Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 na folikulometrii som nebola ale ovu testy a teplota ukazujú, že ovulka bola. Teraz na všetko kašlem a riadne si užijem moju milovanú zimu, trhy a prekrásne Vianoce. V januári poriešim laparku a vo februári to už všetko nechám na CAR 🙂 Tam ma vyšetria od hlavy po päty 😀
Mimochodom ďalší a posledný termín laparky mám 22.1.2013 😀
@franica no asi to bola mrchana, ale bola velmi kratka.. od soboty vecera do pondelka rana... dnes po nej ani stopy..nechapem... Dnesna teplotka 36,5.....Tak uz teraz nam to vyjde a basta 🙂 i ked asi ovulku na folikulometrii neodsleduejeme, ale uz sa zadari 🙂 verim tomu a mm bude mat najkrajsi narodeninovy darcek 🙂 A kde je foto z dnesneho testiku??? musime vidiet ako silnie, tak sem snou 🙂
čaute! Zase som doobeda nemala nejako veľa času, lebo obehávam a vybavujem, čo sa dá, lebo od januára by som mala byť v robote, tak už toľko času mať nebudem...
ALE počujte- dnes mi to proste nedalo a mala som cestu na našu polikliniku, tak som zbehla aj na gyndu, že aj tak mám zmenu poisťovne a opýtam sa, či ordinujú medzi sviatkami- čo čert nechcel, o tom čase tam už nebolo ani nohy, u dokyho dvere dokorán a ešte sestrička sa ma pýta, že či od doktora niečo nechcem...tak ja že teda čert ho ber, aspoň sponzultujem sitáciu.
Tak som mu povedala, ms síce mešká len min. alebo vôbec, ale test mám pozitívny...tak sa potešil, povedal, že tie testy sú dosť spoľahlivé a ak je pozitívny, na ms už nepríde, ale povedal, že zmysel to pozerať ešte nemá (to viem) a že medzi sviatkami nerobí a aj to by bolo ešte skoro, že mám prísť 7. januára a tam už budeme vedieť všetko, že mi strašne drží palce a tak 🙂 A povedal, že keby medzitým akýkoľvek problém, krv, bolesť... čokoľvek, tak mu mám volať aj na jeho súkromné číslo a bude to hneď riešiť... tak som spokojná, len nech do toho 7.1. neošediviem 😀
Jaj a užaj ma chcel písať na PN, ale tak ja si to nemôžem v novej práci dovoliť....tak sa ustarostene pozeral a povedal, že najskôr zistíme či je vnútri alebo mimo a potom sa budeme rozhodovať, či môžem robiť alebo radšej byť doma
babky,ake vysetrenia nas s manzelom cakaju ked sa rok snazime a stale nic.PO novom roku ideme k Dr.Ja k svojmu a manzel ma ist k urologovi,alebo k inemu?Mne budu brat krv na hormony,alebo co vlastne ma caka?Prosim vas,napiste mi na co vsetko sa mame pripravit,Dakujem
@rohlicka @ataner81 zatial sa to nezhorsuje,ten kasel.... ja pojdem kludne...len aby som nic hlavne rohlicke nedarovala...nejaky taky iny nezelany virus,ale pojdem rada,vsak je este len utorok....
vcera som si spravila este aj ten cibulkovy caj,ale kedze ma pri kasli dviha a este aj mam slaby tehu zaludok,tak som hodila prvu tehu grcku...fuj... ale spravila som si aj karamel,a noc bola na pocudovanie slusna...
inak tak mi vsetko smrdi.. a stale nemam chute.... ani neviem,co mam jest,na nic nemam chut...a ani na sladke mi chut nejde... to aj vy ste to tak mavali tehulky? tehu nevolnosti su o kusocek lepsie... aspon paru dni ...
