Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ellis21 ďakujem za povzbudenie drahá...no aj ja si hovorím, že ten jeden som predvčerom robila inej značky a ten bol fakt silnejší už vtedy, že tam môže byť odchýlka, ale vtedy som robila aj jeden tejto istej a práve pred chvíľkou som si to porovnala a sú naoko rovnaké...čiže možno to nezoslablo, ale ani nesilnie, čo by teda malo...skúšam zachovať chladnú hlavu, ale aj tak mi je na nič 😖
@ellis21 a u teba to slabne?? Nechcem veriť...ved máš aj tú únavu a tak...ja iba trošičku, no mrchu tiež nemám a prsia sú viac nafúknuté, inak nič iné, dnes som 35DC a keby mi chodila pravidelne, tak dnes by som mala dostať už viac menej na stopro...podľa mňa je zlý deň, zajtra budeme mať lepšie testy 😉
@franica Presne tak, mysli pozitývne 🙂 Ja som 34DC, no nevem, či to mám tak priať, ked som vlastne mrchu od kyretu ešte nemala. A k tým testom. Keď som bola teraz tehotná, tak som mala na 31DC len ducha, potom to bolo stále rovnaké asi týždeň aj z krvi som mala hcg nízke. No a o týždeň-dva zrazu to vyskočilo a test bol už silný aj hcg stúplo veľmi rýchlo. Hlavné je, že sú tam // a uvidíš, že keby si to teraz nechala tak a testovala až v pondelok tak už to bude riadne vidieť. No mňa tiež bolia prsia aj ma sem tam pobolieva podbruško. Ja stále čakám, že príde mrcha. Nejak sa mi nechce veriť, že by sa mi tak rýchlo pošťastilo a pánBožko by mi dal tak rýchlo náhradu za tú bolesť, ktorú som prežila v novembri.
@ellis21 no presne, aj to si hovorím, že keby som nebola taká nedočkavá, tak by som mala testovať prvýkrát dnes, ked mi MS do rána neprišla a teraz by som skákala od radosti, že je tam aspoň nejaká čiarka...ale čo narobím, proste testovať musím, ved sa mi s tým vkuse aj sníva, dnes ma môj doktor dokonca volal vyliezť na kozu! Evidentne mi z toho hrabe!
A ty si 34DC? Po KET je to síce trochu iné, ale aj tak je to dosť dlho- mávala si predtým také dlhšie cyly? Lebo ak nie, tak je to už pekné meškanie...a zostatkové hcg síce prichádza do úvahy, ale mne sa tá tvoja čiarka aj keď iba cez webcam zdala dosť silná na to, aby to tak nemuselo byť
@franica ja som práveže mala presne 28-29DC mrchu, meškala, len keď som bola tehu. Písala som, aj do online poradne a doktorka mi odpísala, že mrcha príde za 4-6 týždňov od kyretu a sex má byť až po mrche, že ako je možné mže by som bola tehu? 😀 No mňe môj doktor povedal, že po dvoch týždňoch to môžme začať skúšať, tak ale to som jej nepísala. 😀 Neviem ako to je a preto to radšej neriešim. Skúsim ešte testovať zajtra ráno a uvidím.
@ellis21 no mne prišla na 35DC a potom ďalšia tiež presne 35DC a posledná už na 31DC ...ale ja som cca takéto mala obdobia aj predtým, ale veľmi som sa začudovala, že ako presne prišli ..a teraz som si to prerátala ešte raz a vyšlo mi, že som dnes už 36DC....a včera ma jemne pichalo v jednom a tom istom mieste v buchte- nebolo to hrozné, len také štipkanie, 10 minút som to cítila, potom zas aj hodinu nie...potom zas chvíľku áno...tak som si hovorila v rámci +myslenia, že jeeej zavŕtava sa mi TAM a bude to ok 😀 No ja neviem....je hrozne ťažké nezblázniť sa 😀
Ale späť k tebe - zaujímavé, že jeden povie, že sex až po mrche a druhý, že už po 2 týždňoch...no ja neviem, ale podľa mňa ešte nie je nič stratené, hlavne ako si písala, že aj minule si mala duchov a potom silné čiary...tak možno to u teba takto funguje 🙂
@franica u mňa to pichanie v buchte bolo tiež aj som to tu niekde písala a bolo to tehu. Podla mňa ty si tehu neboj. No teraz som si čítala príspevky tu na mk že niektorým prišla mrcha až po 7-8 týždňoch no ja neviem ale kozy ma bolia riadne tak neviem či sa blíži už mrcha alebo je to tehu.
