icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

renitri
15. dec 2012

@simonkato dakujeme 🙂 uvidime co dalej.
@rohlicka som 31 dc a 13 dpo. Ale ako som pisala, objavilo sa to az neskor, tak ja nvm...
@ellis21 aj ty si tehula s nami 🙂

janka9900
15. dec 2012

@simonkato ahoj simi, kiez by to bolo uhniezdovanie, len nech sa mrcha nerozbieha 😵

deculko
15. dec 2012

@renitri no super,budem drzat palce,nech to silneje🙂)) to by boli skvele darceky,
aj @ellis21 drzim palce,nech to nie je zbytkove hcg...uvidis nebude,a uvidis bude vsetko ok,ako janka vravi,ak by ti tam nieco nechali tak uz by si davno predavno mala strasne ine bolesti,takze vsetko bude ok v tomto smere...

typa
15. dec 2012

@franica Zuzka 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja tam tiez vidim ducha...🙂 Nech len silnie...teraz bude vsetko v poriadku na 1000%

rohlicka
15. dec 2012

velmi pekne vítam Evičku na čestnom mieste TEHULIEK - videla som práve fotečku .. miminko je nadherne .. len nech sa mu aj pekne dari u teba v brušku a tešime sa na dalsie fotky ..
@janka9900 - aj tvoju fotečku som az teraz zbadala .. krááásne vam rastuuu babenka .. tesim sa s tebou 🙂

@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr - snaž 3m, termín 06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013

Vyhrievane miesta pre:
@waltea - podaj o sebe infošky 🙂

.. ďalšie nááádejne tehulky pridam najskor o tyzden .. kedže nikto nechce nič zakriknut .. počkame si na tmavnuce testiky .. ale ved vy viete o ktorých hovorim 🙂 vééélke pobjatie a vela pozitivnej energie vam posielame .. aby ste sa čim skor mohli vytešovať z kinder-brušiek 🙂

rohlicka
15. dec 2012

pribudla nám ďalšia kočka do partie -- @lumiva čaká DIEVČATKO 🙂
Dievčatá - Vás ešte nemám uvedene kedy máte predpokladany termín porodu? - @mamkabeika - @stansn - @lilli251 - @kaprkapr - aby sme si upresnili tabulku .. mimochodom ako sa vam dariii ? .. dlhsie ste sa neozvali ..

@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr - snaž 3m, termín 06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013

Vyhrievane miesta pre:
@waltea - podaj o sebe infošky 🙂

rohlicka
15. dec 2012

jou a kočky skvely napad s tou mamičkouskou tabulkou .. mohli by sa este raz upresnit mena babatiek .. a miery pokladikov aby sme mali ostatne prehlad .. pripadne aj datum narodenie .. ze aky je rozdiel medzi nasimi detickami 🙂

rohlicka
15. dec 2012

@brumka niekedy pondelok si mi pisala ohladne bytiku ci sme brali hypo .. nie nastastie sme nemusela brat hypo 🙂 comu sa velmi tesime s mm - kedze sa nechcel zaviazat ziadnej banke na viac ako 5-6 rokov ( co by bolo nutne pri stavebnom sporeni) - nakoniec sa nam podarilo pozhanat dostatok peniazkov - niečo nasetrene .. nieco nam rodicia prispeli a nieco bezurocna pozicka od znameho .. takze takto sa to da .. sice budeme splacat cca 6 rokov ale nastastie nepreplatime .. a comu sa najviac tesim .. ze byty v Budapesti sa zacinaju pohybovat na cene cca 30 000 € (dvojizbaky) - sice to bolo dlhe hladanie .. ale podarilo sa nam 🙂 😵 😵 😵

simonkato
15. dec 2012

@janka9900 janik neviem co to je lebo ani obrz ani zvuk po mrche ale spodok ma fajne pobolieva mrchovo tehulkovo zmiesane neviem uvidime nenamotavam sa mam doma testik a ja som ho este neocurala co sama neverim 🙂 moje telo sa chce so mnou zase hrat ale uz mu nedovolim .

