Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ak by ste chceli, tak kuknite nas videoklip zo svadby 🙂
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151382015...
@rohlicka dakujem mojka, kiez by si mala pravdu 😉 nuz dalsiu kontrolu mam az o 6 tyzdnov ☹ takze bud zacnem v januari alebo februari. to je este dost daleko. ☹ kazdy mesiac sa mi to posuva a nechcem sa velmi stazovat, ale musim priznat ze tieto dni mam z toho i taku minidepku. asi aj preto ze ovulka za rohom a nebudem ju moct vyuzit. 😢 dnes som bola na preventivke u gyndosa a predpisal mi rovno utrogestan, ze ked sa nahodou zadari hned si ho mam dat. tak mam aspon pirule 😀 aspon nieco, no 😀
@leonetka to je dobre znamenie ze aj gyndos uz takto preventivne ti predpisal 🙂 a podla mna januar mozete uz kludne zacat .. vysledky sa ovela zlepsili .. a do januara to vytiahnes na suprovo s vysledkami .. 🙂 len s kludnym svedomim neodkladaj na dlhsie .. dali ste si az-az pauzicku 🙂
Ahojte, ahojte 🙂 Včera som vás zbežne prečítala, ale nemala som čas odpisovať. Strašne krásne ĎAKUJEM všetkým vám, ste super kamošky, takto spoločne sa ešte lepšie raduje a veľmi vám ďakujem, že ma podporujete v tom, že to bude ok - normálne tomu verím, ked to toľko počúvam 🙂
Takže už to vie aj mm - včera som ho vytiahla na pizzu a tam som mu dala taký malý darček, že akože som už nevydržala do Vianoc - taká knižka pre oteckov- tak pekne ďakoval a že aké super, bude si to čítať...a potom mu vravím, že otoč to- a tam bol nalepený ten test....netušila som, že dokáže až takto vypleštiť oči 😀 😀 myslela som si, že ich budem pod stolom hľadať 😀 😀 a potom mu to došlo, tak sa strašne tešil a celý večer básnil o tom, že budeme mať bábätko a že budeme rodinka 😵 😵 😵 pfuj pfuj pfuj....a teraz čokoľvek chcem robiť, sa ma pýta, či by som s tým nemala prestať 😠 😀 napr. zumba...alebo že nech nejdem ani do tej novej roboty- no určite! 😀 Kým ma neodhalia to tam potiahnem 🙂
@leonetka súhlasím s rohlickou, že aj v januári pomaličky začnete, už nemôžte veľa pokaziť, ved už sa ti lepšie výsledky a odvtedy berieš ešte vyššie dávky liekov...ja verím, že to bije na mozog toto čakanie, ale myslím, že si bola trpezlivá dosť, možno by som už zvážila, či nie je na čase ísť na to 😉 😉
@ellis21 no veruže je to tam!!! Ak je toto zbytkové hcg, tak som asi pápež 🙂 Tak žebyyyyyyy??? Strašne som zvedavá na ďalšie testy, ale ja mám silný tušák, že to je ono! Ja som dnes tiež netestovala, skúsim zajtra, že ako silnie...neprestanem ,kým nebudem mať rovnako silné obe 😀
@renitri hmmm tak už je to isto MS - ale nevadí, to bolo skoro 😀 Myslím, že ďalší mesiac by to mohlo vyjsť, hlavne ak bude ovulka z tej- ako hovoríš, zdravšej strany, presne tak to bolo aj u mňa tento mesiac- povedala som si, že aha, toto je tá strana, takže teraz to vyjde (naučené od @deculko 🙂 ) a vyzerá, že to tak je 😉
Inak baby...potrebujem poradiť...posl.menzes som mala 3.12. sexík bol 12.12. a 13.12. no a od 15.12. ma znovu bolia veľmi prsia...ja už tomu nerozumiem..predtým mesiac ma boleli cca týždeň pred mrchou...,ale teraz sa mi to zdá akosi skoro..ja už neviem čo si mám o tom myslieť..dúfam,že to nebude nejaký vážnejší problém..8.1. mám isť na sono prsníkov, tak dúfam,že mi tam nič nenájdu..☹
@dorekapa kiez by ti to vyslo ja som bola tiez dost hakliva, bolo mi doplacu a strasne nevolno a na teste slaba ciarka 🙂
@gloria13 ahoj ja take pocity som mala od dakeho 12DC az do mrchy bolest vajecnikov, krizou ako pri mrche, nevolnosti uplne ako ovulacia ci PMS ale kazdy mesiac ale ten posledny bol iny // 🙂
@franica precitala som si par stranok dozadu a SRDECNE GRATULUJEM..budete mat krasne pozehnane vianoce.verim,ze je to najkrajsi pocit,vediet,ze cakas babatko.ja som to zazila pred takmer 7 rokmi a velmi si to prajem zopakovat,ale zial ja citim,ze ta mrcha pride v piatok ak nie skor..hoci ma boli brusko cely cyklus,tetar sa ta bolest stupnuje,prsia ma bolia..to uz pride

@ellis21 Ahoj!Krásne detička a aj mamička🙂To si bola nevesta?Alebo ste niečo oslavovali?