dušulik je tam kde ma .. neviem sice ktory DC si .. lebo som nestihla docitat (len z noviniek sa vytesujem) ale dufam ze o 2 dni sa nam budes chvalit tmavsimi ciarockami .. tfuj tfuj tfuj 🙂

ellis21
15. dec 2012

@franica
@renitri no babulky tak tíško gratulujem, vy ste už tehu supeeeeer. Sú tam pekné čiarky a nieje to taký hrozný duch, je tam pekne vidieť čiarky, takže pekne na Silvestra detské šampanské chichi.

ellis21
15. dec 2012

@franica robila som si dnes ráno a je stále pozitívny, neviem ako vám ho pošlem ale skúsim cez mužov mobil sa prihlásiť ale až zajtra lebo ideme na dcérino vystúpenie. snáď sa mi to podarí. 😀 No ja som s toho aj tak zmeätená. Neviem či je to len zbytkové hcg alebo to vyšlo, no tak ma pichá v buchte, že sa idem zblázniť a stále chodím cikať, tak neviem asi som fakt prechladla.

franica
15. dec 2012

@ellis21 no nikdy nie je nič isté...a ako je to u teba? Ty si neskúšala? Ale mrchu nemáš, či?

franica
15. dec 2012

@ellis21 iiiha, tak teda pozitívny...no musíš skúšať testy a ked budú slabnúť, tak je zo zbytkové a ked silnieť, tak je to jasné 🙂

ellis21
15. dec 2012

@franica skúšala som aj dnes a stále je pozitývny, no mrcha nikde. Nechápem to. Bojím sa namotať aby to nebolo len zbytkové hcg. Včera som išla k dokimu, že či mi nezoberie krv a on že až 6 týždnov od kyretu. A ja keď som mu povedala, že či môžem byť tehu povedal že môžem aj nemusím a vôbec ma nechcel vyetriť. No ja sa bojím, či mi aj niečo vo vnútri nezostalo, keď mám //. Neviem a nechápem ale vám veľmi gratuluje a teím sa. Spravím ešte v pondelok

ellis21
15. dec 2012

@franica no som aj ja zvedavá. Idem lebo ideme na to vystúpenie a ešte mám robotu, dám vedieť ako som dopadla. Zatiaľ pa a drž palce.

franica
15. dec 2012

@ellis21 držím držím.....no ale hnusný bol ten doki teraz 😠 Tak jediné, čo ty vieš podomácky robiť je testovať, to ti môže trochu napovedať, že čo sa deje...joooj bodaj by 🙂

janka9900
15. dec 2012

@ellis21 az po 6 tyzdnoch mas prist k dokymu? 😒 neboj, keby ti tam cosi nechali, by si mala ine bolesti. mne kusok nechali pri prvom a nemohla som sa o dva dni bez pomoci ani z postele postavit, co som mala take "stiplave" bolesti, zapal ako svina ☹ dufam, ze v pondelok bude test silnejsi 😵
uzite si dcerkine vystupenie 😉