rohlicka
15. dec 2012

@simonkato ktory DC si momentalne ? .. nedocitala som sice vsetko .. ale vidim ze nieco sa s tebou deje .. ze predsa sa len ta tvoja mysel a telo s tebou zahrava .. no zda sa mi ze az o nejaky tyzden mas mas mrchaňu .. tak počkaj par dni s testikom .. aspon do dna mrchy

simonkato
15. dec 2012

@rohlicka vies ze ani neviem poriadne ktory DC som moja mrchu by som mala dostat okolo20-22 v taketo dni mi chodi od kyretu cize 31-34dnove cykli cca.

janka9900
15. dec 2012

@simonkato simonka, cakaj, cakaj, testik si setri na vianoce 😉 u teba by mohol byt pozitivny predcasne a potom nic 😒 tak len pekne vydrz, ved vianoce su co nevidiet, aspon mas este vacsi dovod sa na ne tesit 😵 bodaj by to boli vsetko prvotne priznaky 😵

simonkato
15. dec 2012

@janka9900 jani testik ocikavam az na vianoce teda az bude co ocikavat uz nemam chut sa namotavat a sklamat .

bakajka
15. dec 2012

Ahojte baby,my sa tiez snazime nie od maja ale asi uz rok,chodim k lekarovi ako na klavir no stale nic,nemam ovulaciu,antikoncepciu som brala len 2 roky tak uz neviem

ataner81
16. dec 2012

Ahojte babule. Dlho som tu nebola a nemám ani dobré správy. ☹ Mrcha prišla so 7dňovým meškaním. Vedela som to ale aj tak som sklamaná. Tým, že meškala,laparku mi urobia až v januári a do CARu mám prísť až po nej teda vo februári. Stále sa mi to posúva a posúva ☹ ☹ ☹ ☹ Kedy prídem na rad konečne aj ja? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Tabuľka: @hana2626 @zvolsiinylogin babule kedy nečakáte ďalšiu mrchu?
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica
@werusss 21.12. váhy Veronika
@jeackynka 21.12. baran
@zora256 30.12-10.1. baran Zora
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@leonetka 4.1. baran
@sam1234 6.1. strelec
@hana2626 ?.1. rak

@ellis21 váhy Elenka - čakáme na potvrdenie tehu 🙂
@renitri škorpión Renátka - čakáme na potvrdenie tehu 🙂
@franica váhy Zuzanka - čakáme na potvrdenie tehu 🙂

@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička

ataner81
16. dec 2012

A ešte som zabudla,ani moja mamka nebola na operácii. Neposlali prístroj z Blavy, tak sa jej to tiež presúva na január. Keď smola tak riadna ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Čo vám poviem-šťastné a veselé nebudú ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

franica
16. dec 2012

@ataner81 ech Reni..to je trochu silné, že potvrdenie tehu 🙂 Proste treba čakať AKO VŽDY 😠 a uvidíme, čo bude
No s tou laparkou je to škoda...a teraz po tejto mrche už nemôžeš do CARu? Nerobia pred sviatkami či ako? 😖
A s maminou operáciou tiež škoda,, ale poviem ti, že to je bohužiaľ veľmi bežné v našich nemocniciach...môjho dedka mali operovať najskôr v oktobri- nemali krv jeho skupiny, potom v novembri..zistili, že mu chýba nejaké vyšetrenie a teraz zase v januári má termín...no už sme všetci veľmi zvedaví, či z toho niečo bude....a ked sa nad tým rozčuľoval, tak zistil, že iní sú na tom tak isto...každého posielajú domov pre rôzne príčiny a tie operácie sa posúvajú aj pol roka ☹

werusss
16. dec 2012

@ataner81 ...ahoooooooooooj...nebud smutna....mne sa tiez hrnie stale nieco do toho snazenia sa....robili mi ten hormonalny profil a tam mi vysla hranicna stitna zlaza...aj ked mi u dokyho tvrdili ze to nie je nic aj tak si ju dam radsej v januari vysetrit...od zaciatku decembra mam zapal rohovky takze som na jedno oko skoro slepa...(aj teraz som nalepena na monitor aby som nieco videla)..no a teraz som bola na kontrole a vypisala mi antibiotika do oci, a este dalsie dvoje kvapky...takze moc na snazenie sa ani nemozem myslet....tak som sa rozhodla ze v janurai ked sa mi to da do poriadku si dam operovat oci....a to zevraj nemozes snazit pol roka...teraz som si to vzala do hlavy ze sa dam uuuuuuuuuuplne do poriadku a nebudem to riesit dovtedy...budeme sexikovat kedy sa nam chce a nebudem sa ani chranit...lebo ked to ma dojst vtedy tak to pirde....mozno takto na to nebudem myslet...🙂...tym som ti chcela povedat ze ver ze to pride vtedy ked to budes najmenej ocakavat....a ja ti to straaaaaaaaasne prajem...aj ked sem teraz casto nechodim...vzdy ked nakuknem hladam ci si uz nepridala pozitivny testik....prajem vela vela sil...a energie...🙂