@deculko nič sa neboj ... všade dookola su bacile .. ja sa im nevyhnem ani v MHD - jeden bacil hore-dolu ma nezabije .. iba posilni 🙂 tak sa na teba tešime 🙂
ohladom tej nechute 😀 ja som mala to iste .. do 15tt 🙂 najviac som sa obavala ako zvladnem svadbu kedze som sa vydavala v 15-16tt 🙂 ale dovtedy to pominulo .. este chvilku vydrz .. ja som takou nechutou nastastie nepribrala teda držala som si -1kg 🙂
@brumka ja som nejaky ten 9+3 dni a ono to hodi hned,ze 10tt
s tou noho ze mas problem,som citala... drz sa a nech ti to prejde... ,ja som mala ku koncu tehu problem s tym,ze mi stikalo nerv pri bedrovom klbe,to jak sa roztahovala panva.. aj po porode som to mala,ledva som na nohu stupit mohla... ale preslo to same...
Ahojte dievčatá, ja som dnes nejaká mimo. Ráno som bola s malým na kontrole a zajtra idem zas. No celý deň som apotom prespala, no ako sa mi len dalo pri detoch ale aj teraz som jak mimoza. Teplotu mám 37 ale choro sa necítim len som hrozne unavená. No tak teraz neviem čo sa to vlastne deje. 🙂
@werusss Moc držkám palčeky🙂A budem rada,keď sa ozveš dobrou správičkou🙂
@typa Krásne bruško a drobček🙂Typujem na chlapčeka🙂
@ellis21 Ahoj!To je fajn,že sa máte tak radi🙂A na poradí nezáleží hlavné je zdravie🙂.
Ach baby!Takú smutnú správu mi kamoška napísala,že jedna žiačka z našej strednej staršia o rok,dlho sa snažili o bábo,a liekmi sa im podarilo po rokoch 😢 a ono sa obesilo na pupočnej šnúre,vraj len po veľa kopaniach vôbec sa nehýbal malý a zašla k lekárovi,a ten jej,že má pupočník okolo krku,a umrel v 7mesiaci tehotenstva vyvolali jej pôrod,nuž moc smutné☹Ja by som to asi neuniesla☹.
Každej želám krásne dieťatko,hlavne zdravé a živé,tehu bez komplikácií 😉
@leonetka nj koniec roka o chvilku za rohom .. tento rok bol skutocne "pestry" 😒 mne zialbohu zacal smutne ked mi zomrel dedko ☹ a nikdy by som neverila ze v ten isty rok sa budem aj vydavat skoro "zo dna na den" ale postupne nam rok prinasal stastne dni .. dokonca sme stihli aj to nove byvanie 🙂
vidis ze striedaju sa vesele aj smutne udalosti v priebehu jedneho roku .. ale verim ze bude nasledovat uz stale len to stastnejsie obdobie ..
kazdopadne januar neprepasnite 🙂
Baby tak dnešné testovanie nebolo moc úspešné ☹ ☹ ☹ ☹ Mám tam ledva ducha 😢 Strašne sa začínam báť teda, že čo je...aby to nebolo to, na čo som doteraz aj pomylieť bála, že to hcg nerastie ako má...normálne mi je na vracanie ale teraz z nervov 😖
@franica ahoj zlatinko, ak ťa to poteteší, tak aj ja som dnes mala len ducha. 😢 No ja to beriem tak, že jje to asi zbytkové hcg. No a ty si si robila ten istý test? Skús ešte zajtra ale tú istú značku a hlavne nestresuj. Snaž sa byť v klude aj keď viem že to nieje ľahké a prestaň sa na to sústrediť, nemysli na tehu a rieš radšej vianoce a prípravy. Pokiaľ nieje mrcha je to ok. Drž sa a testuj aj zajtra.

@werusss Neboj ak sa nechránite,budeš tehu anis a nenazdáš,najmä keď si rozhodnutá,odložiť alebo nechať to na prírodu 😉 uja keď som bola rozhodnutá si adoptovať vtedy sa zadaril malý🙂tak prajem Veľa šťastia 😉 A potom sa ozvy ak sa zadarí skôr🙂