Ok dnes končím, idem s malým na kontrolu držte sa pa
ahojte babky som tu na skok tak som bola u obvodacky nevie co mi je ale vyzera ze mi veri. objednala ma dnes na cievne urgentne no rpoblem je ze to je hodinu peso a s malou v dazdi si to neviem rpedstavit absolvovat, mestku tu nemame, dr tam je len do 1700 tak dufam ze mm pride skor z prace
POZOR POZOR - ARCHIVNE FOTO - nie nova tehulka :D
@franica Zuzka .. pridavam ešte raz foto svojich starych testikov na porovnanie .. VECER (den meskania) mi ukazali krasne ciarocky .. a RANO uz boli slabsie .. ale to bolo inou znackou testu ..
dokonca aj opakovany 3. test bol slabsi ako ten 1. ale silnejsie ako 2. 😀 dufam ze ma chapes ak nie mrkni na fotku 😀
neboj sa mojka .. musis pozitivne mysliet ... kedy si das kontrolny testik opatovny ?
vsetky testiky su s citlivostou 10.hcg
@franica @rohlicka ma pravdu, treba hlavu hore, ja som si robila test 30DC a 32DC a boli slabucke ciarky ale druha bola trosinka silnejsia potom som si robila 35 a 37 dr max a ked pozriem nan mam ich odlozene tak ten 35 je tmavsi ako tie prve ale 37 je bledsia ciarka od tej 35 dufam ze som to zrozumitelne napisala.
@rohlicka @deculko @brumka také ste zlaté 😵 😵 Ach, ja len, aby to bolo dobre a aby ste mali pravdu, ale strašne mi dobre padli tieto infošky....normálne rozmýšľam, že skúsim jeden poobede a potom zase ráno...mm je tieto dni strašne dlho v práci a okrem neho to nevie nikto iba vy, tak už neviem čo so sebou, nemám sa s kým porozprávať, od rána som z toho nekľudná, neviem si pomôcť - taký mám pocit v žalúdku ako pred nejakou veľkou skúškou....doteraz som chodila po meste...len chodila a chodila z obchodu do obchodu, aby som si zamestnala myšlienky, ale nejde to, tak už som prišla domov...úplne som mimo zmyslov- jednom obchode som zabudla nákup, až pri aute som si to všimla, tak som sa vracala všade, že kde som ho nechala...musia mať zo mňa srandu
@franica skor sa bojim ze obvodna nevie co to moze byt ze sa s tym nestretla aked som volaal s neurologom ma vysetrit nechel a co mi dal rady to praktizujem az na vykladanie noh co je u mna problem tak uvidim co a ako, a dneskasom si vsimla ze zacinam zadrziavat vodu tak uvidime ale asi to bude besolna cukrova dieta cele tehu co zvadnem. len sa bojim ze mi teraz nieco zisti a bude to nedobre alebo nebude vediet nic a pojdem zase inde. chapes nie
@brumka čo by som nechápala....ja veľmi dobre viem, aké to obávať sa čohokoľvek, všetko si už myslím, že je znakom niečoho a všetkého sa bojím....poviem ti najlepšiu radu, aká sa v takejto chvíli dá- neznervózňuj sa, mysli pozitívne a ver, že všetko bude dobré....no a keď to dokážeš, tak ti gratulujem a prosím si návod ako to dosiahnuť 🙂
Budem ti držať palce podvečer, nech ti vie doktorka nejako pomôcť...a keby ťa aj poslala inde, tak nevadí..skôr či neskôr nájdeš človeka, ktorý ti pomôže 😉
@franica No super parádička, myslím, že nieje o čom. Som šťastná s tebou. Je to tam, nemusíš mať pochýbnosti. Ja som tiež dnes poobede testovala. Síce inú značku, predtým to boli mama testy a krásne silné a teraz to bol rapid ten krabičkový a biely ako sneh. Tak asi to bolo zbytkové hcg a to že ma bolia tak strašne prsia a mám ich žilkové jek mapy, tak to bude asi PMS. No čo už, tak nech aspoň konečne príde tá mrchaňa hnusná, nech môžme začať odznovu. 😠
@franica no aky pekny poobednajsi testik 😵 neboj nic, vsetko je v poriadku 😉 ja som mala pri minulom tehu take divne testy, boli rovnake, ale nesilnel, skor slabol a to som este dost spinila, tak som si myslela, ze nic nebude a vsetko bolo v poriadku 🙂 verim, ze poobednajsi test ta velmi ukludnil 😉 uz nech je 7.1. a mozeme ti nahlas gratulovat 😵
@ellis21 ďakujem, no trochu som sa ukľudnila, ale definitívne to bude až po uzv, toto mi stále príde také tápanie
Tak ty máš biely test?? Bolo by možné, že sa ti 5 týždňov od kyretu držal duch a potom za deň zmizne? No ja neviem, ale tak fakt bude záležať na najbližších dňoch a mrchani...a baby nehovovrievali, že tie krabičkové testy na houby?

@franica zlatik a aky test si si robila ?Je rovnakej znacky ako tie predchadzajuce ???