simonkato
16. dec 2012

Ahojte dievcence tak asi mi dosla mrcha pre mna necakane skoro ale ked tak pocitam tak vlastne normalne na 28DC mozno sa moje telo dava uz ako tak do normalu kto vie.Uvidime ci sa hnusoba spusti.Ale myslim ze je to ona som akasi podrazdena cely spodok ma boli no hroza.Ale aspon ju nebudem mat cez vianoce a silvestra.

@ataner81 ahoj Renci s tou laparkou mi je to luto ale co ty vies mozno uz ani nebude potrebna ved muzika mas cez sviatky doma spominala si ze ho z postielky nepustis tak mozno pod vianocnym stromcekom splodite ten maly zazrak plus mas rande s rohlickou a deculkom a tym poobchytkavas bruska babenky ta aj popluju a budes tehulka ako vysita pozri na franica to zaucinkovalo.

franica
16. dec 2012

@simonkato halooo prosím opatrne s takými vyhláseniami, že už zaúčinkovalo....ešte sa to strašne bojím takto prehlasovať...
takže u teba je to mrcha 😖 Ale super by bolo, keby aspoň takto po 28 dňoch (ne)chodila, lebo to je ukážkový a predvídateľný cyklus, ktorý sa aj dobre predpovedá...možno už tá ďalšia nedorazí 😉

simonkato
16. dec 2012

@franica Zuzka ale dorazi po new roku idem vonka na 90% takze tak a ziaden zakon schvalnosti alebo nieco take lebo uz sa budeme chranit.Asi nieje u nas vhodna doma pre drobceka vek nemam najhorsi a u chlapa je to jedno.Asi mam este vidiet svet.

franica
16. dec 2012

@simonkato jaaaaaj tak ty si sa opäť rozhodla ísť von....ja som nejak túto infošku neregistrovala, naposledy to, že sa teda nebudete brániť, ale ani too nebudeš siliť.....tak teda máš veľký plán, to je super, určite zažiješ nové a skvelé veci a naozaj máš čas vrátiť sa ku snu o bábätku habadej 😉 😉 😉

simonkato
16. dec 2012

@franica toto neviem dlho kamoska ma vola do Svajciarska je to este take neiste vsetko ked nenajdem pracu tu tak budem nutena a mozno to bude aj dobre.

franica
16. dec 2012

@simonkato všetko sa deje pre nejakú príčinu...takže ja verím, že to bude mať niečo pre tvoju budúcnosť do plusu...všetko je lepšie ako sedieť na mieste a čakať... kým nemáš detičky, si môžeš rozhodovať ako chceš a podľa mňa choď do toho...neskôr už také príležitosti mať nebudeš

renitri
16. dec 2012

@franica :( milost pani sa u mna od vcera stavila ale bez akychkolvek bolesti... Takze asi nic tento mesiac :( no zajtra spravim kontrolny test ale zrejme nic, takze dalsia ovulka az po novom roku. Mm bude mat narodoky v januari, zeby bol krasny darcek ? No uvidime. A ty ako ??? Dufam ze zajtra budes mat kolajnice 🙂

dorekapa
16. dec 2012

@zora256 no mne mrcha skoncila 28 a 29 sme spolu keksikovali,lebo pre nas obdobie 4 dni bez toho je dost dlho.A vlastne cca dva dni nato,som zacala citit tie motyle v brusku a potom tlaky.Takze som bola cca od zaciatku poslednej mrchy kt.prisla 25.11 a 28 skoncila to bol potom 6-7 den cyklu co pocitujem tie motyle a dnes je uz 25 den cyklz ked dobre pocitam a mrchu mam dostat 21.12,.ja mam presne 28 dnovy cyklus.No neviem,vcera ma uz tak pobolievalo,ze som si dala paralen 500 a strasne by som spala

dorekapa
16. dec 2012

@zora256 no mna zvyklne poboliet brusko tak par dni pred ms,ked uz ma prist,ale nie cely cyklus od konca poslednej ms do teraz

ataner81
16. dec 2012

@werusss u mňa moja to nemyslenie a plány do budúcna nefungujú. Tento mesiac som na to nemyslela(myslela ale úplne málo), mala som na mysli laparku a mamkinu operáciu a vypálilo to tak, že nie lenže prišla ale ešte týždeň meškala 😠 O tej operácii očí som tiež uvažovala ale až keď budem mať veľké dioptrie. ja nevidím dobre do diaľky. Síce mám okuliare ale doktorka vravela, že ich mám používať čo najmenej a snažiť sa prirodzene zaostrovať.Navyše v mojej práci by som hneď mala z jedných okuliarí minimálne šesť, tak ich nenosím. Zrak sa mi bude zhoršovať tak či tak takže operácia môže zopár rokov počkať.
@franica na teste je jasný duch. A keď to povie taký slepúch ako ja, tak to musí byť jasné. Teraz ti zostáva akurát čakať na zosilnenie čiarok a sono, čo je v podstate potvrdenie tehu, takže Zuzulka dobre som to napísala 😀
@simonkato Simi mužík je síce doma ale seklo ho v krížoch tak tie posledné dni len v práci prežíva a hýbe sa čo najmenej. To chce aspoň týždeň kľudu kým sa to dá ako tak do poriadku 😒 Navyše mám pocit, že aj keby sme obaja mali mesačnú dovolenku niekde v karibiku, tak to nevíde. Teraz sa sústreďujem na január a potom teším na február., Tam mi už konečne povedia čo mi je a ako sa k mimi dopracujem

zora256
16. dec 2012

@renitri Ahoj!Tak dos dlho pre tehotenstvom som ja brala až 4roky a 3,5sme sa snažili,kým sa podaril náš malý anjelik.Ale tak každá žena to má ináč,ktoré nemali ťažkosti vraj pred Hak tak nemajú ťažkosti ani otehotnieťpo nej.Ja mám ťažkosti od začiatku ms od 11rokoch:-/,tak iste aj preto mi trvalo tak dlho,a verím,že teraz už nenechá na seba dlhoč akať,max 2-3týždne,kým na teste objavím // 😔 .Moc sme sa snažili v piatok a aj dnes.Aby sme nepremeškali ovulku dnes som si namerala 36,8stupňa,ja sa vtom nevyznám neviemč i sa tu niektorá vyznáte v deň ovulky koľko má byť priemerne teplota v pošve?Viem že menej ako po nej,a po ovu stúpa,že?A má sa držať ak nastalo tehu na 37stupňoch,že?Uvidím neviem ktroý deň si budem vedeiť pred vstaním merať,lebo ledva dśom spala od pol noci malý hrozne reval lebo sa mu očný zub prerezal:-/ach jaj do 2rána som ho ukludňovala lebo aj čípok akosi dlho zaberal,a ráno som objavila,v plienke z čípku,čiže asi nejakú čas aj vytlačil☹,tak rpeto to tak trvalo,a potom trhane mi dýchal od plaču,najhoršia noc za 16mesiacov v mojom živote,ale sná´d ostatné 3očné nebudú také bolestivé,lebo asi skončím na psychiatrii☹A veľmi mi ani papať nechce čo sa hrýzť má,tak len jogurt zjedol a trošku z arašidových chrumiek a asi tak 100ml mlieka pred spaním a to včera ani nespal poobede len 30min.:-/ teraz už 2h spinká🙂

zora256
16. dec 2012

@dorekapa Ahoj!Min.cyklus som mala tak isto celý cyklus ma boleo podbruško až kým nedošla ms na 39dc:-/,tak snáď u teba bude z tehu🙂Mne iste aj hormonálnych liekov.A teraz už ustáva bolesť,pomaličky,ale ak nastane uhniezďovanie budúci týždeň okolo piatku,tak to bude iste ztoho,ak prejde dovtedy.Ináč ja sa vtom nevyznám,hoc som bola tehu ale je to vždy iné,každé tehu je jedinečné🙂.Moc držkám palčeky 😉 A koľko dní máš do ms?Ja ešte 3týždne,min. max 4týždne.